World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp néhány napja jött szóba Hedi, mert a titkárnõnk az iwiw segítségével sikeresen kiderítette, hogy a lánya középiskolai osztálytársa volt, és kérdezte, hogy én honnan ismerem. Nem volt erõm elmagyarázni, hogy honnan... 😄
Sajnos ilyen is van. De általában nyertesen jövök ki az ilyen összecsapásokból. Mindig betartom a +-2 szintet PVP-ben. Szerintem ennek van szépsége, nem csak a mobok agyatlan irtásának.
A Net Neutralityrõl és önmagukról szóló videó itt található, ezt Tania Derveaux (Tia_P) videói között találtam, aki az Athene projectben a best paladin barátnõje. Valójában politikai aktivisták mind, és Belgiumban megalapították a NEE nevû poén pártot, indultak a 2007-es választásokon is. Errõl infó itt. A “NEE” jelentése hollandul “nem”-et jelent, és a filozófia mögötte az, hogy a választók szavazhassanak “nem”-el a választásokon, üres helyeket kreálva ezzel a parlamentben. Tania eltökéltségét semmi sem mutatja jobban, hogy úgy parodizálta ki a belga politikusokat amikor azok 400.000 új munkahelyet ígértek a népnek, hogy 40.000 embernek ajánlotta fel orális szolgáltatásait.
mondtam van benne politika 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mi köze van ennek a videónak a kormányhoz?😄
V9ykn8_TZL0
Ettõl függetlenül ez eltörpül attól, amikor a halálfejes barmok gankeltek. Azzal nem tudsz mit tenni. Embere válogatja, hogy a mérleg két oldalán lévõ dolgok (ha nagy leszel, te is gankelhetsz, nagyobbakat talán megölhetsz vs gankelnek orrba-szájba) mennyit érnek 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
๏̯͡๏﴿
Inkább izgalmasabb, hogy bármikor jöhet egy erõsebb valaki. Olyankor mindig elbújtam egy fa mögé, vagy valami hasonló.
Nekem péládul bejön amit csinál
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kerüld, ha ez a stílus nem jön be 😊
Azt tudom hogy a pvp player versus player-t jelent de ez a valóságban hogyan realizálódik? Én a bloodhoof-on vagyok ami normal, de lejjebb azt írták hogy a bloodscalpon van sok magyar, ami pvp-s, és lehet hogy átmennék, úgyhogy megköszönném ha válaszolnátok.
Én tegnap este 11-kor kezdtem bele, de éjfélkor már hárman rohangáltunk, és ma estére már megbeszéltük hogy találkozunk. Lehet hogy alacsony szinten kezdetben uncsi a játék, de nem minden embernek ugyanaz jön be. Szerintem elég jó kis game ez.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
61-70: átlag 2-3 days played
ez kb. akkor igaz, ha ismered frankón a quest-eket.
viszont elsõ karakterrel nem ajánlom, hogy végigrohanj a játékon.
azt irtad uncsi a dolog, mert ölöd a disznókat, stb.
hát ja, elég sok ilyen küldi lesz, erre készülj fel, de késõbb már imádni fogod õket, mert a gyors szintezés kulcsát ezek a küldik fogják majd jelenteni. (van viszont egy nagy halom másfajta küldetés is, kisérgetõs, kiszabadítós, világmegváltós, stb. ha tudsz angolul mindenképp olvasd el a story-t, amirõl szólnak, érdemes.)
elsõ karakterrel viszont járj be mindent, fedezd fel a világot, a lehetõségeket, a szakmákat, tanuld meg használni a különleges képességeit a karakterednek, ismerkedj meg a talent-ekkel (lvl 10-tõl elérhetõek).
ebben a játékban baromi sok mindent lehet csinálni (pláne 70-en), s közel sem annyi ez a game, hogy mész, aztán fél percig autohit-tel ütöd a disznókat. (amúgy a class trainer-hez járkálsz? minden páros szinten vannak új "varázslatok", amikkel szinesedik a karaktered - ergo egyre több gombot kell nyomigálni, hogy effektiv legyél, s ezekkel meg a talent-ekkel egyre inkább szinesedik a karakter, s egyre több lehetõséged is lesz majd megoldani a problémákat - mert abból aztán lesz, ezt biztosra veheted)
amúgy miért pont ork?
tudom, mindenkinek a saját izlése szerint, de durotar hát hogy is mondjam...nem kicsit kietlen és sívár mondjuk egy elwyn forest-hez (human kezdõ), vagy teldrassil õserdejéhez (night elf kezdõ) képest...
attól meg megint nem kell félni, hogy alacsony szinten, 70 alatt nem fogsz találkozni senkivel sem, mert rengeteg olyan server van, ahol nyüzsögnek az alacsony szintû karakterek (többségük ugyan alt karakter, de akkor is). szóval igenis van lehetõség alacsony szinten is kapcsolatba kerülni más játékosokkal.
fõleg STV-ben (stranglethorn vale, egy jó kis maugli-style dzsungel) lesz erre rengeteg példa 😄DDDD
Elõtte L2 ztem sokat, itt valami lvl 12 ig ültem a farkasokat, aztán rendeltem megfele a játékot😄
2005.04.21 12 óra 30 perc😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként kinek a legmagasabb a szintje és mennyi? Van ebböl maximum vagy mehet a végtelenségig?
jutt eszembe kijött athene videoja arról , ogy ,hogy csinálta meg az 1 napos lv1-70ig hehe 😊
Hozzávetölegesen hány ora játékkal lehet eljutni erre a 70-es szintre? 20 ora vagy 2000?
jelenleg a mostani szintemen ez a 2 gyürü a huzo erõ http://www.wowhead.com/?item=29158 és http://www.wowhead.com/?item=20964 bár az utobbinél inkább csak az *of the monkey bár tegnap 4 craftbol 2 monkey 1 stamina és 1 bear lett 😊
ezek hiányában beszélek ingerszegény környezetrõl.
ಥ_ಥ
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
aki most érkezik, az egy ingerszegény környezetet lát, ahol nincsen player-generated content (igen, hogy XY balfék, ZW meg jófej az is player-generated content).
nem tudom indítanak-e mostanában új szervereket, de azt tudom tanácsolni, hogy egy ilyenre várjanak az új játékosok. nem lesz ugyanaz (hiszen a többi szerverrõl altokat húzni jönnek az emberek, és végigrohannak a 70 szinten), de mégis sokkal többet megmutat abból, hogy miért jó a játék.