IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #14680 Túlképen ugyan ezt mondtam el az előbb 
Amúgy ez kezdőknek tényleg nem ajánlott, viszont haladóknak és különösen profiknak kifejezetten javalt. Ezzel lehet igazán akció dúsan hentelni viszonylagos biztonsággal, mert a sebességed megvéd. Ezzel a taktikával átl. 3-4 gépet biztos elrontok, aztán irány haza a pontokért.
Ezzel a taktikával múltkor 5 embert szedtem ki BlueLion seggéből kevesebb mint 3 perc alatt! Ezekután miután lehiggadt és épségben letette a gépét, olyan öröm ódát intézet felém, hogy azt hittem ott olvadok el :)(Akkor azt hittem, hogy megint átvettem a vezetést a serveren a 800 pontommal, de rákelett jönöm, hogy BL 1200-at kapott)
Nagy szava lehet a társaságban, mert azóta előre köszönnek nekem a War Cloudson :)
Bocs, de ezt muszály volt leírnom, mert erre naon büszke vaok :))))