World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha szóval agyatlan kamaszok, akik a nagy jólétük közepette nem tudják mit kezdjenek magukkal és inkább ostobaságokkal hívják fel magukra a figyelmet. Értem én.

Azóta rocksztár lett. 😄
Épp néhány napja jött szóba Hedi, mert a titkárnõnk az iwiw segítségével sikeresen kiderítette, hogy a lánya középiskolai osztálytársa volt, és kérdezte, hogy én honnan ismerem. Nem volt erõm elmagyarázni, hogy honnan... 😄

Múltkor úgy jártam, hogy épp mobon voltam, már majdnem végeztem vele, de az életem a felén volt. Erre egy kis köcsög kb 4 szintel kisebb rugó megtámadott. Gyorsan Poti be, mobnak csak egy lövés hiányzott, befejeztem. Már majdnem megöltem, mikor egy halálfejes másik rugó megjelent és 1 ütéssel meghaltam.
Sajnos ilyen is van. De általában nyertesen jövök ki az ilyen összecsapásokból. Mindig betartom a +-2 szintet PVP-ben. Szerintem ennek van szépsége, nem csak a mobok agyatlan irtásának.
Lynx_TWL
csodás

๏̯͡๏﴿

shaime01
5 belga, 25-ik éveiben járó fiatalról van szó, akik movieLOL néven videókat készítenek, és a Net Neutrality mozgalomért “harcolnak” olyan eszközökkel amit az internet ad nekik. Több projectjük is van, ezek egyike csak az Athene és a WrathOfThe1337King. Valójában egyetlen céljuk az, hogy felhívják magukra a figyelmet és közben az internet szabadságát hirdessék.
A Net Neutralityrõl és önmagukról szóló videó itt található, ezt Tania Derveaux (Tia_P) videói között találtam, aki az Athene projectben a best paladin barátnõje. Valójában politikai aktivisták mind, és Belgiumban megalapították a NEE nevû poén pártot, indultak a 2007-es választásokon is. Errõl infó itt. A “NEE” jelentése hollandul “nem”-et jelent, és a filozófia mögötte az, hogy a választók szavazhassanak “nem”-el a választásokon, üres helyeket kreálva ezzel a parlamentben. Tania eltökéltségét semmi sem mutatja jobban, hogy úgy parodizálta ki a belga politikusokat amikor azok 400.000 új munkahelyet ígértek a népnek, hogy 40.000 embernek ajánlotta fel orális szolgáltatásait.

mondtam van benne politika 😊

Count Adyn
Ez jó kérdés, igazából õ csak random került oda, és elbeszélgettünk L2 es emlékekrõl😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
hehe Hedrox, meg l2bol emlekszem ra, mi van vele azota? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Oldern the 1st
Igaz.

Davidus
vagyis ma alakult meg😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
mikor ez a videó készült még nem volt(most sincs-.-) a másik meg hogy
mi köze van ennek a videónak a kormányhoz?😄

V9ykn8_TZL0

s0n1c
😄D
Miiiivan?

Lazarus
autohittel persze hogy lassú és unalmas
Oldern the 1st
Ígen, baromi nagy móka volt a 46-os hunteremmel szénné alázni, majd gankelni azt az 52-es huntert, aki lesbõl támadott meg. Megtanítottam neki a leckét.

Ettõl függetlenül ez eltörpül attól, amikor a halálfejes barmok gankeltek. Azzal nem tudsz mit tenni. Embere válogatja, hogy a mérleg két oldalán lévõ dolgok (ha nagy leszel, te is gankelhetsz, nagyobbakat talán megölhetsz vs gankelnek orrba-szájba) mennyit érnek 😊

/agree

a legjobb az a pvp serverben, mikor jön a 6-8 szinttel nagyobb nagy arccal, hogy na õ most majd hogy belegyalúlja a szar kis zöldet a fölbe, aztán 10 másodperc múlva meg már csak néz ki a hullájából, azon filózva, hogy történhetett meg az, hogy mr. zöldike meg merte õt, a nagy pirosat támadni, s ráadásúl még bele is gyalázta a porba...

Oldern the 1st
Nem követed a híreket?

