IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
az a baj a navival, hogy alapból én akkor kapcsolom be, ha le akarok szállni, és azért, hogy a többiek lássanak
ez elsősorban a fullreal szervereken jó
de amikor bekapcsolom, ezzel azt is jelzem (legalábbis én így gondolom, és szerintem még sokan rajtam kívül, hogy befejeztem a harcot, gyakorlatilag kiszolgáltatott helyzetben vagyok, se sebességem, se magasságom, néhány másodperc és földet érek
sztem ha vki ilyen helyzetben lelő annak igenis a jó k**** nénikéjét :O)
sosem szoktam le vagy felszálló gépre lőni és alap hogy ezt én is elvárom a normálisabb szervereken
régen ez még működött is de egyre több vérpisti röpköd sajna aki csak a statra hajt
azzal meg ne jöjjön senki hogy a háborúban is ez volt, az a valóság és a pilóta élete múlott rajta, ez meg egy játék amit igenis lehet becsületesen játszani, ahogy a háborúban is lehet becsülettel harcolni
kinek mit enged a lelkiismerete