IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Szerintem is a légnyomás az oka, mert simán a levegőbe emelkedett a manus. Ha eltalálta volna az ágyú akkor atomjaira hullott volna.

Szepy, régen én is így néztem a filmeket, hogy kerestem az eleső katonákat. Aztán megnéztem moziban a Ryan közlegény megmentését, ahol Spielberg elég hihetően mutatja be a partraszállást, talán túl hihetően is (tudom, Halivúúúd meg effektek, meg a lövedék nem megy 50m-t a víz alatt). Na annyi nekem elég is volt az eleső emberekből egy időre. Persze biztos más lenne a szitu, ha harcba kéne menni, a vagy-én-vagy-te alapon működő csatában szerintem mindenkit a robotpilóta vinne előre, elmélkedni meg lelkileg összetörni ráérnénk utána..