World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ಥ_ಥ
Vagyis megvan az esélye, hogy pvp szerveren gangelnek, de attól még a 10-20-30 szinttel magasabb gyökér a hülye, nem te, aki pvp szervert választottál. Én nem tudok belenyugodni, hogy valaki hülye bunkó. Még belõle is többet nézek ki, és várom, hogy mikor esik le neki, hogy a másik ember is játszani szeretne (ez elég kevésszer következik be sajnos). Ha meg nem érti, akkor megvárom amíg õt aprítja valaki (ha van erre esély), és röhögve táncolok a hullája fölött. Ettõl majd elég frusztrált lesz ahhoz, hogy újra keressen magának egy helyet, ahol low lvl karaktereket lehet írtani... <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
normal serverre meg sose mennék, nincs az a pénz...
Engem is idegesített amikor lockkal questeltem uldaman elõtt, jön egy hunter és egy lövéssel kinyírt. Kedvencem amikor felmásznak Gadgetzanba a két épület között lévõ vezetékre vagy mire és onnan lövöldöznek. Vagy 70-es rugó backstab-el aztán vanish. Semmi értelme az õröknek. Na de ez van, ha gankelnek akkor lerakom a WoW-ot tálcára és pasziánszozok vagy netezek egy 10-15percet, ez mindig segít. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de amúgy vmi elkerülte a figyelmed: "imperial plate szintû cummaimba" <#crazya>#crazya>
amúgy van még bõven project, tegnap eszembe jutott, hogy ha már van a warrinak meg a lock-nak is epix flying-ja, akkor miért pont a hunta maradna már ki?
asszem összevakarom neki is az 5k goldot, most már úgyis easymode lesz...
mondjuk aki ilyet átél az baromi peches lehet, lekopogom de ilyen velem még nem történt.
bár so-so tegnap találkoztam ezzel a pure pro face-el, aki egy quest (mert csakazértis azt mondtam, hogy megcsinálom) csinálása közben 3-4x megölt.
s bár 5 szinttel nagyobb volt nálam, de nem egy alkalommal küldtem 20% hp alá a csókát a ratyi 54-56-os pre-tbc, imperial plate szintû cummaimba, mert mint a talentezése is mutatja igazi faszláma és csak gear-je meg a szintkülönbsége miatt nagy az arca.
de hát az ilyeneknek meg ezt el kell, hogy nézzük, mert tudvalevõ, hogy agyilag zokni mindegyik, s az átlagolt iq-juk még egymással összeszorozva sem éri el az 1-et sem.
s ha még ez a kis öröm se maradna meg nekik, akkor mire verné ki otthon?
még a végén öngyi lenne, s akkor meg megint csak azt olvashatnánk, hogy "újra ölt a játék". ez meg ugye nem hiányzik...
igy hát hagyni kell az ilyen gyermeteg lelkületû szellemileg sérült embertársainkat, hogy kiélhessék magukat.
ez még mindig jobb, ha itt éli ki beteg hajlamait, mintha kimenne az utcára és kirakatok vagy újságosbódék ablakait tördelné be, vagy nála 5-10 évvel fiatalabbaktól venné el a mobiltelót vagy késelné meg õket az uzsipénzükért...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
This application has encountered a critical error:
ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: E:\Program Files\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:0B874447
1bként én ugy halottam ,hogy pve szerveren nagyobb gankek szoktak lenni ha bekapcsolja az ember a pvp-t.. mert ott simán eldöntheted letudom gyözni? le akkor lecsapom nem tudom legyözni? akkor meg sem probálom.. ^^
Másrészrõl én csak azt tudom mondani, hogy pacifista vagyok...egészen addig, amíg mobozás közben, fél HP-n fél manán hátba nem támadnak lehetõleg ketten ugye.
Tegnap haverral kveszteltünk STV-ben és két hunter nekünk esik...megöltük õket. Csodálkoztunk is, hogy a fenébe sikerült (õ warrior én shaman). Aztán másodszor megint ránk izgultak. Mentségükre legyen mondva megvárták amíg végeztünk a mobokkal és csak aztán estek nekünk (persze azt azért már nem várták meg, amíg felisszuk/esszük magunkat) megint elhasaltak igaz én is. Harmadszor megintcsak elvertük õket, aztán otthagytak a fenébe minket. Ja, a két hunter lvl. 42, 44 volt mi is hasonló szinten voltunk , szóval még azt sem lehet mondani, hogy túlságosan alacsonyszintûek voltak.
