91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Privi ment. -
Nekem megvannak ezek pdf-ben (mindhárom), ha adsz e-mail címet, átküldöm őket. -
fenn vagyok a lobbyn, egy lelket se lþtok. merre vagytok? akarok ma egyet jót menni az ukded3 on v a Warcludson.
Ott vagyok ts-en gyertek már!!! -
Természetesen nem tudtam regisztrálni normálisan a honlapra, így idegből elkezdtem keresni neten a könyvet, aminek az eredménye, hogy a Pumák és boszorkányok, illetve a Pumák égen és földön című művet megtaláltam egy teljesen publikus oldalon, rapid linkekkel.
-
Én ülnék,ha nyilvános lenne a béta.:) (mármint a BoB) -
Bétatesztelnek, közben beütött a nyár és nem ülnek egész nap a gép előtt. :) -
Van egy összeesküvés elméletem:gyakorlatilag azért nem sietnek vele,mert a BoB is csúszni fog,így nekik sincs miért kapkodni.Lehet már rég kész van,csak nem adják ki pont emiatt. -
Itt van a hivatalos fóruma. -
A 4.10-es pöcsről nincs valakinek valami infója?Rendesen el vannak már csúszva a fiúk a megjelenéssel,kiváncsi vagyok már erre a G-erős ficsörre. -
A hiba javítva, elnézést. -
Lacusch69 #27946 Találtam egy cikket Hartmannról, számomra új infókat is tartalmaz. (Sajnos angol)
link -
Megnéztem, tényleg egy htm file-t akar letölteni. Szedd le, nevezd át exe-re, és működni fog (kipróbáltam). -
kisfish #27944 Köszönöm a gyors válaszaitokat.Megfogom őket nézni,most nem soká munka. Csak holnap tudok ez ügyben nyilatkozni mire jutottam.
Tom amit ajánlottál onnan szedtem mindent csak a 4.09 patch nem elérhető.
Legalább is nekem.
-
Méé? Jó film ez, fasza légi felvételek vannak benne, nekem tetszett az angliai csatás és a Pearl-os rész is (itt a tommykat picsázzák el, ott a jenkiket
). Nem történelemfilm (a háttér igaz benne, csak az nem, ami a főszereplőkkel történik), de pl. a halál 50 órája, híd a kwaii folyón, kely hősei, stb, csomó nagy klasszikus, de azoknak is kb ugyanennyire van köze a valósághoz (nyomokban fellelhető) :)
-
Keresd meg a config.ini nevű fájlt a főkönyvtárban és nyisd meg egy szövegszerkesztővel. Van egy olyan sor,hogy Locale= neked ott valószínűleg "de" van azt töröld és akkor angol nyelvű lesz vagy írd át "hu"-ra akkor meg magyar.
Hyperlobby elindulása után válaszd ki az il2 1946-ot,aztán meg kell adnod az il2.exe elérési útját,ha automatikusan nem kéri akkor azt hiszem úgy kell,hogy lenyomod a ctrl+shift-et és akkor klikkelj a connect-re.
A regisztrációhoz pedig meg kell adnod egy felhasználónevet és egy kódot plusz a chat-menübe be kell írnod az email címedet,ha jól emlékszem. -
Innen szedd le a peccseket. A 4.09m-hez linkelt oldalról a server verzión kívül (azt úgysem használod) mindent szedj le. -
kisfish #27940 Remélem nem kell újra rakni a játékot és a jóval felül tudom irni.Pedig ahonnan szedtem nem irták, h beta (250 Mbyte körüli patch volt) Meg próbálom valahonnan leszedni a jót.
köszönöm a válaszod -
Zoli105 #27939 Hát srácok tegnap este megyek UKDe1 és gyönyörű csapat munkákat láttam!Ilyet még sosem láttam ! 2 messze(G6/AS) és egy fóka(A6)üldözött egy La7-est én negyedikként voltam ott mint tanuló néző! azért mind a 4 gép csinált nyakatekert mozdulatokat durva volt meg kellett hagyni De végül is kapott az orosz gép egy össztüzet és a két szár leszakadt és a törzs meg ment tovább !Ozt a másik mikor 2 He111 kísértem egy jakob7 jött fentről de a lent jövő La7 nem vettem észre ott fordulózok mikor szólnak hogy a bombázok bajban vannak !na mondom azokat leszedik de nem közelebb mentem és látom hogy a két gép hátsó lövésze egyszerre lővi a la7 és bam kap egy találatot a motor ég mint állat és szétrobban! A 2 heinkell meg megy tovább mintha mi sem történt volna!Hát a jak7-sel nem tudom mi lett eltaláltam 4 20-sal mikor szóltak és elmentem onnét gondolom hazament! 
