IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Persze mindannyian szeretnénk azt hinni ,hogy idõvel mi leszünk a legjobbak ,de tapasztalatom szerint mindig jön valaki aki a földre kényszerít a szó valós és átvitt értelmében is😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nohab
A Bob serverhez letöltendõ részeket hol találhatom még meg? A Luft 10-et a vírusirtóm mindig lelövi.
Her Laca
No no!!!!!!!
Galiba kollega enyhe túlzásba esett azt hiszem😊))
Rengeteg magyar srác van ,mi több század akik nagyon jók.
Dongók,Hvs ,Puma,mi több a 77 esek is ott vannak.Meg még jó pár társaság.
Egyénileg is nagyon sok remek szobapilótát ismerek ,nem lehet rangsort felállítani. A magyarok szerintem ebben is nagyon jók.
A pumákok meg kicsit visszavonultak ,de azt hiszem ez érthetõ is hiszen gondolom van ezer más dolguk lévén jöttek az gyerekek stb😊Mi is csak gyilkolászásra jövünk össze ,Warozni nem szoktunk.
De idõvel a fiatalok is beérnek és jó látni,hogy kedvenc játékunknak van utánpótlása. Uff

Scottt
És mi van a Pumásokkal?Õk abbahagyták vagy mi(Õk játszottak eddig legjobban^^)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nohab
Fent leszek én is, kicsit nézelõdök. (HubaHUN)
galimatika
Szerintem a legjobb magyar század. És ha megnézed a Stat-ot az is magáért beszél. Ha az ember olyantól tanul mint Laca, Gida, Neghwar, Togyo és a többiek, akkor valami csak ragad rá.
Ok. keresni foglak.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Gab920926
Igen ma is megyünk warozni amúgy úgy hallottam elég profik vagytok én 2 hónapja vagyok 101/9_nél még nem tudok sokat de majd belejövök... 😊

galimatika
Ó, igen. Szoktalak látni. Meg Kabóca és Bandi. A magyarokat felvettem a "barátlista"-ra Szinte minden nap fent vagy.

Amúgy 102.VO_Galiba

Gab920926
Galimatika!
101/9_Gabesz a nevem lobbyn este olyan 9-12 között megtalálsz!amúgy neked mi a neved lobbyn?

Her Laca
Nem az ára a lényeg.

Nohab
Nekem valamilyen "Impact" (7000Ft), szerintem ez mindent elmagyaráz.
galimatika
Fogadd teljes egyetértésem<#worship><#worship><#worship>

Her Laca
Látod! Tudsz te értelmesen is írni ,bár még csiszolódnod kell egy kicsit😊
Hidd el sokkal barátságosabban állunk így hozzád.
Már megérte fölkelnünk ugye kollegák?😄D
Hiába na. Mindig mondom,hogy tanult embernek nincs párja.

galimatika
Engem érdekel. Mi a neved a Lobbyn? Csak, hogy megtaláljalak.

galimatika
....és különben se kötekedj....<#papakacsint>

Gab920926
Jó mert már megszoktam ezt az MSN-es beszélgetéseket hogy csak darálsz mint a hülye gyerek és nem kell figyelni semmire!na szóval aki akar jön aki nem az meg nem jön ennyi!!! 😊

Oké... Már megijedtem, hogy melegházasságot kötött Adolf Galland és Erich Hartmann...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

galimatika
Egy spanyol hegedûmûvész, aki az inkvizíció idején kubába menekült és ott szerezte világhírû mûveit<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Az ki volt? <#wow1>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

galimatika
Nem is!!!! Ez Finn!!!!

galimatika
Te beszélsz lengyelül?<#idiota>

Sanyix
nemtutom mipajotok vanmá hoty muszáLY állandóan belekell kötni aba hoty hoty ir asz emper. lyalymá

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

galimatika
<#szomoru1><#wow3> Idõvel én is szarul állok. Azt nem tudtam, hogy ennyire macerás.

Her Laca
Én imádtam repülni War -okon. De meguntam,hogy órákat kell várakozni mire összejön a társaság,majd ha elindultunk valakinek azonnal lett valami hasfájása ami miatt újra kellett indulnunk ,rosszabb esetben ki a lobbyra stb stb. No ebbõl elegem lett ,hiszen az a pár óra amit rá tudok szánni kedvenc játékomra ,ne azzal teljen el,hogy nem csinálok semmit.

galimatika
Attól még lehet, hogy az új évszázad Adolf Hartman-ja.
Végül is nem novellaíró verseny.
Én lehet megpróbálom, úgyse voltam még semmilyen War-on.

