World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos a sok interrupt miatt elõállt az a helyzet, hogy instant skillek = pvp, cast timeos skillek = pve. Ezért jó healer a druida meg a priest és szar a shaman. Warlockként ha arénában el tudok kasztolni egy immolatet vagy neadjisten egy shadowboltot akkor máris furán érzem magam, ott vmit rosszul csinál az ellen. Pushback resist szerintem vajmi keveset dobna a dolgon, ugyanúgy a csúcs cc marad a mage így is, ami az aréna alfája és omegája.

purged lol😛

Magh
És ezt te komolyan gondoltad?

Magh
Nekünk is változtatták a 4-es bónuszt, -2 sec Blink CD-ról -0.15 sec Poly casttime-ra, ami pala aurával már 1.35 sec és 85%, hogy nem szakad. Blizz-féle virágnyelv. Az ele shaman DPS funkciót tölt be, aszerint kap bónuszt, mi meg...

tigeroo
remélem ezt nem gondoltad komolyan ember!!
mondd neked valamit az a szó, hogy ice barrier?
ele shamannak sincs😛 arenagear 4es bonuszra bigyesztettek ra amit most nerfelnek s majd 50% ra.

Magh
Nem én akarok, mert maximum 2.4-ben nézek vissza egy kis BG-re, hanem alap kéne, hogy legyen. Mindenkinek van 70% pushback res talentje, csak a frostmageknek nincs. Ezért utolsó a class, a többi fogyatékossága másodlagos. Egyáltalán nem lenne OP, továbbra sem lehetne kiállni középre és spamolni, mert az elsõ kóbor melee darabokra szed, viszont nem lenne többé nevetségesen OP bármilyen pet, ha magere küldik. Ezt javítaná, mert javítani kell, pont.
2v2 sírás meg nem érdekel, broken, de amúgy mindkét mained magasan dominálja a bracketet.

hat de ez bullshit 😄 warriorkent alap nem fogja latni milyen a lock, mivel eleg jo antiwarlock kepessegekkel rendelkezik😊 de pl ha belogolna a mage-re😊

erre gondoltam.
neked meg mi a bajod a female orc-kal? nõgyûlõlõ vagy rasszista vagy? vagy mindkettõ? -.-
még mindig 100x jobban néz ki, mint egy orrát a földön húzó karakter vagy egy szörös tehén...s a racial-ja se rossz extraként...sajna bloodelf warrior-t nem lehetett csinálni, igy maradt ez az alternativa -.-
köv. project egy human/ne warri lesz asszem (draenei-t majd elrakom valami istenhátamögötti serverre), vagy egy be/ne/human deathknight...
asszem. vagymittudomén...

BEAST
Arra gondolt hogy miota orc female! warrior, azota nem lett erosebb a lock, szerinte 😄 ... de lehet enis rosszra gondoltam 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

megbukott? nem egyszer sirtal mar warlockkent is.

Én kérek elnézést, elfelejtettem, hogy óriási az a játékosközönség aki még nem is tanulhatta a római történelmet. 😄
De azért akkor is, ezek a mai kölykök...

De legalább ne reklámoznád, hogy csak melegedni jártál be a történelemórákra...
Vagy legalább megnézted volna a tévében a Szpartakuszt meg vmi Cézárról szóló filmet.

akkor a warlock miért nem lett az?
hm?
megbukott az elméleted, you fail, sry x)

BEAST
meg csak most esett le hogy Crassus honnan nyulta a nevet? -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"...A pártus nehézlovasság volt a vörös posztó a rómaiak szemében, ugyanis egyszer sem tudták legyõzni õket. A legnagyobb csapást Kr. e. 53-ban Carrhae mellett mérték Crassus légióira"
Elõször azt hittem rosszul olvastam, de nem<#vigyor> Valami AV meccs lehetett<#idiota>

shaime01
ehh ez még semmi de még film is készül róla

Crassus the movie

Nem csak így volt, még most is így van. 😄

s0n1c
ki volt az a balga, aki lemerte írni a nevét
Megtaláltam Crassus nevét a történelemkönyvekben...beszarok<#idiota>

shala
thx pajtik : >

non potest pluere aeternum

nekem meg remlik egy wildor nevu mage aki itt sirt mindig hogy de gyenge a mage, erdekes hogy neked mindig az a gyenge amivel eppen jatszol😄 es amit abbahagytal az uberbuffedimbakiralysag lett.

