166745
  • s0n1c
    Azt hittem, hogy te ettől értelmesebb vagy, dehát nem :)
  • BEAST #130134
    De legalabb te is tisztaban vagy a postjaid valosag tartalmaval, ezek utan en is igy fogom nezni oket... pedig azt hittem te ennel ertelmesebb vagy.
  • alyr2
    Jah az elozobol lemaradt..mi a baj? szerintetek
  • alyr2
    Sziasztok.
    Megvettem ma a jatekot.De a burning crusadevel nem akarja upgredelni az alapot.Az authentication key nem jo a program szerint..az alap nem is kerte a burning keri de a ketto kozul egyik se jo neki..
  • picket
    much fear i sense in this one
  • Dr DeViLKiNG
    Mert megtehetem. Ha nem tetszik nem olvasod.
  • picket
    Wildor áruló lett, warozik :p

WHO egyelőre egy gépfaló, 10 FPS-es, optimalizálatlan, agyonhype-olt massza, amiről még egy-két hónap, mire kiderül, hogy csak "volt sok jó ötletük", vagy összeraktak valami tényleg jó, balance-olt játékot. Addig teszteljék a fanboy-ok, ha nem unnak bele, akkor majd érdemes lesz kipróbálni. Egyelőre engem elriaszt az, hogy egyáltalán volt olyan ember (nem is egy), aki az accountját árulta who topikban. Egy héttel a start után.
  • YakHead
    Korábban alig láttam DeViLKiNG-et, de az utóbbi időben megnyugtató mennyiségű hozzászólást produkál úgyhogy meg vagyok nyugodva. Már csak Wildor-t hiányolom...ha átment WAR-ozni, akkor vége mindennek
    Amúgy a WAR-t csak videókon és képeken láttam sajna nem volt hozzá szerencsém, de ha 1 évet tartósan kibír, akkor máris jár neki a gratuláció.
  • BEAST #130127
    Igazabol en mar csak azt nem ertem, miert irogatsz ilyen lelkesen olyan dolgokrol amirol feltunoen fogalmad sincs? Persze tudom, itt divat a masok agyatlan fikazasa, de az ilyen szuk latokor mar mar beteges.
  • Dr DeViLKiNG
    (Nem) várunk vissza, amikor unalmas lesz már 20adszorra is ugyanaz a pár féle agyatlan "av", ami ott van.
    retard
  • Dr DeViLKiNG
    Pontosan az van alatta, aki erre nem képes. Rengeteg ilyen van láthatod.
  • BEAST #130124
    ...
  • Lynx_TWL
    fanboi vs fanboi
  • Bhalage
    war nem tokeletes de nem 5 v kevesebb gombot kell benne nyomogatni..
    retardált
    nomeg clueless vagy ;d
  • picket
    Várj! Rájöttem! Mind favágó, és nincs 5 ujjuk :c Szegények!
  • picket
    Ha mindenki 1700-as (meg nagyobb) ratingen van, akkor ki van alatta? Mert én eddig azt hittem, hogy valakinek veszítenie is kell, és aki többet veszít mint nyer, az 1500 alatt lesz
  • Dr DeViLKiNG
    Hihetetlen, de igazat adok neked. A lock pl ilyen. 1700ig biztosan. Na de ugyanez igaz a warrira, a hunterre, a magere, a druidra, a rugora, paladinra, priestre, meg shamanra.
  • BEAST #130118
    Gratulalok :DDDD
  • Narxis
    Próbáld ki te is.
  • picket
    Mint pl a lock?
  • Dr DeViLKiNG
    Csak sajnálni tudlak, hogy kidobtál az ablakon 11k forintot, de hát van aki csak a saját hibájából tanul.
    De lehet például neked is csak az egyszerűbb játékok jönnek be, ahol nem kell legalább 5 gombot nyomogatni a sikerhez.
  • YakHead
    Szijjasztok népek. Nem tudja valaki ide gyorsan beszurni hanyas peccs volt legutóbb? Tegnap megnéztem otthon, de elfelejtettem...azt tudom, hogy van benne 2-es
    Előre is köszi.
  • capaszabi
    Mindenki találhat magának olyan combot amiben simán behúzza 1700-at pl, és onnan megvehet gyakorlatilag mindent.

