IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Galiba kollega enyhe túlzásba esett azt hiszem😊))
Rengeteg magyar srác van ,mi több század akik nagyon jók.
Dongók,Hvs ,Puma,mi több a 77 esek is ott vannak.Meg még jó pár társaság.
Egyénileg is nagyon sok remek szobapilótát ismerek ,nem lehet rangsort felállítani. A magyarok szerintem ebben is nagyon jók.
A pumákok meg kicsit visszavonultak ,de azt hiszem ez érthetõ is hiszen gondolom van ezer más dolguk lévén jöttek az gyerekek stb😊Mi is csak gyilkolászásra jövünk össze ,Warozni nem szoktunk.
De idõvel a fiatalok is beérnek és jó látni,hogy kedvenc játékunknak van utánpótlása. Uff
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ok. keresni foglak.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Amúgy 102.VO_Galiba
101/9_Gabesz a nevem lobbyn este olyan 9-12 között megtalálsz!amúgy neked mi a neved lobbyn?
Hidd el sokkal barátságosabban állunk így hozzád.
Már megérte fölkelnünk ugye kollegák?😄D
Hiába na. Mindig mondom,hogy tanult embernek nincs párja.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Végül is nem novellaíró verseny.
Én lehet megpróbálom, úgyse voltam még semmilyen War-on.
Nem hülye vagy, csak figyelmetlen. KONCENTRÁLJ.
Az éberség és a figyelem az igazi út! Mindent megold és mindent bevégez.
Aki sokat olvas annak bõvül ugye a szókincse, ami azért jó mert egyre több csatornán keresztül tudod majd áramoltatni az információt és egyre több infó lesz érthetõ a te számodra is.
A földönállót az helyesen úgy kell írni,hogy földön állót .
Mondatot meg nagybetûvel kezdünk. Asszem.
A legegyszerûbb ha pl a Firefoxban bekapcsolod a helyesírás ellenõrzést és ha hibásan írsz le egy szót azt rögtön egy piros aláhúzással jelzi.
A többire nem kívánok reagálni😊)
án nemsokára akarok venni vagy egy 3D pro-t
vagy egy x-52 est 😊
mindenki elég nyugodt néha elmegy egykét bassza meg meg a qrva annyát de nem vagyunk idegbetegek!
szeretünk tisztességesen játszani pl én utálom ha felszállás elött szarrá lõnek egymásután 5x!
mindenkinek van joystickja
war listán a 96 ból jelenleg a 14.ek vagyunk elöttünk nincs magyar század a ranglistán.
vannak sokkal komolyabb ellenfelek is de sztem elég jó!én még nemvok valami profi....
már sokszor le lett írva, hogy az ember a döntõ, nem a gép
ismerek sok olyan pilótát, akik nagyon kemény ellenfelek a legrosszabb gépekkel repülve is
(tudom, háttal nem kezdünk mondatot -de mellel sem😮)
GOOBY, pls
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
ha igen és akar igy repülni az szoljon!msnem: [email protected]
feltételek:legyél 15-16 éves
és ne okoskodj!
a társaság amugy jó 5-6 an vagyunk jelenleg
legyen hyperlobby+teamspeak!
Ilyenkor általában földbe verem a gépemet, hadd kapja meg a kedves komrád a jól megérdemelt -500 pontját.
Marseille magas szinten tudta kihasználni ezt és manõverezõ légi harcban ha jól tudom nem talált legyõzõre. Ahogy olvastam a legtöbb vele repülõ német pilóta meg sem próbálta utána csinálni a manõvereket,mivel egyszerûen nem bírta a szervezetük. Így megint csak oda lyukadunk ki,hogy az emberi tényezõ a döntõ. No meg a számbeli😊 Vagy ott van az a Finn krapek Ilmari Juutilainen . No az is repült mindenféle ócskavassal oszt mégis eredményes volt.
Sose repültünk igazi messerrel avagy spitivel.
A visszaemlékezéseket olvasva ,nagyon kusza a kép,hiszen egyik erre esküszik a másik meg arra. Állítólag a spit jobban fordult ez nagyjából a legjobban elfogadott nézet. De discóverin hallottam én amerikai veterántól olyat is ,hogy a p51 lazán lefordulta a messert. Mit lefordulta . Csomót kötött rá.
De a P47 is jobban fordult aszonta. Na legyen okos az ember😊)
Két konkrét típus esetén sem egyszerû a válasz. Az, hogy egy repülõgép "hogy fordul", szubjektív dolog; csak pár szempont: ki végezte a tesztet? A gyártó fél vagy az ellenség aki zsákmányolt egy gépet. A pilóta hogyan bírta a G terhelést, mennyire merte határon repülni a gépet egy ellenséges pilótához képest? És a többi...
Másrészt mindkét repülõgépet tucatnyi változatban gyártották, és ezek repülési tulajdonságai mindkettõ esetében sokat változtak a változatok között.
Például a Messerek az idõk során (a játékban E, F, G, K szériák) több páncélzatot, nehezebb fedélzeti fegyvereket kaptak, amik a gép tömegét növelték, így a szárnyterhelés miatt a fordulékonyságuk a korábbi változatok képest szerényebb lett.