TG Gida
Igen,ez alapján inkább én sem jelentkeznék.😊

Isten áldja a pogányokat!

galimatika
Kérlek ne értsd félre. Én nem sértegetni akarlak, vagy cikizni, de ez nagyon fontos dolog az életben. Szerintem a lányom veled egy idõs és õt is lehordom mikor olyan szavakat használ amiket nem értek, a dolgozatairól nem is beszélve.
Nem hülye vagy, csak figyelmetlen. KONCENTRÁLJ.
Az éberség és a figyelem az igazi út! Mindent megold és mindent bevégez.

Her Laca
Drága Galiba!!!! Ezt gyönyörûen megfogalmaztad. <#worship><#worship><#worship><#worship>

galimatika
Egyéb iránt azért ugrunk szerintem ennyire a magyartalan és helyesen le nem írt szövegekre, mert aggódunk. Egy embert az emel ki a többi emlõs közül, hogy fogalmakat használ. Ez a diszkurzív, vagy más néven fogalmi gondolkodás. A beszélt nyelv, mint egy korsó fala, keretet biztosít annak, hogy a fogalom ne csak egy személy számára legyen érthetõ, hanem a közmegegyezés alapján az azonos kultúrkörbõl származó egyedek is átadhassák információjukat. Sok tudós ember, köztük egykori tanárom szerint is, a kifejezésmód nagyban visszahat arra, aki azt használja. ---Lásd a jelen esetet-
Aki sokat olvas annak bõvül ugye a szókincse, ami azért jó mert egyre több csatornán keresztül tudod majd áramoltatni az információt és egyre több infó lesz érthetõ a te számodra is.

galimatika
Nekem ez a kedvencem. "teljesicsd" <#wow1>

Her Laca
"hát esténként IL-2 war meg szervereken!égõ gépet nem lövünk,se ((földönállót)),se le és felszállót!"
A földönállót az helyesen úgy kell írni,hogy földön állót .
Mondatot meg nagybetûvel kezdünk. Asszem.
A legegyszerûbb ha pl a Firefoxban bekapcsolod a helyesírás ellenõrzést és ha hibásan írsz le egy szót azt rögtön egy piros aláhúzással jelzi.
A többire nem kívánok reagálni😊)

Gab920926
jah hát a joyom nekemi elég "ganyééé" és mivel nemvok még annyira jó ritkánlövök gépet de waron nem az a lényeg h mit lõsz hanem h a feladatot teljesicsd és túléld meg h a többiek mit csinálnak igazábol warozás véleményem szerint egy verseny kinek van több pontja melyik század van elörébb a ranglistán!... 😊am milyen joyod van
án nemsokára akarok venni vagy egy 3D pro-t
vagy egy x-52 est 😊

Nohab
Akkor nekem ez túl komoly. Nem akarok warozni a joystickom miatt, meg emberek ellen nehezen nyerek, mivel az AI-hoz szoktam.
Gab920926
hát esténként IL-2 war meg szervereken!égõ gépet nem lövünk,se földönállót,se le és felszállót!
mindenki elég nyugodt néha elmegy egykét bassza meg meg a qrva annyát de nem vagyunk idegbetegek!
szeretünk tisztességesen játszani pl én utálom ha felszállás elött szarrá lõnek egymásután 5x!
mindenkinek van joystickja
war listán a 96 ból jelenleg a 14.ek vagyunk elöttünk nincs magyar század a ranglistán.
vannak sokkal komolyabb ellenfelek is de sztem elég jó!én még nemvok valami profi....

Nohab
Mennyire komolyan toljátok? Például: mindenkinek van joystickja, lövitek a kiugrott pilótákat, meddig lövitek az ellenséges gépet, illetve az 5-6 ember közül hány káromkodós forróvérû?
PhantomAss
hát igen, ott a pont Lacánál
már sokszor le lett írva, hogy az ember a döntõ, nem a gép
ismerek sok olyan pilótát, akik nagyon kemény ellenfelek a legrosszabb gépekkel repülve is
(tudom, háttal nem kezdünk mondatot -de mellel sem😮)

GOOBY, pls

Gab920926
ha elmultál 16 és van idõd föleg esti órákba akk nincs kizárva...😊

Gondolom magyartanárok kizárva... <#ravasz1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Gab920926
üdv mindenkinek!van itt valaki aki nem virtuális században repül?
ha igen és akar igy repülni az szoljon!msnem: [email protected]
feltételek:legyél 15-16 éves
és ne okoskodj!
a társaság amugy jó 5-6 an vagyunk jelenleg
legyen hyperlobby+teamspeak!

Többször kaptam már így találatot kedves csapattársaktól. Idegesítõ.

Ilyenkor általában földbe verem a gépemet, hadd kapja meg a kedves komrád a jól megérdemelt -500 pontját.

na ez is éppen egy vérpisti hozzáállás 😊 szerintem, ha már ugrott az ellen, akkor már fölösleges pazarolni, és inkább keress egy újabb célpontot. hameg te vitted be a döntõ találatot, akkor pedig fölösleges ugrás után lõnöd. az meg a másik, hogy én sem igazán szeretem, ha valaki belekontárkodik az igazán mûvészi tésztaszûrõgyrtásba 😊 az meg a másik, hogy legtöbb szerveren ki van írva, hogy no shouldershoot (ami ezt jelenti). szerintem figyelj oda, mert láttunk már olyat, hogy ezért rugdosták ki az embereket.
Her Laca
A spit az eliptikus szárnyának köszönhetõen biztos hogy elõnyben volt a forduló harcban. Ellenben a messer-nek fejlettebb volt a szárny mechanikája.
Marseille magas szinten tudta kihasználni ezt és manõverezõ légi harcban ha jól tudom nem talált legyõzõre. Ahogy olvastam a legtöbb vele repülõ német pilóta meg sem próbálta utána csinálni a manõvereket,mivel egyszerûen nem bírta a szervezetük. Így megint csak oda lyukadunk ki,hogy az emberi tényezõ a döntõ. No meg a számbeli😊 Vagy ott van az a Finn krapek Ilmari Juutilainen . No az is repült mindenféle ócskavassal oszt mégis eredményes volt.

Willenbrock
Kipróbáltam szerveren az Lagg-3-at,kis magasságon nem volt nehéz leszedni egy messzert vele.Igaz egy Jak is támadta azt,de a döntõ találatot én vittem be szerintem mert a Jak alig találta el.Mikor kiugrott a pilóta azért még belelõttem párat a gépbe,nehogy már ne nekem ítélje a gyõzelmet.A Jak pilóta erre azt írta hogy legközelebb ne segítsek.A messzer pilóta meg panaszkodott hogy kiugrása után lõttem bele a gépébe,de azt biztos nem vette észre hogy elõtte én találtam el jópárszor a 20mm-essel😊Jó harc volt,ollózáskor is sikerült a messzer mögött maradni.

Willenbrock
Az angliai csatában 1941 tavaszáig nem volt F csak E verzió.Az akkori Mk II-es Spitnél kicsit talán jobban fordult,1940-ben az E modellek nagyobb körön fordultak a Spit Mk I-nél mert nagyobb volt a felületi terhelésük,de gyorsabban emelkedett és zuhant a Spitnél.

Én is úgy sejtem, hogy a háború elsõ felében a Messerek (E, F) voltak fordulékonyabbak.

Her Laca
Aszongyák ,hogy az F4 es fordult a legjobban. Az englis csatában azok bõven ott voltak. Asszem.

naív = naiv (gondolom)

Her Laca
Honnan tudjuk?
Sose repültünk igazi messerrel avagy spitivel.
A visszaemlékezéseket olvasva ,nagyon kusza a kép,hiszen egyik erre esküszik a másik meg arra. Állítólag a spit jobban fordult ez nagyjából a legjobban elfogadott nézet. De discóverin hallottam én amerikai veterántól olyat is ,hogy a p51 lazán lefordulta a messert. Mit lefordulta . Csomót kötött rá.
De a P47 is jobban fordult aszonta. Na legyen okos az ember😊)

Ez így önmagában naív kérdés 😉

Két konkrét típus esetén sem egyszerû a válasz. Az, hogy egy repülõgép "hogy fordul", szubjektív dolog; csak pár szempont: ki végezte a tesztet? A gyártó fél vagy az ellenség aki zsákmányolt egy gépet. A pilóta hogyan bírta a G terhelést, mennyire merte határon repülni a gépet egy ellenséges pilótához képest? És a többi...

Másrészt mindkét repülõgépet tucatnyi változatban gyártották, és ezek repülési tulajdonságai mindkettõ esetében sokat változtak a változatok között.
Például a Messerek az idõk során (a játékban E, F, G, K szériák) több páncélzatot, nehezebb fedélzeti fegyvereket kaptak, amik a gép tömegét növelték, így a szárnyterhelés miatt a fordulékonyságuk a korábbi változatok képest szerényebb lett.