World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
priestemet is tegnap elkapta egy rugo secpec leverte rolam a shieldet onnantol maradt a dot+8sec cds mindblast igaz még csak lv30as.. de akkoris 😊 jutt eszembe mind control ftw
magenek meg nyasgem -> kb igy néz ki egy fight befagyaszt megidézi a water elementálját rányom egy jó kis frostbolt+icelance critet + még a water elemental is sebez egy 700at.. (nerf) aztán icelancet spammel és rohangál elöttem mint egy hülyegyerek és röhög a képembe ,hogy simán icelance nyomkodásal megbir verni szinte bármelyik classt.
szóval buff shamanz.
khmm
" mage buffot szintén nem értem, igy is olyan gecidurva elementális burst dmg-e van arena-ban egy frostmage-nek, hogy iszonyat... emellé még õvék a legbrutálisabb cc-k is: chain frost nova + birka + counterspell..."
A geci imba class utolsó minden létezõ listán, ezen a Blizz új T4 fire talenttel akar javítani. Szerintem komikus.
Ugye a játékot pvp szempontból 5v5re balanceolják. namost ha egy 5v5ös csapatban lock is van és az ellenfél ráugrik, akkor hiába a soullink, hiába a 16k hp mert nem ér semmit (köszönhetõen a s3 -armor, és spell penetrate itemeknek). Egyszerûen 'auto win' ha csak a lockra mennek.
Na most én nem látok semmit ami kicsit is javítana a túlélési esélyeiken, és ami a legjobb hogy tavaly nyáron már mondogatta a kedves class balanceért felelõs okoska, hogy tisztában vannak azzal hogy soul link nélkül egyszerüen esélytelen túlélni bármit is, és hogy ezen majd változtatnak, de sajnos 8 hónappal késõbb még mindíg ott tartunk hogy minden ugyanaz maradt.
Ami meg a mostani változtatásokat illetei, 5v5ben nem sok fog változni drain mana, meg -30spelldmg miatt. Ez fõleg 2v2t érinti. Akkor most mire is balanceolják a játékot?
Egyébként szerintem is felháborító, hogy van olyan kaszt ami megveri a lockot.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mulitate-es rugó igy is szétkapja a rákba a lock-om, de még a warrioromnak is okoz komoly gondokat, emellé meg még akarnak nekik adni "csak úgy" +15% crit-et...óóó...hát persze...alig lesz imba, áááá...
druidákat is jól beszopatják majd rugó szempontból, ha a sprint leszedi a gyökeret automatikusan...igy se tudott szerencsétlen elfutni egy rugó elõl, ezután meg még annyira se tud majd...
a mage buffot szintén nem értem, igy is olyan gecidurva elementális burst dmg-e van arena-ban egy frostmage-nek, hogy iszonyat... emellé még õvék a legbrutálisabb cc-k is: chain frost nova + birka + counterspell...
komolyan mondom vicc, amit a blizzard mûvel ezzel a 2.4-el -.-
kiváncsi lennék, hogy vajon a developerek közül hányan játszanak a game-val (vagy senki, vagy mindegyiknek rugója/mage-e van)
hihetetlenül bugos fos lett. ráadásul egy vicc az egész balance szempontból
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
segito valasz: senki sem tudja meg. ("when it is done")
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
hidd el, ez a lényeg (nekem legalábbis, utána meg arra talentolok amire akarok 70-en, nemde?)
hello kitty üt mindent xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ez a chain az, felclothos imo a robe,kasza,fostrinket quest elso lepese volt(ha jol remlik)
2.4 tol viszotn mar meggondolando opcio a 8/0/53 melle a 0/7/54, bar raidre ez tovabbra is rosszabb mitn a 8/0/53.
7 pont enhancementbe meg elsosorban enh shamannak jo ugye😛 illetve egy pvp buildes resto shamannak aki ugyis kitalentelni a -2 sec grounding totemet is. elemental shaman kurvara nem tud erre rakni, csak ugy ha gimpeli a dpset az 5% crit vagy az overload elvesztese miatt.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
nyárig feltolom a sámánom, nyáron meg hidegvérrel rugózok majd a klimatizált szobámban :-D
hej de jó lesz
de 58tól mindenképpen elem leszek vele!!
Arenas
- Matchmaking: If a queued player has a personal rating higher than their team rating, the matchmaking system will now use the highest personal rating of a queued member of that team for matchmaking purposes, instead of the team rating.
V9ykn8_TZL0
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- thottbot.com-on is lehet kérdezni, csak ott keresésnek hívják. Amit neked konkrétan belinkeltek ott kapsz egy táblázatot ahol látod adott halat hol, mennyien pecázták és milyen százalékos arányban sikerült fogni (a 25% körüli érték azt jelenti, nagyjából mnden 4. hal olyan amit te szeretnél)
- az 'iskolák' ilyen körök, ha abba sikerül dobnod a horgot akkor jó eséllyel ilyen halat fogsz (vagy valami ládikót, gyomot, ilyesmit 😊 ). 3-4 sikeres fogás után a 'kör' megszûnik
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Amúgy azt az óhajtott halat már 70-es peca skillel is lehet fogni Darkshore, Menethil Harbor-ban (márha Ally-s vagy...bár hordásként is<#vigyor>#vigyor>)
végem van bakker.
gtfo és ne égesd magad
ಥ_ಥ