World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
az igazán prok nem olvasnak semmit sem, csak a szivük után mennek mint én 😄

non potest pluere aeternum

Davidus
tört szerón van

V9ykn8_TZL0

tigeroo
netes játékhoz minek magyarítás?
úgyis többségben angolul irnának rád az emberek (vagy magyarul vagy svédül)
PJack
van magyarítás a játékhoz?
nincs mi? 😞
persze hogy nincs, mert akkor találtam volna... vagy csk énvagyok ilyen hülye? 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tatyla
ha befizetsz megyek <#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

OMGG ez naggyon durva 😄DD az a fej , az a nézés ...az a szemkontaktus OMG mutáns 😄 de ez te voltál kiskorodba mi ?

Ioles
OK, köszi

Magh
Blizz WWI-re megy ki valaki?

sector512
Nem vagytok sajnos egyedül a lag problémával, már nekem is kezd tele lenni atököm... Tegnap HC SP-ben mindenkit kivágott a szerver, mikor visszamentünk mindenki az insta elején kelt, és respawnolt az összes trash mob :S

PSN: s3ctorHU

nekem is van ilyen gondom. föleg éjjel jön elö. 😞

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

annyi account ahányszor kifizetted
egy doboz , egy account, egy havidíj
két doboz, két account, két havidíj

bodesz
wow.hetek óta gondolkozok h mi miatt laggolhat a wowom.mindent de télleg mindent megtettem.újra is raktam meg minden(lementettem azért wtf mappát nehogy beállítások elállítódjanak stb).töredezettségmentesítettem spyírtás vírus meg minden egyéb...config.ftw DELETE
oldotta meg a hibát.így utólag a fejemhez kapok hogy váááááááá tudhattam volna...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

BEAST
az csak lynx rugoja -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ioles
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy ha megveszem a játékot akkor azt feltudom tenni 2 külön gépre és létretudok hozni 2 külön accountot?-vagy van vmi kód a dobozban ami csakis 1-et engedlyez?

Csirke4
Megjött a maci SW-be. 😄

janyikzs
kösz mindenkinek

shift+click

PiszkosFred
1. wowwiki-n megnezed, vagy a hivatalos oldalra elsetalsz, es ott tekinted meg a dungeon/pvp/tier seteket.
2. shift+klikk a te baratod 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ili tier6-ot dob
bár azon se csodálkoznék ha hogger is azt dobna

janyikzs
Ja és még egy:
Ha egy adott tárgyból több van nálam, akkor át tudok adni valakinek abból egy adott darabszámot, mert nekem valahogy csak mindig az összeset sikerül?

PiszkosFred
tavaszi szunet van, mit vartal? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

janyikzs
hali minenkinek!

Csak 1 kérdés: Honnan tudom egy adott ruháról, hogy tier-es-e, illetve hogy menni tier-es?

[HUN]Crassus
Csak én látom úgy,hogy a "tortszerós" tinipöcsök kezdik ellepni a totyikot?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

shaime01
még amikor régesrégen shamanomat szinteztem lv54 vs lv70 boomkin ironforge elött 😄 igaz amikor nekimentem csak 63%-on volt de.. lv70 és ironforge elött elég megalázó volt neki föleg ,hogy a spriest majdnem 1sholtolt akkor még 6mpes volt az sw:d :p

Tafaya
De legalább mindenki köszön

picket
Ennyire vágytok a tört szerverre, vagy miért emlegetitek már egy hete folyamatosan? <#ticking>

&#3237;_&#3237;

mi a fasz van a ragnarossal?? ugy lagogl mint az állat. tegnap is egész este ezvolt. törtszerver feeling

