91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #20515 Ez csutkára ugyanaz mint az AW. Még a honlap felépítése is.
Amúgy jót tenne sztem a dog szeróknak, ha az AW-hoz hasonló rendszert tudnának fejleszteni, úgy, hogy ne kelljen órákig ülni egy slotban egy fél óra repülésért, amit 3x kell restartolni. -
Legjobb, hogy realisticen marker jelzi az enemy gép irányát, mikor felhőbe megy... a gépek mozgása, meg erősen billentyűs. És akkor nincs is belső nézet? -
Ezz kell nekünk
Bocs hogy ide írok ,de a honlapunk nem üzemel.
A 302 esek küldték ,valami új War ,nagyon ígéretes.
Szerintem ki kéne próbálni. -
"amit a shit eltalál lángba borul" kicsit deja vu érzésem van. -
Glo #20511 Ne a reality-t nézzétek, ez egy über-arcade játék. Gyakorlatilag minden amit a shit eltalál lángba borul. Mitha napalmmal tüzelne :)
A csúcs a kiengedett kerékkel harcoló Hurri :D
Az elétartás jelző, az ikonok, a tűzerő mindent elmond :) -
69.9.37.26:8800
pass:mk108 -
És ip-je is van? -
ja hogy a fene megenné.
alternatíva a bob servernek van ts e. -
Bedöglött a szerver, Twilek sem tudja mikor indítják újra. :) -
Hejj!Nem működik a TS?! -
Illa berek, nádak erek... -
Lacusch69 #20504 Amikor az elsőként meghalt motoros barátom temetésén voltunk, akkor gondoltam végig az egészet életről-halálról.... amikor láttam a koporsón az 1969-1996 feliratot... ami akár az enyém is lehetett volna...
Szörnyű kimondani, de a tizensokadik után már szinte "hozzászokik" az ember, annak ellenére, hogy minden haláleset nagyon megrázó. Volt, hogy egy hónap alatt 3 barátom halt meg.
Gida: ebből az egyik a szarvasi P.Zoli volt.
Ha olyan filmeket akarsz nézni, amiken valakiket eltalálnak, de nem lesz bajuk, akkor keress paintball videókat... -
Ez valami förtelmes!
-
Mondtam már ,hogy ne rinyáljatok!!!
Fókát neki oszt nincs az a Spit ami ellenáll!:)) -
Lysandus #20501 Jaja. No és a Shiten hiába robban vagy 3 20-as, repül tovább, a Bf meg néhány találattól már robban is. -
SirArcheer #20500 Én azért kipróbálom.
Tudom
-
shitfire?
-
Lacusch69 #20498 A lyukas szárnyú Shitfire és Hurricane továbbra is kifogástalanul repül... -
Jajj ne!!! Herótom van ettől. A youtube-t is ellepték ezekkel a videókkal. Már alig lehet találni valami értelmes felvételt. -
blash #20496 -
Glo #20495 Szerintem is a légnyomás az oka, mert simán a levegőbe emelkedett a manus. Ha eltalálta volna az ágyú akkor atomjaira hullott volna.
Szepy, régen én is így néztem a filmeket, hogy kerestem az eleső katonákat. Aztán megnéztem moziban a Ryan közlegény megmentését, ahol Spielberg elég hihetően mutatja be a partraszállást, talán túl hihetően is (tudom, Halivúúúd meg effektek, meg a lövedék nem megy 50m-t a víz alatt). Na annyi nekem elég is volt az eleső emberekből egy időre. Persze biztos más lenne a szitu, ha harcba kéne menni, a vagy-én-vagy-te alapon működő csatában szerintem mindenkit a robotpilóta vinne előre, elmélkedni meg lelkileg összetörni ráérnénk utána.. -
A keleti kultúrkörben van egy hagyomány ahol a halál mint meditációs téma jelenik meg. Maga Buddha is azt mondta, hogy a halálon való elmélkedés a legerőteljesebb gyakorlat. Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy benned is együttérzést és empátiát váltott ki a sok szenvedés amit a filmeken láttál. Szerintem fontos, hogy az ember valamilyen formában találkozzon a szenvedéssel, mert felébreszti a kis nárcisztikus álomvilágából.
A mai steril világban nem nagyon találkozunk a halállal szemtől szembe. Persze van aki a technikát, a repülőket és páncélosokat vizslatja a képeken és persze vannak olyanok is akik a halált keresik.
Fura, de mindkettő érdekes az ember számára.
Csak érdekesség de az olyan emberek mint te akik a halált keresik és annak megjelenési formáit, gyakran lesznek lelkészek, művészek, vagy látnek el karitatív munkákat.
Az egyetemen pszichológiát halgattam és ott az ilyen embereket csak úgy hívták, hogy kiváló alapanyag.
Egyszóval szerintem kell egy kis "instant" halál a mai embernek, hogy elgondolkodjon azon mennyit ér az élet ami körülveszi, mert anélkül csak az ösztönök és a tudattalan cselekedetek maradnak, amik elkerülhetetlenül pusztulást vonnak maguk után.
Egyébként megértelek.
