World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
nálam is volt ilyen de én úgy vettem észre x-pearl miatt fagyott... tegnap kikapcsoltam és jó volt..
MarkBlade
Frost ágat használd. Kevés manna és viszonylag jó sebzés és mire közel érnek kapnak 2-3 frostboltot.. Magasabb szinten összehúzod és mehet az aoe..
Ok!Koszi szepen!
Írtam, hogy hozzáértõ. De akkor leírom világosabban, hogy retardált, magát poénosnak gondoló, unatkozó, ráncos kuki húzogatók kíméljenek. 😛
A bloodscalp-on szinte csak magyarok játszanak de könnyû a zömét felismerni pl a pistikehun, józsikalock, továbbá az obszcén nevûek is kis hazánk fiai.

Más. A 2.4 óta ha ki akaroklépni a játékból egyzserûen kifagy ajáték.A karakter választó lapra még ki lehet loggolni de ha ott nyomok egy quit-ot akkor az esetk 80-90% ban fagyás.Próbálgattam addonok nélkül is de ugyanugy fagy ill elméletileg a karakter lapra ha visszalépek onnantól már az addonok nem zavarhtanak be.Tapasztalt hasonlót más is? Esetlegesen valami ellenszer?

QuippeR
wand spec

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sziasztok!Bloodscalp szerveren merre vannak a Magyar jatekosok?Mirmint melyik reszen vagytok?A valaszt elore is koszonom! (nem tort verzioval jatszom!)
Embörök! Valami hozzáértõ tudna tippet adni, hogy mage szintezéshez milyen talentet használjon? lvl 16 most a drágaság. Elõre is köszi! 😊
kezd magaddal <#beka2>

picket
no wai, ilyet is lehet, akkor egy körre befizetnék itt néhány embert <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
menj ki a piacra hátha adnak még egy kis észt

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

SrAta
köszi a lehetõségeket😄😄😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

kas123
elmegy OG-be és a postaláda mellett van 1 fehér ruhás csávó aki ingyen odaadja az összes totemet (ha már tört 😄)

tigeroo
szólsz egy GM-nek és kérsz tõle (törtön)
kas123
megcsinálod a call of "earth, fire, air, water" küldiket 😊

SrAta
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy sámánnal hogyan lehet totemet szerezni???
Válaszotokat elõre is köszönöm SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

100%, hogy lehet eu-s trial is. Azzal kezdtem én is, így nyertem ingyen még pár napot. 😊
Pedig letöltöd, regelsz és megy.

Rage47
én úgy tudom, hogy EU-s trialt csak guest pass-al lehet kezdeni
Én is tört szerveren kezdtem,( de "szerót" sose próbálnék ki, nagyon utálom ezt a szót. 😊 ) tetszett is, de abban az idõben nem engedhettem meg magamnak még azt a havi 3k-t se, de mostanában már igen. Ha tört szerveren tetszik, akkor eredetin még jobban fog. Sajnos tört szerveren néha nem mûködnek dolgok, vagy nem úgy ahogy eredetin kéne, eléggé kihaltak tudnak lenni néha elveszik a karaktered stb.

Kipróbálásra én is a trial accountot ajánlom, de figyelj, hogy európai legyen.
"tõrt szerón" semmikép se próbáld ki mert csak elmegy a kedved. Lehet regisztrálni ingyenes trial accot, azzal próbáld ki, majd ha megtetszett, akkor azt az accot upgradelheted rendessé, a karaktered nem fog elveszni.

Gondolom,errõl a verzióról beszélsz:WOW
Nemtudom.....Eddig ingyenes mmorpg-kel nyomtam.De gondolom,nem ok nélkûl még mindíg ilyen sikeres ez a játék.Szóval egy hónap játékot kapok ebben az árban,igaz?És,ha esetleg vmiért nem jön be?Vagy ha tutira akarok menni,elõbb próbáljam ki tõrt szerón?

Ha több hónapra fizetsz elõ kártyával, akkor olcsóbb. Ha fél évre elõre fizetsz, akkor 3000 alatt megúszod havonta.
Lacee
kb 8000 forint az alapjáték+kiegészítõ együtt, amihez jár 1 hónap játékidõ. Utána havi 3200 Ft a díj, ha kártyával fizetsz, de lehet Gamecardot is venni 8ezerért, ami 60 napos.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szasztok.Lehet,már kérdezték páran:gondolkodom azon,el kéne kezdenem ezt a játékot.Nem a warez verziót.Milyen összeget jelentene ez?

Guest
#122360-62 😉
Shortstop
survi hunter lényegét sose értettem 😞

shaime01
minden physical attackra lehet misselni.

mondjuk én pvpzõ hunterek közül csak mm és survivalt tudom értékelni bm nekem csak a piros gombrol szól kivülrõl 😛

DJ RX7
a blizz fél év után törli az acc-od ha nem töltöd fel?