Guest
Ezzel a questtel:
Strained Supplies

Illetve utána az ismételhetõ verziójával:
More Venom Sacs

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tafaya
reroll 😊

shala
Hogy a fenébe tudok scryersröl aldorra váltani ? :>

non potest pluere aeternum

Fejezd be a papod és csinálunk alt arénát is mage/hunter/priest kombóval. 😄

van 70-es mage-em, minek húzzak fel még 1-et?
rugó még nincs...de az asszem nem is lesz. elég messze áll tõlem az a fajta "játékstílus"...

VeNoN
Megtalaltam
Hol lehet letölteni mert itt nem találtam (az elõzõt elirtam)xD

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

shaime01
márha értelmes buff lesz :p

shaime01
sszeretlek xD

végre visszatérhetek imádot shamanomhoz és nem csak szerencsén fog mulni ha nyerek pvpben 😊

VeNoN
Megtalaltam
Hol lehet letölteni mert itt nem taláõltam

Tafaya
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

ott keresd meg ezt, ezzel kezdd el:

2.x → 2.3.0 Complete Patch (~690-870 Mb)

BEAST
Ok is a World of Theorycrafttal jatszanak <#idiota>

Tafaya
Reroll mage Neptulonon, end of story 😊 Vagy tudok egy eladó 70-est, ha kell, van mellé egy 70-es rugó is 😊

VeNoN
Hello all!
Én fölraktam a WoW-ot és a Wow BC-t és nem enged be a serverre mert kell hozzá patch és ha letöltök egyet azt meg nem engedi feltelepíteni:S
Már rengeteg patchel próbálkoztam
Ezt írja ki " This update requires "WoW.exe" version 2.3.0.7561. You have an older version, 2.0.0.6080."
Szerintetek mit csináljak?

Tafaya
Lynx_TWL
hú a sok whiner kurva...
soha nem lesz balance, lehetetlen megcsinálni törõdjetek bele.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

l2read 😄

és akkor még nem számoltad be a mage + WE-je sebzése mellé a másik dps class sebzését se: hunter + pet, vagy rosszabb esetben stunlock rugó, aki egyhelybe tartja a célpontot, hogy a mage igenis el tudja nyomni a kis imba shatterphewphew frostbolt-ját, akár többször is...
mert ugyebár a mage-nek sem egyedül kell megváltania a világot...

healerrel sincs sok gond, mert ha netán ki is jön poly-ból, akkor jöhet az imba macro:
/focus
/cast Counterspell

aztán szevasz heal, 8 sec alatt meg 1 dps-t ketten úgy kiszednek, mint a villám (de ha netán mégse, akkor a poly még mindig ott figyel újra), onnantól meg kb. el is dõlt a meccs...

Count Adyn
Húdesok betû😄 Tömören
L2P

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"Továbbra is semmi jele frost pushback resnek."

te most komolyan pushback effektet akarsz még egy olyan class-nak, aminek qrvajó burst dmg-e van, meg 3 tonnányi cc-je? (lassítás, többszörös root, ice barrier (no rage), legdurvább cc (poly) és 8 sec counterspell (+4 sec totális némítás talentezve).
emellé még komolyan pushback effektet is szeretnél? ne vicceljünk már pl...talán nem véletlen ám az se, hogy az egyik bestof csapat a frostmage-rugó-healer felállás...lehet filózni, hogy navajonmiértis?

az imba warlock-okról meg annyit, hogy ami ellen fixen nyerünk, azok azok a csapatok, amik úgy kezdõdnek, hogy lock, és a többi...az a hûdeimba lock olyan gyorsan megy le 50% hp alá még soullinkelve is, hogy öröm nézni a warrimmal...de ugyanakkor meg egy mage ellen nem tudok mit csinálni, mert vagy birkában nézelõdök, vagy root-ban ácsorgok, vagy ha nem én, akkor meg a pala healerünk van ebben a szituban (azt leszámítva, hogy õ csak birkában nézelõdik, én meg továbbra is root-ban ácsorgok hosszú-hosszú mp-eken át), és végignézzük, ahogy meghal kryn pet-je kevesebb mint 3 sec alatt utána meg követi a lock is, kb. ugyanilyen gyorsasággal...

szal' nem kell szegény mage-eket siratni, igenis gecidurva class grp pvp-ben...már ha tudsz vele játszani...

