World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
๏̯͡๏﴿

trial account, de volt már gamecardod - akkor nem trial
nem a 2.4 az utolsó pecs
most lesz 1 hónapod...
eddig gamecarddal fizettél, aztán szüneteltetted, de most újra szeretnél játszani? az account menedzsmentre beengedett a jelszóval hogy feltöltsd az accountot? ha igen, akkor jó a jelszó. Ha nem, akkor miért szeretnél játszani feltöltetlen accounttal?
nem tört verziót próbálgatsz véletlen lelkesen?
de attól még #122552<#idiota>#idiota>
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
õ egy karikatúrista
felnagyítja, eltúlozza a dolgokat
hiszen pont errõl szól: az emberekrõl akik verik a mellüket hogy éééén bezzeg x nap alatt felvittem a karimat 70-re... õ megcsinálja x-n nap alatt, és sokkal jobban veri a mellét...
vagy az emberekrõl akik megcsinálnak n aréna ratinget és baromi büszkék rá... õ csinál n+x -et, és iszonyatosan büszke magára
ésatöbbi ésatöbbi
próbálja megmutatni hogy mennyire "szánalmas" túlságosan elszállni a wowwal... pontosan az ellenkezõjét csinálja mint amit elsõ ránézésre látsz. Érdemes megnézni a többi videóját, határozott koncepcióval összerakott, mondanivalóval rendelkezõ klippek... mint ahogy a csajszit is mindig beteszi a klipekbe: fricskázva -ahogy a kreténben is írták- "hirdessen Ön is nõvel" címû olcsó reklámfogást...
annyira túl van játszva, hogy az fáj... ez a jó benne
Meg a másik, h 1 nap 19 ora alatt felvinni 1-70ig egy eredetis karaktert?
Na jo, elhiszem, de ez akkora függõséget igényel h az hihetetlen...sztem ez még wc-re se ment el azalatt a sovány 1.5 nap alatt..:S...Szánalmas, semmi élete nem lehet az ilyen embernek a wowon kívül...
A sapkás gyerek..szerintem egy világtalan
(nincs igazam, akkor írjátok le, hogy miért)
<#circling>#circling><#duma>#duma><#szomoru1>#szomoru1>
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Elore is koszonom!
...
és ki az az athene?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"