IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #27939 Hát srácok tegnap este megyek UKDe1 és gyönyörű csapat munkákat láttam!Ilyet még sosem láttam ! 2 messze(G6/AS) és egy fóka(A6)üldözött egy La7-est én negyedikként voltam ott mint tanuló néző! azért mind a 4 gép csinált nyakatekert mozdulatokat durva volt meg kellett hagyni De végül is kapott az orosz gép egy össztüzet és a két szár leszakadt és a törzs meg ment tovább !Ozt a másik mikor 2 He111 kísértem egy jakob7 jött fentről de a lent jövő La7 nem vettem észre ott fordulózok mikor szólnak hogy a bombázok bajban vannak !na mondom azokat leszedik de nem közelebb mentem és látom hogy a két gép hátsó lövésze egyszerre lővi a la7 és bam kap egy találatot a motor ég mint állat és szétrobban! A 2 heinkell meg megy tovább mintha mi sem történt volna!Hát a jak7-sel nem tudom mi lett eltaláltam 4 20-sal mikor szóltak és elmentem onnét gondolom hazament! 
De azért hozzáteszem rohadt béna voltam sok helyzetet kihagytam és inkább vagy mellélőttem vagy lefordulózgattam!