QuippeR
és akkor az autókat is joystickkal vezetik, vagy mi?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Davidus
belgiumban nincs is kormány😄

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
a prok 60on már 70eseket vertek. (malav te csak buffbot voltál sry)

๏̯͡๏﴿

Azért annyira nem vészes a helyzet. Néha megölnek, de ritkán gankelnek igazán. Velem eddig 1x fordult csak elõ. Akkor se tudott sokáig, mert el lehet futni. Igaz közben is megölt még 2x de ez kb 10 percet vett el a játékomból. Elmentem másik terepre aztán ott folytattam kicsit, majd visszatértem, mikor elmúlt a balhé.

Inkább izgalmasabb, hogy bármikor jöhet egy erõsebb valaki. Olyankor mindig elbújtam egy fa mögé, vagy valami hasonló.
shaime01
*ne

shaime01
nem akartam irni ,hogy akadj ki. ^^

én tényleg valami tippet vártam, hogy hogy csinálta, de helyette csak 10 percnyi f*sz pofázás volt hülyeségekrõl...

shaime01
athene ? szerintem elég jó abban amit csinál alternativ modon de küzd a kormány ellen ha jól tudom 😊

Nekem péládul bejön amit csinál

Lacee
annyi a különbség, hogy az ellenséges frakciótól bûrmikor megtámadhatnak, nem szükséges az, hogy beleegyezz egy duelbe, és meg is tudnak ölni. izgalmasabbá teszi a játékot, hogy nem csak a mobokra hanem a többi playerre is oda kell figyelni - ugyanakkor marha idegesítõ tud lenni, amikor mondjuk hillsbrad foothillsben vagy STVben gankelnek folyamatosan...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Oldern the 1st
Ez azt jelenti, hogy a sok unatkozó balfasz órákat tölthet azzal, hogy a hetvenes karaktereikkel megölik a te 20-30 körüli karakteredet, csak hogy élvezkedjenek.

Kerüld, ha ez a stílus nem jön be 😊

Mellesleg mi a különbség a normal és a pvp realmek között?
Azt tudom hogy a pvp player versus player-t jelent de ez a valóságban hogyan realizálódik? Én a bloodhoof-on vagyok ami normal, de lejjebb azt írták hogy a bloodscalpon van sok magyar, ami pvp-s, és lehet hogy átmennék, úgyhogy megköszönném ha válaszolnátok.
Na az ilyen vagánykodó fátyolosszemû, üvegesbõrû pécéboy anyukakedvenceit csapnám úgy tarkón, hogy a szemfogai helyet cserélnének a space-szel.

Hali!
Én tegnap este 11-kor kezdtem bele, de éjfélkor már hárman rohangáltunk, és ma estére már megbeszéltük hogy találkozunk. Lehet hogy alacsony szinten kezdetben uncsi a játék, de nem minden embernek ugyanaz jön be. Szerintem elég jó kis game ez.
Nagy ez a screenshot Hedivel, õt is milyen rég láttam. 😊

Lacee
mert elvbõl hordás karakter kell 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kösz

gimme link, vazze'

1-60: átlag 4-5 days played. tehát kb. 4-5x24 órányi játék
61-70: átlag 2-3 days played

ez kb. akkor igaz, ha ismered frankón a quest-eket.
viszont elsõ karakterrel nem ajánlom, hogy végigrohanj a játékon.

azt irtad uncsi a dolog, mert ölöd a disznókat, stb.
hát ja, elég sok ilyen küldi lesz, erre készülj fel, de késõbb már imádni fogod õket, mert a gyors szintezés kulcsát ezek a küldik fogják majd jelenteni. (van viszont egy nagy halom másfajta küldetés is, kisérgetõs, kiszabadítós, világmegváltós, stb. ha tudsz angolul mindenképp olvasd el a story-t, amirõl szólnak, érdemes.)
elsõ karakterrel viszont járj be mindent, fedezd fel a világot, a lehetõségeket, a szakmákat, tanuld meg használni a különleges képességeit a karakterednek, ismerkedj meg a talent-ekkel (lvl 10-tõl elérhetõek).
ebben a játékban baromi sok mindent lehet csinálni (pláne 70-en), s közel sem annyi ez a game, hogy mész, aztán fél percig autohit-tel ütöd a disznókat. (amúgy a class trainer-hez járkálsz? minden páros szinten vannak új "varázslatok", amikkel szinesedik a karaktered - ergo egyre több gombot kell nyomigálni, hogy effektiv legyél, s ezekkel meg a talent-ekkel egyre inkább szinesedik a karakter, s egyre több lehetõséged is lesz majd megoldani a problémákat - mert abból aztán lesz, ezt biztosra veheted)

amúgy miért pont ork?
tudom, mindenkinek a saját izlése szerint, de durotar hát hogy is mondjam...nem kicsit kietlen és sívár mondjuk egy elwyn forest-hez (human kezdõ), vagy teldrassil õserdejéhez (night elf kezdõ) képest...