De azért hozzáteszem rohadt béna voltam sok helyzetet kihagytam és inkább vagy mellélőttem vagy lefordulózgattam! -
a 409b1 az a béta peccs!
az nem jó!!!
a sima 4.09m peccs kell neked -
Zoli105 #27937 Oké megnézem de reménykedem hogy Veszprémben is van ilyen lehetőség! -
kisfish #27936 Még mindig nem jöttem rá, hogy mi lehet a a baj.A bal alsó sarokban a 4.09b1m van feltüntetve.Mikor felraktam a játékot egyből a 4.08 utána 4.09 patchat raktam fel.Nem tudom, h előtte kellett volna esetleg valami más patchel kezdenem.A HyperLobbit felraktam, de nem tudom ,hogy hol tudok rá regisztrálni.Tehát a német menüre nincs semmiféle megoldás :) -
hadtjuk #27935 Bocs Székelylad
PhamtomAss-ra akartam rákérdezni, de mellényulhattam... -
hadtjuk #27934 Kikérem magunknak. Mért csak privibe kéred (ki)?
Her Laca
Ha nem titkos a liszensz, akkor légyszi ted közzé a varázs megoldást, had okulhassunk.
Hol lehet beszerezni grafitos lítiumbázisú gépzsírt (CBA-ban nem tudnak rolla)?
"tányér kicserélve egy acélra" És ezttet hogyan oldottad meg? (Gondolom valamilyen alkatrészt alkalmaztál, vagy méretre esztergáltál?) -
380km/h nem sebesség a P47,51-nek. Menj szépen legalább 500-al, meglátod olyanok mint a kezes bárány. És ha elszúrod a támadást akkor csak szépen menj tovább, úgy se érnek utol.. Ha a nyakadban vanak, pl P74-el csak leborítsz, 950-nél, ahol a többi gép kezd lassan elfogyni, ott te még jól lavírozol, 1000 nél kezd szétesni -
Én nem kerékpárcsapágykosarat tettem, hanem egy kúp alakú, lapos tányée alakú csapágyat (apám traktorjáról származik
)
A kerékpár kosárcsapágyát egy helyütt elvágod, azt hiszem úgyis rugalmas marad és picit megnyitod, beteszed a kosár alá és annyi. Laca te jobb ha levéded a találmányt és megbeszéled a Saitekkel - lesz az X52HL(HerrLaca
kis eladási részesedés fejében
-
Laca, légyszi dobj egy privátot nekem is ha ráérsz, hogyan kell összeoktojjáni jó igényessen ezt a csapágydolgot :D
remélem nem kell hozzá darabokra szedni a joyt, mert ha én összerakom tuti marad utána egy fél kosár alkatrész -
messerharcos #27930 U.I: azért én is imádok fordulozni zeroval, azt nem tom megunni, sebezhető mert menekülni nem elég gyorrs ha kifogy a lőszer, de imádom akkor is:D:D:D -
messerharcos #27929 Üdv! igazából egyre inkább én is rájöttem, a forgolódásnak nins értelme, ha energiád van, azzal nmem csak lőni de menekülni és élve hazaérni is tudsz, forgolodni zeroval, lavorral, ratával spittel jappán gépekkel orosz és angol gépekkel érdemes, a német és amerikai gépek erre kevésbé alkalmasak.
Javaslom az első időkben, ha ccsak a boom és zoomot nem érzed, kerüld az amerikai gépeket, mert ha hirtelen bepánikolsz és megrántod, egyből esik át, én se tudok velük fordulni jól. Amugy javaslom ha mégis fordulgatnál használd a trimmet, nagyoin leszűkiti a fordulot.
