World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
non potest pluere aeternum
úgyis többségben angolul irnának rád az emberek (vagy magyarul vagy svédül)
nincs mi? 😞
persze hogy nincs, mert akkor találtam volna... vagy csk énvagyok ilyen hülye? 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN: s3ctorHU
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
egy doboz , egy account, egy havidíj
két doboz, két account, két havidíj
oldotta meg a hibát.így utólag a fejemhez kapok hogy váááááááá tudhattam volna...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Olyan kérdésem lenne hogy ha megveszem a játékot akkor azt feltudom tenni 2 külön gépre és létretudok hozni 2 külön accountot?-vagy van vmi kód a dobozban ami csakis 1-et engedlyez?
2. shift+klikk a te baratod 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
bár azon se csodálkoznék ha hogger is azt dobna
Ha egy adott tárgyból több van nálam, akkor át tudok adni valakinek abból egy adott darabszámot, mert nekem valahogy csak mindig az összeset sikerül?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak 1 kérdés: Honnan tudom egy adott ruháról, hogy tier-es-e, illetve hogy menni tier-es?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ಥ_ಥ
loladin lecsapja a lock-ot, én meg lövöm, lövöm, nagy nehezen lelövöldözöm 50% hp-ig, loladin forog, keresi ki lövi, mondom: "baze, de lassan fogy ennek a hp-ja".
megnézem jobban a szerkóját az arcnak, bladefist hand vagy mit lóbál (az a kék 54-56-os ubrs-es kétkezes fegyver), valor vállas, valor kesztyû van rajta, mondom, o.O, ez 60-as.
nyúlcipõ fel, loladin kiszúr, elkezd üldözni...
booty bay-ig üldözött a nyomoronc, ott adta csak fel, de nem birt utolérni, vagy concussive-ot kapott, vagy ice trap-et, vagy scatter-t, ha netán túl közel ért...elképzeltem mit anyázhatott a gép elött ülve, hogy szarrá szopatja egy nyamvadék kis szürke karakter 😄
ilyenkor örülök neki mindig, hogy pvp serveren vagyok, s nem pve-n...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Viszont bagra nem telik ugylátszik "törtszeró"-n meg addonokra sem és egy "ili" fightra elég 8-10 ember akit veszettûl kattintgatnak a blizzard ui adta ikonokon.Biztos hangulatos.... pláne ugy hogy a vengeance is fent van illidanon kár hogy minden boss immunis rá.
nem is az a baj hogy nem értik
az a baj hogy leszarják
postolni ingyenes, és hátha alapon mégiscsak jobb postolni mint nem-postolni
az még a normálisabbja aki azt írja hogy bocsi olvastam, de nem e lehetne e mégis
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
"Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog TUDNI segíteni!"
lehet sok embernek emiatt nem egyértelmû...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
parancsot nem tom vki irja meg nekem
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja