166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#130135 Azt hittem, hogy te ettől értelmesebb vagy, dehát nem :) -
#130134 De legalabb te is tisztaban vagy a postjaid valosag tartalmaval, ezek utan en is igy fogom nezni oket... pedig azt hittem te ennel ertelmesebb vagy. -
alyr2 #130133 Jah az elozobol lemaradt..mi a baj? szerintetek -
alyr2 #130132 Sziasztok.
Megvettem ma a jatekot.De a burning crusadevel nem akarja upgredelni az alapot.Az authentication key nem jo a program szerint..az alap nem is kerte a burning keri de a ketto kozul egyik se jo neki.. -
#130131 much fear i sense in this one -
Dr DeViLKiNG #130130 Mert megtehetem. Ha nem tetszik nem olvasod. -
#130129 Wildor áruló lett, warozik :p
WHO egyelőre egy gépfaló, 10 FPS-es, optimalizálatlan, agyonhype-olt massza, amiről még egy-két hónap, mire kiderül, hogy csak "volt sok jó ötletük", vagy összeraktak valami tényleg jó, balance-olt játékot. Addig teszteljék a fanboy-ok, ha nem unnak bele, akkor majd érdemes lesz kipróbálni. Egyelőre engem elriaszt az, hogy egyáltalán volt olyan ember (nem is egy), aki az accountját árulta who topikban. Egy héttel a start után. -
YakHead #130128 Korábban alig láttam DeViLKiNG-et, de az utóbbi időben megnyugtató mennyiségű hozzászólást produkál úgyhogy meg vagyok nyugodva. Már csak Wildor-t hiányolom...ha átment WAR-ozni, akkor vége mindennek
Amúgy a WAR-t csak videókon és képeken láttam sajna nem volt hozzá szerencsém, de ha 1 évet tartósan kibír, akkor máris jár neki a gratuláció. -
#130127 Igazabol en mar csak azt nem ertem, miert irogatsz ilyen lelkesen olyan dolgokrol amirol feltunoen fogalmad sincs? Persze tudom, itt divat a masok agyatlan fikazasa, de az ilyen szuk latokor mar mar beteges. -
Dr DeViLKiNG #130126 (Nem) várunk vissza, amikor unalmas lesz már 20adszorra is ugyanaz a pár féle agyatlan "av", ami ott van.
retard -
Dr DeViLKiNG #130125 Pontosan az van alatta, aki erre nem képes. Rengeteg ilyen van láthatod. -
#130124 ... -
#130123 fanboi vs fanboi -
Bhalage #130122 war nem tokeletes de nem 5 v kevesebb gombot kell benne nyomogatni..
retardált
nomeg clueless vagy ;d -
#130121 Várj! Rájöttem! Mind favágó, és nincs 5 ujjuk :c Szegények! -
#130120 Ha mindenki 1700-as (meg nagyobb) ratingen van, akkor ki van alatta? Mert én eddig azt hittem, hogy valakinek veszítenie is kell, és aki többet veszít mint nyer, az 1500 alatt lesz -
Dr DeViLKiNG #130119 Hihetetlen, de igazat adok neked. A lock pl ilyen. 1700ig biztosan. Na de ugyanez igaz a warrira, a hunterre, a magere, a druidra, a rugora, paladinra, priestre, meg shamanra. -
#130118 Gratulalok :DDDD -
#130117 Próbáld ki te is. -
#130116 Mint pl a lock? -
Dr DeViLKiNG #130115 Csak sajnálni tudlak, hogy kidobtál az ablakon 11k forintot, de hát van aki csak a saját hibájából tanul.
De lehet például neked is csak az egyszerűbb játékok jönnek be, ahol nem kell legalább 5 gombot nyomogatni a sikerhez. -
YakHead #130114 Szijjasztok népek. Nem tudja valaki ide gyorsan beszurni hanyas peccs volt legutóbb? Tegnap megnéztem otthon, de elfelejtettem...azt tudom, hogy van benne 2-es
Előre is köszi.
-
#130113 Mindenki találhat magának olyan combot amiben simán behúzza 1700-at pl, és onnan megvehet gyakorlatilag mindent.
