IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Minden mentegetőzés nélkül:
    Annak a 102 meghalásból, 75%-ban az az oka, hogy úgy belagolok, hogy csak akkor térek magamhoz, amikor már lezuhantam. A legdúrvább az volt, amikor 4000(!!!!!!) méterről 15 másodpercre úgy lefagytam, hogy már csak a roncsomat nézegethettem a földben!

Nem tudom ennek mi az oka, mert már próbáltam mindent pl: lemeztör. mentesít stb. A procim erős, a vinyóm is jó, egyedül a vid. karim és a memóriám a szűkkeresztmetszet (Radeon X300, 512 MB).

De már mondtam a bobig egy fillért sem fogok gépre költeni, addig is elkerülöm azokat a servereket ahol ezek a jelenségek súlyozottan előfordulnak pl: Shit vs 109, Zeke vs Zakó stb.

Múltkor beszéltem Nuke-kal neki is úez a baja. Amúgy semmi gond, ha a térkép nem túl baxot nagy és nincsenek többen 40-nél :(