IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    OFF

Volt idő amikor én is csorgó nyállal néztem minden csata jelenetet amit archív felvételeken lehetett látni és mitöbb, mit nem adtam volna érte ha mutatják amint éppen eltalálnak valakit és az holtan esik össze...

Ez volt rég. Azóta felnőttem és az empátiám is fejlettebb lett (legalább is merem remélni). Most már elszomorítanak az ilyen felvételek és nem is nézem őket szívesen, mert most már nem rohangáló figurákat látok a képernyőn, hanem magát a katonát, az egyén, az embert és az egész tragédiát. Most már csak sajnálatot érzek és keserűséget és szánom a német katonát úgyanúgy mint az oroszt és szánom azokat az ártatlan civileket akik épp az orosz, német vagy éppen amerikai, japán, vietnámi megtorlásoktól szenvednek.

Szóval megcsömörlöttem az ilyen felvételektől...