91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na megvettem a megfelelő mennyiségű söritalt, úgyhogy este 9 körül megyek a rigára némi komló társaságában (vadászni). Legalább lesz kire lőjenek a vörösök
-
messerharcos #27595 Én személy szerint gyakran csinálok olyat olyan szerókon ahol ez engedélyezett, hogy felrakok pár bombát, oszt elkapom a felszáló gépeket, főleg ha van shitfire.
azok megérdemlik

De géppuskázni tán ha egyszer géppuskáztam szenyóládákat:)
ösz vissz. Tegnap rigán is bombáztam, a spitek vulchingeltek felettünk én meg egy fókával egy 500-assal meglátogattam a teppterüket.
Mivel a valóságban is ez egy hatékony harcmodor volt az ellenség ritkitására, szerintem elfogadható dolog, főleg ha ők kezedik, ne már csak nekik lehessen.
és egyébként is, egy a földön veszteglő gépet elkapnom, nekem izgalmas átrepülni a légvédelmen, oszt menekülni a vadászok elől, akit meg elkapok, nyom egy reflyt, és semit se veszitett szinte, még időt se.
-
Vannak gépek, amikkel nem minősül vulchnak a földi támadás, pl a tipikusan földi támadásra készült gépek: IL2, Pe-2, Bf-110, Henkel, Junkers, B-25 stb, ha vadászgéppel mész és nem bomba hanem géppuska segítségével lősz le vkit a reptéren vagy közvetlen felszállás után az nem fair dolog. Főleg D9-el nem etikus. (Most persze vki a nyakamba szökik, hogy akkor hogy is van, nekik szabad??? - lásd Riga, amikor 3-4 rata meg csajka nonstop a repteret zümmmögi körbe mint légy a lószart - nem etikus, de él vele akinek ez a dicsőség, mindenki döntse el)
Én sose támadtam senkire közvetlen felszállás után, hagytam mindig egy kis lehetőséget, ha egyebet nem, annyi magasságot gyűjtsön hogy épségbe tudjon kiugrani.... -
Zoli105 #27593 Én IL10 gondolok beinditom a motort elindulok és puff a nyakamba kerül a rakéta meg a bomba!!!esetleg még a hátsó lövész is megajándékoz egykis ólom tablettával!xD:D -
Az nem minősül vulchnak. Ha mondjuk heinkellel esel neki felszállás közben, nem valószínű, hogy kidobnak:) -
Zoli105 #27591 És ilyenkor a bombázás is engedett!? -
Zoli105 #27590 Be volt húzva neki!!!:D -
vannak szerverek, ahol vulchingnak vehető az is a felszállt, de még nem húzta be a futókat. -
Zoli105 #27588 Hát srácok ez őrület összeszarom magam!!!
Na szóval megyek Delta Barvon és ott van egy tag kanari (francia a tag) folyton leszórt bombákkal majd mire felszálltam mögém jött és lelőtt(a tag IL10-sel volt én meg Dóra 9-sel!)na mondom ez nem fer és gondolom magamban hogy majd visszavágok ! A reptere főlé megyek látom hogy száll fel és egyből lecsaptam rá (persze megvártam hogy a levegőben legyen!)És a szerver egyből elkezdett baszakodni velem hogy Vulghingozok vagy mi és erre egyből kivágott a játékból!!Ez kérem mi!? Egyiknek mindent lehet a másiknak meg semmit!?
-
Aki ma délután nem hallgatta a Kossuth rádiót,annak ajánlom a következő linkeket.
A magyar motoros repülés századik évfordulója alkalmából beszélgetnek a Goldtimer alapítvány alapítójával Hajdú "Fedő" Károllyal.
Közelről1
Közelről2
Az elején és a végén van némi hírek,időjárás:) -
Lysandus #27586 Arcade game volt, de hatalmas hangulatú!
Tudtátok, hogy volt valós alapja a sztorinak?
USS Macon
Öt repülőgépet vihetett.
USS Macon2
Konstrukciós hiba miatt egy viharban elpusztult 1935-ben, így az elképzelés is vele halt... -
Lacusch69 #27585 Vagy kibaxott szerencsés, vagy próbálgatott valamit.
A statja kb. olyan, mint a tied. Csak ma 9x lőtték le. -
Rue East #27584 http://en.wikipedia.org/wiki/Nakajima_J9Y -
Volt japán 262es is. Ua alapkonstrukció, de saját maguk által gyártott hajtómű, amit német tervek alapján csináltak. Állítólag volt már vagy 50 ilyen gépük földalatti bunkerekben. Nem vetették be őket. -
Van a Rigán egy vaipper nevű arc.
Nem tudom mit csinál de nem lehet eltalálni. Pici laggokat alkalmaz pedig a pingje az 30.
Csapom magasból ,tiszta cél semmi,oldalról semmi, hátulról ,semmi.
Kifordulok egyet ló ,magassági. Na mondom béna vagyok.
Pár perc múlva 6 an kergetjük,és rohadjak meg senki sem találta el. Ráadásul nem is kezdő arcok voltak. Nagyon gyanús!! Ahogy lő az ember elkezd csúszkálni előre ,hátra. -
Lacusch69 #27581 Jakovlev jól feküdt Jóska bá'-nál (akárcsak Mikojan a bátyja miatt), Szuhoj et. viszont a mérnökgárdája egy részével együtt megjárt egy-két kényszermunka tábort, emiatt a véleménye (és a gépei) nem volt túlságosan mérvadó(ak). -
Önbecsülés?????????????????????? Oroszoknak? Most lefordultam a székről.
A BMW hajtómű használata pl csak belefért abba a hazafias lelkivilágukba:D
Ó szegénykéim. -
Ezt nézzétek meg:)
mekkora királyság lenne ezzel multiznunk:) Mi régen haverokkal nyomtuk. -
messerharcos #27578 Pogi, Laca, ezrről alottam én is:)
sszehivták egy megbeszélésre az orosz ménököket, hogy szerintük legyen-e orosz licenszben gyártva a 262-es, hisz egy kész gép, vannak zsákmányolt pédányok, mi legyen? Sztáin és ottvolt, a végén kikérte Jakolev baártunk véleményét, aki ekkortájt dolgozott már a jak-15-ön. Jakoolev elvtárs ezt mondja: Semiképp se gyártanám a 262-est, ugyanis elriasztaná a pilótákat a sugárhajtású gépektől, nehezen repülhető, balesetveszélyes, roszul emelkedő, bonyolult, gép, ami a levegőben rendkivűl instabil és rosszul repül, sok baleset lenne vele, egy kiforratlan gyenge konstrukció. Kb ezt mondta, nem biztos hogy pont ugynebben a sorrendben deezek voltak benne.
Igy esett hogy a jakot kezdték gyártani,ami sokkal lasabb törékyenebb gép volt, és a farokfutós megoldásával is gondok voltak, egy előnye volt, könyű volt irányitani. -
Igen először úgy volt,hogy elkezdik koppintani a 262-est,csak az Orosz önbecsülés nem engedte,ezért kiadták az ukázt,hogy tervezzenek a BMW hajtómű köré egy sárkány szerkezetet. Ebből lett a Yak-15és a Mig-9.
Az oroszok maguktól inkább a vegyes megoldás irányába indultak el,mint az I-250-es. -
Emlékszik erre valaki?:)) -
Apropó!
Volt egy másik film az A10 es ről.Harcálláspontok asszem ez a címe.
Mondja a ficak,hogy kikérték Rudel véleményét a fejlesztéskor. Hoppácska!
Ezt nem is tudtam. -
Én is néztem eme filmecskét. Meg is tudtam belőle,hogy az orosz géniuszok ,a világ előtt jártak a repülés technikában. Állítólag most is. Amereikaiak előszeretettel dicsérik az oroszokat,most azt nem tudom,hogy ez burkolt gúny ,vagy valóban így gondolják.Már sugár hajtóművet is csináltak jóval a németek előtt,csak ahogy a film is mutatta a megvalósítással volt egy kis bibi:) Próbapadon beindították oszt alkotó elemeire hullott a remek találmány. És igen a rata mint forradalmi találmány:)) Ahogy Ata is mondotta annó , a takony odafagyott Szerjózsáék arcára ostorszerűen. No de Joszif apjuk aztán kitalálta a tutit ,látva ,hogy nem megy a fejlesztés.Mennyiség elvtársak ,mennyiség:D
Én mindenesetre szkeptikus vagyok az oroszokkal szemben ,osztom egy régi ismerősöm (pilóta volt a VH ban) nézetét,ami emígyen szól.
Az oroszok a szamováron kívül semmit sem találtak ki maguktól,de még ez sem biztos,mert talán azt is a kínaiaktól vették át.
Mondjuk a sugárhajtóműre visszatérve:)) az csak mond valamit,hogy az első működő lökös orosz gép egy 262 es JÓ nagy veres csillaggal MIG felirattal:)) Van is képem róla egy könyvben. -
No és a repülő tank, meg a repülő tengeralattjáró nem hiányzik ? :D Pont ezeket nem láttam. -
Hát, én nem ültem volna benne, az biztos, ha rákapcsol a ramjet :) Bisztos volt egy-két burlesque jelenet, szárny eltűnik előre, gép ottmarad
-
Csak I-153ra találok ramjetet : KÉP -
Hallod, History chanelen most volt valami orosz fejlesztésű szupergépek, és volt olyan rata ami torlósugár hajtóművel volt szerelve. Nagyon hiányzik nekem a 39-41es korszakból :( hogy lehetett kihagyni!
