91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Úristen NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE semmiképen ne vedd meg ember
Alaplap:GIGABYTE GA-EP43-S3L 1 db 19.141 Ft
Processzor:INTEL Dual Core E5200 2.50GHz 775 BOX 1 db 16.008 Ft
Memória:KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 800MHz CL5 1 db 7.884 Ft
Videókártya:SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 HDMI PCIE 1 db 21.072 Ft
Merevlemez:SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 1 db 11.508 Ft
Optikai egység:PIONEER DVR-216DBK Fekete 1 db 6.065 Ft
Ház:COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite 1 db 9.564 Ft
Táp:FSP ATX-400PNF 1 db 8.160 Ft
CPU hűtő:ARCTIC COOLING Freezer 7 LP 1 db 3.708 Ft
Összeszerelés 1.800 Ft
Összesen: 104.909 Ft ( 87.424 Ft + áfa )
Sokkal jobb mint az hiddel(Ha kell indoklom is) -
Kereken 10.000HUF persze +,- 10.000 belefér. Mondom, hogy én mit találtam:
Alaplap: S775 Gigabyte GA-G31M-ES2C, CPU: S775 Intel Core2Duo E7400 2,80GHz Dobozos, Optika: DVD ÍRÓ NEC 5200S SATA Black, Memória: DDR2 Kingmax 800MHz 2GB, HDD: SATA2 Samsung 500GB 7200rpm/16MB, VGA: PCIe Galaxy 9600GT 512MB DDR3 DDVI/HDTV, Ház: Codegen 400W 6225LW 2, Tápegység: 400W, Bill.: Kolink billentyű+ Optikai Egér ps/2 fekete, Egér:
Mind ez, 100.224Ft Áfa-val mindennel, labda,bicska,kistalicska -
Ipon.hu Ha mondassz egy keretet szivesen megnézem mit lehet belőle kihozni^^ -
Ismerős problem. Végre eljutottam addig, hogy meg van a zsé a gépre, erre az edigital benyögi, hogy éppen kifutott az a termék amire fájt a fogam. Ez egy komplett pc ugye. Legközelebb csak 19.-én lesz, ha lesz. Ja a régi gépet meg nekiadtuk a Párom hugának
Most itt vagyok gép nélkül. Ezen a P1-es laptopon meg csak a pasziánsz fut
Jövőhéten lehet körbenézek a neten valami jó kis bolt után mert ez nem állapot. Tudtok ajánlani valamit????
-
Lebowski #19311 *egyelőre...:) -
Lebowski #19310 egyenlőre döglődik a videókártyám.kredit meg hirtelen nincs rá, mivel egy generált kéne csinálnom,mert ez még agp-s :) szegénke nemcsodálom hogy haldoklik már:) úgyhogy ez még a jövő zenéje. -
Richtofen #19309 Olvastam, hogy feltupírozták. Hmm. Próbáld ki, kíváncsi vagyok egy pártatlan véleményre. -
Lebowski #19308 azért kérdeztem ezt, mert ez egy elvileg elég erőteljesen felújított változat és japcsikkal is lehet lenni. -
Richtofen #19307 OFF:
Ezt a változatot nem próbáltam, de Battlestations: Midway ott figyel a polcomon mióta megjelent. Kétszer is feltelepítettem, de valahogy 1-2 óra után nem kötött le.
Végig csináltam az oktatópályákat és a challenge-eket (single mission-ök), de a kampányt annyira untam (csak amcsi kampány van benne), hogy egészen az elején abbahagytam. Nem bírtam kivárni amíg 1 aprócska kis hajóval végigszenvednem maga Pearl Harbour poklán, és több egységet vehetek irányításba.
Amolyan hibrid RTS-FPS, de nekem valami hiányzik belőle (egyébként taktikai RTS fan vagyok). Ha egy adott egységet irányítasz akkor vannak benne érdekes élmények (pl. tengeralattjáróval végigszopatni egy egész flottát), de hamar meg lehet unni (persze szimulátorokhoz köze nincs ennek a módnak sem).
A hajók egész jól néznek ki és mondjuk, hogy hihetően mozognak. A repülők iszonyú lassúak és bénán repülnek. -
Lebowski #19306 énis ezt néztem a képeken :) -
Le se tagadhatnák.
-
Ha az utolsó waypont a G attack, akkor megy a kámikáce bármelyik oldalról, bármelyik géppel. -
Lebowski #19303 off
ezt próbálta már valaki? -
Kipróbáljuk:) -
Richtofen #19301 Apropó, nemrég láttam valami leírásban, hogy a FMB-ben lehet kamikaze feladatot adni a gépeknek, ha az utolsó waypoint hajó (valami ilyesmi). -
Richtofen #19300 Hmm. Lehet, hogy a japán gépeknél a kamikaze akció szabályos leszállásnak minősül, de ha közben eltalálnak akkor sikertelen ;) -
nalyib #19299 Van olyan, hogy a dogszerver figyeli a team-killert és "engedi" lelőni?
Az előbb Zeke-n repkedtem (korareggel csak a csendes-óceánnal vagyok kompatibilis:D), és egy srác a saját hajókat és gépeket lövöldözte.
Épp utolsó leszálláshoz készültem (ami egyébként végül hősi halálba fulladt:)), mikor látom hogy nagyon rám áll egy japán, aki előtte saját hajókat lőtt, meg ha jól láttam egy saját gépet is leszerelt. Navi kitérés stb nem érdekelte, namondom úgyse játszok sokat, simán belefér egy lelövés. Nem nagyon tudott dogolni, mint ez várható volt, szóval ellőttem egy vízszintes vezérsíkját és mentem leszállni.
Hinnétek hogy nem volt elég?:D szóval ráfordultam másodszor is, 40 méterről feldaraboltam és a tengerbe esett. A játék kiírta a friendly destroyt, a szerver meg letudta azzal, hogy "elrontotta a leszállást
"
-
Hát, gondolkodtam rajta, hogy nekem is csak innom volna szabad. 

