IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nos, én Mijki azon kijelentésére reagáltam, amit idéztem picit lejjebb, miszerint a vásárolt gépekkel behozhatatlan előnyben vannak a játékosok.
Alapjában véve azt hiszem amit Fürtös leírt, azzal nagyon egyet értek. Folyamatos bevétel kell ezeknek a cégeknek, mert nagyon rétegjátékok a szoftverek, amelyeket készítenek. De így legalább van fejlődés!
Soltnak is igaza van nagyon szerintem, mert sokkal nagyobb különbség árban szerintem nincs, ha átgondoltan vásárol az ember és az akciók keretein belül. (Sőt, (Bocsi a reklámért.. :) ) de most az ROF:ICE 7.99$-ért lehet megvenni, amiben egy rakat gép van! És azt hiszem, ez nálunk sem egy nagy összeg.)
De ne felejtsük az az üzletpolitikának azt a részét sem, hogy a 777 ingyen ad egy teljes értékű repülőgép szimulátort!
Amit én drágának ítélek, azok a Map-ok árai, ebben teljesen igazad van.