166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#130934 ennél egyértelműbben már nem tudom felhívni a figyelmed, hogy nevetségessé teszed magad, ha több éve rendszeresen a WoW topikba író embereket WAR fanboy-ozol le, mert neked nem tetsző kritikával illetnek egy olyan játékot, amivel open beta óta tolták.
de én nem általánosítok, szerintem egyszerűen csak te vagy idióta. -
#130933 Nem az, már van szerver, ahol megcsinálták. -
#130932 miatök meg akarnám venni a wowot a woweuropen és most nem elérhető a szolgáltatás...menjenek a fszomba!!! -
#130931 arról nem tudtok vmit h mi történt a crit logolásával?
vmi ugy néz ki átirt a blizz, mert nekem 1 hang mod nem müködik ami elvileg critre adna hangot(eddig müködött), és máshol is olvastam, h a crit nézö addonok nem müködnek :S -
ElectricalTech #130930 Ha van egy eladó WoW accountom azt itt lehet meghírdetni vagy van ennek külön rész?(Egy jól felszerelt mageről van szó - privi) -
#130929 mondjuk Sonic a WAR topikban minden fanboi beszólást azonnal flémnek veszi és törli,ezeket a tök felesleges hozzászólásokat is ki lehetne venni innen,mert kábé az útolsó 16 hozzászólás erről ment,leszarom hogy ki WAR-ozik meg ki WoW-ozik,patch óta van egy csomó új adott téma arról is lehet csevegni... -
#130928 Lásd 924-est -
1Darton1 #130927 Ezzel a hozzaszolassal eleg nehez megallapitani, hogy ki a csekely kepessegu es miben. De legalabb tovabb erosited a kialakuloban levo altalanositast. -
#130926 Jajj, de menő valaki. -
AlteracRam #130925 ami azt illeti eléggé egyértelmű a World of Warcraft kép itt legfelül szóval azt én sem értem, hogy a WO-os kollégák miért ide írnak:P -
#130924 nem gondolod, hogy a "WAR fanboyok" azért "röfögnek be" a WoW topikba, mert évek óta oszlopos tagjai annak, csekély képességű barátom? -
AlteracRam #130923 :D hát én nem próbáltam még a warhammert, csupán az eddigi videók alapján döntöttem, hogy maradok a wow mellett, nekem valahogy a karakterek mozgása nem jön be a WO-ba de ez csak egy magánvélemény. -
1Darton1 #130922 Ezek szerint jot nevetunk egymason. En legalabb nem rofogok bele a war topicba. Forditva eleg gyakran megtortenik. Igy nem meglepo, hogy roluk nem eppen fenyes kep alakult ki.
(A valodi, kevesse provokativ velemenyemet mar leirtam korabban, de Kryn kozolte, hogy nem erdemes ertelmesen vitazni a warhammer jatekosokkal.) -
ShaiHulud #130921 ja :) WARhammer, WARcraft. -
#130920 mindenki aki warozik hülye. -
#130919 Meseld el kerlek honnan veszed ezt a felidegesitos dolgot? Nem vagyok fanboy, mellesleg hulyeseget meg nem irtam ebben a temaban. Erdekel, ezert be szoktam nezni a topicba es neha, mint most is, jot rohogok az olyan lelkes, de egyugyu trollokon mint amilyen te is vagy. -
#130918 Az kemény:O70en elég nehéz 80asokat ölni... -
1Darton1 #130917 Aki nem ismer fel egy provokativ postot az meg is erdemli, hogy felidegesitse magat miatta.
