World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shadowmeld és elune grace vagymi ftw.
szal' jó na x)
gyakorlatilag mindegyik kaszt jó arena-ba, csak max. más-más csapaösszeállítás kell és amelyik imba 2v2-ben az lehet, hogy 5v5-ben már korántsem az (lásd pl. resto druida).
amik jó választások:
rugó, mage, warlock, warrior, PAP, druida
1v1-ben jelenleg szerintem a rugó a legerõsebb kaszt.
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Itt az egész a pénz meg az adók körül forog, azt hiszem hogy magyarországi leányvállalat kellene ahhoz hogy rendezhessenek pénzdíjas versenyt...
A lényeg hogy gondolom hogy nem akarnak vacakolni, az a legegyszerûbb.
Már rég óta játszok a wowwal (tört verzio), és kicsit meguntam a karakterek állando váltogatását, mert minden bugos, csiterkednek meg mások állandoan elvernek... Egy kérdés:
Eredetin milyen kasztal érdemes menni ha igazi pvp-t akarok levágni egy arenaban?(többségbn gyyözni akarok😄😛)
köszi a helpet
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Bezze épp most találtam meg énis.
Ez azért vicc ugyananynti fizetünk , mi alapján döntik ezt el? Ausztria és dánia se mehet vicc...
Tegnap elindult US-ben annak a bizonyos premade realmes Tournamentnek a regisztrációja, amit a 2.4 PTR alatt TTR néven teszteltek a játékosok és ma reggelre frissítették az európai oldalt is. Azt írja a lap, hogy €15 accountonként és selejtezõkörönként a regisztrációs díj, melyre mindenki nevezhet, aki a felsorolt országok egyikének állampolgára: Finnország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Egyesült Királyság, Luxemburg, Norvégia, Svédország, Belgium, Oroszország, Olaszország és Svájc. Vagyis a kizáratott: Ausztria, Dánia, Hollandia, Görögország, Írország, Portugália és az unió legújabb 12 tagállama köztük Magyarország is."
Frostschock
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Van köztetek valaki, aki indul a Arena Tournament-en ?
-Azt nem tudjátok véletlen, hogy :
"There will be cash prizes at each regional final as well, consisting of $15,000, $6,000, $3,000, and $1,500 for first, second, third, and fourth place respectively, while fifth- through eighth-place teams will each receive $600."
Nézegettem, de sehol nem találom, hogy mit értenek 'régiók' alatt.
Európa lenne felosztva több részre? Valaki ne mtud errõl valamit?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindazonáltal komolyan örülök neki, hogy sikerült nyelvtudásodat fejleszteni (most még egy kicsit magyarul is, és máris tiszta rózsaszín köd száll szemeim elé).
ಥ_ಥ
én is játétkokkal meg filmekkel bõvítettem a szókincsem úgy, hogy észre sem vettem😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
a maradék meg utána tetszés szerint.
night elf pappal szerintem érdemes disc-re menni 5 spirit tap mellett (ez csak tipp), nekik ott van a grace of elune vagy vmi hasonló racial, ami sw:p mellett +1 dot sebzés...
mindenki másnak szvsz shadow ág való szintezésre...
edit: kicsit most confused lettem, most mage vagy pap? mert itt már kever-kaver mindenki össze-vissza. én meg lusta vagyok visszaolvasni. mage-nek pure frost szintezésre azt csá. az a tuti
lehet ez okozza, kösz a tippet, kipróbálom majd, ha wow-közelbe jutok este...
én általános iskolában 5évet tanultam angolt persze végig 3as jóesetben 4es voltam mert nem igazán érdekelt nem használtam semmihez sem.jött a 8év 2.félév amikor nem igazán érdekelt a sulise xD akkor sokat játszottam pl wowwal akkor mentem eredetire stb és középiskolában 0os lettem ahol angolt tanultam és hoppá picit már volt mire használni az angolt és azóta tanulás nélkül(na jó néha a nyelvtant át kell nézni) 5ös vagyok.szókincsem bõven meghaladja a többiekét kivétel 1-2 ember akik egész nap tanulnak...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ಥ_ಥ
Gratu nekik.
Details of Incident: Player tried to scam account details from another player by claiming the GM said it was ok.
(Felsõfokúval sem értem ezt a magyarázatot. 😄 De azért jó hogy tudnak fogalamazni... -.-)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Reméljük megcsinálják hamarosan
Ezen fura számmisztikából kindulva, egyre több és több talentpontot oszthatok el, amit szeretnék olyan talentekre tenni, aminek hasznát veszem a gyors fejlõdéshez.
Hmm, wand spec..oké. Priest a mainem, asszem megyek is talentelni.
a szitu akkor is jelentkezik, ha sunwell isle-re akarok portállal menni, illetve ha onnan visszahs-elek akkor is...
elég nagy szivás ez... ez 1 bug, amit még a blizz nem fixelt (ha jól emléxem valami hangprobléma okozza ezt)