IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #27929 Üdv! igazából egyre inkább én is rájöttem, a forgolódásnak nins értelme, ha energiád van, azzal nmem csak lőni de menekülni és élve hazaérni is tudsz, forgolodni zeroval, lavorral, ratával spittel jappán gépekkel orosz és angol gépekkel érdemes, a német és amerikai gépek erre kevésbé alkalmasak.
Javaslom az első időkben, ha ccsak a boom és zoomot nem érzed, kerüld az amerikai gépeket, mert ha hirtelen bepánikolsz és megrántod, egyből esik át, én se tudok velük fordulni jól. Amugy javaslom ha mégis fordulgatnál használd a trimmet, nagyoin leszűkiti a fordulot.
A mustang nagyon hamar átesik, de pl messeren meg a legtöbb gépen, ha fordulózóól, onnan érzed hogy mindjárt átesel hogy elkezd beremegni a kabin, és hallod a hangját is, onnantól éasits a fordulón, zuhanj, vagy csinálj vmit, esetleg nyiss végsőesetben ivelőd, de ne folytasd lehetőleg.
Ami még nagyon fontos, az a jó joy, én erre rájöttem:) kb 4 hónapa repülök online, és 3 hónapja vettem egy saitek cyborgot, ez egy jó nagy joy, nagyon finoman tudsz irányitani, jó a fogása, tudod álitani jobb vagy balkézre, 3 féleképp mozgatható vagyis az oldalkormányt is tudod vele kezelni ami rengeteget használ, és van rajta 6 tűzgomb, amikre mind nem lesz szükség, én felpakoltam a trimmet és z ivelőt is tűzgombokra igy egy mozdlattal harc közben időveszteség nélkül használhatom, hidd el, dob a teljesitményeden egy ilyen joy. És ami a legszebb benne, iszonyatosan le volt árazva, talán még most is van belőle. 1500Ft-ért vettem ey k.baszott király joyt

Hogy hol? mediamarktban, javaslom ha van a közeledben, nézz be, és keress sima saitek cyborgot, van-e még ilyen áron, egy szegedi kolega is hasonlóképp jutott a szegedi mediamarktban hozzá.