IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    Hát pedig így nemnagyon lehet nézelődni hat-al.

Amúgy folytattam a jabo berlin karrier módot 262 a2-vel. 6 262-es repül a cél felé 4 109-es kíséretében, majd a céltól pár km-re megjelenik 8 db ace vagy veterán yak3. 1-2 262-est lelőnek, befordulok a célpontra, már minden füstöl mert a többiek már ledobálták a bombákat, ott lövöldözik egy t34, ráfordultam, rá a két sc250-et, ami 2 méterre mellé csapódott be, +1 tank nekem :D
    Aztán légiharc. Kihasználtam a helyzetet, ha úgy jött toltam egy sorozatot a yakokra, de nem álltam le fordulózni, ha kanyarodtak, szépen otthagytam őket, majd egy másikra mentem ami mással foglalkozott. 5-re lőttem 1 rögtön felrobbant, és 4-nél egyáltalán nem látszott találat már megint, pedig tuti jól lőttem, kezdtem ideges lenni hogy ez hihetetlen hogy nem találom el.
    De pedig eltaláltam, csak ez belső nézetből nem látszott, mert nagyon rövid ideig volt a célkeresztbe, külső nézetből visszajátszásnál viszont jól látszott a villanás, és a füstpamacs találatkor... persze jó erős gépek ezek a yakok, nem árt nekik annyira a 30mm, mert látható sérülés nélkül nyugodtan tovább repültek, vagyis kanyarodtak, amit viszont nem követtem. Szóval 1-et elintéztem, a 4 általam eltaláltat és még 2-t a 109-esek, amik persze ellőtték minden lőszerüket, megindult mind hazafelé, közben egy yak mögöttük sunnyogott. Nyomtam egy visszabukfencet, majd fölötte lefelébukfenc, jó gyorsan közeledtem hozzá, 350-ről előttem egy sorozatot rá, persze mind 1 méterrel alá ment (azt hittem a azért 350 méter már nem olyan sok hogy még fölé kelljen célozni, pedig régebben milyen szépeket lőttem mk108-al...), megint csinálta a hülye kanyargását, erre otthagytam, elmentem jó messzire, majd visszabukfenc, és jó magasról rázuhantam, megint egy rövid sorozat, szárny szitás lett, -1 csűrőlap, azt lezuhant.
    Eredmény 1 kilőtt tank, 7 rácsapásból 6 találat, 2 lelőtt yak, és még maradt egy rakás lőszer is, és végre kezdem megszokni a hat switchet is, meg sok kihagyás után a repülésbe is kezdek belejönni :D

a 262-esnek bugos az üzemanyagszint mérője? Mert 45 perc repülés után is maxon állt, és full reálon van a térképet meg a külső nézetet leszámítva...