166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
YakHead #131455 theorycraft? Az mi a gőte? -
YakHead #131454 Ahogy mondod, két oldala van, de gondolom azért hogy jobb és bal kezesek is élvezhessék
Amúgy próbáltam a másik oldalon lévő gombokat is használni, de olyan rohatt nehezen állt rá a kezem, hogy a végén inkább hagytam a fenébe. -
#131453 Vki tud ajánlani egy működő theorycraft addont? Eléggé hiányzik... -
#131452 Amennyiben a hibauzenet azt tartalmazza, hogy gyere ide es kerdezz ra a problema megoldasara egy masik jatek topikjaban, abban az esetben felhivjuk a figyelmedet arra a nyilvanvalo tenyre, hogy a jatek szivat. Ha nem ez a hibauzenet, akkor sajnos elkepzelheto, hogy pillanatnyi elmezavarodban rossz ajton kopogtatsz, es - a tovabbi hulyesegeket elkerulendo - kerjuk, jelenlegi es kesobbi egyeb warezos fable problemadat mashol add elo, ne itt. Koszi. -
#131451 hmm.. már használható lehet a VISA ELECTRON is netes fizetésre? :| Nekem az van de nem dombornyomott... de mostmár látom a visa electron ikont is.. vagy az eddig is volt? :O -
Wigan007 #131450 Sziasztok.. lenne egy problémám egy RPG-vel kapcsolatban . Elidnítomés jól is müködik az első elindításkor majd másodjára elakarom indítani akkor a főmenű elött akadozika hang eg ypillanatra és kiir egy hibaüzenetet. AMugy eza játék a Féböl pls segítsetek nem tudom h miért van:S -
flinta #131449 azonos szintű ellen 5%
boss-ok ellen ~9%
-
Warden #131448 Működni működnek kérdés mi a fenének annyit kirakni.Minden class ugy 6 skillt használ ami kell van ami kevesebbet az ha nem fér el a wasd körül akkor tökmindegy.Persze valóban be lehet bindelni minden szart ha valaki ugy szereti meg kattintgatni is lehet ha valakinek az esik jól, a kattintgatósok max pvp ben lesznek pöttyet hátrányba ha lock vagy mage a karekterük a többinek kb mindegy. -
#131447 Most hirtelen nem vagyok benne biztos, de az olyan kombinációk, mint alt+shift+egérgomb nem működik? -
Lerstal #131446 aki humant indit annak nincs fantáziája :D:D::D
haverom szerint...de én is humannal tolom és semmi bajom vele -
#131445 "Mondjuk Razor Diamond Back-em van (imádom) és azon csak 2 plusz gomb van oldalt..." - de két oldala van, núb!
Amúgy meg nem bindeli be a "60 fokos mosás fehérítéssel" skilljét, meg a "/spit + /lol" makrót, és ezzel már 50%-a felszabadult a gomboknak -
YakHead #131444 Apropó DK. Én kicsit parázok a DK kezdő helytől rögtön a megjelenés után . Gondolom sejtitek miért? Előnye csak az lesz, hogy lehet majd jó kis 5 fős DK party-kat generálni egy-egy elite vagy group-os kveszthez, nem is beszélve az instákat. Én majd csak akkor indítok egyet (ha indítok egyáltalán) ha már lesz egy lvl. 80-as karim. -
#131443 Aki azért játszott ork nővel, mert jó a segge, az az ízlés szót szájára ne vegye -
YakHead #131442 Szóval, hogy hogyan jön ki az a 35-50 ability/spell bebindelés egyetlen egérre nem értem.
Vagy itt a supermegaextraultra gombokkal teli egerekre gondoltál? na mondjuk aki még így is 35-50 bind-et fejben tud tartani hááááát....gratula. Nekem bőven elég az az egy tucatnyi is -
YakHead #131441 Modifier-eken gondolom a Shift/Ctrl/Alt+egérgombokat érted. Mert, ha macro-ba írom (egy Action Bar gombra két dolgot pakolni pl. a modifier/no modifier parancsokkal) akkor egerészni kell. Amúgy meg tökéletesen igazad van. Mondjuk Razor Diamond Back-em van (imádom) és azon csak 2 plusz gomb van oldalt, ahoz meg ha jól számolom a Shift/Ctrl/Alt kombinációkkal is csak 6 Action bar slot-ot lehet hozzárendelni (plusz még 2 a sima modifierek nélkül). Mondjuk az tény, hogy az egerészés az "majdnem" egyenlő a halállal -
WiLDoR #131440 kétkezes fegyvernél a hitcap asszem 3 vagy 5%, tehát elenyésző.
