World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
crushing nemcsak akkor van ha egy bizonyos def alatt van a kari?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ha meg bármelyik classra érvényes, akkor nem értem <#idiota>

shaime01
*ez igaz bármely classra

shaime01
ha egy druida egymás után bekap xy mennyiségü dmget amit a healerek nem tudnak kihealelni az inkább a class rovására megy mint ,hogy valaki mennyire skilles

wow szerintem gear -> luck -> fashion -> mount -> skill aztán majd jöhet megint a flame

a crushing másfélszeres sebzés. nem lehet 6K és 12K ^^ 6K hit 9K crushing sokkal életszerûbb ^^
nem nagyon üt egy boss se 6K felett, csak a speckókat. az meg nem crushol. macinak meg van 23-25K HP-ja, és 50% dodge

Tatyla
há persze föleg ha nem tud a classával játszani az illetö...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shaime01
szóval inkább a class számint mint a személy. szerintem ^^

shaime01
*ez nem neked ment #.# csak ugy <#buck>

shaime01
drood 6k crushing
drood 7k crushing
drood 12k crushing
drood die.

l2pnoob

Tatyla

De végeredményben a három tank class teljesítményre nagyon nagyon hasonló, igazából a tank személye számít, nem a class amivel tankol.

na azt hiszem bodesz,foglaltnick ezzel a mondattal elmondta a lényeget és itt a kérdés meg is válaszolódott!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

btw ha a kérdés általános tankolási dolgokra vonatkozott, akkor nem érdemes itt feszegetni szerintem. Mind a három tanktípusnak megvannak az erõsségei és a gyengeségei, és mind a három különbözõ bosstaktikát, játékstílust illeve odafigyelést igényel.

Van pár boss BT-ben amit medve nem, vagy nehezen tud tankolni, és van pár amit paladin nem tud, vagy nehezen. És van egy csomó ahol jobb a másik két tank mint a warrior.

De végeredményben a három tank class teljesítményre nagyon nagyon hasonló, igazából a tank személye számít, nem a class amivel tankol.

Én speciel medvével vagyok MT a guildben, jelenleg BT-ben, de a guildben lévõ warrior illetve palatank is megtudná csinálni ugyanezt, szinte ugyanilyen hatásfokkal.

a kérdés az volt hogy melyik tud jobban aggrót tartani...
1. amelyiknek van rage-e
2. a medve több aggrót csinál

szent ég Mark, szerintem ne szólj bele ^^
az AE taunt a druidának és a warriornak is 10 perces CD-n van, de ahol tauntolni kell, az már rég nem az aggró tartásról szól...

a kérdés aggró tartásra vonatkozott... ha tauntolni kell, akkor azt már nincs rajtad...

Guest
De, ugyanúgy 10 perces 😉

Amúgy Taunt az minden csak nem aggrótartás 😉
MarkBlade
de nem is 10 perces.. .)
bodesz
persze h van

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

MarkBlade
Wriknak is van valami csapat taunt nem? Bevalom warit nem ismerem annyira..
s0n1c
swipe aoe attack, warrior sztem a legszarabb multiaggro tartásra a 3 közül
MarkBlade
Kisebb instákban szerintem Druid mert közben dpst is oszt így hamarabb lemennek a mobok/bossok. Viszont van a bossoknak egy crashing ütése ha jól tudom.. Ezeket csak wari tudja levédeni.Ráadásul wari több mobot összefog mig a druidnak azért igen csak izzasztó ha elnyomta a 10 perces speckóját.
prot pala
mertcsakmertazé

[HUN]Crassus
Ó ez kedves volt tõled😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
éjszakás vagyok a héten.....még duplafeketét is szoktam nyomni ilyenkor😄

bodesz
valami normális indokot ne csak a noob a warrik jobbak dumát pls.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Tatyla
gz,nekem is nagyon tetszett elég ötletes volt végig mondjuk benned meg Sadrekban nem csalódtam.
na meg Lapah mikrofonos magánszáma...<#nyes><#eljen><#nevetes1>

Tatyla
1.warrior
2.csak<#idiota>

bodesz
Felszeretnék vetni 1 témát.
Prot warrio vs Feral druid tankolás
melyik tud jobban aggrot tartani és miért?

shaime01
thx ^^

Eddig még resto druidal nem healeltem raid környezetben csak shamanal kiváncsi vagyok mennyire tudom kezelni a hotolos rendszert 😊

capaszabi
spellsurge csak olyannak éri meg aki végig supportol egy manás grp-ot, druidát healre viszik, nem supportra. 😄

capaszabi
hd, a manaregened ugyis iszonyat patch ota spiritböl, +inner

jajjdeutálatosvagy <#schmoll2>

Lynx_TWL
én inkább inkább inkábbot raknék inkább

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

A hunter nem fogja lefegyasztani.Kapásból snakevel nyit az lassítja és mérgezi.Egy jól tallentelt petnek 13 k arrmorja van azt ütheti kedvére.
A saját huntardomnak 12k hp-a van azt egy prot warrior nem tudja leverni.A /castpirosmacskavégedvanmehaLoL ugyan nagy kárt nem fog tenni a warriban de arra minenkép jó hogy elszakadj tõle onnan meg oda kite-olod ahová akarod.

Armsos-fury-s warriorok sem okoznak nagy megerõltetést úgyhogy szerintem tehorycraft ide-oda esélytelen egy prot warri.Ami egy bm huntard számára kellemetlen egy 3-400 resi feletti rogue vagy retri pala minden más free hk.A rugó még csak kivitelezhetõ kill ha minden cd szabad a retri pala az ami mindenre tud válaszolni.Ott max akkor van esély ha lenullázod a mannáját.
shaime01
hai!

resto droodnak weaponra +81 healing vagy inkább Spellsurge inkább? +81healingel megvan a 1800+ healing up viszont spellsurge elég szépen tölti a manát

MarkBlade
Lehet éjszakázott... farm rulez 😄
Lazarus
esetleg még egy disarm piroska elején, hogy ne wingclipezzen
shaime01
szóval tul sok esélye nincs..

shaime01
amig prot warrior ellen harcol elnyomja párszor min 2x a überimbavagyok/spit/lol piros gombot mivel olyan rohadt hosszu cd van rajta.. prot warriort meg ütni kell egy ideig

"protos warriorral hogyan tudok elverni egy bm-es huntert duelban?"

ez gearfüggõ ugyan, de szerintem verhetõ nem veszett fejsze.
igaz szerintem is kb. azonos gear esetében a hunta felé billenne el a mérleg (prot cuccokon ugyebár resi az nulla, szal' vmi mixelt cumó kell a warrira).
viszont prot warrinál olyan 60%+ avoidance mellett lehet megoldható lenne (még nem próbáltam, szal' ez csak theorycraft)
ami a bm hunterben a gáz a nagypirospet effekt (BW). ha ezt benyomja, akkor szigorúan def stance, pajzs + 1kezes elõl, s blockolni mindent, amit csak birsz -> amennyire csak lehet csökkenteni kell a bekapott sebzést ezidõ alatt.
petet amennyire csak lehet magadon kell tartanod. tehát ha látod, hogy csapdát tesz/tett le, vagy az várható, akkor taunt, mocking blow, channeling shout a pet-re -> ha berak csapdába, akkor a pet kiüt belõle, hunter nem tud igy inni, bandage-olni (ezellen egy rend-et is érdemes rajta tartani)
megfelelõ prot talentezés nem árt hozzá, azaz ilyenek, mint concussive blow, improved revenge, tehát minél több stun effekt (amit ofcoz nem a BW alatt nyomsz el rá).
5 sundert bele kell tolni - kevesebb armor, több sebzés
demo shout és thunderclap legyen mindig rajta (fõleg, ha improved tc) - kevesebb ap, lassabb attackspeed
hamstring mindig legyen fenn rajta
inti shout-ot, intercept-et pedig nagyon megfontoltan kell használni, azaz nem bele-interceptelni csapdába, meg ilyesmik...
ha jól tudom, akkor ice trap ellen hatékony a spell reflect is.

shield slam-mel és revenge-gel kell aprogatni, ezek elég korrektûl sebeznek a többihez képest (pláne elöbbi, ami ha jól emléxem shield block rating alapján skálázza a sebzést - tehát érdemes belõle minél többet begyûjteni)
na igy talán lehet vmit kezdeni ellene...

de tejeskavet meg csak a gyerekek isznak.

bar lehet ez a titok nyitja 😊
IMO osszekavezott =/= osszetejeskavezott
shaime01
tejeskávéról még nem hallotál?:o

te kavet iszol vacsihoz? <#wow2>
tényleg nagyon jó lett az a movie, könnyesre röhögtem magam rajta én is <#vigyor5>
nagy gratula érte <#eljen>

Count Adyn
reroll pve<#idiota> ja bocs😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem.Mire odaértem a guildtársam (a rugó) már megölt igy csak udvariasan köszöntem a huntardommal és mivel a cica sem volt pont éhes nem etettelek meg vele<#vigyor2>
rugó ellen mókás, hogy nem tudja átütni a shield block-ot de amúgy valóban 😊
Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]Crassus
vacsora közbeni farmolásos pvp-m eredménye egy halál egy összekávézott billentyûzet és egy törött bögre:S😊
te voltál a rugó?

Úgy kb hogy megkéred a huntert hogy tegye el a petjét ne tegyen trap-ot és ne lövöldözzön rád.A prot warrior nem pvp re lett kitalálva esélytelen az összes class ellen cserébe viszont bármikor talál partyt instance-be.

Más.Crassus van olyan zóna a játékban shattrath kivételével ahol nem pvp on-al rohangálsz?Miért jó az hogy rohangálhatsz vissza nagrand legtávolabbi helyére is a temetõbõl<#vigyor2>
Our account management pages are currently unavailable.
Please check back later.
Thank you for your understanding.
faszom kivan reggel óta ez van kiírva. persze us meg megy

shaime01
officalon nincs ilyen.