IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A póni eme tulajdonságait egy számomra emlékezetes bevetésen nagyon jól ki tudtam használni. Valahol a francia part közelében messzerrel repültem, egy több résztvevős légiharcban az egyik musztáng mögém került. Az első sorozata elment a gép mellett, nagy sebességű ollózásba kezdtem, amit ő követni próbált. Már az első váltásnál a cikkből-cakkba túlhúzta, az ellenkező irányba bepördülve, kb. 50 méterről orral a földbe állt. Mivel nem is lőttem rá, légigyőzelem nem lett belőle, de nagyon örültem magamnak. :)
Akkoriban elég sokat tréningeztük magunkat, hogy minél jobban megismerjük az ellenfél típusait. Az aktuális bevetés előtt mégegyszer átismételtük szóban az ellenfél gépének erősségeit, gyengeségeit. Ezek olyan dolgok, amiket nem lehet "röptében" kitapasztalni. Készülni és gyakorolni kell.