(csak egy ilyen KÉPET találtam) -
spargarepa #27569 plazma cs. lcd beszélgetésbe szállnék be: én nekem egy 32"-os LG lcd-m van aminek a képe nekem nagyon bejön, az analóg tv adásoké is szép ha nem 1 méterről nézi az ember hanem legalább 2-ről :D A plazmát akkor nem szokták javasolni, hogyha nem csak TV-ként hanem monitorként is használni akarja az ember, a beégés miatt, mivel mondjuk a böngésző kerete, a tálca ritkán változik ha az ember a netezik, keres valamit. ellenben mivel nincsenek igazából külön elhatárolódó pixelek, vagyis kevésbé élesen azért rosszabb minőségű adásnál is szebb képe van. Amire használni akarod az alapján kell dönteni -
akar vki plazmát venni? egy ismerősömnek van egy eladó, de nem értek hozzá hogy jó-e:
plazma -
messerharcos #27567 Gyerekek, eddig m 5 az 5-höz az állás, ami egész jó nálam. nem tudom hányan irjátok az eredményeket, én irom, a tegnapi naptól kezdve, az pocsk volt a mai egy hajszlnyival jobb.
Elkezdtek vulcholni a repterünk felett, felszálltam fókával egy 500-assal, egyik spitet telibe i kaptam a kifuton. a légvédelem eltalált és egy másik spit kergetett de túléltem, leszálni már nem tudtam mivel vége lett a mapnak.
Azonban továbbra is ugyérzem, a rigán én nem tudok Fókával harcolni, fókával csak egyet tudok, meglepetésből alulról hátulról huzni a ravaszt mint a hülye, becserkészni és lőni, de ezt is csak jó nagy szerón nagy mappon, rigán egyszerűen nem müködik:( -
Lebowski #27566 nekünk panasonic plazma van és eddig semmi gond nem volt vele. igaz ezmég csak HD-ready. csak akkor ég bele a cuccos, ha naagyonsok időn keresztül van ott az akép, de ugye ez a folyamatos reklámok, kapcsolgatás által ki van küszöbölve :) -
Lacusch69 #27565 Nekem másfél éve tökéletesen működik egy Pana 42"-os (PV80PA).
Az analóg TV adás nem DVD minőség, az egyértelmű. De LCD-n még rosszabb...
Bár igazából a képméret és az analóg adás felbontása miatt nem is lesz jobb. -
Most is Panám van csak csöves:) Imádom,de átalakítjuk a lakást és kell egy lapos. Fiamnak van egy samu lcd uber fullHD jó nagy tv a szobájában ,de valahogy a plazma képe nekem jobban bejön. Hajlok is afelé de mondanak annyi mindent a népek:)
Pogi. Akkor települjünk át másik hadszíntérre:) Régen játszottunk ott is de aztán elfelejtődött. -
Lacusch69 #27563 Bocsi, lemaradt:
ITT OLVASGASS! -
Lacusch69 #27562 Ha tv-t akarsz nézni, akkor plazma. De csak Panasonic. (Vagy Pioneer, ha milliárdos vagy)
-
én ugyanígy vagyok ezzel
egyébként a d9-es fóka egyedül is nagyon jó, ha jó pilóta repüli, ezt volt szerencsém többször tapasztalni egy szlovén hölgytől és egy osztrák úrtól :D -
itt leginkább a csapatmunka a lényeg, főleg ha fókával megy az ember (s én ha egyszer van akkro csak azzal megyek) Amit te leírtál, az azokra a gépekre érvényes amelyek nem fordulnak túl jól, de jól emelkednek. Ezekből egyik se jellemző fókára sajnos. Az exklúzive csapatmunka repülő, egyedül megyek akkor vagy legalább 2000 méteres magassági fölény kell, vagy ha nincs akkor szembetámadom és utána leborítok és visítva szaladok haza bezárt hűtővel és szoruló érzéssel a hátsómban...
nem vagyok túl jó szobapilóta, de a hibám inkább abban van hogy hetente 1-2 alkalommal van időm akkor is a késő esti órákban és nincs türelmem sokszor magasra felmenni és/vagy kivárni a megfelelő alkalmat. -
Egy kis ízelítő a CZ_AH Dedicated-ről:
-
Plazma sokat fogyaszt, és beéghet a képe. Ezért olcsóbb mint az lcd. A ledes a legjobb. Csak drága.
itt egy kicsit bővebben:
http://www.lcdvagyplazma.hu/lcd-plazma/index.php?show=lcd_pro_es_kontra -
LED...