IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
- 2 moddal biztosan összeférhetetlen, de ezek elsõ pillantásra nincsenek benne a community installerben.
- nem túl bonyolult installálni (kicsomagol) és letörölni (letörölsz egy mappát) ha valami gebasz van az
Amit még érdemes tudni:
- béta/work in progress státuszú
- online szerverek lehet, hogy ki fognak vágni vele. Sok szerver ellenõrzi hogy mindenkinek a szerverrel azonos modjai legyenek (checkruntime=2 beállítás)
Íme
Mi ez, ha nem gyõzelem? Pontot nem kapsz érte de mit számít az?
Hát szerintem sem. Most pontosan nem tudom hogy a GTX és GTX+ mennyivel tér el (valószínüleg csak némi órajelben), de én úgy tervezem, hogy a 9800GTX+ karim még kb 2 évig szolgálni fog. Eddig nem akadt az utamba olyan játék ami megakasztotta volna.
Ezt vettem észre.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szóval nem is olyan rossz kártya az a 9800GTX😊
össze kéne hasonlítani , õket bár azért becsapós lehet a dolog mert láttam én már teszteket amin nem gyõztem csodálkozni.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mivel nem sûrgõs várok.
Ezt a nézetet nem osztom. 1680X1050 minden maxon, és mindent észreveszek.
Nem hinném ,hogy a felbontás befolyásolja az észlelhetõséget.
Bár ebben a kérdésben régebben voltak itt a fórumon vitatott pontok.
Lehet egyén függõ. Van aki még mindig 640X480 ban tolja,én kipróbáltam hát sírva is fakadtam. Csúnya egy látvány volt ,de az igaz ,hogy a gépek azok szép nagy pöttyök voltak.
A játékban viszont 1028x768,textúra low-ra,így sokkal jobban észlelhetõek a távoli vagy föld feletti gépek.
így lett a 8800gt-bõl 9800, majd 250gts, minimális változtatásokkal
mondom ezt én, akinek nvidiája van, még mielõtt ati fanatikusnak gondolna valaki 😮)
bár il2-höz most bõven elég a 9800gtx
GOOBY, pls
De sikerült venned egy közel három éves kártyát ,lévén ez kb ugyan az mint egy 8800 GTX. Kicsi változtatással. Ati most jobb vétel lett volna.
De az Il 2 nek tök mindegy , de pl ha majd kijön a BOB (egy hét múlva 😄DD) lehet kevés lesz hozzá.
Én pár hónapja majdnem vettem egyet de a boltban a srác lebeszélt róla,lévén alig valamivel gyorsabb mint a 8800Gt -m.
A hûtés rendben van?
Teljesítményben nem lehet összehasonlítani a mostani kártyámat(NVidia 9800 GTX+) a régivel (Radeon 9600XT), mert más kategória és más a gép is. Ami biztos, hogy az új kártyával az IL-2-ben sokkal csúnyább az élsimítás (távoli föld és víz textúrák), mint a régi csóró ATI-val.
de érdekes hogy csak ez a játék és opengl módban
régebben nem csinálta
lehet újra kéne raknom a rendszert
GOOBY, pls
Ez olyan lehet, mint hogy nekem 12 évesen sz*r játék volt az amivel nem tudtam elsõre játszani, és jó az, amivel igen😄 Már nem õk az elsõ felnõttek, akik ezen nem jutottak túl.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az Ep-31es alaplap egy elég hulladék kategóriás lap gyakorlatilag majdnem ég-és föld van a kettõ közt.A 4830-as a 9600-at körberöhögi tuning nélkül is fõleg tuningal
Mivel egy codegány beépített tápos házat vennél csak egy idézet:
A Codegen tápokat nem öli meg a feszültség ingadozás,maga az áram megöli õket(Gyakorlatilag zsákbamacska hány nap múlva mennek szét és ha a táp elszáll lehet, hogy repül az egész cucc szal az az párezer ft spórolás elvisz 100ezret tõled)Szóval egyértelmû, hogy melyiket vedd szerintem😊(Persze azt csinálsz amit akarsz)
http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=16739&sid=dd0702c01d40bdac382b0e1ac7ea7ee0
Eddig elég egyértelmû az állás.
opengl-ben fél óra után lefagy, akármilyen drivert rakok fel
én most már atit vennék, fõleg hogy teljesítményben sokkal jobbak
általánosságban igaz, hogy az il2 opengl-re van optimalizálva, és az nvidia jobb opengl-ben, de gyakorlatilag nincs igazából hátránya az atinak ma már ebben a játékban
a villogó texturák stb. ugyanúgy elõjönnek nvidián is
szal én nyugodtan vennék atit
GOOBY, pls
sokkal jobb a vidkari+a proci nem olyan drága de elég erõs
én azt venném
már bocs hogy belepofázok <#vigyor3>#vigyor3>
GOOBY, pls
Alaplap:GIGABYTE GA-EP43-S3L 1 db 19.141 Ft
Processzor:INTEL Dual Core E5200 2.50GHz 775 BOX 1 db 16.008 Ft
Memória:KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 800MHz CL5 1 db 7.884 Ft
Videókártya:SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 HDMI PCIE 1 db 21.072 Ft
Merevlemez:SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 1 db 11.508 Ft
Optikai egység😛IONEER DVR-216DBK Fekete 1 db 6.065 Ft
Ház:COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite 1 db 9.564 Ft
Táp:FSP ATX-400PNF 1 db 8.160 Ft
CPU hûtõ:ARCTIC COOLING Freezer 7 LP 1 db 3.708 Ft
Összeszerelés 1.800 Ft
Összesen: 104.909 Ft ( 87.424 Ft + áfa )
Sokkal jobb mint az hiddel(Ha kell indoklom is)