-
kiskorúbézoltán #19297 Még jó, hogy má' nem Il-2-zök...
-
+kolbász :) -
Jaja, l2-zöm is tört szerveren, ott sok a polák, és bizony náluk is van egy olyan szöveg hogy kurwa :D és az is káromkodás, kb mindenre ezt mondják :D a szlovén allytársainkat meg páran a klánból megtanították magyarul káromkodni, és szép cifrán. pl "kapd be a kisfaszom, kulonben megb*szom az osszes kiskorut az utcadban" :D -
Gondolom az egyikből Gössert a másikból meg Heinekent lehet csapolni
-
Lebowski #19293 heinkelbe szerinted mire valók a vörös és a fehér csapok??? :) -
Te nem tudod miről beszélsz:))))))) -
Alkoholt csak bevetés után szabad inni a kantinban! -
Látom tudod, hogy miről beszélek. 
-
nalyib #19289 Ittasan meg minden gép úgy REPÜL mint a spitfire, kivéve a tiédet:)
Virrasztás után viszont minden gép lopakodó (és radarjuk is van), persze megint csak kivéve a tiédet:D -
Az ivásról jut eszembe. Tudtátok hogy másnaposan minden gép spitfire-nek néz ki? 

Utáltak is miatta ma délelőtt 
-
Lehet,hogy én földön szétlövöm a gépeket,meg az ernyőn a pilótát,meg néha túl sokat is szoktam inni, de egyvalamit nem teszek.Nem ítélek meg másokat. -
Kösz a fordítást.Lehet hogy ez is letöltős lesz mint a ROF.Viszont azt ígérik hogy az újabb részek 1-1,5 év alatt készülhetnek el.2010 Októberében már több ezer játékosa lesz a SOW-nak állítólag.(na akkor mégsem 2 hét múlva
)
-
bocs nem személyeskedni akartam -
Gida, nehogy már egy játékból valóságot csináljunk...
ezért írtam hogy kinek mit enged a lelkiismerete
ha te ezt élvezed, akkor lőjél le mindenkit, vulching, pilóta ernyőn, le és felszálló gépek, stb
de ez már nem az én játékom -
"azzal meg ne jöjjön senki hogy a háborúban is ez volt, az a valóság és a pilóta élete múlott rajta"
Amikor '44-ben Szolnoknál legéppuskázták a legelő gulyát,azon melyik pilóta élete múlt?Meg amikor a sebesült,ernyővel földet ért pilótát még a földön is lőtték? -
Időközben elkészültem a SimHQ cikk fordításának harmadik és negyedik részének fordításával. -
Lacusch69 #19281 100% egyetértek. -
az a baj a navival, hogy alapból én akkor kapcsolom be, ha le akarok szállni, és azért, hogy a többiek lássanak
ez elsősorban a fullreal szervereken jó
de amikor bekapcsolom, ezzel azt is jelzem (legalábbis én így gondolom, és szerintem még sokan rajtam kívül, hogy befejeztem a harcot, gyakorlatilag kiszolgáltatott helyzetben vagyok, se sebességem, se magasságom, néhány másodperc és földet érek
sztem ha vki ilyen helyzetben lelő annak igenis a jó k**** nénikéjét :O)
sosem szoktam le vagy felszálló gépre lőni és alap hogy ezt én is elvárom a normálisabb szervereken
régen ez még működött is de egyre több vérpisti röpköd sajna aki csak a statra hajt
azzal meg ne jöjjön senki hogy a háborúban is ez volt, az a valóság és a pilóta élete múlott rajta, ez meg egy játék amit igenis lehet becsületesen játszani, ahogy a háborúban is lehet becsülettel harcolni
kinek mit enged a lelkiismerete -
Richtofen #19279 A qrva szó a szláv nyelvekben is megvan ugyanazzal a hangalakkal, azzal óvatosan. :) -
Navira nem ad logot, csak füstre. Én se használom a navit, olyan mintha egy kurvanagy idelőjj táblát akasztanál magadra. Navit akkor dobunk, ha gáz van és fontos, hogy meglássanak a tieid. -
Nem is rossz!!!!! Azt hiszem tényleg több fejtörést lehet okozni nekik egy ba.....d meg a k....a anyád "kód sorral" 

Úgy is tudja, hogy neki szól
azt törje a fejét a nyomorult hogy miféle jó magyar "gulyásos karikás" jókívánságokkal árasztottam el
-
Nekem a Logitech extreme 3D már elég jóideje megvan, használom is (arma-ban, il-2höz időnként), és nálam nagyon jól bírja, pedig nem kímélem. Nem tom mi bajotok van a logitechel :|