IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én is néztem eme filmecskét. Meg is tudtam belőle,hogy az orosz géniuszok ,a világ előtt jártak a repülés technikában. Állítólag most is. Amereikaiak előszeretettel dicsérik az oroszokat,most azt nem tudom,hogy ez burkolt gúny ,vagy valóban így gondolják.Már sugár hajtóművet is csináltak jóval a németek előtt,csak ahogy a film is mutatta a megvalósítással volt egy kis bibi:) Próbapadon beindították oszt alkotó elemeire hullott a remek találmány. És igen a rata mint forradalmi találmány:)) Ahogy Ata is mondotta annó , a takony odafagyott Szerjózsáék arcára ostorszerűen. No de Joszif apjuk aztán kitalálta a tutit ,látva ,hogy nem megy a fejlesztés.Mennyiség elvtársak ,mennyiség:D
Én mindenesetre szkeptikus vagyok az oroszokkal szemben ,osztom egy régi ismerősöm (pilóta volt a VH ban) nézetét,ami emígyen szól.
Az oroszok a szamováron kívül semmit sem találtak ki maguktól,de még ez sem biztos,mert talán azt is a kínaiaktól vették át.
Mondjuk a sugárhajtóműre visszatérve:)) az csak mond valamit,hogy az első működő lökös orosz gép egy 262 es JÓ nagy veres csillaggal MIG felirattal:)) Van is képem róla egy könyvben.