Aztán fogalmazódott meg bennünk a kérdés, hogy a fészkes fenébe maradtunk két és félszer (mert én elhasaltam másodszorra) talpon. Két hunter Freeze és frost trap (márha használták volna) ving clip és hasonló lassító dolgok. Elvileg még megközelíteni sem tudtuk volna õket. A haver meg én sem vagyunk prok PVP-ben szóval csodálkoztunk kicsit. Hogy ebbõl mi a tanulság? Semmi az égvilágon hacsak az nem, hogy egyszer sem mi kezdtük a csesztetést, de van egy olyan érzésem, hogy a horda csatornán tuti ment a szöveg, hogy "két buzi ally-s itt genkel minket".
Amint végeztünk a kveszttel el is hordtuk az irhánkat onnan megelõzve a corps run-t.
ja és egy kis finomság így a végére (remélem mûködni fog):
http://birdy.hardwired.hu/wallp/wallpaper_world_of_warcraft_trading_card_game_01_1600.jpg
http://birdy.hardwired.hu/wallp/wallpaper_world_of_warcraft_trading_card_game_02_1600.jpg
http://birdy.hardwired.hu/wallp/wallpaper_world_of_warcraft_trading_card_game_03_1600.jpg
http://birdy.hardwired.hu/wallp/wallpaper_world_of_warcraft_trading_card_game_04_1600.jpg
Ha mégsem mûködne, akkor itt van a másik link, ahonnan elérhetõ:
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=5512
Az ember (vagy inkább elf) türelmetlen amikor eléri azt a szintet, és a küldetések sorozatában azokat a részeket, amikor Ashenvale-be küldik az npc-k. Részben minél elõbb szinteket szeretne lépni, részben hajtja a kíváncsiság, hogy milyen területek vannak még a játékban, amit csak néhány napja kezdett, de már több érdekes helyet talált, mint bármelyik másik játékban amivel eddig játszott, részben meg érdekli, hogy a war3-ból ismert mágikus erdõt hogyan valósították meg, és mik lakják amikor nem egy hadsereg irányításával kell foglalkozni, hanem "közelrõl" (részletesebbben) láthatja hatalmas fáit és a fenséges vadakat melyek lakják.
Eltelve kíváncsisággal és kalandvággyal átlép tehát Darkshore biztonságából (az unalmas murloc-os kvesztektõl menekülve) Ashenvale misztikus és veszélyes erdejébe, és ahogy az úton lépkedve a pvp flag dobpergése elhal fülében reccs, putty, suhh, majd a feltûnõ ud rugó még egy /lol /spit makrót is eltol. Aztán meglepetten futás vissza a testhez a k###a messze lévõ temetõtõl. Aztán megint reccs, suhh, putty (figyeljetek a változatosságra!), és már jöhet is a makró a jókívánságokkal. Harmadszorra már nem is nyomja el a makrót: megunja, visszamegy lesbe állni az út elejére, hátha jön arra más is, aki 10 szinttel alatta van. Ekkor már kezd megfakulni Ashenvale varázsa, de azért él az embertársainkba vetett hit (naív kezdõ játékosként), hogy ez csak egy bunkó a sok rendes játékos között, akik akkor pvp-znek, amikor azt a másik is akarja (esetleg erõforrásokért küzdenek meg), és ugyanúgy nem hátráltatják az ellenséges frakció szintezõ karaktereit, mint ahogyan azt naív kezdõ fõhõsünk sem tenné.
4-5 halál árán el lehet érni Astranaart (ez a játék kezdete után 2 héttel nem nagy teljesítmény fõhõsünktõl, annál nagyobb viszont a genkerektõl, akik már most halálra unják magukat a szintezésben). Oda érvén az a gyönyörû kép fogadja a játékost, hogy a falu lakóinak feje fölött csak úgy hemzsegnek a sárga kérdõjelek, és néhány fehér kédõjel ígér sok cuccot és xp-t a jövõben. Futás a legközelebbi questgiverhez! Reccs, putty, suhh... ezt már ismerjük, de legalább a szexi õrõk rávetik magukat, és remélhetõleg kitapossák a belét. A rugó - fõhõsünk meglepetésére - elmegy fürdeni (?), az õrök meg a partról nézik (víziszony? nehéz a páncél?). Egy kis körbe-kémlelés után az is kiderül, hogy ez valószínûleg egy hordás strand, és teljesen véletlenül van egy elf falu mellett. Miután 20 perc alatt sikerül 2 küldetést felvenni a játékosban kezdenek az utolsó reményfoszlányok is kifakulni a tér-idõ kontinuumból, és elkeseredésében a következõket gépeli be a chatbe:
/1 plz help, 3 rogues camping Astranaar
Akkor persze még más idõk jártak, néhányan meg tudták szakítani az õrült xp hajhászást, és újabb 20 perc múlva már nem pancsoltak hordások a tóban (talán elment a nap, vagy már nem volt olyan vicces a dolog).
