World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2. játsz a bloodscalp serveren (ott sok a magyar)
3. ha ez van, akkor "A tört verzióról ne itt keress infót!"
4. tanulj meg normálisan fogalmazni, kb. se füle-se farka annak, amit irtál...
hát ott el is birom képzelni, hogy warrior throw weapon speccel (lolbazzeg, az meg mi??? <#ijedt>#ijedt>) kinyir egyszerre 2 playert is <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
de igen, egy felhunternek ilyen spellresist-je van.
sõt void star talisman-nal +140 még hozzá.
heh, najó, nem mondok semmit erre már 😊
mondjuk ez elég vicces, mert warrior lvl 30 alatt lock ellen eleve halott, még ha ud akkor is.
szóval gratula, neked sikerült találkoznod a wow-történelem legba****abb warlock-jával...
jobb lett volna, ha inkább csöndbe maradsz 😄
fire ball csak gyorsan írtam....
hát nem toom (nem officon) még sehol sem jött ki a lock nekem poly-ból ha petjét abáltam....
hát nem toom ha jól van húzva a telented akkor az AE-t kiválló gyorsasággal tood lõni az ellenre....
ha elolvasod a counter spell leírását az azt írja hogy megakadályozza az ellenség éppen kilõni készülõ spelljét...
figy ha kivan maxolva a thrown és jó thrown weap-ot használ... méeg egy melees támadásnál is erõsebbet tud dobni....
igen alap scrollok nmint pl: Scroll of Agility I; Scroll of Strenght I; Scroll of Protection !; Sroll of Stamina I stb...
az om végzõdés a birtokos jelzõ nállam és mivel a guild egyik vezetõje vok így használhatok... fõleg ha rossz az angolom :x
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ezt csinálják a tolokocsisok akik még kulcs nélküli BT mellett is csak ezt tudják.
mi az a fire bolt?
poly lockra, és ha megsebzed petet egybõl kijön SL miatt...
AE csak kivégzésre jó ha minden instan épp cd-n nehogy potival megussza
cancelold spell nincs, csak counterspell
csak thrown, azt igy hogy? sztem az a nub aki warriorral dobál melee classként...
alap scrollok? o.O
guildom-> guildem, céhem.
sztem hello kitty a te játékod, nem a wow. szerintem...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
GNóm mage GLADIATOR ranggal szalad eme csodás akció után ki a bokorból és röhög....hullához vissza kelek próbálok elosonni,de megtalál megint...CS,blink,nova shatter GG amjd ezt még 2x.....már épp azon voltam kilog a picsába úgyis késõ van amikor látom nagy pvp-s barátom Phobia/full S3 rugó is ott questel/kértem tõle helpet tanítsa már móresre a nagytudásu mage-t....1x!!!!! megölte majd a gnóm átlogolt és a következõket írta.: "mi az hívod anyut ha nem megy a pvp??? 1v1 -ben legyél menõ...."hát így jártam....mobbal a nyakamon lebünteti a szargeares papomat egy GLADIATOR mage háááát tényleg amit õ nyomott az volt az igazi skilles pvp.....😛 pffffffff
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
gyors mana poti legyél frostos water elemental idézés és onnan abált ice bolt, fire bolt ha újra akarná hívni a petjét cancelold a spelljét...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
70-es udmage vagyok és szeretnék valami jó kezdõguildet találni. Valamint olyan infó is érdekelne h 1v1 ben h lehet elverni magel a lockot😊 Elõre is köszi.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
csak ismerösöm kérdezte, aki most lépett be a wowba, és eszébe jutott egy ilyen kérdés. én meg mondtam neki h nem.😊
Majd valamikor 2207 január 4-én talán...
azoknak akik elöl elvisznek mindent!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA