IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Vannak gépek, amikkel nem minősül vulchnak a földi támadás, pl a tipikusan földi támadásra készült gépek: IL2, Pe-2, Bf-110, Henkel, Junkers, B-25 stb, ha vadászgéppel mész és nem bomba hanem géppuska segítségével lősz le vkit a reptéren vagy közvetlen felszállás után az nem fair dolog. Főleg D9-el nem etikus. (Most persze vki a nyakamba szökik, hogy akkor hogy is van, nekik szabad??? - lásd Riga, amikor 3-4 rata meg csajka nonstop a repteret zümmmögi körbe mint légy a lószart - nem etikus, de él vele akinek ez a dicsőség, mindenki döntse el)
    Én sose támadtam senkire közvetlen felszállás után, hagytam mindig egy kis lehetőséget, ha egyebet nem, annyi magasságot gyűjtsön hogy épségbe tudjon kiugrani....