IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Szia!

Ha online is akarsz játszani, akkor szerezd be az "il2 1946" programot. Ez feltelepíti az összes kiegészítőt amit a játékhoz kiadtak. Ezután tedd fel a 4.08m kieget, és ezzel up-to-date is lett a játékod, mehetsz az online légtérbe. ezen kívül vannak még modok, amiket már többször felsoroltak itt az utóbbi pár hétben, olvass vissza.
    Az online játékhoz kelleni fog még a Hyperlobby és a TeamSpeak. Google a barátod ezeknek a letöltésénél :)

Joy tekintetében sztem először egy alapot vegyél, mert ha nem tetszik nem a drágát kell kidobnod. Egy Saitek Evo sztem tökéletesen megfelel a célnak.

Aztán ne szegje kedved, ha párszor lelőnek, én is 4 halál 1 túléléssel kezdtem. Mára (kb 5 év után) ez kezd megfordulni :)

Üdv,
    Glo