91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    fura h revi nélkül lősz :)
  • Lacusch69
    Forgott itt közkézen egy trackem, ahol egy Póni a 6. vagy 7. 30-as találat után azért esett szét, mert hátulról belerohantam. (Azt hittem, addigra sok kicsi darabban lesz)
    Azt ugye tudod, hogy valós háborús helyzetben átlagosan 2-3db 30-as találat kellett egy négymotoros lelövéséhez? (Oleg nem tudta...)
  • Sanyix
    Azt hittem a yak3-mak fából készültek, nem pedig betonból (x264-es)
  • Bencepilot
    Szevasztok!
    nekem Vistás a gépem és nem megy rajta a HyperLobby :(
    tudnátok magyar szerver ip-ket mondani?
    köszönöm előlre is
  • Vogel
    30asnál mindig jobban elé kell tartani mint gondolnád. Olyan, mint egy elhajított kő, íve van és baromira belassul a pályája közepére.
    Egyébként szép eredmény abban a küldiben. Kering egy mondás V.4 pilóták között: 1 airkill kötelező, a többi ajándék.
  • Vogel
    3 év görgős egér, 2 év kék pöcök x52n, most meg 1 éve trackIR. A kék pöcök jó cucc :)
  • tothgyorgy
    Engem is érdekelne.
  • Willenbrock
    Kösz meg fogom keresni.
  • Her Laca
    Most per pillanat Galagonya a neve. Ez friss információ:D
  • Her Laca
    Biztos be lehet,sőtt Terorka nemrég csinált is egy mod -ot amivel mindenhova be lahet menni. A lobbyn keresd meg vagy a ricsi ts -en,
    Morus Teror,vagy eperfácska,vagy valamilyen hasonló hülye néven létezik:)
    Leginkább a 1STHVS szobában ücsörög. Szerintem elmondja mit kell csinálni.
  • Willenbrock
    Nem lehet valahogy berakni a cockpit modokat a játékba soundmod telepítése nélkül?Így lehetne azokat használni a lobbyn is.
  • Lebowski
    elég sok olyan pilótát lehetne monsdani aki azzal nézelődik.
  • Lebowski
    :)
  • Lacusch69
    A Pumánál Tom és Pistu is egérrel nézelődik a mai napig.
  • Lacusch69
    A "newview" nevű progival is egérként működik a hat switch.
  • tothgyorgy
    Én is azzal játszom. Ha nem vagyok sikeres annak nem ez az oka. Bár nem valami jó azt elismerem. Néha túl sok időt vesz el, az meg nagyon nem jó.
  • Her Laca
    És IIIIIGEN:)))) KV nak tudtam újat mondani:)
  • Lebowski
    nemkérdeztem semmit.megvan
  • Lebowski
    de ezt hol állítom be? profiler,control panel?nem étem
  • Her Laca
    Na kicsit más:)
    http://origo.hu/tudomany/20080807-cern-lhc-nagy-hadronutkozteto-a-kvarkgluonplazma-eloallitasa.html
    Kicsit olyan érzésem van mint amikor a Galaxis úti kalauz-ban megépítik a legnagyobb számítógépet a végsó válasz reményében:)
    Csak nehogy itt is 42 legyen a válasz:D
  • Her Laca
    Lehet KV. A miniegérnél mindkét opciót axis ra teszed majd a POV hat1 et mausra állítod. Ott a sebességet is lehet állítani.
  • kiskorúbézoltán #14692
    A TIR-t nehéz lenne űberelni... :) Bár annó valaki - tán a V.4-esek közül? - egérrel nézelődött, nem hat-tal.
  • Lebowski
    ja azt tudom.de annak a sense sajnos lassú.aszittem hat-tel lehet folyamatosba nézelődni.
  • kiskorúbézoltán #14690
    Ha tud egérként működni akkor igen, az 52-n van oldalt egy kis pöcök - amolyan rágcsálópótlék - azzal folyamatosan megy a nézelődés, mintha egeret használnál.
  • Lebowski
    hogy mi? ezt fejtsd ki nekem részletesen léccives.asszem lemaradtam. be lehet állítani h a hatswitch folyamatosan mozogjon és ne szögletesen?
  • Her Laca
    Mi a baj a Hat switch-el? Az X52 át lehet tenni az egér funkciót és tökéletes folyamatos nézelődést tesz lehetővé. Szerintem minden joy -on meg lehet valahogy csinálni.
  • Lysandus
    Igen, lehet hat switch-csel online játszani! :-)
  • nalyib
    De egérrel igen.
    Biztosan lehet hat-tel is online játszani, de azt én túl nagy hátránynak találom.
  • Sanyix
    Hát pedig így nemnagyon lehet nézelődni hat-al.

