World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2v2 sírás meg nem érdekel, broken, de amúgy mindkét mained magasan dominálja a bracketet.
neked meg mi a bajod a female orc-kal? nõgyûlõlõ vagy rasszista vagy? vagy mindkettõ? -.-
még mindig 100x jobban néz ki, mint egy orrát a földön húzó karakter vagy egy szörös tehén...s a racial-ja se rossz extraként...sajna bloodelf warrior-t nem lehetett csinálni, igy maradt ez az alternativa -.-
köv. project egy human/ne warri lesz asszem (draenei-t majd elrakom valami istenhátamögötti serverre), vagy egy be/ne/human deathknight...
asszem. vagymittudomén...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De azért akkor is, ezek a mai kölykök...
Vagy legalább megnézted volna a tévében a Szpartakuszt meg vmi Cézárról szóló filmet.
hm?
megbukott az elméleted, you fail, sry x)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elõször azt hittem rosszul olvastam, de nem<#vigyor>#vigyor> Valami AV meccs lehetett<#idiota>#idiota>
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
rugó még nincs...de az asszem nem is lesz. elég messze áll tõlem az a fajta "játékstílus"...
Hol lehet letölteni mert itt nem találtam (az elõzõt elirtam)xD
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
végre visszatérhetek imádot shamanomhoz és nem csak szerencsén fog mulni ha nyerek pvpben 😊
Hol lehet letölteni mert itt nem taláõltam
ott keresd meg ezt, ezzel kezdd el:
2.x → 2.3.0 Complete Patch (~690-870 Mb)
Én fölraktam a WoW-ot és a Wow BC-t és nem enged be a serverre mert kell hozzá patch és ha letöltök egyet azt meg nem engedi feltelepíteni:S
Már rengeteg patchel próbálkoztam
Ezt írja ki " This update requires "WoW.exe" version 2.3.0.7561. You have an older version, 2.0.0.6080."
Szerintetek mit csináljak?
soha nem lesz balance, lehetetlen megcsinálni törõdjetek bele.
๏̯͡๏﴿
mert ugyebár a mage-nek sem egyedül kell megváltania a világot...
healerrel sincs sok gond, mert ha netán ki is jön poly-ból, akkor jöhet az imba macro:
/focus
/cast Counterspell
aztán szevasz heal, 8 sec alatt meg 1 dps-t ketten úgy kiszednek, mint a villám (de ha netán mégse, akkor a poly még mindig ott figyel újra), onnantól meg kb. el is dõlt a meccs...
L2P
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
te most komolyan pushback effektet akarsz még egy olyan class-nak, aminek qrvajó burst dmg-e van, meg 3 tonnányi cc-je? (lassítás, többszörös root, ice barrier (no rage), legdurvább cc (poly) és 8 sec counterspell (+4 sec totális némítás talentezve).
emellé még komolyan pushback effektet is szeretnél? ne vicceljünk már pl...talán nem véletlen ám az se, hogy az egyik bestof csapat a frostmage-rugó-healer felállás...lehet filózni, hogy navajonmiértis?
az imba warlock-okról meg annyit, hogy ami ellen fixen nyerünk, azok azok a csapatok, amik úgy kezdõdnek, hogy lock, és a többi...az a hûdeimba lock olyan gyorsan megy le 50% hp alá még soullinkelve is, hogy öröm nézni a warrimmal...de ugyanakkor meg egy mage ellen nem tudok mit csinálni, mert vagy birkában nézelõdök, vagy root-ban ácsorgok, vagy ha nem én, akkor meg a pala healerünk van ebben a szituban (azt leszámítva, hogy õ csak birkában nézelõdik, én meg továbbra is root-ban ácsorgok hosszú-hosszú mp-eken át), és végignézzük, ahogy meghal kryn pet-je kevesebb mint 3 sec alatt utána meg követi a lock is, kb. ugyanilyen gyorsasággal...
szal' nem kell szegény mage-eket siratni, igenis gecidurva class grp pvp-ben...már ha tudsz vele játszani...
"Az meg nem érv, hogy "top100-ban 5%-van, ezért szar a mage"
1-3%, és már hogy ne lenne érv? Tökéletesen reprezentatív. A skillcapped csapatok szerinted azért nem használnak mageket, mert class rasszisták? Valószínû, hogy az a néhány is csak azért maradhatott, mert IRL ismerõsök, barátok.
"Senkinek nincs annyi védekezõ, menekülõ lehetõsége"
Gondolom az IB-ra célzol (a blinket én csak manaburnnek hívom). Valóban, van két blockunk. Csak hasonlítsuk össze egy Pain Suppressionnel, Evasiönnel, CloS-al, bugos Cheath Death-el, bubival. A pala healel bubiban, vagy épp agyonvág egy klottyost, a rúgó csap tovább, a pap burn-öl, healel, DoT-ol, én meg ülök a jégkockámban. Egy újabb remek példa, mennyire elmaradott a class.
Persze ezért mondtam, hogy ha a mage párosul egy hunterrel is, akinek igazán erõs burst dps-e van, mellette visszafogottabb cc-vel, akkor kb. megállíthatatlanok.
Az meg nem érv, hogy "top100-ban 5%-van, ezért szar a mage".
"Improved Sprint: This ability will now always remove Entangling Roots."
Eddig sima dispelnek számított, ergo vonatkozott rá a druidák dispel resist talentje, tehát 30%-a volt arra, hogy nem szedi ki a gyökérbõl, ezentúl ki fogja.
A rugók többség amúgy is Subos, tehát nincs Imp. Sprintje, szóval olyan sokat nem fognak ebbõl észrevenni a druidák.
Vessük már össze egy hunterrel, aki folyamatosan mozoghat (= LoS abuse), miközben a classok javára többet sebez, mint egy teljesen mozdulatlan, aktív WE-os (egyik sem lehetséges már 3v3-ban sem) mage. Néha megáll, és elereszt egy Aimed-et, amit szintén nem lehet megszakítani, háromszor szívósabb, drainel (a mai aréna alapja), van egy nem abuse-olható, passzív petje, csak kicsit gyengébb CC-je. Nem véletlenül van egyre több hunter.