IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a valóságban a messer v a spitfire fordult jobban? .

valószínû valaki játékon keresztül csatlakozott és nem lobbyn keresztül.
galimatika
Az miért van, hogy a BoB szerver oldalán, ha megnézem kik vannak most játékban, akkor egy csomó nevet ír, viszont ha belépek a lobby.ba, ott tök üres a szerver?

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

zseniálisak a képek.
galimatika
Én eddig nem tudtam (ti bizonyára)de a BoB szervernek is van TS elérhetõsége.

Comms: 69.9.37.26:8800 Password: mk108

i robot
Igen, FSX.
Sajnos meghalt az IL-2 1946 cd-m és még nem pótoltam, így csak ez a másodlagos megoldás maradt.

Sanyo
Ez szerintem FSX lesz, egyébként tényleg szép.

www.pcpilot.hu

Her Laca
A roncskutatók oldalán találtam. Egy német pilóta fényképezte õket oroszországban.Fényképek

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ezt a vizet hogy csináltad???????????????????????
Be sza,be hu😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

i robot

i robot

i robot

i robot

i robot
Jó reggelt!

Nohab
Köszi, majd megnézem, bár nem repükok online.
galimatika
A dolog úgy mûködik, hogy kikeresed a cimborád nevét a "chat" és az "in game" sorokban, malyd a nevére klikkelve bejön egy kis ablak, ott pedig "ad to frendlist" vagy valami hasonló.

PhantomAss
igen, kár hogy ezt a hl nem tudja

GOOBY, pls

átállítottam magyarra és úgy nem jó
Régebben volt ilyen probléma a japán (meg más is) hadjárattal, nézd meg a játék honosítását, és változtasd magyarra (FAQ.22-23).
Kipróbálnám, de Linuxban vagyok...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Látta azokat a szervereket is amiket nem progi segítségével indítottak, hanem a játékból, to network sõt talán lan-t is látta.

Vogel
Ha van modod akkor amiatt van.

PhantomAss
ez igaz, az ase viszont jóval több szervert adott még így is, hogy nem specifikus il2 keresõ
sajnálom hogy leállították

GOOBY, pls

Her Laca
Elárulom😊) Ott is van valami hasonló. Én nem értem mi a francért küzdenek egyesek mindenféle X meg Y progikkal az Il 2 vel kapcsolatban ,amikor a Lobby erre van kitalálva. De aki küzdeni akar az küzdjön. <#mf1>

Nohab
Ha a hyperlobbyra gondolsz, akkor én ott még nem találtam, de nem is kerestem.
Her Laca
A lobbyn nincs barátlista?

Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem. Az IL2 1946-ban hogyan lehet elkezdeni a karriert amagyar fronton.(Ha rálépek akkor sípol egyet és nem indítja el.Próbáltam másik századdal,bombázóval és más rangban is, de sehogysem indúlt el)
sziasztok

igen azt látom meg mutatja is az xfire hogy milyen verzióval lehet belépni.az AAA fel van rakva nekem is és még sem akarja az igazat ez a gaz játék😊!!PEDIG MÁR ÚGY NYOMNÁM!!!!!!!!!!<#violent>
PhantomAss
meg az ubi sem 😊

GOOBY, pls

xfire serverkeresõje.

PhantomAss
de az ase már nem megy...

GOOBY, pls

Vogel
Hát ezen a kettõn kívül én sem használok mást. Esetleg ubi.com.

PhantomAss
és az all seeing eye helyett nem tudtok valami hatékony szerverkeresõt? a hl nálam kevés szervert ad, max 10-15 játszható, abból is a legtöbb vérpisti szerver, a többi timeout
az ase-n mindig volt vagy 50 szerver, azok is amik lobbin voltak...

GOOBY, pls

Nohab
Olyasmi mint a hyperlobby és a steam keveréke. Itt is lehet szervereket keresni, de itt még van barátlista és stat is (lagálábbis régen így nézett ki).
Her Laca
Mi az az X akármi?<#wow3>

Willenbrock
Nem ismerem az Xfire-t de a 4.8-nál sok helyen újabbakat használnak már.Pl 4.09b-t meg az AAA modot.Meg kell nézni pontosan melyik kell hozzá mert lehet hogy már nem a 4.08.

sziasztok.

miért nem tudok csatlakozni xfire-ön az IL-2 1946 szerverekre?pedig eddig tudtam rendesen,patch is fent van a 4.08-as.valaki nem tud valami okos dolgot mondani?elõre is köszi.<#falbav><#conf>
Igaz is, már kezdtem elfelejteni... 😉

PhantomAss
várjuk a BoB-ot
már csak két hét..<#integet2>

GOOBY, pls

Sanyo
Ha jól emlékszem, akkor csak rá kell tolni a gázt, nem kell indítani vagy leállítani. Rakétahajtómû, nem belsõégésû motor. 😊

www.pcpilot.hu

Megpróbáltam 40%-100% között rángatni a gázkart meg benyomtam a w is hátha,de sehogysem sikerült. Utána végig pörgettem és kiírta hogy mission faild azt mentem a köv. küldetésre.
Azért köszönöm a segítségedet
Úgy emlékszem azon a pályán én sem bírtam bebikázni a gépet.

A BI-1 földrõl indításánál úgy rémlik többször kell általában is a gázkart tologatni elõre hátra mire bepöccen a rakéta-hajtómû, és eleve csak 50% fölött van bekapcsolva. Arra, hogy az I-betûre egyáltalán reagál e nem tudom fejbõl.

Sziasztok!
Eddig a pacific fighters-el játszottam, de most kipróbáltam az IL2-t.
Felraktam az 1.2-es patchet és a Bl-1-es küldetéseknél a 3. pályán nem tudom beindítani a motort.Már próbáltam mindenhogy, kis gázt is nyomtam hozzá de úgy sem jó.
Légyszi ha tudtok segítsetek!
elõre is köszönöm
Eléggé leült a topic.

TG Gida
Tényleg az.

Isten áldja a pogányokat!

szekelyland
Kicsit off, de véletlenül bukkantam rá,:
http://www.mydigitallife.info/2006/09/11/disable-remove-and-uninstall-u3-launchpad/hu/

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

forgotten battles-t jelöld ki a játékok között és ne az IL2-õt!
galimatika
Nekem is ezt csinálta, mikor az új gépre felpakoltam a cuccokat. Az megoldotta a problémát, hogy a Hyperlobby-ban a játék kiválasztása résznél kijelöltem a forgotten battles-t. Utánna el is indult szépen.

újratelepítettem a wint (az il2-t nem) és a hyperlobby nem találja az il2-t, hiába adom meg neki a pontos elérési utat, vagy hagyom végigkémkedni az egész rendszeren. valami javaslat a játék újratelepítésén kívül?
galimatika
Most találtam. Jópofák nagyon!