166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
maniac001 #131495 1000-3000-ig na -
maniac001 #131494 Na kedves leendő halállovagok... Még mindig csak pislogok mennyire összetett kaszt ez a DK. Eddig ugye a burst dmg-re mentem rá. Aztán olvasgattam a DK lore-ról néhány dolgot. Fertőzések, betegségek terjesztése és egyébb apró kis móka, ami miatt rettegnek a DK-tól a népek. Na, mondom rajta próbáljuk ki milyen így játszani. Kicsit áttalenteltem (blood maradtam de van a froston is meg az unholy-n is. A kari lvl73-as még mindig). Szóval változtattam a hit rotáción is, az eddigi domináns Obliterate-et teljesen kihagytam. Ilyen lett (Aki DK lesz már úgyis vágja mik ezek):
1. Hearth strike (1 x blood rune)
2. Hearth strike (1 x blood rune)
***mindkét blood rune CD-re került***
3. Plague strike (1 x unholy rune) - Gyenge ütés, de feltesz egy blood alapú disease-t
4. Icy touch (1 x frost rune) - Közepes spell támadás, feltesz egy frost alapú disease-t
5. Death strike (1 x frost, 1x unholy rune) - extra dmg a 2 disease miatt, plusz a 2 disease %-os arányában instant selfheal. Ez olyan 100-03000-ig ad vissza HP-t.
***mindkét frost lés unholy rune CD-re kerül***
6. Death coil (40 rune power) - Ez a mennyiségű rune power simán összegyűlik az első 5 támadásból. van hogy a kétszerese is. Ezzel a hitrotációval úgy jön ki, hogy ha esetleg nem hal bele a mob, lehet kezdeni elölről. A Death coil ellövése után a következő támadás lehet ugyanez a rotáció elölről.
Úgy lehet vele haladni mint kés a vajban. És hangulatosabb mint a burst dmg.
DK vélemények? Wildor? Te is toltad ha jól tévedek.
-
#131493 Nekem van mind2, lockal sztem könnyebb fejlődni, viszont ne aszerint válassz karaktert, hogy mivel könnyebb fejlődni, hanem mivel játszanál szívesebben a végjátékban (80-on).
Mind2nek ugyanaz a szakma jó. Tailor mindenképpen + akármi.
PvP-ben melyik jobb? Így 3.0.2-ben fingom sincs miújság. Lockom pihen, priestem holy. -
WiLDoR #131492 sajnálod tőlük, vagy mi a probléma ezzel?
tipikus hülyemagyar hozzáállás.
ahelyett, hogy gratulálnátok neki(k), csak a lesajnálás megy.
ha most lett meg nekik, hát most lett meg.
és?
who cares.
ők jól szórakoztak közben, örültek neki, s nem ez volna alapjáraton a lényeg egy JÁTÉKBAN?
tatyi: gratula, csak igy tovább, én örülök neki, hogy beindult végre újra a raid gépezet :) -
ShaiHulud #131491 ugyesek vagytok igy 3.0.2 ben. -
scrap #131490 ne aggodj,énse tudok belogolni..
de ujjaban már tényleg sok 1 picit amit a blizz csinál! -
Beni521 #131489 bassszus írja h vannak BS-en de akkor én mértnem tudok felmenni server restart után? kurwa élet lóg blizzard egy ingyenhónappal ennyi server lekapcs/restart után -
#131488 ha exoticot szelidítesz s utána mm leszel, akkor megmarad a stablesbe, csak nem tudod használni -
#131487 ( egyedül is menne:P) hihi -
#131486 mi meg lenyomtuk Onyxiát 3-an:) -
#131485 Muru down
-
#131484 Sziasztok!
Paladinnál melyik talentel érdemes fejlődni? Eddig retribution párti voltam, de olvastam hogy a prot is jó. Vélemény? (70-en szigorúan holy:) -
#131483 megmarad -
#131482 Sziasztok,
Hunter vagyok, Marksman agra talentozva, szeretem is ezt a vonalatt.
Kerdesem az, ha attalentolok BM-re, szeliditeni valami dogos uj joszagot, es ha mar megvan, visszatalentolhatok MM-re? Megmarad az allatka?
Koszi a valaszokat! -
Brinn #131481 Üdv!
