91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ok ez is szar:) De gondolom kisebb meló javítani mint újraírni az egészet:)
  • VO101 tvr
    Mondok egy példát, mi a szar a CloD-ban. A nagy magasságú repülések modellezésének teljes hiánya. A csúcsmagasságnak kb 70%-át tudják a gépek kirepülni.
  • Solt
    Laca, én egy büdös árva szóval nem mondtam, hogy a CloD szar! Amennyit én az utolsó tapasszal játszottam, az nekem már teljesen jó volt!!

Egyszerűen elbeszélünk egymás mellett... én arra próbálok rávilágítani, hogy, ha nincs a 777, akkor is itt lett volna a végállomás a CloD részéről, sőt, lehet, hogy még itt sem tartana!

Ez az amit nem akartok belátni...

Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért a 777 lett az ellenség, amikor ők csak segítettek!

A CloD-nak vége, ennyi, és erről nem a 777 tehet! Ezt kéne először belátni...
  • Her Laca
    Te sem értesz. Amúgy igen:) ez belerondítás az IL2 es hagyományokba. Bánom is én mit csinál a 777 ,nem érdekel a játékuk.
    Kibulizták,hogy ők csinálják a folytatást nulláról indulva kimondottan rosszabb paraméterekkel ,amikor ott a kész cucc ami működik!!!!. Ennek semmi köze a pénzhez ,ha az üzleti részét nézed az 1C nél is megcsinálhatták volna ,hogy lemásolják a másik stratégiáját. De nem ez volt a cél ahogy nézem.
    Ha a 777 felvette volna a kesztyűt és felnő a feladathoz ,és egy ilyen szinvonalú dolgot csinál akár a saját szarjából akkor megemelném a kalapom és szavam sincs.
    Egyszerű piacszerzés volt és ennyi . Na én többet nem szólok a témához inkább lelövök pár spitet az a biztos,ti meg rágódjatok ezen:)
  • Solt
    Nem értjük egymást! :) Úgy csinálsz, mintha a 777 egy kiválóan működő valamibe rondított volna bele.

Abból indulj ki, hogy a CloD már örök darab így ahogy van, ezt már nem veszik el tőled, tőlünk. Ennél többet nem kaptál volna akkor sem, ha nincs a 777. Ezek nem csináltak volna folytatást, mert nem lett volna aki finanszírozza, ergo megint csak ott vagyunk, hogy van a CloD, és kész.

Ha nem fog tetszeni a 777 féle végeredmény, akkor megint csak ott tartunk, hogy van a CloD és kész, ergo semmit nem vesztettünk.

Nekem az nem tetszik, hogy a 777-ből csináltok fekete bárányt, holott nem ők juttatták ide a CloD-t...

Az, hogy a jelenlegi állapotát szerintem miért nem viszik tovább, lentebb leírtam! :)
  • Her Laca
    Basszus nem is játszol a CLOD al ,mi a szar benne? Mond meg?
    A fákon kivűl amik mintha ott se lennének de legalább szépek.
    Mond el mennyivel jobb a ROF grafikailag ,fizika ,időjárás mitököm. Kíváncsian hallgatom.Mért erőlteted ezt az ,hogyha annyira jó lenne dolgot. A ROF annyira jó? Egy kalap szar ehhez képest és ez tény. Na:)
  • Sidewinder
    Én is abban reménykedem Laca,hogy meggyőzik őket a játékosok,hogy ez így nem fog menni.
  • Sidewinder
    "így ez visszalépés nekünk"-a lényeget írtad le ezzel a mondatoddal. Ezért nem szimpatikus nekem ez az egész project. Nem játszom sajnos a CoD-al,mert kevés hozzá a gépem,de,attól még az világosan látszik,hogy olyanok akik nagyon szidták eddig,most olyanok is azt mondják rá,hogy ez igen,ez most jó. Ha Moszkvát,Sztálingrádot ezen a szinten csinálnák meg,ahogy most áll a szimulátor,szerintem a túlnyomó többség kifizetné érte a pénzt,és elégedett lenne vele. Valószínűleg hamarabb el is készülnének a dologgal. Amit viszont most látok,az visszalépésnek tűnik sajnos.Mindazon túl,hogy elismerem azt,hogy nekik jelentős részük volt abban,hogy a CoD a mostani stabil állapotába került.
  • Her Laca
    Szerintem meg az a gond amit elmondtam.
    De végül is mind 1 ez már így alakult ,max a falat lehet rugdosni és ahogy itt mennek ezeknél a dolgok abban lehet még reménykedni ,legalábbis nekem,hogy a játékosok nyomására megváltoztatják ezt az őrültséget. De ha neked szimpi a szar Il2 akkor nyugodtan tapsolj nekik ,nincs is evvel semmi baj ,de azért én had ne örüljek:)
  • Solt
    Még annyit, hogy, ha a jelenlegi motor annyira jó és előremutató lenne, akkor a 777 a segítségért cserébe inkább a motort kérte volna el, és arra vitték volna tovább a RoF-t...
  • Solt
    Szerintem az lehet a fő gond, hogy a motort ennél jobbra nem lehet pofozni, ergo max erre a szintre jöhettek volna kiegészítők, amiket annyira olcsón kellett volna adni, hogy a ráfordított energiát nem érné meg, nem térülne meg. A CloD-on így is hatalmasat bukhattak anyagilag...

Valószínűleg a RoF motorját jóval kevesebb ráfordítással lehet bütykölni, és mivel egyszerűbb is, így ez visszalépés nekünk, nekik viszont kevesebb anyagi kockázat. Ha a BoS nem jön be nekik, azért még a próbálkozás során kitapasztalt dolgokat tudják tovább vinni, nem teljesen kárba veszett idő és pénz.
  • Papa01 #60331
    Bocsi, nem győzködni szerettelek volna, hanem megmutatni azt, hogy ez a része a dolgoknak nem olyan vészes. (Hangsúlyozom újra a RoF világában.)

"simán ki lehet jönni ebből olcsón" vs. "ma már nincs olcsó játék fogadjátok el" között tök jó észrevétel, de szerintem nem ellentmondás, mert kompromisszumot lehet kötni. A "nincs olcsó játékot" én nem így írtam, vagy így tűnt elnézést.
    Arra gondoltam, hogy egy egyszeri kiadás már nem fedezi a jövőbeli fejlesztések, de akár a patch-ek költségét is. És nem feltétlen beszélhetünk drágaságról, a RoF korábbi költség részét már nem írom le, mert az agyadra megyek! :)

Azt én tőled elfogadom, hogy agy jó alkotást jegelnek le, és ez nem jó. De azt hiszem itt a 777 a történet vége, az okokat, hogy miért alakult ki jóval korábban kell keresni.
  • VO101Tom
    Ha évente jön kieg csomag, akkor nem egyszeri bevételről beszélünk. Viszont itt MINDENKI megvesz MINDENT. Csak úgy kell beárazni, hogy ez ésszerű legyen.
  • Solt
    Szerintem ez nem ellentmondás, hanem így jobban le lehet fedni a játékos igényeket... ha valaki spórolni akar, akkor tudja minimalizálni a kiadásait, ha valaki tehetősebb, gyűjtői szenvedélye van, vagy megszállott, az meg tud bőven költekezni...

Ha valaki az alapról indul és tetszik neki, akkor idővel úgyis költeni fog rá, évek alatt ez pedig apránként több pénz, mint az egyszeri bevétel, főleg, hogy az egyszeri bevételeknél ahogy múlik az idő, úgy egyre akciósabb a játék, ergo ahogy a fejlesztő egyre jobbra pofozza, az új belépőktől egyre kevesebbet tud bevasalni...
  • VO101Tom
    Nem zavar az off, és én értem, hogy azért győzködsz, mert te hiszel ebben, én viszont nem. Már abban ellentmondás van, hogy "simán ki lehet jönni ebből olcsón" és a "ma már nincs olcsó játék fogadjátok el" között. A kettő együtt nem megy. Ha te tudsz spórolni, akkor te lemondasz csomó dologról, és a cég sem nyer rajtad, tehát mindenki rosszul jár. Ha bevásárolsz csomó cuccot, és otthagysz a cégnél egy rahedli pénzt, akkor a cég jól jár, te viszont kifizeted jóval áron felül a cuccot. Te mikor is jártál jol...?

