World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de igen, egy felhunternek ilyen spellresist-je van.
sõt void star talisman-nal +140 még hozzá.
heh, najó, nem mondok semmit erre már 😊
mondjuk ez elég vicces, mert warrior lvl 30 alatt lock ellen eleve halott, még ha ud akkor is.
szóval gratula, neked sikerült találkoznod a wow-történelem legba****abb warlock-jával...
jobb lett volna, ha inkább csöndbe maradsz 😄
fire ball csak gyorsan írtam....
hát nem toom (nem officon) még sehol sem jött ki a lock nekem poly-ból ha petjét abáltam....
hát nem toom ha jól van húzva a telented akkor az AE-t kiválló gyorsasággal tood lõni az ellenre....
ha elolvasod a counter spell leírását az azt írja hogy megakadályozza az ellenség éppen kilõni készülõ spelljét...
figy ha kivan maxolva a thrown és jó thrown weap-ot használ... méeg egy melees támadásnál is erõsebbet tud dobni....
igen alap scrollok nmint pl: Scroll of Agility I; Scroll of Strenght I; Scroll of Protection !; Sroll of Stamina I stb...
az om végzõdés a birtokos jelzõ nállam és mivel a guild egyik vezetõje vok így használhatok... fõleg ha rossz az angolom :x
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ezt csinálják a tolokocsisok akik még kulcs nélküli BT mellett is csak ezt tudják.
mi az a fire bolt?
poly lockra, és ha megsebzed petet egybõl kijön SL miatt...
AE csak kivégzésre jó ha minden instan épp cd-n nehogy potival megussza
cancelold spell nincs, csak counterspell
csak thrown, azt igy hogy? sztem az a nub aki warriorral dobál melee classként...
alap scrollok? o.O
guildom-> guildem, céhem.
sztem hello kitty a te játékod, nem a wow. szerintem...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
GNóm mage GLADIATOR ranggal szalad eme csodás akció után ki a bokorból és röhög....hullához vissza kelek próbálok elosonni,de megtalál megint...CS,blink,nova shatter GG amjd ezt még 2x.....már épp azon voltam kilog a picsába úgyis késõ van amikor látom nagy pvp-s barátom Phobia/full S3 rugó is ott questel/kértem tõle helpet tanítsa már móresre a nagytudásu mage-t....1x!!!!! megölte majd a gnóm átlogolt és a következõket írta.: "mi az hívod anyut ha nem megy a pvp??? 1v1 -ben legyél menõ...."hát így jártam....mobbal a nyakamon lebünteti a szargeares papomat egy GLADIATOR mage háááát tényleg amit õ nyomott az volt az igazi skilles pvp.....😛 pffffffff
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
gyors mana poti legyél frostos water elemental idézés és onnan abált ice bolt, fire bolt ha újra akarná hívni a petjét cancelold a spelljét...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
70-es udmage vagyok és szeretnék valami jó kezdõguildet találni. Valamint olyan infó is érdekelne h 1v1 ben h lehet elverni magel a lockot😊 Elõre is köszi.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
csak ismerösöm kérdezte, aki most lépett be a wowba, és eszébe jutott egy ilyen kérdés. én meg mondtam neki h nem.😊
Majd valamikor 2207 január 4-én talán...
azoknak akik elöl elvisznek mindent!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Szóval megkapták😊
Ez a quest nincs benne a malacetetõs, heroicos láncban, teljesen független quest, de állitólag ez is kell.
A chanellerek lettek nerfelve, a lord nem, mondjuk kockázni elég egy brigád is, a plafon viszont mindenkibe sebez olyan 5-6k -t.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
ugyis megkapom a champion of naaru cimet, ha elõbb csináltam meg a Magtheridon kill questet s csak utánna fogom a Gruul és Nightbane kill -t?
(ez utóbbit valamiért kihagytam, igy Magtheridon után nem kaptam meg a cimet)
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
tegnap adtam az egyik haveromnak egy BC-s trialt, de valami nem jött össze neki. Felrakta az alap WoW-ot és a BC-t is (eredeti, EU-s) csinált egy trial accot magának és elkezdte felpatchelni. A 2.4-gyel kezdte aztán a 2.4.1-et rakta fel, mert ezt hozta a játék. Mikor felrakta ezt a 2 patchet és megpróbált belépni, a játék azt írta neki, hogy elírta a jelszót vagy felhasználónevet. Több, mint 1 órát próbálkozott, de nem jött össze neki, mindig ezt írta ki. Ez azért érdekes, mert akkor beengedte, mielõtt felrakta volna a 2.4.1-et, utána nem. Megpróbáltunk felmenni az acount managementre, hogy megváltoztassuk a jelszavát a secret pass-szal, de az oldal sajnos meghalt 😞 Nem tudjátok ilyenkor mi a teendõ? Úgy hallottam nem is olyan régen, hogy valami baj van a trialokkal. Ez még mindig fenn áll? Nem tudom segít-e, de még az is furcsa, hogy egyfolytában a 4-es CD-t kéri tõle, hogy rakja be.
Aki tud segíteni, elõre is köszönöm!