Lock vs. Shadowpriest!
Melyikkel könnyebb fejlődni?
PVP-ben melyik jobb?
Melyiknek milyen szakma jó? (jewelcraftin,tailorin..)
Véleményeket please!
Thx! ^^ -
Dr DeViLKiNG #131480 Szinte mindenkinek kiírja ezt. Próbálgatni kell, amíg meg nem csinálja. -
AlteracRam #131479 upsz 2x szerepel a valaki vonjatok le egyet:P -
AlteracRam #131478 próbálta valaki már ezt az ingyenes karitransfert valaki? mert én szeretném átvinni az egyik karimat Al'akirről Auchindounra de valahogy nem akarja a jót... olvastam blizz fórumon és ott mindenkinek volt egy hasonló problémája: en_batch_processing_disabled
Sorry, but there has been an error with your request. :S -
HUmanHunter #131477 aztazeget duplapost -
HUmanHunter #131476 +o -
HUmanHunter #131475 +o -
HUmanHunter #131474 blod elf ftw ;) -
#131473 Elírtad, pont fordítva. -
WiLDoR #131472 az, hogy ork.
és az orkokról elég sok embernek pl. a tolkien féle ork jut elsőre eszébe. -
#131471 jaja konzolos verekedos jatekokban sokkal jobb csajok vannak -
HUmanHunter #131470 ha jó segget akarok látni, akkor azt nem a wow-ban, meg a pc elött fogom keresni -.- -
#131469 De* -
#131468 Te beteg vagyok, torpe female (rovidhaju) hunter > all :) -
#131467 Nem vágom mi a bajuk egyeseknek az ork csajokkal. 100x undorítóbbak a törpék és gnómok, legyen az bármilyen nemű. -
WiLDoR #131466 jah, közben nekem is eszembe jutott -.- -
#131465 Kiszámolja neked az abilityk és spellek tulajdonságait, mint pl: dmg/sec, dmg/mana, heal/mana, healing done míg ki nem fogy a mana és egyéb okosságok. -
WiLDoR #131464 dk kezdő tele lesz release napján, de 80-ra nagyrészük lekopik majd.
a dk ugyanis ez bazira összetett class lesz, nem csak annyi, mint a warrior pl, hogy megyünk, ütünk, spammeljük a gombokat, amig van rage.
rugó detto ugyanez.
dk-nál egyszerre kell fejbentartanod, hogy milyen runádból mennyi áll rendelkezésre, melyiket mikor használd el, s melyiket tartalékold, melyik abilityd van cd-n, melyik nincs, s hogy minderre van-e elég runic powered.
ja, tom, ez igy leirva easymode-nak tűnik, meg "hő, ez se nehezebb, mint a többi", de ingame bizony eléggé más lesz a szitu.
ha ezeket nem kezeled le profi szinten, akkor csak szopni fogsz vele, minden téren.
szal' van rá egy fogadásom, hogy a töménytelen dk-ból 80-ra nem sok fog maradni... -
WiLDoR #131463 én nem azért játszottam ork nővel, mert jó a segge, hanem azért, mert nem a földön húzza az orrát, mint a hordás karakterek nagyrésze, illetve mert frankó a combatanimja.
plusz azért, mert bloodelf-ből nem lehet warriort csinálni.
úgyhogy baromira nem azért lett ork csaj, mert "jó a segge". ha jó segget akarok látni, akkor azt nem a wow-ban, meg a pc elött fogom keresni -.- -
ShaiHulud #131462 drdamage talan, pasz hogy mukodik e 3.0.2 ben. -
ShaiHulud #131461 mamrint raidboss ellen (+3 szint) -
ShaiHulud #131460 raidben 9% -
#131459 Gyűrűs ujj, kisujj. Nem azt mondtam, hogy hűdejó, de ott van, és aki egy kicsit gyakorolja, annak megy az. Nekem is olyan egerem van, persze nem a létfontosságú dolgokat bindeltem jobb oldalon lévő gombokra. -
#131458 sg.hu - wildor -
#131457 Minidig ott volt. -
#131456 btw a legegyszerűbb megoldás: google: "hibaüzenet" enter --> megoldások tömkelege --> örülsz, játszol, qssolsz