IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Nem értjük egymást! :) Úgy csinálsz, mintha a 777 egy kiválóan működő valamibe rondított volna bele.

Abból indulj ki, hogy a CloD már örök darab így ahogy van, ezt már nem veszik el tőled, tőlünk. Ennél többet nem kaptál volna akkor sem, ha nincs a 777. Ezek nem csináltak volna folytatást, mert nem lett volna aki finanszírozza, ergo megint csak ott vagyunk, hogy van a CloD, és kész.

Ha nem fog tetszeni a 777 féle végeredmény, akkor megint csak ott tartunk, hogy van a CloD és kész, ergo semmit nem vesztettünk.

Nekem az nem tetszik, hogy a 777-ből csináltok fekete bárányt, holott nem ők juttatták ide a CloD-t...

Az, hogy a jelenlegi állapotát szerintem miért nem viszik tovább, lentebb leírtam! :)