166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#131694 jpg a keresztnevük. -
ShaiHulud #131693 jah es igen az mmo-championsrol beszurt dolgoknak van hasznos informacio tartalma egy nerfelt first-bosskill keppel ellenben. -
#131692 Az fel sem tunt gondolom, hogy ugyanarrol beszeltek :) -
ShaiHulud #131691 jaj de gyenge volt:D
fura votl hogy 4 eve sosem emlegetted a nodet,aztan most 2 honapja nagyon sokszor kerult szoba. ebbol meg arra tudok kovetkeztetni, hogy mivel most emlegeted, de eddig nem tetted = eddig nem votl nod, tehat ha elotte 3-4 evig nem volt, akkro ez talan az elso es pont ezert emlegeted sokat, hogy mutasd, hogy te mar nem vagy az a kocka aki votlal, pedig megis te wowozol es warhammerezel is egyszerre:D
-
eLiXir #131690 nolife viadal /popcorn -
WiLDoR #131689 hát engem se különösebben érdekel, hogy te mit hiszel el és mit nem :)
#131688: ne magadbol indulj ki plz. inkább menj blizzardos postokat olvasni, s copyzgasd ide a sok okosságot, úgyis mindenkit legalább olyan qrvára érdekel, mint xyz guildnek a killpostja -.-
na jóccakát -
ShaiHulud #131688 elso baratnod? mostanaban nagyon sokat emlegeted:D -
#131687 egy ilyen fórumban az amit az ember elhisz utoljára az az hogy van barátnőtök! :) -
Savmacska #131686 Srácok telepiteném a számomra új peccset emrt 5hónapja nem játszottam..a winchesterem 2felé van osztva egyiken csak a windows van másikon meg a többi cucc, na msot nekem a többi cuccnál van a wow is, ugye kell ujratelepiteni a gépet is ha szar, és smot töltöttem le ezt az 1,62gb-os peccset, és kiirja ezt a hibaüzenetet Nem tudom mi baja lehet a wow felvan telepitve, és fut is.. Kérlek segitsetek !! -
WiLDoR #131685 "es jokat rohogtek a baratnok,anyukak,apukak,tesok,hogy hajnalok-hajnalan felkelunk wowozni:) hehe"
fura egy barátnőd meg családod lehet akkor neked, mert az én csajom kb. komplett hülyének nézne, ha emiatt hajnalok hajnalán képes lennék kimászni mellőle az ágyból -.- -
ShaiHulud #131684 ugy emlekszem igen -
#131683 csáo egy kis helpet kernek van ez a chat bug az Lfg csatinal hogy nem latni a csatornan amit irnak az emberek ill irkalja pirosan a hibat na ezel mit lehet kezdeni ? esetleg ha tudna valaki segiteni az jo lenne mert nagyon idegesito...
koszi elore is -
1Darton1 #131682 Teljesen egyetertek. De pont ezert allja meg a helyet, mint mmo. Megha valoban nem a klasszikus varfoglalos is, hanem egy ujgeneracios, tobb igenyt kielegito mmo. -
#131681 pvp-ben ha kitargetelnek akkor is jelez?
elozo temahoz: bar ez WAR-bol van,de lehetne a tauntnak valami -sebzes debuffja a warriorral szemben par masodpercig/-10-20% 5-6 secre/ pvp-ben....nem lenne imba es tok klassz skill lenne sztem..... -
#131680 total igazad van es jomagam is imadom az 1h+pajzs felallast!,de a warrik mindig is szoptak az iszonyatos CC-hetoseguk miatt....mindharom talentfan...ezert mondom azt,hogy ez minden warrinak must have lenne....
a charge-->resist
intercept-->resist
es hamstring-->dodge/parry mar kiakaszto mereteket olt:P
nem is beszelve arrol,hogy gyorsan mozgo targetre intercept/charge meg mindig fosul mukodik....meglatok egy druidat travel formban radobom magam intercepttel es oda kerulok ahol 3 seccel ezelott volt o meg 20 yardra lesz tolem...es innen mar baszhatom az esetek nagy szazalekaban... -
Foglaltnick #131679 okés, köszi megnézem -
ShaiHulud #131678 grid is tudott aggro gaint jelezni raidtagokra, belehet allitani hogy hogy jelezze, csak azt nem tudom, hogy mukodik e a grid 3.0.2ben. -
#131677 És hogy mindnek elég legyen a gearje is.Mert pl volt olyan h volt egy S2je a hunternek de azért LFG sunwellt spamelte. -
#131676 nem a 4-et nehéz megtalálni hanem azt hogy legyen healer és tank az sokkal nehezebb szerintem -
Fidelcastor #131675 WoW mint játék nem nehéz, de másik 25-30 olyan embert találni hozzá már nehéz, mondhatni ezért lesz HC.(sőt még másik 4et is elég nehéz már találni) -
Foglaltnick #131674 találkozott valaki olyan addonnal ami figyelmeztetést küld hogyha egy bizonyos ember aggrót kap?
az sraidframes például piros keretet tesz annak az embernek a dobozára akin épp aggró van, csak az nem elég feltünő nekem...
(nem a saját, és nem is tank aggróját szeretném figyelni) -
#131673 Itt nem arról van szó, hogy a tankok akarnak-e pvp-zni. A tankok nem is fogják azt kitalentelni. Ez azoknak került be oda, akik pajzzsal és 1h-val szeretnének pvp-zni. Akik esetleg nem attól élveznek, hogy másodpercenként nyomják a 60000-es criteket, hanem inkább betankolják a playereket.