Amit tanúlságnak akkor egybõl, vagy a játékkal töltött idõk során a többi tapasztalat fényében leszûrtem az esetbõl:
-A játékosok rinyálásának 80-90%-ban van oka. A maradék csak fel akarja hívni magára a figyelmet, vagy unatkozik.
-Dögöljön meg az egész családja, az összes háziállata, meg még a szomszéd Mari néni is az összes hordásnak. Mármint akkor, ott, az ember ilyen lelkiállapotban van, és ez (mindenkinek különbözõ mértékben) kihat a jövõbeni magatartására is. Annak fogja visszaadni, aki nem tehet róla, de éppen õ van útban. Vagy van, aki belenyugszik, hogy embertársaink egy szignifikáns része idióta, és megfogadja, hogy hasonló esetekben segít a bajba jutottakon. Vagy nem hatja meg a dolog, és játszik tovább úgy, ahogyan õ szeretne. A három említett reakciót eddigi tapasztalataim alapján csökkenõ sorrendbe raktam, tehát legvalószínûbb, hogy a genkelés újabb genkelést (viszont-genkelést ha úgy tetszik) szül.
-Akinek túl sok ideje van, az szívesen rabolja mások idejét.
-Erõsnek lenni jó, másoknak ezt megmutatni még jobb. Ez egy õsi öszön, ami úgy tûnik az emberi evolúció során egyes embertársainkban megmaradt, és nem diadalmaskodik felette a józan ész.
-Társaink 5-10%-a miatt utál minket a másik frakció, és viszont. Mehet a tizenéktévesezés, és a hasonlók, 2-3 hülye miatt. A maradék 90-95% lassan szintén átál a "sötét oldalra" (lásd 2. tanúlság).
+1 A sírás mennyiségét nem biztos, hogy a frakciók közti rinyálási hajlam beli különbségben kell keresni, mert a sírás számossága megfigyelésem szerint egyenesen arányos a negatív behatások mennyiségével. (vagyis akit genkelnek, az lehet, hogy sír, de akit nem, az valószínûleg csendben marad)
ಥ_ಥ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
http://www.arenajunkies.com/team/2v2/EU/Crushridge/Saranno_Famosi/
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
viszont ami vicces, hogy mostani stromscales battlegroupomban eddig minden BG-t megnyertünk.. vicces lv35n 60 wsg és 90 ab markal rohangálni 😄 remélem 70en is ilyen lesz bár kérdezgettem pár embert meg elnézetem a chatet nagyon sok premade indul föleg 300resil alapkövetlményel szóval majdkiderül ^^
alig várom ,hogy lv60 legyek és kiváltsam a field marshal lv60s epic setet mert rohadtul jól néz ki 😊
én azt vettem észre h az alli sokat sír a gankelés maitt.többnyire azért mert nem 1 hanem 2-3 hordás öli le...pvp szeró ez van.nem mondom h én nemvoltam ilyenek miatt ideges...
fejlõdést illetõen pár allis kari után én semmi nehézséget nem éreztem
talán annyit h ashenvale ba átkell menni bár ezis csak akkor kell ha az ember nem instázik sztem.ja meg az én idegeimnek a westfallos murlockok sokak vhogy...
mind2 frakcioban van karim söt ragnán mind2 oldalon ^^ de én ugy vettem észre ally oldalon többet sirnak gank miatt hogy miért nem tudom :/
még annyi ,hogy horda oldal 1-30 pofon egyszerü questelni ally oldalon 1-30ig kinszenvedés utána viszont nagyon egyszerü mivel szinte csak eastern k.-n vagy igy mind2 fõvárost fél perc alatt eléred. NERFF 😊
hehe
Én játszottam mindkét típuson, sajnos pvp-re ragadtam, pve realm-eknek - személyes tapasztalatok alapján - jobb az emberanyaga.
Örülnék ha tudnátok segiteni mert unalmas igy a mining felvitele 300fölé 😞
arathorra logolnék, de nem sikerül. másik realm megy, a wow-europe szerint nem off arathor. mi lehet a gond?