IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Papa01 #60331
    Bocsi, nem győzködni szerettelek volna, hanem megmutatni azt, hogy ez a része a dolgoknak nem olyan vészes. (Hangsúlyozom újra a RoF világában.)

"simán ki lehet jönni ebből olcsón" vs. "ma már nincs olcsó játék fogadjátok el" között tök jó észrevétel, de szerintem nem ellentmondás, mert kompromisszumot lehet kötni. A "nincs olcsó játékot" én nem így írtam, vagy így tűnt elnézést.
    Arra gondoltam, hogy egy egyszeri kiadás már nem fedezi a jövőbeli fejlesztések, de akár a patch-ek költségét is. És nem feltétlen beszélhetünk drágaságról, a RoF korábbi költség részét már nem írom le, mert az agyadra megyek! :)

Azt én tőled elfogadom, hogy agy jó alkotást jegelnek le, és ez nem jó. De azt hiszem itt a 777 a történet vége, az okokat, hogy miért alakult ki jóval korábban kell keresni.