A BoM-ért is mindenki kifizette volna az új játék árát, ha abban kijavítják a bugokat, és kapod az új térképet és gépeket. Csak azért elkaszálni, és csinálni egy lebutított játékot, amit valószínűleg összességében sokkal több pénzért adnak majd (a teljes játékról beszélek), az szerintem sokkal kockázatosabb lépés, az il2- közösség mér 10 éve játszik ezzel a franchise-al, nem lesz könnyű lenyomni a torkán, hogy "igaz, hogy drágább és kevesebbet tud, de neked valójában nincs is szükséged többre"...
  • Solt
    Én ezt meg nem hiszem, sőt totálisan valószerűtlennek tartom, hogy egy kiadó ilyen hülye legyen. :) Ha a jelenlegi állapotban láttak volna fantáziát, akkor a 777-től függetlenül, vagy akár velük karöltve vitték volna tovább.

Lehet, hogy ez így most jelen állapotában nekünk jó, de ebből már tőlünk ugye pénzt nem látnak, a további bővítéshez meg valószínűleg valami nem jó, ezért váltottak...

Szerintem ez valószínűbb, mint a csúnya bekebelezős 777 forgatókönyv... :) Főleg, hogy nekik a CloD nem konkurencia... :)
  • VO101Tom
    Laca. 20:00-tól sowc?
  • VO101Tom
    Hát amit biztosan tudunk, hogy A 777 besegített nekik, és valamiért a kiadó úgy döntött, hogy ezek bénák, és nem lesz folytatás erre a motorra annak ellenére, hogy a clod működőképes -hiszen látod, hogy működőképes (bár még bugok maradtak benne, amire ha a BoS-ra szánt egy másfél évet számoljuk, mondhatjuk, hogy bőven lenne idejük. Mert az igért extra dolgok, mint dinamikus időjárás, használható földi cuccok pl. a BoS-ban nem lesznek benne, a BoM térképe, gépei meg folyamatosan készültek).

Én annyit mondtam, hogy ezen felül nem lennék meglepve, ha egyszer kiderülne, hogy a 777 rásegített erre. Szerinted ez elképzelhetetlen? Sosem történt még olyan a világtörténelemben, hogy egy alvállalkozó (777) meggyőzte a megrendelőt (1C), hogy innentől közvetlen vele dolgoztasson, mert az neki aztán hűdejólesz (1C Game Studio)?

Hogy folytatás nem lett volna amúgy sem, ez kb annyira hiteles jóslat tőletek, mint a dev update-k után a "sosem lesz ez játszható", meg a "sosem lesz ebből patch" meg az "úgyis hazudnak", stb.
  • Papa01 #60324
    Remélem, nem zavar benneteket ez az OFF. :)
    Tom, 3 havonta vannak akciók. Aki picit türelmes 2.99-ért vehet egy vadászt. Nem hinném hogy ebbe bármi is bele lenne építve. 2-3 ezer forintból bőven bevásárolhat...
    Szóval én nem érzem azt hogy a 777 üzletpolitikája az ördögtől való lenne.. (A RoF esetén.)

Alapjában véve, és ezt többen is írták szerintem a CoD amiatt bukott el, mert nem volt bevételük. Ha az az ára, hogy néha dolgokért fizetni kell, ám legyen.
    De gondolj bele, hogy ha CoD-osok meglépik azt h valamiért is pénzt kérnek, azok után amilyen története volt a szimnek, nagyon kiakadtak volna a rajongók... A piac ezen része megüresedett és a 777 pedig lecsapott rá..

Én a magam részéről nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége, mert a grafikája nagyon tetszik, nagyon komoly szimulátor lehet, de sajnos nekem nincs alkalmam repülni vele.
  • Her Laca
    Igen azt hiszem mi több szent meggyőződésem.
    Megszereztek egy piacot maguknak ahova a CLOD mellett nem tudtak volna betörni. Ügyesek voltak és ennyi,de erre mi faragunk rá .
    Amúgy gondolod puszira programoztak az 1C nek? Csak több a lé ha a saját (nem győzöm ismételni SZARJUKAT) teszik előtérbe.
    Nem idegeskedem ,csak nem értem ezen mit nem értesz:)
  • VO101Tom
    Az ingyenes gépek miatt sokkal többen játsszák, az a két gépnek az árát meg már bőven visszahozta a játék. Akik meg plusz dolgokat vásárolnak, abba az árba elhiheted, hogy bele van építve a látszólag ingyenes kezdő csomag is. Aki meg semmit nem vesz, azzal nem buktak semmit, hiszen a pálya és a gép már évek óta készen van, azok vevők úgysem lennének, így viszont növelik a játékosok számát (online szimulátornál ez sem mellékes).