Amúgy folytattam a jabo berlin karrier módot 262 a2-vel. 6 262-es repül a cél felé 4 109-es kíséretében, majd a céltól pár km-re megjelenik 8 db ace vagy veterán yak3. 1-2 262-est lelőnek, befordulok a célpontra, már minden füstöl mert a többiek már ledobálták a bombákat, ott lövöldözik egy t34, ráfordultam, rá a két sc250-et, ami 2 méterre mellé csapódott be, +1 tank nekem :D
    Aztán légiharc. Kihasználtam a helyzetet, ha úgy jött toltam egy sorozatot a yakokra, de nem álltam le fordulózni, ha kanyarodtak, szépen otthagytam őket, majd egy másikra mentem ami mással foglalkozott. 5-re lőttem 1 rögtön felrobbant, és 4-nél egyáltalán nem látszott találat már megint, pedig tuti jól lőttem, kezdtem ideges lenni hogy ez hihetetlen hogy nem találom el.
    De pedig eltaláltam, csak ez belső nézetből nem látszott, mert nagyon rövid ideig volt a célkeresztbe, külső nézetből visszajátszásnál viszont jól látszott a villanás, és a füstpamacs találatkor... persze jó erős gépek ezek a yakok, nem árt nekik annyira a 30mm, mert látható sérülés nélkül nyugodtan tovább repültek, vagyis kanyarodtak, amit viszont nem követtem. Szóval 1-et elintéztem, a 4 általam eltaláltat és még 2-t a 109-esek, amik persze ellőtték minden lőszerüket, megindult mind hazafelé, közben egy yak mögöttük sunnyogott. Nyomtam egy visszabukfencet, majd fölötte lefelébukfenc, jó gyorsan közeledtem hozzá, 350-ről előttem egy sorozatot rá, persze mind 1 méterrel alá ment (azt hittem a azért 350 méter már nem olyan sok hogy még fölé kelljen célozni, pedig régebben milyen szépeket lőttem mk108-al...), megint csinálta a hülye kanyargását, erre otthagytam, elmentem jó messzire, majd visszabukfenc, és jó magasról rázuhantam, megint egy rövid sorozat, szárny szitás lett, -1 csűrőlap, azt lezuhant.
    Eredmény 1 kilőtt tank, 7 rácsapásból 6 találat, 2 lelőtt yak, és még maradt egy rakás lőszer is, és végre kezdem megszokni a hat switchet is, meg sok kihagyás után a repülésbe is kezdek belejönni :D

a 262-esnek bugos az üzemanyagszint mérője? Mert 45 perc repülés után is maxon állt, és full reálon van a térképet meg a külső nézetet leszámítva...
  • Her Laca
    Különben Vogel meglátása szerintem a legjobb.
  • Her Laca
    Mivel ismerem Szepit:) elmondom miért a sok kia:D
    Forrófejű:D De majd kinövi. Amúgy jól nyomja. De mint már régebben mondtam ,ezek a dog serverek nem arra valók ,hogy statot nézzen az ember.
    Most legyek büszke ,hogy VOE -n első vagyok a vadászok közt és a kia-im nagyrésze légvédelem miatt van. Max szerencsém van ,hogy nem lőnek seggbe de ennyi. Néha unalmas ám azon vergődni,hogy nehogy lelőjenek és inkább nem szállok be egy jó kis dogba. Szerintem:)
  • Lacusch69
    Ha lezuhansz (és nem találtak el előtte), olyankor nem "Crashed"-re vesz?

A RAM-ot meg ne sajnáld, 512MB DDR most 3eFt, ha DDR2-őd van az meg 1600Ft körül indul.
    Egyszer nem viszed el fagyizni a barátnődet...

