World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
jah és retradin odabasz! 2800-as CS és 2300-as fehér hit sámánba szárnyakkal selfbuffed😛 ilyen gearben/Kasadya-armory/ lol
leizzaszt szinte bármilyen gearben lávõ embert rendesen! nagyon jópofa!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
mennyire mende-monda az,hogy a markokoat/BG-s/ belehet váltani honorra hármasával???mármint nem most ugye hanem 2.4-ben asszem

sector512
Jééé egy post ami nem arról szól hogy milyen szar a balance vagy milyen kombóval nyírok ki bármilyen classt 😊

PSN: s3ctorHU

Lazarus
Zuzupetáz rofl
Embörök!!!
Ma este 19.00 után Retro raid indul BS horda oldalon. Akit érdekelnek részletek, annak ajánlott ez az oldal.
tigeroo
Mage, Warlock és Pap elleni warrior-taktika félelmetes Intecercepentálással!

ez mind pavi írása?😄

azthittem csak az a rugós tímszpík fájl van tõle😊
Guest
Nem is tudtam, hogy Pavinak warriorja is volt.
persze 😄
nosztalgikus gondoltaim is lettek egybõl 😊

So last year.

latom most olvastad a frostshockon a wow.hus tacticguideot😛

beszósz', he?
incepentálok mindjárt rád vaze', rádnyomom az érvágót, meg az áramütést, oszt' fexel gecó, mint pistabácsi a vonat alatt! <#vigyor3>
szal' vigyázzá' öcsi <#nezze><#ejnye1>

Jogos 😊
Hát felhunterrel az oldalamon elég kevés mage okoz gondot.
Hagyd rájuk, 1-2 ügyeletes melldöngetõ kell.

erre azért ne vegyél mérget...

Count Adyn
Azt mondta, hogy akit el lehet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shaime01
mondjuk geciség lelopni rolam a hotokat xD

shaime01
kiváncsi vagyok mit alkotsz resto druida ellen az én tapasztalatom szerint resto druidával maget csak tul kell healelni utána mehetne neki a moonfire meg maciformában csapkodni.

LOL próbáltad már olyan lockkal aki ismeri a kasztját valamennyire? Esélyed sem lesz...
Magh
Én duelben frost builddel is elverek mindnekit, akit el lehet. De icelance-nél azért kicsit több kell.

akkor te valamit nagyon elcseszhetsz, vagy a geared teszi, de a tapasztalatod marhára nem tükrözi a valóságot max ha 0 a resid

2xholy str, aka stackel, ha egyszerre procolnak.

Narxis
Lock,rugó,hunter,druid, shadow priest csukott szemmel veri. Esélye van warrior, pala, shaman ellen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fehercsoki
Nem annyira kasztfüggõ azért skill is kell.

Írj össze mindegyik kasztról egy olyan táblázatot, hogy ki tudja megölni, és kit tud õ megölni.

Magh
Azt még elhiszem, hogy egy bénább warriot megöl CSAK icelance-el, de hogy bármilyen másik classból a legbénább, alulgearelt példány is levágja, zicher.

Magh
Miért, mégis mit kéne csinálnia? A warrior az egyetlen class, amit egy frostmage úgy-ahogy lazán vehet (mert az elsõ rosszul ping-idõzített blinknél ugrik 50% HP).

Nyufeee
Valakai tudna segiteni, hogyha van 2x 1handom és mind2-õt megencahntolom crusaderrel, és ha mind2 beproccol akkor 2x Holy Strengh-et kapok?
Vagy max csak 1x Holy strengh-t lehet rajtad?

Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit

shaime01
sajnos nem tulzok..

go ragnaros lehet nézni patchworkot ahogy öli icelancel az embereket

shaime01
mielött irod az okoságod "biztos láma warrior" frost mage megy idéz elementalt és spammeli az icelancet.. meg a frostnovát jah meg blinkel.

s0n1c
na azért ne túlozzunk
shaime01
leszarom ,hogy global cd ha icelanceal spammel meglehet ölni egy warriort pl..

Davidus
az a nyilvánvaló hogy a magenek semmivel nincs több problémája mint bármely más classnak

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
Miért van az, hogy mindenki "sír", ha néhány nyilvánvaló dolgot megemlít?

Davidus
és sírni

V9ykn8_TZL0

Magh
Konkrétan egyik változtatásnak sem lenne elhanyagolhatónál nagyobb hatása PvE-re.
"Az meg tényleg nc,hogy ennyi bajod van a mageval." Mennyi? Pushback rest adjanak, kész. A többi gondot nagyrészt megoldották. Nekem különösen nincs gondom a classal, mert már rég nem arénázok, BG-n meg nagyjából mindnekit megölök, néha gyûlik meg a bajom egy-egy jobb lock-al esetleg rugóval (a két counterclass). Csak én elméleti ember vagyok, s szeretek analizálni.

Oldern the 1st
GCD, na 😊

Oldern the 1st
Ehhez is annyira érthetsz, mint a honor farmoláshoz, igaz?😉
Azért elárulom, GDC.

Magh
Arra írtam, hogy ha esetleg a mage megtehetné, hogy két pettel a képében kiáll frostboltot spamolni, akkor is bevágná valamelyik melee, viszont, ha az ellenséges csapat egyébként nem figyel rá (elég valószínûtlen), akkor egy árva, a meccs elején ráküldött hunter/lock pet ne tegye lehetetlenné a nuke-ot.

shaime01
1 sec cast timet icelancera csokolom.

Unknow
Na de nem azért, ki gondol a pve részre? A skill változások arra is kihatnak ám, nem lehet csak úgy szórakozni ilyen dolgokkal. Az meg tényleg nc,hogy ennyi bajod van a mageval. A mage igenis durva, nem mondom,hogy imba, mer minden kaszt verhetõ, fõleg a counter classával, de ettõl még nem lesz gyenge a mage,hogy megtud halni. MacLeod sem azért volt halhatatlan mert nem lehetett megölni, ha levágták a fejét meghalt, de sose kérte,hogy buffolják még ezt is. <#idiota> Szóval nem azért kell valamit buffolni mert még mindig meg tud halni, hanem azért mert,hogy használhatatlanabb mint a többi class. Raidbe kell mage? Kell! Partyba kell mage? Kell! Jó dps a mage? Marha jó! Pvpben megállja a helyét? Meg! Sztem most a kasztok a rogue kivételével nagyjából rendben vannak, egyedül a rogue szokott néha vicces dolgokat összebaromkodni. Persze ha skilles a játékos és nem csak a macroja akkor valszeg ez is megoldható.
[HUN]Crassus
hmmmm........

Magh
Ha egyhelyben áll? Bármelyik.

tigeroo
szegény magek:d
sajnálom õket
(gief heal zomg)
[HUN]Crassus
frostmaget milyen melee szedi pillanatok alatt darabra?

Davidus
nem kell mert van sámánom-.-

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
rerollolsz megint...? -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
nincs elég instant sebzõ spelled? akkor majd leölnek a 6 sec-enként arcane shotoló, futkozó hunterek. núb :s

&#3237;_&#3237;

linkeltek mar ide is😊 es ez egyelore csak ures igergetes, amibol mar kaptunk eleget eddig is😊

Davidus

V9ykn8_TZL0