World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
najo te világ nc-je hova tüntél?!?!

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

cyclone bg/stormscale

!!

+1

anti hero

Argon
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tõletek, ti milyen szervert ajánlotok annak, aki inkább pvp orientált, melyik szerintetek a "legjobb" szerver, ahol nagyjából van elég magyar is?

Én egyelõre a Stormscalet, Deathwinget, Twisting Nethert néztem ki, szerintetek a 3 közül melyik jobb?

Elõre is köszönöm a válaszotokat!

Hello mindenkinek. 70es ally oldalon lévõ epic lockomat cserélném hordás mage ,paladin ,priest vagy hunter kasztokra.A csere már 58-as karakternél is érdekel .Ha valaki cserélne priviben írjon

BEAST
nah meg egy aoc lama 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
én meg ha kérdezik letagadom, hogy játszottam:d

๏̯͡๏﴿

raziel.
3 év után frozen az accom nub -.- már egy hete!

aoc jöhetne már:=(

Lynx_TWL
húgeci

๏̯͡๏﴿

raziel.
l2p

raziel.
PVE akkor jo wowba ha kockulsz minden este 4 orát raidbe, amugy egy nagy 0
olyan hogy PVP meg nem létezik

Magyarokat meg BS-en, Arathor meg Ragnaroson keress, mondjuk jobban teszed ha egy "külföldi" szerveren játszol.

Picit furcsa lesz hogy nem lesz full t6-om 1 hónap alatt😄
amugy mennyi idõ alatt lehet elérni a 70-et 5-6 órás játékkal?
Sok magyar van?
magyarul PVE-be csak arénák meg duel van?
tigeroo
pve olyan mint a kulcsra zárható buzifürdõ. akkor nyitnak rád amikor te akarod, de cserébe nembiztos hogy leejtik neked a szappant😄

pvp meg egy non-stop orgia (vagy assrape, ki hogy éli meg)
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Már alig várom, hogy kezdjek😄
Még annyit szretnék kérni, hogy a PVE-röl mondjatok valamit. sajna azt se tudom mit jelent és miröl szol
figyelj énis voltam törtön ahol pl a hunti volt olyan ... hogy nem lehetett gyözni de eredetin minden kaszt és faj "elvileg" (szntem nem igy van má idegesít) ugyanolyan esélyekkel játszik tehát ne zavartasd magad kezdj egy olyan karit ami tetszik és toljad hidd el az eredeti mindig jobb 😉😊
Az a baj h azt a képernyõt ki sem dobja hanem ahogy kiírja a hibát visszalép a bejelentkezõ menübe:S

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

suggest realm, vagy change realm gomb, attól függ melyik képernyõn vagy

a hivatalos szervereken többen vannak mint a törtszervereken, ez alapvetõen befolyásolja a PVE-PVP kérdést. Egyrészt sokkal több ember próbál téged megölni miközben kvesztelni szeretnél, viszont te is többet ölheted a kicsiket amíg kvesztelni próbálnak (a world pvp ennyiben kb ki is merül), de nagyobb a PVE tartalom is, mivel könnyebb olyan partyt/guildet találni akikkel el lehet menni instázni/raidelni.

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.Déletlõtt szerettem volna játszani vele mert cask 10 napos próbe verzióm van, és amikor be akartam lépni akkor tele volt a szerver. Választottam 1 másik szerver "Arena Tournament 1" a szerver neve. Namost ahogy be akarok lépni ki is írja a Succes feliratot és utána kiírja hogy: "Disconnected from server". Kéredésem az lenne h. hogyan tudnék választani másik szervert úgy h. erre a szerverre nem enged fel. Elõre is köszi.

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Lenne még 1 kérdésem. Amelyik tört serveren vagyok nagyon nagyon szar a warrior. esélye nincs megverni senkit. ez a valóságba hogy van?
egy jó kis furrys warrior áll hozzám legközelebb de inkább ne?:d
oké bocsánat😊
azthiszem 3-as rate-n voltam pvp-n. Bocsi nem is tudom milyen a másik. az milyen? Mi értelme van annak ami nem PVP?😊
I.C.ram
Mindegyik eredetihez jár az 1 hónap, szerintem. Nekem is ez a változat van meg, igaz még nem raktam fel, nem regeltem, de tuti jár hozzá 1 hónap 😊
I.C.ram
Eladva!
a lassúság attól függ hogy milyen beállítások mellett játszottál... a szeró szót ne használd kérlek ha lehet, a népek nagy részét zavarja ^^
ha PVP szerveren szeretnél játszani akkor Bloodscalp vagy Ragnaros, ha PVE-n, akkor Arathor

jár egy hónap a battlechesthez is, igen

Lynx_TWL
törtszeró a valagad

๏̯͡๏﴿

😄
hát ja nagyon rá lehet kattanni. Törtszeró után kicsit lassu lesz gondolom😄
tigeroo
mindened megmarad, sõt nyersz 11 boldog hónapot az élettõl 😄
bocsi buta kérdés lesz de pl ha nem fizetem be mert nincs zs csak 11 hónap kimaradással pl akkor megmarad mindenem ugye?
DJ RX7
DJ RX7
shaime01
az csak megtévesztés

csao all!

fél éve ismerkedtem meg a wow-al és kocka lettem😄
Eddig tört szerveren játszottam de szeretném elkezdeni igazin. Melyik servert ajánljátok? valami linket kaphatnék róla? Árakrol stb.

Köszi
[HUN]Crassus
eléggé egyedi eset mikor azért nyer valaki mert faxx😊

ui: Úristen nehogy meglássuk a sámánod nevét!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

shaime01
nah ilyen is ritkán van

400 - 156n áltunk amikor horda beragadt frostwolfnál a vége ez lett 😄 (1db north bunker sem tudtunk megszerezni)

raziel.
durva

rettentõ sok magyar nem lehet arrafele...

Fehercsoki
Én még arról a realmról nemis hallottam...

Hát aki azon a realmen nyomja az eléggé...khm érted!!! Szólj ha lesztek 25-en!

Hello mindenki!Most indul egy új hordás guild a hellscream szerveren,aki akar jelentkezi megteheti a [email protected] mail címen!elsõsorban magyarokat várok...70-es szint elõny mert 25-ös raideket tevezek.elég csak egy karakternevet írnod és már megy is az inv.
Bocsi a reklámért 😊
I.C.ram
Ja és az acchoz tartozik még õ is:
Hreidmar
I.C.ram
Sziasztok!

Bocsi, hogy itt hírdetek, de eladnám az accom:
Nashgal

Ha valakit érdekel, privátban írjon légszíves. Kösz!
Lazarus
enhanced tooltip asszem
valaki megtudná mondani hogy melyik az az addon amelyiknél hogyha a egeret ráviszem vmelyik playerre vagy mobra akkor annak kiirja a nevét és hpját az egér melett?
Narxis
http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Count Adyn
😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
akit szórakoztat az figyeljen rá akit meg nem az osszon ki 200000 blowjobot

V9ykn8_TZL0

Count Adyn
Szerintem csak azt akarja hogy rá figyeljenek sokan, szóval kár imádni/utálni egyaránt, egészségére, inkább nem foglalkozok vele, mint Gyõzikével azt jónapot😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
jó én ettõl függetlenül s jó arc vagoyk persze.

๏̯͡๏﴿

Fujj, undoritó vagy 😄DD