World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más. A 2.4 óta ha ki akaroklépni a játékból egyzserûen kifagy ajáték.A karakter választó lapra még ki lehet loggolni de ha ott nyomok egy quit-ot akkor az esetk 80-90% ban fagyás.Próbálgattam addonok nélkül is de ugyanugy fagy ill elméletileg a karakter lapra ha visszalépek onnantól már az addonok nem zavarhtanak be.Tapasztalt hasonlót más is? Esetlegesen valami ellenszer?
ಥ_ಥ
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Az lenne a kérdésem, hogy sámánnal hogyan lehet totemet szerezni???
Válaszotokat elõre is köszönöm SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Kipróbálásra én is a trial accountot ajánlom, de figyelj, hogy európai legyen.
Nemtudom.....Eddig ingyenes mmorpg-kel nyomtam.De gondolom,nem ok nélkûl még mindíg ilyen sikeres ez a játék.Szóval egy hónap játékot kapok ebben az árban,igaz?És,ha esetleg vmiért nem jön be?Vagy ha tutira akarok menni,elõbb próbáljam ki tõrt szerón?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mondjuk én pvpzõ hunterek közül csak mm és survivalt tudom értékelni bm nekem csak a piros gombrol szól kivülrõl 😛
Conflict - BS horda - recruit
1 resto sámán
1-2 holy paladin
1 mage
1 prot varrior
Aktív, és jól gearelt emberek kellenek, Sunwell progressre. Heti 6 raid, 19-24/16-24 óráig hévégenként.
jelent kezés: ittitt
a francot se érdekli hogy a sanyiék szerverén a warlock kijön e polyból vagy sem
Mi értelme van? Az életben nem fogok rákattintani a sárga feliratú fejedre szándékosan, mivel azért játszom a PVE szerveren, mert kvesztelni mentem a szigetre (meglepõ módon), és nem elbaszni az idõt visszafutkosással...
Ha ennyire hiányzik ez, akkor menj aztán kezdj egy karaktert egy PVP szerveren, ha jön a köv kieg, akkor cucc lemaradás nélkül kezdheted az új contentet... de hogy ennek amit csinálsz, nincs sok értelme... kb annyi mint PVP szerveren visítani hogy OMG megöltek kvesztelés közben...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ಥ_ಥ
NEM megy ez nekem ;(
1bként meg destro spec meglepöen jó még grind szempontbol is igaz itt le kell ülni de 2 max 3 lövésbõl megvan 1 mob
975spell dmg 17% crit (:/) craftolt cuccok ftw
:3
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2. játsz a bloodscalp serveren (ott sok a magyar)
3. ha ez van, akkor "A tört verzióról ne itt keress infót!"
4. tanulj meg normálisan fogalmazni, kb. se füle-se farka annak, amit irtál...
hát ott el is birom képzelni, hogy warrior throw weapon speccel (lolbazzeg, az meg mi??? <#ijedt>#ijedt>) kinyir egyszerre 2 playert is <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>