World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

122423 pls!Elore is koszonom!
nem komoly, csak keveri szegény a lock res-t a felhunter res-sel.
de igen, egy felhunternek ilyen spellresist-je van.
sõt void star talisman-nal +140 még hozzá.

"am lvl 20-ason a lvl 25-ös locot csak thrown-nal vágtam apró fává a warriorommal "

heh, najó, nem mondok semmit erre már 😊
mondjuk ez elég vicces, mert warrior lvl 30 alatt lock ellen eleve halott, még ha ud akkor is.
szóval gratula, neked sikerült találkoznod a wow-történelem legba****abb warlock-jával...

sok sikert, hogy mage-gel kilõdd a lock pet-jét...fõleg ha az egy felhunter...
jobb lett volna, ha inkább csöndbe maradsz 😄

Nem talaltam eggy Magyar helyet se😞 ti az easter kingdomba vagytok?vagy kb milyen szigeten?Kerlek mondjatok egy olyan magyar helyet ahova szoktatok jarni mert mar picit sok volt az Angol.Elore is koszonom!
picket
inkább /cry

ಥ_ಥ

capaszabi
aha, igy már értem. (*sikitva fetrengve röhög*)

Looooser
nem nem megsúszot
fire ball csak gyorsan írtam....
hát nem toom (nem officon) még sehol sem jött ki a lock nekem poly-ból ha petjét abáltam....
hát nem toom ha jól van húzva a telented akkor az AE-t kiválló gyorsasággal tood lõni az ellenre....
ha elolvasod a counter spell leírását az azt írja hogy megakadályozza az ellenség éppen kilõni készülõ spelljét...
figy ha kivan maxolva a thrown és jó thrown weap-ot használ... méeg egy melees támadásnál is erõsebbet tud dobni....
igen alap scrollok nmint pl: Scroll of Agility I; Scroll of Strenght I; Scroll of Protection !; Sroll of Stamina I stb...
az om végzõdés a birtokos jelzõ nállam és mivel a guild egyik vezetõje vok így használhatok... fõleg ha rossz az angolom :x

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

a második lehetõségnél fordulj balra
capaszabi
google.com

keress rá a "magyar helyek wowban" kifejezésre

capaszabi
jó hát QD most az s1-es wannabe pvp istenek paradicsoma. pvpe healer girben lödözöm a mobokat, nekem jön rugó 20% hp-n meg 0 manán és leöl, aztán jön megint, de akkor volt rajtam WShield pont és 2 tickböl ES, onnan meg sprint cos vanish volt, aztán jött még vagy 10x, ebböl 2x sikerült megölnie, ugy hogy segitettek neki... meg tehetséges 2 mage pompyro imp CS-vel megöl mobbal a hátadban....
ezt csinálják a tolokocsisok akik még kulcs nélküli BT mellett is csak ezt tudják.

Sziasztok!Hol lelhetok meg a magyar helyek a WOW-ba?Vagy van olyan hely egyaltalan?Ha igen kerlek adjatok meg merre van!Elore is koszonom!
capaszabi
ez valami megcsuszott ápr 1 poén csak ugye?

mi az a fire bolt?
poly lockra, és ha megsebzed petet egybõl kijön SL miatt...
AE csak kivégzésre jó ha minden instan épp cd-n nehogy potival megussza
cancelold spell nincs, csak counterspell
csak thrown, azt igy hogy? sztem az a nub aki warriorral dobál melee classként...
alap scrollok? o.O
guildom-> guildem, céhem.

sztem hello kitty a te játékod, nem a wow. szerintem...

Looooser
nekem 1szer bejött bár ahol játszok (sajnos tört :S) van 1-2 nooob akit lehet alázni XDXDXDXD de am a legszebb amikor 2 velem 1 szintü ali betámad és 2 perccel késöbb nindkettõ fexik XD Warrioir thrown fav (L)

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]Crassus
story tegnap: Alt papommal sajnos pvp-ben 2 aréna közt ölöm az új mapen a robot õrszemeket mikor fél mana ,háromnegyed hp-n hallom-->majd látom is,hogy egy bokor tövébõl idézõdik a víz elementál,pukkan a trinket kapom a novát/CS-t és a shatter kombót majd dõlök mint a zsák instant....
GNóm mage GLADIATOR ranggal szalad eme csodás akció után ki a bokorból és röhög....hullához vissza kelek próbálok elosonni,de megtalál megint...CS,blink,nova shatter GG amjd ezt még 2x.....már épp azon voltam kilog a picsába úgyis késõ van amikor látom nagy pvp-s barátom Phobia/full S3 rugó is ott questel/kértem tõle helpet tanítsa már móresre a nagytudásu mage-t....1x!!!!! megölte majd a gnóm átlogolt és a következõket írta.: "mi az hívod anyut ha nem megy a pvp??? 1v1 -ben legyél menõ...."hát így jártam....mobbal a nyakamon lebünteti a szargeares papomat egy GLADIATOR mage háááát tényleg amit õ nyomott az volt az igazi skilles pvp.....😛 pffffffff

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Looser kolléga! Ez így komoly??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

és hogy feareljem be?? pet bestial wrath ban van szoval pet et nemlehet befearelni 18 sec ig asszem. ha meg a huntert akarom akkor mire kikasztolom a feart szétüt a pet meg a hunter. ha meg csak dotolom akkor is

1v1ben teljesen felesleges a petre menni, amennyi idõt eltöltesz annak a dpselésével, az alatt leszeded a lock fele hpját.

shaime01
wuhuu spriestel groupban destro specen meglöttem életem elsõ 8.500 shadowboltját 😊