ha frankó dk-t akarsz magadnak, akkor human-t (vagy bloodelf-et) választod, ha meg egy torzszülött, böszme, félsőteste 2x akkora, mint az alsó és piszkalábakon fut, fogpiszkálóval hadonászó race-t, akarsz, akkor meg draenei a jó választás.
a választás a tiéd, de szerintem a draenei eléggé rosszul megdesignolt race lett -.-
bár, mint mondani szokták, ez is izlés kérdése.
human ftw! -
maniac001 #131439 Igen, de a humannak csak mace-ra meg swordra van. Ha axe-om lesz arra nincs expertise bónusz. A plusz hit meg mindenre vonatkozik. -
#131438 Magánvélemény, de szerintem ha melee karakter akarsz, akkor humán expertise bónusz > draenei hit bónusz -
#131437 Én max a félórás cd -s dolgokat nyomtam egérrel anno. Mindne más bindelve volt. Aki egérrel kattintgat az sikeres ember nem lehet. :P -
maniac001 #131436 Szóval érdemes draeneit csinálni. 32.78 hit racialból. Lehet hogy 2 gem helyet is spórolok vele ha nem kell oda hit ratinges kő 80-on. -
ShaiHulud #131435 http://www.wowwiki.com/Hit
All melee
Dual-wield auto-attack: 442 hit rating
Special attack or Single-wield auto-attack: 142 hit rating
Paladins
142 hit rating
(Draenei racial ability): 126 hit rating
level 80:
"It will take 32.78 rating to acquire a 1% increase in chance to Hit, which raises the caps (untalented) to
Dual Wield - 917.8
Single Attack/Special Attack - 295.2"
draeneinel -32.78 rating ebbol.
-
maniac001 #131434 INGYEN TEQUILA ITT!
na ezt azért írtam nagybetűvel, hogy mindenképp kapjak választ, mert több kérdésre nem kaptam :)
A lényeg, hogy mennyi 70-en kb. a hitcap 2H fegyverre? Esetleg bétázók tudják-é hogy mennyi lesz 80-ason. Még mindig ezen a draenei vs. humán DK-n gondolkodom és valahogy ki kéne matekolnom hogy az az 1% heroic presence (a draenei racial) miatt érdemes-e draenei DK-t vinnem. A human racial (every man for himself) inkább pvp, a repu meg összejön diplomacy nélkül is csak lassabban. Mivel eddig rangeddel toltam, nem sokat tudok a 2H fegyveres harc (és a melee harc) dolgairól szinte semmit. Előre is köszi a válaszokat. -
#131433 A bank szokott variálni azzal, hogy lehet-e fizetni neten, vagy nem. Dombornyomott kártyánál nem szokott változni a dolog ahogy a szél fúj, de pl az otp volt amikor havonta változtatta visa electronnál, hogy elfogadja-e a netes fizetést. Telefon->bank, megkérdez, használ. -
#131432 Bindelj egérre a modifier-ekkel. 35-50 ability-t ki lehet így osztani, és sokkal kényelmesebb, gyorsabb, mint billentyűzni, melléütés veszélye sem lép fel. -
#131431 Igen azt tudom, csak azért kérdeztem ,mert régebben írták sokan h baj volt a visa electronnal, de remélem nem vészes. -
#131430 Igen. Külön ki is lehet választani hogy visa electron. -
#131429 Ha úgy csinálod afflival nem kell leülnöd töltögetni,de 50-től demo sztem. -
#131428 Sokan a destrora esküsznek.
50ig afflival toltam 50től felguardal imba. -
kekksz #131427 thx
akkor 1 már kilőve :)
csak 2 közül kell választanom :) -
#131426 Sokan a demora esküsznek. -
#131425 Sokan az afflira esküsznek. -
kekksz #131424 hali
warlocknak levelinghez melyik a legjobb talent ág? -
#131423 Ha a kártya hátoldalán az aláírásod mellett van egy 3-4 számjegyből álló számsor akkor lehet. Én is VISA Electronnal fizetem. -
#131422 így van -
maniac001 #131421 valamelyik rokonod. Anyu? -
YakHead #131420 ez gondolom olyan szerver lehet, ahol 5 fős party-k ölik Illidan-t -
YakHead #131419 Wow hivatalos oldalán az account management-ben meg vannak adva milyen bankkártya tipusokkal lehet fizetni. Fejből csak egyet tudok a Mastercard (azzal fizetem) -
YakHead #131418 Szerintem ti titkos szeretők vagytok Wildor-ral -
#131417 Hali,járt már sikerrel vki a visa electronnal való feltöltés esetén? vagy ne is próbálkozzak? -
#131416 Legalább hagyj időt, hogy egy idióta fej mellett be tudjam írni, hogy "Vagy wildor legyen a talpán"!