Nem is kell 1700, 1500on megvettem WHO-t és most élvezem a játékot ^^
  • capaszabi
    persze, mert mindenki UD rugóval tolja ^^
  • picket
    Néha irigylem az egyszerű embereket, akiket a "Release spirit" felirat a szabadság érzésével tölt el
  • Narxis
    Én gear nélkül bgzek, szabadabb érzés.
  • Narxis
    Nem időmilliomos, az is egy prioritás, hogy jól érezd magad. De amikor valaki sír, hogy miért kerül 5ezerbe az epic madár vagy miért kell 628 bg-t letolni, hogy elmehess arénázni vagy miért kell 70badge xy itemhez akkor tuti nem azért mert ettől fogod jól érezni magad. Persze ez szigorúan szvsz, lehet attól lesz valaki hcproüberszuper játékos ha ő képes farmolni napról napra. Tök mindegy, hogy goldot a szigeten vagy badget az instában vagy honort a bg-n.
  • picket
    Szerintem az emberek a szabadidejüket ott töltik el, ahol jól érzik magukat. Ha a profitorientált társaság tudja biztosítani, hogy jól érezd magad, akkor jobban jár vele, mint ha akadályokat görget a szórakozásod elé, és azt mondja, hogy majd 2 hónap múlva szórakozhatsz mint a többiek, addig az időmilliomosok felmossák veled az összes bg-t meg arénát, vagy mész kétszázhuszonharmadszor is ugyanabba az instába. Vagy 10 előfizetőből 9 időmilliomos?
  • picket
    "...pucer rugo egy szal kessel (lattam olyan movie-t is, ahol lvl2-es kessel!!!)..." - Guildünk eszes rugói közt a szöges deszka volt a menő (persze csak instance-ek előtt, hogy mire raidelni megyünk két-három guild már ott várjon minket)
    De ez az előzőekre nem ellenpélda, csak egy olyan dolog, amit blizz benézett.
  • picket
    De jó vita! Jövök én is! Cáfolok mindenkit!! :D

Tétel:

Gear + autohit + preBC >>> all

Bizonyítás:

PreBC. Védd a stables-t noob hunter, még pvp geared sincs! Ott állok t2-ben, és jön két hunter mormota fejessel, meg egyéb instance kékekkel. Megijedtem, hát elnyomtam rájuk mindenemet ami volt (természetesen pve talent). 80% HP-m volt, amikor meghalt a második is (nem azért mert büszke vagyok a skillemre, ez csak tény, de ha tovább olvasod rájössz). Jöttek még néhányszor, meg amúgy is nyerésre álltunk, hát gondoltam kipróbálok valamit: csak autoshot, pet mellettem ül. 25% HP-n jöttem ki a dologból. Skilles vagyok, vagy gear > all. Pedig akkor már másoknak t3-a volt, vagy pvp gearben 6500 unbuffed HP-ja, miközben nekem az összes lehetséges +sta enchanttal 5200.

Megállapítás:

PreBC is szinte csak a gearről szólt, esetleg még idióta talenteléssel lehetett elrontani (aki kirakta mindhárom ágból az első két teart, meg hasonlókat láttam )
  • Ragnar360
    OFF

btw Anarchoid hsz-ér speciel ez jutott eszembe, meg lynx hamá' tegnap említetted a proságot

" You're watchin a master mast amster w or k..."

-
  • Ragnar360
    minden hozzászólásoddal megnevettetsz :D
  • Ragnar360
    lol
  • Lynx_TWL
    haverom vagy!
  • voloume
    1 hete rerolloltam , de ha megnézed én nem mondtam olyat, hogy simán elverném.. vagy ilyesmi... csak nem tudom mire ennyire kemény.. mutasson fel valamit és utána elhiszed megse mukkanék, ha még1 ilyet beirna ?
  • zomgzerg
    reroll és állj ki ellene
    ha mersz
  • voloume
    edit: és akkor most nézzem meg a lifetime-ját ? vagy mi ?
  • voloume
    nem igazán... csak nem szeretem ha valaki ennyire kepmutato
  • GamerAdams007
    1v1-ről beszélt, én úgy tudom arénába csak 2v2 a legkisebb, max 1v2, de lehet tévedek...
  • slime001
    "legalis f2f -re ;)" aranyos! a rugó illegálisan gankeli az embereket fél hp-ról!:D