A Microsoft is pontosan ugyanígy adta ki a legújabb FS-t. 1-2 alapgép, egy alaptérkép, kvázi egy demó, viszont a teljes játékot megismered. A Diablo III is úgy jött ki, megkaptad a pályát az első főellenségig, meg 16-os szintig ingyen. Ha onnan tovább akartál menni, azért fizetned kell, de a lényeg, hogy addig nem voltál korlátozva semmiben. Battlefieldnek is van valami freeplay módja, játszani nem játszottam vele, de láttam már hírdetésekben.

A BoS-nál nem lesz F2P, valszeg azért, mert ebben csak egy térkép lesz, azt meg nem adják oda addig ingyen, amíg nincs 6 másik, amiért meg majd fizess többet.
  • Solt
    Én is a mostani helyzetről beszélek, és nem értem mit nem értesz meg azon, hogy valami oka van annak, hogy ezt a mostani jó állapotot nem engedték nekik továbbvinni! Ha mára minden oké, akkor a folytatás garantált siker lett volna, ami időben megjelenhetett volna, hiszen minden oké.

Ehhez képest mi a helyzet? Komolyan azt hiszed, hogy a 777 besegített nekik, majd meggyőzte a kiadót, hogy ezek bénák, és ne legyen folytatás arra a motorra annak ellenére, hogy most már minden oké?

Nem agitálok a 777 tervei mellett, csupán jeleztem, hogy nélkülük még itt sem tartanánk, folytatás pedig NEM LENNE amúgy sem! Ennyi...

És ne idegeskedj, mert az árt a szépségednek! :DD
  • Papa01 #60320
    :D Ez esetben viszont aktuális a tartalma! :)
  • VO101Tom
    Ja, várj. Arra akartam, csak valamiért bucshernek címezte! :)
  • Her Laca
    ÉN A MOSTANI HELYZETRŐL BESZÉLEK.
    MOST JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Mit nem értesz ezen. Lexarom ki pofozta helyre ,most jó ,játszható mindenkinek. Vagy tudsz problémáról? Ne fogd vissza az infót!
    Ergó mi fax ért kell nekik ROF engine ami
    1 . szarabb. Nézheted jobbról ,balról,középről de az szarabb
    2. Nem is akarják legalább ugyanazon szintre hozni a szarjukat
    3. Most miről is beszélünk?
    Ha az üzleti modell a lényeg azt csak át kellett volna venni .

Nem értelek,mit agitálsz te a 777 tervei mellett amikor egy bevallottan szarabb valamit akarnak csinálni.
    Ha jobbat tesznek le az asztalra akkor ok ,de NEM ismétlem NEM akarnak jobbat. ÉRTED!!!!
  • Solt
    Ha nincs, és minden rendben, akkor eleve adott lenne egy tökéletes folytatás IDŐRE(!), ami visszahozná a bizalmat, és így a bevétel is meglenne...

Ha így lenne, akkor nem az lenne a helyzet ami... ha minden szuper lenne, akkor nem kellett volna segítségért kuncsorogni még ahhoz is, hogy a mostani szintre érjenek vele. Azt ne feledjük el, hogy a jelenlegi állapot kinek a keze munkáját dicséri... :)

Felesleges tovább passzolni a felelősséget... ezt ők baszták el, és ha a 777 nem lenne, akkor folytatás sem... de az is lehet, hogy még ilyen sem lenne, mint amilyen jelenleg. :)

Azért mondom, hogy mi már most nyertünk ezzel... a CloD játszható állapotban van, és talán majd egyszer lesz egy méltó folytatás... ha meg nem, még mindig itt van ez. :) Ezektől folytatást a büdös életben nem kaptunk volna, ebben biztos vagyok... :)
  • Her Laca
    Van a lófaxt. Ne beszélj már butaságokat.
    Teljesen jó most ,ha mást nem csinálnak csak térképet meg gépeket alá akkor is rendben van egy két hibától eltekintve. A ROF az sehol sincs ehhez jelenleg ,és nem is szándékoznak ezt a minőséget produkálni, üzleti modell ide vagy oda. Egyszerűen benyalták magukat és most elveszik a piacot. Nincs evvel semmi baj ez a kapitalizmus,de én és sokan mások nem fogjuk megvenni.
    Ezzel sincs baj,majd játszanak a vér istvánok vele . Komoly ember lexarja én aszondom:) Kádár is megmondta ,hogy a bableves az legyen bableves ahogy itt már említette valaki. Na ez van itt is.
    Én már keresztet is vetettem a játékra és ennyi ne ragozzuk már tovább.
    És mivel mindig igazam van így most is:)

• artivizsla #60315
    Volt egy kis adatvesztésem, amiből még most sem tudtam teljesen kikeveredni, ezért maradt el reggel a vasárnapi kávé mellé.
  • artivizsla #60314
    Prágai Spit.