:3

DJ RX7
de akkor mindenestre a druid, rugó volt a nub.

DJ RX7
shotra is lehet misselni?

shaime01
láttom jó pár ragnás jelentkezik hozzátok már értem mért fogynak a magyarok :p

1 resto druid
Conflict - BS horda - recruit

1 resto sámán
1-2 holy paladin
1 mage
1 prot varrior

Aktív, és jól gearelt emberek kellenek, Sunwell progressre. Heti 6 raid, 19-24/16-24 óráig hévégenként.

jelent kezés: ittitt
a törtszerveres hülyeséget meg ne eröltessük, olvasgassuk a fenti feliratot
a francot se érdekli hogy a sanyiék szerverén a warlock kijön e polyból vagy sem

nap mint nap csinálom Arathoron a napi kveszteket, a szigeten is. Minden nap látok négy-öt hordást rohangálni a kétszáz ember között pvp flaggel... egyszer az egyiket majdnem megcsaptam amikor a kvesztet akartam leadni, mert arra téblábolt.
Mi értelme van? Az életben nem fogok rákattintani a sárga feliratú fejedre szándékosan, mivel azért játszom a PVE szerveren, mert kvesztelni mentem a szigetre (meglepõ módon), és nem elbaszni az idõt visszafutkosással...
Ha ennyire hiányzik ez, akkor menj aztán kezdj egy karaktert egy PVP szerveren, ha jön a köv kieg, akkor cucc lemaradás nélkül kezdheted az új contentet... de hogy ennek amit csinálsz, nincs sok értelme... kb annyi mint PVP szerveren visítani hogy OMG megöltek kvesztelés közben...

PiszkosFred
No, ezek a negativ hullamok mar megin'. Nem hogy egyutt orulnenk a kollega sikereinek, osszeakadt egy ketbalkezes rugoval es egy molyragta druidaval, es nyert. Orom es bodotta'!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
d3 az T3.5

Mighty
lvl65-ön nem sok crited lehet lvl70-essel szemben. Inkább missek. Lehetett kb 6000 hp-d. Pár ütés lennél egy rugónak. Amúgy mi az a d3?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
Dupla zárójel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez azzal sem lehetséges... vagy ez is tört <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
pr0 vagy öcsém

&#3237;_&#3237;

shaime01
*benyomtad. 😞

NEM megy ez nekem ;(

1bként meg destro spec meglepöen jó még grind szempontbol is igaz itt le kell ülni de 2 max 3 lövésbõl megvan 1 mob

975spell dmg 17% crit (:/) craftolt cuccok ftw

shaime01
szóval benyomtam az "i.win" piros gombot .

DJ RX7
még anno hunteremmel (lv 65, zöld gear) mob ölése közben betámadott egy lvl 70-es rugó fél d3-ban. szegény beszopta, mert õ húzta a rövidebbet. bár mákom is volt mert krittelt a shot párszor. valamint egy druid is nekem támadt kb. 3 lvl-el nagyobb volt. természetesen az is mob ölése közben és megint csak õ húzta a rövidebbet. fél nagradon végig üldöztem míg ki nem feküdt. (feral)

capaszabi
fury, 2x 1h

GamerAdams007
Warriornak fejlõdni, pve-re kétkezes kard vagy 2 egykezes a jobb? És milyen talent-buildet ajánlanátok?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Igazából nem tudlak sajnálni mi a faxért vagy egy pve szerveren talpig pvp ben olyan helyen ahol minden egyes négyzetméterre jut 6 player.Amennyiben valakire ráhealeltél és ugy lettélpvp-s akkor meg csináld a bombázósdikat az leszedi a pvp jelet.Rugóval mage-t ölni nem egy nagy durranás.Minap a huntardommal én is leszedtem egy ud maget aki vagy 4x ölt meg egy ne holy priestet a híd alatt a szigeten.Nem telt el egy perc és már jött vissza a mage az okos warrior haverjával.A warri szépen végignézte a mage halálát csapdából majd õ is futhatott vissza.Elmentem bombázni pvp off és mikor adtam le a questeket még mindig ott toppogtak de már vagy négyen öten pvp jellel.Realy horda stile?Kretének és untakozó idióták mindkét oldalon vannak szépszámmal.
Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shaime01
véletlenül felcseréltem a warlock és a felhunter szót.. ^^

1. tanulj meg angolul
2. játsz a bloodscalp serveren (ott sok a magyar)
3. ha ez van, akkor "A tört verzióról ne itt keress infót!"
4. tanulj meg normálisan fogalmazni, kb. se füle-se farka annak, amit irtál...

irta, hogy tört szerveren játszik.
hát ott el is birom képzelni, hogy warrior throw weapon speccel (lolbazzeg, az meg mi??? <#ijedt>) kinyir egyszerre 2 playert is <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>