A mustang nagyon hamar átesik, de pl messeren meg a legtöbb gépen, ha fordulózóól, onnan érzed hogy mindjárt átesel hogy elkezd beremegni a kabin, és hallod a hangját is, onnantól éasits a fordulón, zuhanj, vagy csinálj vmit, esetleg nyiss végsőesetben ivelőd, de ne folytasd lehetőleg.
Ami még nagyon fontos, az a jó joy, én erre rájöttem:) kb 4 hónapa repülök online, és 3 hónapja vettem egy saitek cyborgot, ez egy jó nagy joy, nagyon finoman tudsz irányitani, jó a fogása, tudod álitani jobb vagy balkézre, 3 féleképp mozgatható vagyis az oldalkormányt is tudod vele kezelni ami rengeteget használ, és van rajta 6 tűzgomb, amikre mind nem lesz szükség, én felpakoltam a trimmet és z ivelőt is tűzgombokra igy egy mozdlattal harc közben időveszteség nélkül használhatom, hidd el, dob a teljesitményeden egy ilyen joy. És ami a legszebb benne, iszonyatosan le volt árazva, talán még most is van belőle. 1500Ft-ért vettem ey k.baszott király joyt

Hogy hol? mediamarktban, javaslom ha van a közeledben, nézz be, és keress sima saitek cyborgot, van-e még ilyen áron, egy szegedi kolega is hasonlóképp jutott a szegedi mediamarktban hozzá.
-
Volt valami tiger vagy mi féle soundmod. Irtózatosan jó volt, csak újraraktam és eltűnt. -
Puszi a hasadra
-
Kojak23 #27926 Joystick nélkül repül... -
A póni eme tulajdonságait egy számomra emlékezetes bevetésen nagyon jól ki tudtam használni. Valahol a francia part közelében messzerrel repültem, egy több résztvevős légiharcban az egyik musztáng mögém került. Az első sorozata elment a gép mellett, nagy sebességű ollózásba kezdtem, amit ő követni próbált. Már az első váltásnál a cikkből-cakkba túlhúzta, az ellenkező irányba bepördülve, kb. 50 méterről orral a földbe állt. Mivel nem is lőttem rá, légigyőzelem nem lett belőle, de nagyon örültem magamnak. :)
Akkoriban elég sokat tréningeztük magunkat, hogy minél jobban megismerjük az ellenfél típusait. Az aktuális bevetés előtt mégegyszer átismételtük szóban az ellenfél gépének erősségeit, gyengeségeit. Ezek olyan dolgok, amiket nem lehet "röptében" kitapasztalni. Készülni és gyakorolni kell. -
Egyébként nemtom milyen joyt használsz, kérdezd messerharcost, ő nemrég újított be egy Saitek Evot, mennyit számít egy jó joy. -
Az is egy MOD. Az UP-ben is vannak új hangok, akkor már inkább olyan modot tegyél föl, amivel játszani is tudsz online :) -
Szepy2884 #27922 Nos, nem vagyok szakértő a témában, mert vörös oldal gépeit nem szívesen használom, különösen ha az orosz, de a p51/47/38 valóban nem túl stabil és szeret bebilleni, de nem is forgolódásra lettek kitalálva, de okosan használva bizony félelmetes ellenfelek. Hogy a valóságban hogyan viselkedtek, az nem tudom, de akkor még nem is próbáltad a p39-et. Na, ha az bedugózik, ember legyen a talpán aki kiveszi. A spitről és az oroszgépekről pedig nagyáltalánosságban elmondható, hogy jól fordúlnak és szintén komoly ellenfelek.
Nagy előnye a játéknak többek között, hogy minden gép kezelése és viselkedése egyedi. Hogy ez mennyire felel meg a valóságnak abba inkább ne menjük bele, mert nem érdemes. Ki kell tapasztalni melyik gépnek mi az erőssége és gyengesége és ezalapján kell az előnyödre fordítani. Azon is sok múlik, hogy hogyan van beállítva joyod érzékenysége. Na de ezt majd elmagyarázzák azok, akik jobban ráérnek. -
Van olyan gép, ami érzékenyebb a hirtelen kormánymozdulatra, van ami kevésbé. A musztángnak vékony szárnyprofilja van, kicsi a lágellenállása, nagyon gyors, de az áramlás már alacsonyabb állásszögnél válik le, és hamar átesik (a vékony profil lassú, nagy állásszögű repülésekre nem alkalmas, ezeknél a típusoknál különösen fontos az ívelő le és felszállásnál. Viszont ezek a gépek olyan légi harcra alkalmasak, ahol magassági vagy sebesség fölényre játszik a pilóta. Abban viszont nagyon jók.
