IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Comms: 69.9.37.26:8800 Password: mk108
Sajnos meghalt az IL-2 1946 cd-m és még nem pótoltam, így csak ez a másodlagos megoldás maradt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Be sza,be hu😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kipróbálnám, de Linuxban vagyok...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
sajnálom hogy leállították
GOOBY, pls
Lenne még egy kérdésem. Az IL2 1946-ban hogyan lehet elkezdeni a karriert amagyar fronton.(Ha rálépek akkor sípol egyet és nem indítja el.Próbáltam másik századdal,bombázóval és más rangban is, de sehogysem indúlt el)
igen azt látom meg mutatja is az xfire hogy milyen verzióval lehet belépni.az AAA fel van rakva nekem is és még sem akarja az igazat ez a gaz játék😊!!PEDIG MÁR ÚGY NYOMNÁM!!!!!!!!!!<#violent>#violent>
az ase-n mindig volt vagy 50 szerver, azok is amik lobbin voltak...
GOOBY, pls
miért nem tudok csatlakozni xfire-ön az IL-2 1946 szerverekre?pedig eddig tudtam rendesen,patch is fent van a 4.08-as.valaki nem tud valami okos dolgot mondani?elõre is köszi.<#falbav>#falbav><#conf>#conf>
www.pcpilot.hu
Azért köszönöm a segítségedet
A BI-1 földrõl indításánál úgy rémlik többször kell általában is a gázkart tologatni elõre hátra mire bepöccen a rakéta-hajtómû, és eleve csak 50% fölött van bekapcsolva. Arra, hogy az I-betûre egyáltalán reagál e nem tudom fejbõl.
Eddig a pacific fighters-el játszottam, de most kipróbáltam az IL2-t.
Felraktam az 1.2-es patchet és a Bl-1-es küldetéseknél a 3. pályán nem tudom beindítani a motort.Már próbáltam mindenhogy, kis gázt is nyomtam hozzá de úgy sem jó.
Légyszi ha tudtok segítsetek!
elõre is köszönöm
http://www.mydigitallife.info/2006/09/11/disable-remove-and-uninstall-u3-launchpad/hu/
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...