Korábban engem a Genius hangkártyám baxott ki kékhalálra rendszeresen (MIA), de a mostani statban csak 2x.
  • nalyib
    Emlékszel, én bő fél évig szenvedtem az 512 RAMmal, mindenféle memóriabeállítással, de hidd el egyszerűen nincs arányban ez a szívás azzal a pár ezer forinttal.....nem volt túl sok pénzem akkoriban de akkor is nagy hülyeség volt visszatekintve, hogy nem vettem legalább még ötszázat..
    Már eleve betöltésnél látszik (és hallatszik), hogy 80-90%-nál Megtelik a memóriád és ideoda pakolgat a swap-ben azt "találgatva", mire Nem lesz szükség kezdésnél. De előbb-utóbb mindenre lesz, és nyilván nem akkor kezd majd töltögetni mikor békésen repkedsz, hanem ha megváltozik valami a környezetben...
  • Szepy2884
    Túlképen ugyan ezt mondtam el az előbb

Amúgy ez kezdőknek tényleg nem ajánlott, viszont haladóknak és különösen profiknak kifejezetten javalt. Ezzel lehet igazán akció dúsan hentelni viszonylagos biztonsággal, mert a sebességed megvéd. Ezzel a taktikával átl. 3-4 gépet biztos elrontok, aztán irány haza a pontokért.

Ezzel a taktikával múltkor 5 embert szedtem ki BlueLion seggéből kevesebb mint 3 perc alatt! Ezekután miután lehiggadt és épségben letette a gépét, olyan öröm ódát intézet felém, hogy azt hittem ott olvadok el :)(Akkor azt hittem, hogy megint átvettem a vezetést a serveren a 800 pontommal, de rákelett jönöm, hogy BL 1200-at kapott)
    Nagy szava lehet a társaságban, mert azóta előre köszönnek nekem a War Cloudson :)

Bocs, de ezt muszály volt leírnom, mert erre naon büszke vaok :))))
  • Lebowski
    a memória a gáz.télleg párezer forintért lehet márt giga memóriákat venni. il2höz meg alapszükséglet.
  • Szepy2884
    Minden mentegetőzés nélkül:
    Annak a 102 meghalásból, 75%-ban az az oka, hogy úgy belagolok, hogy csak akkor térek magamhoz, amikor már lezuhantam. A legdúrvább az volt, amikor 4000(!!!!!!) méterről 15 másodpercre úgy lefagytam, hogy már csak a roncsomat nézegethettem a földben!

Nem tudom ennek mi az oka, mert már próbáltam mindent pl: lemeztör. mentesít stb. A procim erős, a vinyóm is jó, egyedül a vid. karim és a memóriám a szűkkeresztmetszet (Radeon X300, 512 MB).

De már mondtam a bobig egy fillért sem fogok gépre költeni, addig is elkerülöm azokat a servereket ahol ezek a jelenségek súlyozottan előfordulnak pl: Shit vs 109, Zeke vs Zakó stb.

Múltkor beszéltem Nuke-kal neki is úez a baja. Amúgy semmi gond, ha a térkép nem túl baxot nagy és nincsenek többen 40-nél :(
  • helixP
    Köszi küldtem privit!
  • Lebowski
    helix erre van egy jó coop-om.ha érdekel küldj egy privit.abban meg lehet tanulni célozni.nem egy embert láttam ezen fejlődni.
  • helixP
    Komolyan mondom egyre jobban tetszik ez a lesipuskázás :) Mint a héják (a madarak, nem a repülőgép:) ) mindenki felett repülök aztán lecsapni! Már csak azt kéne tökéletesíteni, hogy el is találjam annyira az alatt a rövid idő alatt az ellent, hogy ripityára essen.
    Eddig főleg orosz gépeket repültem, mert tetszett a forgolódás, de ez még jobb :)
  • Lacusch69
    Mindenféle baxogatás szándéka nélkül:
    Te ezzel a módszerrel 240 bevetésből 102-szer meghaltál, én a "saját" harcmodorommal (jelentős magassági fölény) 50-ből 6-szor. Ez is csak azért, mert leálltam fordulózni.