Elnézést a nagyon OFF témáért. -
Szepy2884 #20493 OFF
Volt idő amikor én is csorgó nyállal néztem minden csata jelenetet amit archív felvételeken lehetett látni és mitöbb, mit nem adtam volna érte ha mutatják amint éppen eltalálnak valakit és az holtan esik össze...
Ez volt rég. Azóta felnőttem és az empátiám is fejlettebb lett (legalább is merem remélni). Most már elszomorítanak az ilyen felvételek és nem is nézem őket szívesen, mert most már nem rohangáló figurákat látok a képernyőn, hanem magát a katonát, az egyén, az embert és az egész tragédiát. Most már csak sajnálatot érzek és keserűséget és szánom a német katonát úgyanúgy mint az oroszt és szánom azokat az ártatlan civileket akik épp az orosz, német vagy éppen amerikai, japán, vietnámi megtorlásoktól szenvednek.
Szóval megcsömörlöttem az ilyen felvételektől... -
Egy idejig biztos csak kiabálva értette meg a parancsokat. Tuti halláskárosodás. -
kiskorúbézoltán #20491 OFF
Szerintem lehetséges, pont hátbafújta a csőszájfék.
ON -
SirArcheer #20490 Ha a párttitkár azt mondja hogy fűszoknyában hulahoppozzanak akkor azt csinálják. Aki nem csinálja azt meg lelövik, ala Ellenség a kapuknál.
Ui: Tudom ott csak 5 tölténnyel kellett tankot meg géppuska fészket támadni, de szerintem az eredmény közel azonos. -
Haha,hihető hogy a harcok sűrűjében ilyen hatalmas lobogó vörös zászlókkal rohangálnak,ide lőjjél Hermann.itt vagyunk. -
már nagyon várom én is....
-
Azt néztem én is. Nem sokat vacakolnak. Gondolad a légnyomástól esik el? -
Glo #20486 Az kemény mikor 0:15-nél elsüti az ágyút a fickó mellett.. -
Szeptember 6.-án 21.00.-kor indul egy sororozat a National Geographic channel-en.
Apokallipszis: a második világháború címmel.
feljavított színes felvételekkel.
Előzetes videók itt. -
Glo #20484 Ja, és olvasd el a F.A.Q.-t itt fent pirossal, sokat segít :) -
Glo #20483 Szia!
Ha online is akarsz játszani, akkor szerezd be az "il2 1946" programot. Ez feltelepíti az összes kiegészítőt amit a játékhoz kiadtak. Ezután tedd fel a 4.08m kieget, és ezzel up-to-date is lett a játékod, mehetsz az online légtérbe. ezen kívül vannak még modok, amiket már többször felsoroltak itt az utóbbi pár hétben, olvass vissza.
Az online játékhoz kelleni fog még a Hyperlobby és a TeamSpeak. Google a barátod ezeknek a letöltésénél :)
Joy tekintetében sztem először egy alapot vegyél, mert ha nem tetszik nem a drágát kell kidobnod. Egy Saitek Evo sztem tökéletesen megfelel a célnak.
Aztán ne szegje kedved, ha párszor lelőnek, én is 4 halál 1 túléléssel kezdtem. Mára (kb 5 év után) ez kezd megfordulni :)
Üdv,
Glo -
zsolt109 #20482 Üdv mindenkinek!
A segítségeteket kérném két dologban. Még kezdő vagyok a szimulátorokban, inkább stratégiáztam. Az akciós game-ek nekem túl rövidek, hamar végigvihetők.
Már vagy 4 éve megvan az IL 2-nek az első példány, de csak most próbáltam ki és egész jó.
Az első kérdés: melyik joyt vegyem meg?
A második: gondolom már több példánya is létezik az il2-nek, felsorolnátok a megjelent részeket, úgy tudom van csendes-óceáni része is.
Előre is köszi a segitséget mindenkinek!! -
istikovacs76 #20481 Én is szenvedtem, de HerrLaca segített megoldani. Ha vannak fent modok, az sem baj. (nekem a 4.08-tól kezdve sound mod0.93, aaamod pack2.7,aaa community és a többi is fent volt.) Féltem is, ha felteszem az 1.2-es communityt, szétesik az egész. De nyugodtan lehet rörölni a mod mappát, és az aaa communitytől kezdeni az installt, ahogy írtad.
Működik, szép, jók a hangok (eddig sem volt rossz), szép a felhőzet. -
Fürtös #20480 Nem egészen idevágó de nagyon érdekes és egyben lenyügöző video:
Repülésegy U2 fedélzetén.
U2spyplane -
Jól látod. Mindenképp próbáld ki.
-
Tehát ha jól értem, akkor ez tartalmazza az összes szükséges és a community által legjobbnak tartott modokat? Mert akkor az zsír :D -
Ami még fontos! Egy szűz 4.08-ra telepítsd fel a felsorolt Mod-okat.
Ja és nagyon sok új térkép + az AAA Com. Inst. tartalmazza a 4.09 Patch-et. -
Nagyon sok új repülhető gép. Szépek a hangok az effektek. Minden gépnek van saját kabinja, a régi kabinokat feljavították.
Összeségében sokat dob a játékélményen.