IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #19299 Van olyan, hogy a dogszerver figyeli a team-killert és "engedi" lelőni?
Az előbb Zeke-n repkedtem (korareggel csak a csendes-óceánnal vagyok kompatibilis:D), és egy srác a saját hajókat és gépeket lövöldözte.
Épp utolsó leszálláshoz készültem (ami egyébként végül hősi halálba fulladt:)), mikor látom hogy nagyon rám áll egy japán, aki előtte saját hajókat lőtt, meg ha jól láttam egy saját gépet is leszerelt. Navi kitérés stb nem érdekelte, namondom úgyse játszok sokat, simán belefér egy lelövés. Nem nagyon tudott dogolni, mint ez várható volt, szóval ellőttem egy vízszintes vezérsíkját és mentem leszállni.
Hinnétek hogy nem volt elég?:D szóval ráfordultam másodszor is, 40 méterről feldaraboltam és a tengerbe esett. A játék kiírta a friendly destroyt, a szerver meg letudta azzal, hogy "elrontotta a leszállást
"