IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A keleti kultúrkörben van egy hagyomány ahol a halál mint meditációs téma jelenik meg. Maga Buddha is azt mondta, hogy a halálon való elmélkedés a legerőteljesebb gyakorlat. Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy benned is együttérzést és empátiát váltott ki a sok szenvedés amit a filmeken láttál. Szerintem fontos, hogy az ember valamilyen formában találkozzon a szenvedéssel, mert felébreszti a kis nárcisztikus álomvilágából.
A mai steril világban nem nagyon találkozunk a halállal szemtől szembe. Persze van aki a technikát, a repülőket és páncélosokat vizslatja a képeken és persze vannak olyanok is akik a halált keresik.
Fura, de mindkettő érdekes az ember számára.
Csak érdekesség de az olyan emberek mint te akik a halált keresik és annak megjelenési formáit, gyakran lesznek lelkészek, művészek, vagy látnek el karitatív munkákat.
Az egyetemen pszichológiát halgattam és ott az ilyen embereket csak úgy hívták, hogy kiváló alapanyag.
Egyszóval szerintem kell egy kis "instant" halál a mai embernek, hogy elgondolkodjon azon mennyit ér az élet ami körülveszi, mert anélkül csak az ösztönök és a tudattalan cselekedetek maradnak, amik elkerülhetetlenül pusztulást vonnak maguk után.
Egyébként megértelek.
Elnézést a nagyon OFF témáért.