Egyebkent ez a war fanboyoknak szolt, akik ide jarnak a hulyesegeikkel, mintha barki kivancsi lenne rajuk. Mint ahogy Beast is bekapta a horgot, es jot nevetunk rajta is. -
#130916 Már megbocsáss, de hogy veszed a jogot arra, hogy lehülyézz bárkit is, aki war-ozik?? Miért fanboy az, akinek egyszerűen csak az tetszik jobban? Mondom ezt annak ellenére, hogy nekem a wow jobban bejön, pedig mind2vel játszok. Csak mert nem tudsz semmit a war-ról, márpedig nem tudsz semmit, mivel a war közel se zerg. -
#130915 Ha te mondod :Ddd -
#130914 Ott is 80 as elitek az őrök. -
#130913 Nem ! Nekem bs en már meg van darna meg exodar is! -
Glesthor #130912 bocsi, de ez most marha nagy hülyeség volt tőled... -
1Darton1 #130911 A pvp-orientalt jatekosok donto tobbsege inkabb az arenat preferalja, nem az esznelkuli zerget (amiben itt is lehet resze, csak mas korulmenyek kozott). -
#130910 Sárga gear nem legendaryra értem hanem sárga szín:D -
#130909 Black War Bear LEHETETLEN,pl OG-be a régi 60as sárgageares védők most 80as elitek azokat kicsit nehéz lenne leölni... -
#130908 Sziasztok,
Addon-okkal kapcsolatban kerdeznelek Titeket, az uj peccsel kapcsolatosan.
Extended Questlog-bol tudtok-e mar valami ujat, ami mukodik? (En a Bayi felet hasznaltam eddig, de az a Curce-on fenn levo meg nem ok)
Auctioneer elvileg fel van ujitva, nagyresze mukodik is, de az eladas tab-on nem megy, nem becsul arat, meg tkp semmi hatasa nincs. Ez beallitas kerdese lehet, vagy nem teljes az update? Tapasztalaitok?
Ackis Recipe List vagy barmi, ehhez hasonlo modrol tudtok, ami 3.0.2.-vel megy? Ez szkenneli es megmutatja, hogy adott szakmaban milyen receptek hianyoznak a karakternek.
Nagyon koszonom Mindenkinek, ha tudtok segiteni! -
#130907 aki PvP orientált az úgyis marad WAR-ozni a többiek meg jönnek vissza... -
1Darton1 #130906 Aki volt olyan hulye, hogy racuppanjon warhammerre, annak aztan akarmit berakhatnak. A fanboyokra nem hat semmi eszerv. -
Dr DeViLKiNG #130905 Na, ezen hangosan felnevettem.. -
#130904 Az Archivement rendszer lényege: a kiegig legyen mivel elfoglalnod magad, nehogy véletlenül rácuppanj a WO-ra. Kb ennyi. -
AlteracRam #130903 még az is lehet, de amiből pénz jön azt blizz nem veti meg sztem:D -
#130902 havi 1200 pontot kell gyűjteni vagy el fogják kezdeni törölni a karaktereidet -
AlteracRam #130901 jah elég fun ez az archivement városraidelés csak kérdés meddig.. előbb vagy utóbb mindenkinek meglesz és aztán kb úgy leszarja mindenki mint a towerpointokat wplbe vagy eplbe pedig azt is elég nagy dobra verték:D -
AlteracRam #130900 btw az archivement pontok használhatóak lesznek valamire? vagy csak arra van, hogy leellenőrizhessük mennyi a pontunk a többi playerhez képest? -
#130899 tegnap bs-en raidelték IF-et :D
én sajna nem voltam ott, de mikor oda mentem, nem láttam a földet a sok csontváztól :DDD -
AlteracRam #130898 blizzard csinálhatna már valamit ezzel a folyamatos szerver laggal nomeg az instance szervereket sem ártana tisztába tenni... azt még megértem, hogy egy ekkora patch után mint a 3.0.2 day 1 en nem megy minden tökéletesen nade könyörgöm már 4 napja kínylódanak a szerverek, talán kicsit költhetnének új szerverekre a befolyt milliókból. -
#130897 Viszont ragnán a Black War Bear mountos öld meg a másik frakció városának vezetőit hozott egy kis színt az outdoor pvpbe, legalábbis ragnán. Tegnapelőtt 40en voltunk TB-ben igaz nem sikerült a bosst lenyomni de irzatos fun volt. Tegnap meg 3 40 fős horda raid támadta Exodart és Darnassust, Exo elesett Darnát megvédtük 2x is. Szerintem fun -
#130896 ez az Achievements amilyen jó ötlet volt olyan nagy genyóság is,4 év után még mindig vannak területek ami nincs felfedezve 100%-osan például nekem se ilyen mint Barrens,igaz ma már meglett,a pvp oldalát meg végképp hagyom a francba... -
#130895 Mashogyan nem lehet felrakni a kieg betat mert ez a blizzes telepitoje :S