IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zoli105
    ÖÖÖ hát azért lenne egy kérdésem a Spitfire ilyen jól manőverezhet típus!?Érdekes mikor az IL2-ben az UKDe1 mentem de a játékban is így van az összes szövetséges gép hát hogy is mondjam instabil számomra , pl:mikor musztánggal voltam és megtámadott egy Bf109/G6AS hát elégé meglepődtem picit rántottam csak meg és egyből megbillent a gép és pörögve zuhantam le de sikerül kihúznom a és akko egyből jön a Bf oké mondom akko kanyar ballra de egyből billen pedig metem vagy 380-nal de ebből már nem tudtam kihúzni és BAM!!Mondom megyek másik géppel (p47) de ezzel is úgyan ez volt,kiprobáltam a többit spitfire , p40, p38 és meguntam átmentem a német oldalra ott a Bf109G6/AS mentem semmi pörgés stabilan megy (500Kg bombával együtt xD) és még a Stukához is volt szerencsém (ott 1 500 és 2 250 Kg bomba!xD de semmi pörgés vagy bebillenés!)
    Ezt nem értem a szövi gépek ilyen szarok lenének !?Mert nem hinném,mert minden máshogy alakúlt volna, vagy csak én lennék ilyen béna!xD , de akko a német és orosz oldalon miért nem csinálnak ilyet a gépek??(van ott is ilyen pörgés de csak akkor ha már rendesen megsoroztak!)