World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+1
anti hero
Szeretnék segítséget kérni tõletek, ti milyen szervert ajánlotok annak, aki inkább pvp orientált, melyik szerintetek a "legjobb" szerver, ahol nagyjából van elég magyar is?
Én egyelõre a Stormscalet, Deathwinget, Twisting Nethert néztem ki, szerintetek a 3 közül melyik jobb?
Elõre is köszönöm a válaszotokat!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
aoc jöhetne már:=(
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
olyan hogy PVP meg nem létezik
Magyarokat meg BS-en, Arathor meg Ragnaroson keress, mondjuk jobban teszed ha egy "külföldi" szerveren játszol.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
amugy mennyi idõ alatt lehet elérni a 70-et 5-6 órás játékkal?
Sok magyar van?
pvp meg egy non-stop orgia (vagy assrape, ki hogy éli meg)
Még annyit szretnék kérni, hogy a PVE-röl mondjatok valamit. sajna azt se tudom mit jelent és miröl szol
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Lenne egy kis problémám.Déletlõtt szerettem volna játszani vele mert cask 10 napos próbe verzióm van, és amikor be akartam lépni akkor tele volt a szerver. Választottam 1 másik szerver "Arena Tournament 1" a szerver neve. Namost ahogy be akarok lépni ki is írja a Succes feliratot és utána kiírja hogy: "Disconnected from server". Kéredésem az lenne h. hogyan tudnék választani másik szervert úgy h. erre a szerverre nem enged fel. Elõre is köszi.
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
egy jó kis furrys warrior áll hozzám legközelebb de inkább ne?:d
azthiszem 3-as rate-n voltam pvp-n. Bocsi nem is tudom milyen a másik. az milyen? Mi értelme van annak ami nem PVP?😊
ha PVP szerveren szeretnél játszani akkor Bloodscalp vagy Ragnaros, ha PVE-n, akkor Arathor
jár egy hónap a battlechesthez is, igen
hát ja nagyon rá lehet kattanni. Törtszeró után kicsit lassu lesz gondolom😄
fél éve ismerkedtem meg a wow-al és kocka lettem😄
Eddig tört szerveren játszottam de szeretném elkezdeni igazin. Melyik servert ajánljátok? valami linket kaphatnék róla? Árakrol stb.
Köszi
ui: Úristen nehogy meglássuk a sámánod nevét!😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
400 - 156n áltunk amikor horda beragadt frostwolfnál a vége ez lett 😄 (1db north bunker sem tudtunk megszerezni)
Bocsi a reklámért 😊
Hreidmar
Bocsi, hogy itt hírdetek, de eladnám az accom:
Nashgal
Ha valakit érdekel, privátban írjon légszíves. Kösz!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"