• Indi69
    üdv. használ valaki freetracket? a problémám a következő, a clod lemegy tálcára ha a freetrack is megy. ez mi lehet? a híreket tekintve pedig a véleményem, hogy büzlik az egész. az ilja valszeg nem jókedvéböl hagyta ott azt a progit amit kvázi ö csinált
  • Sanyo
    Bocs uraim, egyszerűen nem készülök el ma a fordítással. :(
  • Papa01 #60311
    Bocsi azt hittem, ezt az én hsz-emre írod. :) Nem az én napom ez. :D
  • Papa01 #60310
    Beetetés lenne? Nem hiszem, mert a legelső RoF amit 9 ezerét lehetett megvenni pontosan ezt (és csak ezt!) a két gépet tartalmazta! Másrészt ha 3-4 ezret beleteszel az ingyenesbe, simán minden olyan gépet megveszel amiket a többség használ..
  • Fürtös
    Mindjart 21.e bakker! Semmit sem eri meg hosszu tavon fejleszteni
    Bocs nem tudtam kihagyni
  • VO101Tom
    Hogy ingyen adja, azt azért ne polírozzuk már, az a beetetés része. Az új FS is így működik, a WOT és társairól nem is beszélve. Az neki nem veszteség, viszont sok potenciális vevőt szerez.
    A BoS egyébként nem lesz F2P rendszer.
  • Solt
    Ha szívatni akarták volna őket, akkor nem csinálják meg ilyen jóra, és azt mondják, ez így fos, mehet a kukába. Ráadásul akkor most "lázadás" sem lenne, mert a viszonyítási alap is rosszabb lenne... :)

Nekem életszerűbbnek tűnik az, hogy valami olyan gixer van az engine-ben, ami miatt nem éri meg hosszabb távon hegeszteni... :)
  • sakkay
    Köszi Solt csak érdekelt mi a királyság ma a témában. Akkor maradt az ARMA.
  • sakkay
    Tom ezt te sem gondolod komolyan ugye?
    Nem seggfejek ülnek ott bakker! Vén rutinok ahhoz, hogy a 777 akárcsak egy kanyi dollárt is kiszedjen a zsebükből.
    "figyeletekj már, mi értünk hozzá, mi raktuk rendbe, de ez nagyon gáz, dobjátok ki. Nekünk van egy sokkal jobb..."
    Megnézted milyen programok vannak a kezükben? Szerintem úgy 100* jobban ott vannak mint mi a játék kiadásban, ők kicsit jobban belelátnak a dolgokba. Mi meg itt agyalunk egymás hülyeségein, meg info morzsákon.
  • Papa01 #60304
    Nos, én Mijki azon kijelentésére reagáltam, amit idéztem picit lejjebb, miszerint a vásárolt gépekkel behozhatatlan előnyben vannak a játékosok.

Alapjában véve azt hiszem amit Fürtös leírt, azzal nagyon egyet értek. Folyamatos bevétel kell ezeknek a cégeknek, mert nagyon rétegjátékok a szoftverek, amelyeket készítenek. De így legalább van fejlődés!
    Soltnak is igaza van nagyon szerintem, mert sokkal nagyobb különbség árban szerintem nincs, ha átgondoltan vásárol az ember és az akciók keretein belül. (Sőt, (Bocsi a reklámért.. :) ) de most az ROF:ICE 7.99$-ért lehet megvenni, amiben egy rakat gép van! És azt hiszem, ez nálunk sem egy nagy összeg.)

De ne felejtsük az az üzletpolitikának azt a részét sem, hogy a 777 ingyen ad egy teljes értékű repülőgép szimulátort!

Amit én drágának ítélek, azok a Map-ok árai, ebben teljesen igazad van.
  • bucsher
    küldd el nekik a screenshotos postodat. azon a vak is látja, hogy amijük van, az messze nem sokkal jobb :)