IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Papa01 #60324
    Remélem, nem zavar benneteket ez az OFF. :)
    Tom, 3 havonta vannak akciók. Aki picit türelmes 2.99-ért vehet egy vadászt. Nem hinném hogy ebbe bármi is bele lenne építve. 2-3 ezer forintból bőven bevásárolhat...
    Szóval én nem érzem azt hogy a 777 üzletpolitikája az ördögtől való lenne.. (A RoF esetén.)

Alapjában véve, és ezt többen is írták szerintem a CoD amiatt bukott el, mert nem volt bevételük. Ha az az ára, hogy néha dolgokért fizetni kell, ám legyen.
    De gondolj bele, hogy ha CoD-osok meglépik azt h valamiért is pénzt kérnek, azok után amilyen története volt a szimnek, nagyon kiakadtak volna a rajongók... A piac ezen része megüresedett és a 777 pedig lecsapott rá..

Én a magam részéről nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége, mert a grafikája nagyon tetszik, nagyon komoly szimulátor lehet, de sajnos nekem nincs alkalmam repülni vele.