IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #27567 Gyerekek, eddig m 5 az 5-höz az állás, ami egész jó nálam. nem tudom hányan irjátok az eredményeket, én irom, a tegnapi naptól kezdve, az pocsk volt a mai egy hajszlnyival jobb.
Elkezdtek vulcholni a repterünk felett, felszálltam fókával egy 500-assal, egyik spitet telibe i kaptam a kifuton. a légvédelem eltalált és egy másik spit kergetett de túléltem, leszálni már nem tudtam mivel vége lett a mapnak.
Azonban továbbra is ugyérzem, a rigán én nem tudok Fókával harcolni, fókával csak egyet tudok, meglepetésből alulról hátulról huzni a ravaszt mint a hülye, becserkészni és lőni, de ezt is csak jó nagy szerón nagy mappon, rigán egyszerűen nem müködik:(