Magh
Ha már belejöttem, elmondom, mi a bajom. Mi a Mage koncepció? Nincs healünk, heal reduction-ünk, drainünk, messze a legtörékenyebb a class. Eredetileg ezt ellensúlyozta a damage és a CC. Utóbbi még úgy-ahogy megvan, de kiemelném, hogy míg release óta minden class tengernyi új CC-t és anti-CC-t kapott, mi csak egy instant döglõ petet, ami egy extra novát ad. A mage class változott messze a legkevesebbet a kiegben, érdemileg a TBC elõtt hónapokkal implementált új talentek óta SEMMIT (spellsteal vicc, az icelance a totemölésen és instant töltelékspellen kívül semmi újszerû mechanikát nem hozott), minden más class radikális újításokon ment keresztül. De még így is elég jó a CC. Az arénák felépítése viszont tönkretette a sebzésünket. Egy 2.5 seces (rommá szakítható, eleve keveset sebzõ) main nuke elõl bárki becammog egy oszlop mögé, az instantjaink pedig gyengék. Már többször megemlítettem, hogy a kiegben aktív, dinamikus új talentek és spellek kellenek, amilyeneket az összes többi class már a TBC-ben megkapott.

"Az meg nem érv, hogy "top100-ban 5%-van, ezért szar a mage"

1-3%, és már hogy ne lenne érv? Tökéletesen reprezentatív. A skillcapped csapatok szerinted azért nem használnak mageket, mert class rasszisták? Valószínû, hogy az a néhány is csak azért maradhatott, mert IRL ismerõsök, barátok.

"Senkinek nincs annyi védekezõ, menekülõ lehetõsége"

Gondolom az IB-ra célzol (a blinket én csak manaburnnek hívom). Valóban, van két blockunk. Csak hasonlítsuk össze egy Pain Suppressionnel, Evasiönnel, CloS-al, bugos Cheath Death-el, bubival. A pala healel bubiban, vagy épp agyonvág egy klottyost, a rúgó csap tovább, a pap burn-öl, healel, DoT-ol, én meg ülök a jégkockámban. Egy újabb remek példa, mennyire elmaradott a class.

Davidus
elementált meg huter petet(fõleg ha skorpió) meg kell ölni

V9ykn8_TZL0

De a lance + coc + fireblast már tud kellemetlen sebzést okozni instantban ugye amellett, hogy alapvetõen a mage leginkább a durva cc szerepét tölti be. És akkor a we-t mégcsak nem is kalkuláltuk bele... Senkinek nincs annyi védekezõ, menekülõ lehetõsége párhuzamosan és ez teszi igazán erõssé. Nem értem azokat a mageket akik a frostbolt szpemmel akarnak arénát nyerni, ez már lvl60-on a bg-kben sem errõl szólt.
Persze ezért mondtam, hogy ha a mage párosul egy hunterrel is, akinek igazán erõs burst dps-e van, mellette visszafogottabb cc-vel, akkor kb. megállíthatatlanok.
Az meg nem érv, hogy "top100-ban 5%-van, ezért szar a mage".

Erre a setupra várok építõ jellegû ötleteket.

Guest
Nem szedi le automatikusan, a változatás csak a *talentes* Sprintet érinti:

"Improved Sprint: This ability will now always remove Entangling Roots."

Eddig sima dispelnek számított, ergo vonatkozott rá a druidák dispel resist talentje, tehát 30%-a volt arra, hogy nem szedi ki a gyökérbõl, ezentúl ki fogja.

A rugók többség amúgy is Subos, tehát nincs Imp. Sprintje, szóval olyan sokat nem fognak ebbõl észrevenni a druidák.
Magh
Na akkor reagálok. Többen említették a mage burst képességét, amivel több probléma is adódik. Egy 2.5 seces boltot egyrészt a pushback res hiánya, másrészt a nova elleni millió counter (reflect, DT, imp. sprint, CloS, shock, groundong totem, silence, selfdevour, spellock, shapeshift, hogy csak párat említsek) miatt szinte lehetetlen ellõni. A critrõl is hallani érdekeseket (4k...), resil capbe 2600 körüli. Egy ~1700-as noncrit bolt meg a 2.5 seces casttime-al egyszerûen nevetséges damage. Reálisan nézve csak lance lõhetõ a novába, ami 1500-at critel, így kérdéses, hogy egyáltalán megéri e ennyiért instant törni egy 8 másodperces rootot. A WE a lerakása után pár másodperccel valószínûleg halott, második freeze-re nem sok esély van. Ha egy mage képes 2 shatter kombót eltolni, ott már rég nyert a meccs.
Vessük már össze egy hunterrel, aki folyamatosan mozoghat (= LoS abuse), miközben a classok javára többet sebez, mint egy teljesen mozdulatlan, aktív WE-os (egyik sem lehetséges már 3v3-ban sem) mage. Néha megáll, és elereszt egy Aimed-et, amit szintén nem lehet megszakítani, háromszor szívósabb, drainel (a mai aréna alapja), van egy nem abuse-olható, passzív petje, csak kicsit gyengébb CC-je. Nem véletlenül van egyre több hunter.

Tafaya
Nem hát, de ha találkozik is, akkor a többiek köréjük gyûlnek és végignézik ahogy harcolnak.