Nem is kell 1700, 1500on megvettem WHO-t és most élvezem a játékot ^^ -
#130112 persze, mert mindenki UD rugóval tolja ^^ -
#130111 Néha irigylem az egyszerű embereket, akiket a "Release spirit" felirat a szabadság érzésével tölt el -
#130110 Én gear nélkül bgzek, szabadabb érzés. -
#130109 Nem időmilliomos, az is egy prioritás, hogy jól érezd magad. De amikor valaki sír, hogy miért kerül 5ezerbe az epic madár vagy miért kell 628 bg-t letolni, hogy elmehess arénázni vagy miért kell 70badge xy itemhez akkor tuti nem azért mert ettől fogod jól érezni magad. Persze ez szigorúan szvsz, lehet attól lesz valaki hcproüberszuper játékos ha ő képes farmolni napról napra. Tök mindegy, hogy goldot a szigeten vagy badget az instában vagy honort a bg-n. -
#130108 Szerintem az emberek a szabadidejüket ott töltik el, ahol jól érzik magukat. Ha a profitorientált társaság tudja biztosítani, hogy jól érezd magad, akkor jobban jár vele, mint ha akadályokat görget a szórakozásod elé, és azt mondja, hogy majd 2 hónap múlva szórakozhatsz mint a többiek, addig az időmilliomosok felmossák veled az összes bg-t meg arénát, vagy mész kétszázhuszonharmadszor is ugyanabba az instába. Vagy 10 előfizetőből 9 időmilliomos? -
#130107 "...pucer rugo egy szal kessel (lattam olyan movie-t is, ahol lvl2-es kessel!!!)..." - Guildünk eszes rugói közt a szöges deszka volt a menő (persze csak instance-ek előtt, hogy mire raidelni megyünk két-három guild már ott várjon minket)
De ez az előzőekre nem ellenpélda, csak egy olyan dolog, amit blizz benézett. -
#130106 De jó vita! Jövök én is! Cáfolok mindenkit!! :D
Tétel:
Gear + autohit + preBC >>> all
Bizonyítás:
PreBC. Védd a stables-t noob hunter, még pvp geared sincs! Ott állok t2-ben, és jön két hunter mormota fejessel, meg egyéb instance kékekkel. Megijedtem, hát elnyomtam rájuk mindenemet ami volt (természetesen pve talent). 80% HP-m volt, amikor meghalt a második is (nem azért mert büszke vagyok a skillemre, ez csak tény, de ha tovább olvasod rájössz). Jöttek még néhányszor, meg amúgy is nyerésre álltunk, hát gondoltam kipróbálok valamit: csak autoshot, pet mellettem ül. 25% HP-n jöttem ki a dologból. Skilles vagyok, vagy gear > all. Pedig akkor már másoknak t3-a volt, vagy pvp gearben 6500 unbuffed HP-ja, miközben nekem az összes lehetséges +sta enchanttal 5200.
Megállapítás:
PreBC is szinte csak a gearről szólt, esetleg még idióta talenteléssel lehetett elrontani (aki kirakta mindhárom ágból az első két teart, meg hasonlókat láttam ) -
Ragnar360 #130105 OFF
btw Anarchoid hsz-ér speciel ez jutott eszembe, meg lynx hamá' tegnap említetted a proságot
" You're watchin a master mast amster w or k..."
- -
Ragnar360 #130104 minden hozzászólásoddal megnevettetsz :D -
Ragnar360 #130103 lol -
#130102 haverom vagy! -
voloume #130101 1 hete rerolloltam , de ha megnézed én nem mondtam olyat, hogy simán elverném.. vagy ilyesmi... csak nem tudom mire ennyire kemény.. mutasson fel valamit és utána elhiszed megse mukkanék, ha még1 ilyet beirna ? -
#130100 reroll és állj ki ellene
ha mersz -
voloume #130099 edit: és akkor most nézzem meg a lifetime-ját ? vagy mi ? -
voloume #130098 nem igazán... csak nem szeretem ha valaki ennyire kepmutato -
#130097 1v1-ről beszélt, én úgy tudom arénába csak 2v2 a legkisebb, max 1v2, de lehet tévedek... -
#130096 "legalis f2f -re ;)" aranyos! a rugó illegálisan gankeli az embereket fél hp-ról!:D