attól meg megint nem kell félni, hogy alacsony szinten, 70 alatt nem fogsz találkozni senkivel sem, mert rengeteg olyan server van, ahol nyüzsögnek az alacsony szintû karakterek (többségük ugyan alt karakter, de akkor is). szóval igenis van lehetõség alacsony szinten is kapcsolatba kerülni más játékosokkal.
fõleg STV-ben (stranglethorn vale, egy jó kis maugli-style dzsungel) lesz erre rengeteg példa 😄DDDD

Nekem mint újoncnak, kb 1,5 hónapja kezdtem. Kb 3 nap játékidõvel sikerült elérnem az 50. szintet. Úgy tippelem, hogy 6 napi játékidõ lehet húzás nélkül a 70. szint.
Count Adyn
Én anno egy haverom accán próbáltam ki hogy mi is a téma, magamtól nem is akartam WoW ozni de rábeszéltek,nem akartam mert tudtam hogy rászokok😄
Elõtte L2 ztem sokat, itt valami lvl 12 ig ültem a farkasokat, aztán rendeltem megfele a játékot😄

2005.04.21 12 óra 30 perc😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Akkor gondolom egy kezdö játékosnak kb 100-150 óra.
Egyébként kinek a legmagasabb a szintje és mennyi? Van ebböl maximum vagy mehet a végtelenségig?
shaime01
1 nap 19 óra legalábbis AThenenek 😄

jutt eszembe kijött athene videoja arról , ogy ,hogy csinálta meg az 1 napos lv1-70ig hehe 😊

Köszömöm mindenkinek az épitö jellegü választ!
Hozzávetölegesen hány ora játékkal lehet eljutni erre a 70-es szintre? 20 ora vagy 2000?
Davidus
késõbb izgibb lesz mert már lesz tigris meg fókabõr is

V9ykn8_TZL0

shaime01
aki jewelcrafting után érdeklödik #.#

jelenleg a mostani szintemen ez a 2 gyürü a huzo erõ http://www.wowhead.com/?item=29158 és http://www.wowhead.com/?item=20964 bár az utobbinél inkább csak az *of the monkey bár tegnap 4 craftbol 2 monkey 1 stamina és 1 bear lett 😊

QuippeR
"csak futkoztak még 20-an körülötted, és elcsapkodták a disznókat, meg leszedték elõled a kaktusztól az almát..."
ezek hiányában beszélek ingerszegény környezetrõl.

picket
tetris-t, vagy super mariot? piros szöveg a fejlécben? gyengeelméjû-e vagy?

ಥ_ಥ

picket
Akik több mint 3 éve kezdték, azok is megölték a disznókat. Ott sem lehetett semmire jutni kitartás és türelem nélkül. Akkor is mondhatta volna, hogy "ennyi? disznóbõl? haggyámán!". Semmivel nem volt több content alacsony szinten 3 éve sem, csak futkoztak még 20-an körülötted, és elcsapkodták a disznókat, meg leszedték elõled a kaktusztól az almát...

ಥ_ಥ

Hogy lehet a haverok ellen játszani?
The Garrett
van player generated content: amint kiersz az elso contested zonaba, be leszel gankelve XD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

QuippeR
na igen, ha nincs új szerver, akkor meg azt tanácsolom, hogy várja meg az új kieget, aki mostanában (idén) akar nekikezdeni.

QuippeR
azért ehhez hozzá kell tenni, hogy aki lemarad kimarad. nem hinném, hogy akár feleennyire megfogott volna minket a játék, ha nem azzal a több ezer emberrel együtt fejlõdünk a maximális szint felé, akik velünk együtt már a kezdeti napokban ütötték a disznókat a bõrért.

aki most érkezik, az egy ingerszegény környezetet lát, ahol nincsen player-generated content (igen, hogy XY balfék, ZW meg jófej az is player-generated content).

nem tudom indítanak-e mostanában új szervereket, de azt tudom tanácsolni, hogy egy ilyenre várjanak az új játékosok. nem lesz ugyanaz (hiszen a többi szerverrõl altokat húzni jönnek az emberek, és végigrohannak a 70 szinten), de mégis sokkal többet megmutat abból, hogy miért jó a játék.