IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    OFF:

Ezt a változatot nem próbáltam, de Battlestations: Midway ott figyel a polcomon mióta megjelent. Kétszer is feltelepítettem, de valahogy 1-2 óra után nem kötött le.

Végig csináltam az oktatópályákat és a challenge-eket (single mission-ök), de a kampányt annyira untam (csak amcsi kampány van benne), hogy egészen az elején abbahagytam. Nem bírtam kivárni amíg 1 aprócska kis hajóval végigszenvednem maga Pearl Harbour poklán, és több egységet vehetek irányításba.

Amolyan hibrid RTS-FPS, de nekem valami hiányzik belőle (egyébként taktikai RTS fan vagyok). Ha egy adott egységet irányítasz akkor vannak benne érdekes élmények (pl. tengeralattjáróval végigszopatni egy egész flottát), de hamar meg lehet unni (persze szimulátorokhoz köze nincs ennek a módnak sem).

A hajók egész jól néznek ki és mondjuk, hogy hihetően mozognak. A repülők iszonyú lassúak és bénán repülnek.