Narxis
dot dot fear dot dot fear

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tudnátok mondani locknak (felguard/affli) vmi taktikot BS hunter ellen?

shaime01
léci. magyarázd meg ,hogy arcane explosiozon le egy warlockot meg eleve, hogy polyzod le? remélem tudod ,hogy a felhunter letudja szedni a warlockrol a polymorphot söt remélem azt is tudod ,hogy egy egészséges warlock resistance igy néz ki ->

Looooser
monnyuk az elég nagy nooooooob volt de hát van ilyen is XD jah és csak alap scrollok voltak rajtam 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
joh oké lehet hogy kell hozzá az is hogy nem figyel oda a lock... am lvl 20-ason a lvl 25-ös locot csak thrown-nal vágtam apró fává a warriorommal a félguildom a tanu rá...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Count Adyn
Ezekrõl csinálj videót hogy sikerülnek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Looooser
jah igen az se hátrány hogy ha látod támadni akkor még mielött tehúzna nyomj rá egy poly-t és akkor arcanezd a petjét... és aztán a lockot

Looooser
elõször is kurva gyorsan kikell lõni a petjét arcane explod....
gyors mana poti legyél frostos water elemental idézés és onnan abált ice bolt, fire bolt ha újra akarná hívni a petjét cancelold a spelljét...

Fehercsoki
AFKs lock kell hozzá.

s0n1c
deep frost build, legalább olyan szintû gear, mint az övé, de inkább jobb plusz mák
cikasz
lock-ot? sehogy 😉

http://www.akciofigura.hu

Count Adyn
Elfutsz és kiröhögöd😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sziasztok,
70-es udmage vagyok és szeretnék valami jó kezdõguildet találni. Valamint olyan infó is érdekelne h 1v1 ben h lehet elverni magel a lockot😊 Elõre is köszi.
Tatyla
lol,az a guild bank,és az officerek irányitják hogy ki vehet ki mit melyik oldalrol,betenni betehetsz bármit.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mire jjó az a Guild Vault? mert látom hogy tudok betenni cuccokat és lovettát, de néha ki tudok venni cuccokat, de nem mindig. Ja és látom a logban, hogy egy csomóan pénzt is vesznek ki. azt hogyan lehet?
Rage47
nemtom, akármilyennel.
csak ismerösöm kérdezte, aki most lépett be a wowba, és eszébe jutott egy ilyen kérdés. én meg mondtam neki h nem.😊
Csirke4
Majd egy szép napon mikor betelik az adatbázis levadásszák az összes goldfarmer accját és megint lesz 10 millió accnyi szabad hely. 😄
Majd valamikor 2207 január 4-én talán...
Csirke4
Milyen reasonnel?
Tatyla

azoknak akik elöl elvisznek mindent!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

cikasz
töröltek itt szépen ugylátom 😄

http://www.akciofigura.hu

Rage47
a change subscription pont-ban is lehet deaktiválni az accot
Rage47
addonok miatt bannolhatnak?
shaime01

zeki
Az lehet akkor sorry az infoért ... 😞

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Csütörtökön vertük le Magtheridont, sokunknak volt ez a quest, mármint amit Shattrathban ad A'del vagy ki, ott középen, páran megkapták a cimet, páran nem, ekkor derült ki, hogy az emlitett quest hiányzik, ebben Gruul és Nightbane kinyirása a cél, de én mind2 ben - gruul lair, kara - mentve vagyok, igy csak a jövõhéten tudok menni.
Szóval megkapták😊
Ez a quest nincs benne a malacetetõs, heroicos láncban, teljesen független quest, de állitólag ez is kell.
A chanellerek lettek nerfelve, a lord nem, mondjuk kockázni elég egy brigád is, a plafon viszont mindenkibe sebez olyan 5-6k -t.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

zeki
Már a narut nem kapja senki sem aki most csinálja meg a küldisort 😞((

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

valószínûleg valóban rossz jelszót vagy felhasználónevet használtok, ugyanis amíg patch-el a wow addig igazából nem ellenõrzi a passwordot hiába kéri be, bármilyen marhasággal továbbenged, elõször akkor ellenõrzi mikor kész a patch és belépnél
hello
ugyis megkapom a champion of naaru cimet, ha elõbb csináltam meg a Magtheridon kill questet s csak utánna fogom a Gruul és Nightbane kill -t?
(ez utóbbit valamiért kihagytam, igy Magtheridon után nem kaptam meg a cimet)

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Shockmaster
Sziasztok,
tegnap adtam az egyik haveromnak egy BC-s trialt, de valami nem jött össze neki. Felrakta az alap WoW-ot és a BC-t is (eredeti, EU-s) csinált egy trial accot magának és elkezdte felpatchelni. A 2.4-gyel kezdte aztán a 2.4.1-et rakta fel, mert ezt hozta a játék. Mikor felrakta ezt a 2 patchet és megpróbált belépni, a játék azt írta neki, hogy elírta a jelszót vagy felhasználónevet. Több, mint 1 órát próbálkozott, de nem jött össze neki, mindig ezt írta ki. Ez azért érdekes, mert akkor beengedte, mielõtt felrakta volna a 2.4.1-et, utána nem. Megpróbáltunk felmenni az acount managementre, hogy megváltoztassuk a jelszavát a secret pass-szal, de az oldal sajnos meghalt 😞 Nem tudjátok ilyenkor mi a teendõ? Úgy hallottam nem is olyan régen, hogy valami baj van a trialokkal. Ez még mindig fenn áll? Nem tudom segít-e, de még az is furcsa, hogy egyfolytában a 4-es CD-t kéri tõle, hogy rakja be.

Aki tud segíteni, elõre is köszönöm!

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."