IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem zavar az off, és én értem, hogy azért győzködsz, mert te hiszel ebben, én viszont nem. Már abban ellentmondás van, hogy "simán ki lehet jönni ebből olcsón" és a "ma már nincs olcsó játék fogadjátok el" között. A kettő együtt nem megy. Ha te tudsz spórolni, akkor te lemondasz csomó dologról, és a cég sem nyer rajtad, tehát mindenki rosszul jár. Ha bevásárolsz csomó cuccot, és otthagysz a cégnél egy rahedli pénzt, akkor a cég jól jár, te viszont kifizeted jóval áron felül a cuccot. Te mikor is jártál jol...?
A BoM-ért is mindenki kifizette volna az új játék árát, ha abban kijavítják a bugokat, és kapod az új térképet és gépeket. Csak azért elkaszálni, és csinálni egy lebutított játékot, amit valószínűleg összességében sokkal több pénzért adnak majd (a teljes játékról beszélek), az szerintem sokkal kockázatosabb lépés, az il2- közösség mér 10 éve játszik ezzel a franchise-al, nem lesz könnyű lenyomni a torkán, hogy "igaz, hogy drágább és kevesebbet tud, de neked valójában nincs is szükséged többre"...