Ha úgy dugózik a gép, hogy az átesési sebességnek még a közelében sem voltál, akkor azt dinamikus átesésnek hívják. Akkor jön elő, ha hirtelen koppig kitéríted a botot, ekkor lenyomja a gép seggét, de a tehetetlensége miatt a gép nem tud azonnal megindulni fölfelé. Ekkor a levegő áramlást már nem szemből kapja, azonnal kritikus állásszög fölé kerül a szárny, és nagyon durván átesik (ha közben rá is csűrsz, az még rétesz egy lapáttal). Hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, egyet kell tenni: nem rángatod a botot. Nem kopptól-koppig használod, és nem téped hasra úton útfélen. A hirtelen ide-oda rángatásnak -haa nem esel át- az eredője úgyis nulla lesz, aki mögötted jön, annyit lát, hogy a gépeden az összes kormányfelület oszcillál, mintha epilepsziás rohamod lenne, de a gép megy tovább egy irányba :)
Ha a szakkifejezéseket megtanulod, abból bajod nem lesz, mi meg talán gyorsabban megértjük, mit is akarsz mondani. Ami a haverokkal viccesen jön ki, azt mi nem értjük :) -
Zsolt7411 #27920 Sziasztok
Olyan mod létezik ami csak a hangokat változtatja át?Mert anno a 4.08 hoz volt sound mod,nem tudom hogy 4.09-hez van e ilyesmi.
Ha hülyeséget irtam csak finoman toljatok le.:) -
Zoli105 #27919 ÖÖÖ hát azért lenne egy kérdésem a Spitfire ilyen jól manőverezhet típus!?
Érdekes mikor az IL2-ben az UKDe1 mentem de a játékban is így van az összes szövetséges gép hát hogy is mondjam instabil számomra , pl:mikor musztánggal voltam és megtámadott egy Bf109/G6AS hát elégé meglepődtem picit rántottam csak meg és egyből megbillent a gép és pörögve zuhantam le de sikerül kihúznom a és akko egyből jön a Bf oké mondom akko kanyar ballra de egyből billen pedig metem vagy 380-nal de ebből már nem tudtam kihúzni és BAM!!Mondom megyek másik géppel (p47) de ezzel is úgyan ez volt,kiprobáltam a többit spitfire , p40, p38 és meguntam átmentem a német oldalra ott a Bf109G6/AS mentem semmi pörgés stabilan megy (500Kg bombával együtt xD) és még a Stukához is volt szerencsém (ott 1 500 és 2 250 Kg bomba!xD de semmi pörgés vagy bebillenés!)
Ezt nem értem a szövi gépek ilyen szarok lenének !?Mert nem hinném,mert minden máshogy alakúlt volna, vagy csak én lennék ilyen béna!xD , de akko a német és orosz oldalon miért nem csinálnak ilyet a gépek??(van ott is ilyen pörgés de csak akkor ha már rendesen megsoroztak!)
-
Ugye ,ugye?)) Mondom én ,hogy tanult gépésznek nincs párja.:))
Jól látod szepy kollega.:D Bringa kosaras csapágy ,a tányér kicserélve egy acélra,az egész megkenve grafitos zsírral,és voala. -
Zoli105 #27917 Oké Kojak állom a költségeket , igaz azok a propellerek ,de mi a suliban (ált. isk.) csak simán "rotortollaknak" hívtuk!Igen és még hozzáteszem van még ilyen kijelentésem bőven mivel hogy vannak olyan dolgok amiket másként neveztünk el és így mókásabb volt akkoriban és az idő múlása ellenére ez maradt meg bennem ! Hát ez van ilyen az emberi elme jobban szereti azokat a dolgokat megjegyezni amihez jó és szép emlékek,dolgok kötik , szóval sajnálom ha ezzel fejfájást okozok!
Oké Tom akkor majd megveszem azt a pilótás fülest!
Lacusch69 : Azt a filmet láttam szép gépek meg minden de nem is tudom inkább olyan propaganda stílusú! Amiben persze minden Jenki szemszögből van!