a 16-szorosan felstackelt sunder armor se kutya azért 😄DDD

én sose felejtem el, mikor - még BC kijövetele elött - a kis 43-as ork huntámmal mentem STV-ben a zanzil naga-khoz küldizni, látom hõs loladin éppen készül agyoncsapni egy 40valahányas ud warlock-ot, mondom, na beszállok én is a mókába, segitek a lock-nak.
loladin lecsapja a lock-ot, én meg lövöm, lövöm, nagy nehezen lelövöldözöm 50% hp-ig, loladin forog, keresi ki lövi, mondom: "baze, de lassan fogy ennek a hp-ja".
megnézem jobban a szerkóját az arcnak, bladefist hand vagy mit lóbál (az a kék 54-56-os ubrs-es kétkezes fegyver), valor vállas, valor kesztyû van rajta, mondom, o.O, ez 60-as.
nyúlcipõ fel, loladin kiszúr, elkezd üldözni...
booty bay-ig üldözött a nyomoronc, ott adta csak fel, de nem birt utolérni, vagy concussive-ot kapott, vagy ice trap-et, vagy scatter-t, ha netán túl közel ért...elképzeltem mit anyázhatott a gép elött ülve, hogy szarrá szopatja egy nyamvadék kis szürke karakter 😄

ilyenkor örülök neki mindig, hogy pvp serveren vagyok, s nem pve-n...

shaime01
az sem számitana ha be lennének kapcsolva törtön vagy annyi hpd és manád van meg olyan regen ,hogy megsem érzenéd ha megütne egy boss ^^

Fehercsoki
Törtön ki vannak kapcsolva a boss spellek meg minden nem csinálnak semmit csak ütnek különben esélyükse lenne leverni mert alapból nincsenek tankok,healerek meg semmi csapatjáték.

Valószínû azért mert Vashj nem dob legendaryt és nem lehet vele sw/ud cityben arcoskodni vagy ép irtani az ellenkezõ farkció tagjait.Vashjnál az addkezelés és a "labdázás" is gondot okozhatna habár lehet hogy az sincs.Gonolom Kael-t sem ölik halomra az összetettsége miatt (szerintem a legjobb fight a kiegészitõben).Arra azért kiváncsi lennék hogy hogy a nõi nemiszervbe mennek be "ili"-hez ugy hogy a tanácsot nem verik le mivel az is egy jópofa fight.
néha elmélázom azon hogy a tört szerókon miért mindig csóri ilit ölik, miért nem mondjuk vashjt ^^ ott aztán lehetne nukolni csóri vashjba az egycsilliárdos kriteket, de a pilon lekapcsolás továbbra is fejfájást okozna... bár... lehet hogy tört szerón nincs is P2 lol

wts gold isk 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

shala
istenem, tört 'szeróval' így elbaszni ezt a játékot, õrület.

non potest pluere aeternum

A kép amit linkeltél tört szerveren készült ugyhogy a kutyát nem érdekli hogy mennyit lõ egy lock tört szerveren fullra kirakva mindhárom tallentfa és még marad is neki pontja.

Viszont bagra nem telik ugylátszik "törtszeró"-n meg addonokra sem és egy "ili" fightra elég 8-10 ember akit veszettûl kattintgatnak a blizzard ui adta ikonokon.Biztos hangulatos.... pláne ugy hogy a vengeance is fent van illidanon kár hogy minden boss immunis rá.
capaszabi
auth szerverek kaput?

Lazarus
Én tudom hogyan lehetne elkerülni a törtszerós kérdéseket, a sárga mehet gombra kattintva ugorjon fel egy ablak ami megkérdezi hogy buzi-e vagy
nem az a baj hogy nem olvassák
nem is az a baj hogy nem értik
az a baj hogy leszarják
postolni ingyenes, és hátha alapon mégiscsak jobb postolni mint nem-postolni
az még a normálisabbja aki azt írja hogy bocsi olvastam, de nem e lehetne e mégis

The Garrett
sw ben.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Pókmalac
Sw-n kivül hol lehet még honort beváltani?????hallotam oylat h shatratba...de ott hol?

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Pepsi Twist
.morph ID

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

The Garrett
javaslom a topik alcimet javitsuk ki arra hogy

"Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog TUDNI segíteni!"

lehet sok embernek emiatt nem egyértelmû...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fehercsoki
Ittvan de máskor ne írj ide a tört szerveres gondjaiddal:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

Lacee
amit így hirtelen tanácsolni tudnék: pont, vesszõ, mondatvégi írásjel... így nem is érteni, mit szeretnél! kinézet parancs? az mit csinál a guilddel, a tabardot változtatod v mi?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Oldern the 1st
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

bujty
Vki segítsen már GM vagyok megvan majdnem az összes parancs csak a kinézet
parancsot nem tom vki irja meg nekem

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

shaime01
ne irigykedj. lottoz

BEAST
😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."