Sajnálom, hogy itt nincs olyan jó és hasznos szerepe a tankoknak pvp-ben, mint warhammerben. Ott ezt nagyon jól megoldották.
(véletlen se legyen ebből wow vs war téma pls!) -
ShaiHulud #131672 nem feltetlen tankban kell gondolkozni szerintem, hanem egy emberben aki ugy kepzeli el a warriort hogy 1h+pajzs, es igy szeretne egy mmoRPG-vel jatszani:D persze ez csak casual szinten kepzelheto el, mert a pro az mar bealdozta az rpg reszt a wowban. -
voloume #131671 nem csak substancenek lett ma meg. 3 guild vegyülete. főleg mi (deus) sub + inkvi. Kb 80-90 embernek van meg a maci. -
#131670 kerdezd meg a tankokat mennyire akarnak pvp-ni....
az a kepesseg nyugodtan lehett volna tier 1-en,hogy mindharom talentag hasznosithassa....legnagyobb hatranyunk meg mindig az,hogy szarra CC-nek.... -
#131669 felkeltunk hajnalban:) ,de mondom annyira kiba sok allys van,hogy normalis idoben lehetetlen megolni.... -
#131668 "nem ertem miert kerult a lassito,rootolo effekt leszedo a defes agra...."
Hogy végre hasznos legyen a prot ág pvp-ben is. -
#131667 Hajnalban wowozni?:S Ehh, na ezé maradok én kázsual, képtelen lennék rá. Amúgy szerintem Substance-nak BS-en ma lett meg a fekete maci me felálltak IF bank elé reggel szép sorban, az egész raid. Szép látvány volt. -
#131666 Az FX1100 tényleg jobb, mint a 9250, szóval nem arrafelé kell keresni a hibát. Ha új gép, meg kéne nézni milyen proci és mennyi ram van benne, ill h a legújabb drivert használod-é. -
Shark96 #131665 Segítetek? Kaptam egy új gépet (ami jobb mint a régi), és játék közben szaggat... pedig a régi szarabb, és azon ment 1024-en is. Most meg 640x480-an is szar... van videókárty driverem is. Most Geforce Quadro FX1100-am van azelőtt meg Ati Radeon 9250. (am nem biztso hogy ez a gond) Mit kéne tennem? -
#131664 engem ami most nagyon kiakaszt ARms warrikent az,hogy a rugok szetszopatnak a 10!! seces disarmjukkal:S meg pajzs sincs...LOL,az en disramomat meg ugy 90% ban dodgeoljak.....valamint nagyon hianyzik a piercing howl,mert ha miss/dodge,parry lesz a hamstringen akkor szivas van:) mondjuk 80-ra ki lesz rakva nem gaz...es bar nagy burst-ot kaptunk,de meg mindig szarra lehet CC-ni minket....
nem ertem miert kerult a lassito,rootolo effekt leszedo a defes agra....
ezek ellenere tetszik,hogy kemenyen odalehet baszni es vegre van rendesen rage-unk...
no es mindenki sir itt,hogy milyen durva a retri pala,de szerintem amit a mage-k muvelnek az megabrutal..... -
#131663 Na ezt figyeljetek: probalkoztunk par IF,SW meg Darna Boss killel,de arathoron hordaskent rendes jatekidoben ez szinte lehetetlen.5x annyi allys van mint hordas es amig fel tucat eros horda guild van addig 3x annyi allys.Szoval onmagukban a bossok is eleg kemenyek /lvl83 ugye/ es ha megzenditik a veszkolompot jon annyi allys mint a szemet vedeni a varosbossokat.Nem is beszelve arrol,hogy pve szerver leven a "faszagyerekek" odajonnek bele a raidbe PVE-vel es a legszopatosabb alkalomkor basszak bele az osszes CD-s,trinketes aldast a legszarabbul allo hordasra....szoval ilyen korulmenyekkel eleg nehez a Boss oles a fekete maciert,de ma hajnalra megbeszeltuk,hogy felkelunk 4-re:P:) Insomnia es Artum Inferniti par Black Sail pirates-el karoltve nagynehezen lenyomta a Darnas elf leanyzot:P Sajnos 48% nal bekaptunk egy szerver restartot es volt egy szopos wipe is egy tucat hajnali allys manonak koszonhetoen,de 3.ra lement a ribi:) 5 es fel millio hp-ja van, szarraveri a t6-os tankot es szinte csak a hunterek,rugok,warrik birjak sebezni es ok is eleg nagy miss,parry,dodge hibafaktorral dolgoznak.
Jokat rohogtunk egymason,hogy mekkora idiotak vagyunk,hogy felkelunk hajnalban:) es jokat rohogtek a baratnok,anyukak,apukak,tesok,hogy hajnalok-hajnalan felkelunk wowozni:) hehe
de 1-el kozelebb vagyunk a fekete macihoz:)
SW-t is beakartuk gyakni,de kezdett nagyon sok allys ebredezni no meg mi is faradtak voltunk igy azt majd kesobb.....IF-et pedig valoszinuleg csak 80-on probaljuk meg,mert oda brutal erokkel kell menni es ultra nagy szervezest igenyel az emlitett iszonyatos ally tobbseg miatt.... -
Warden #131662 Ember hol a faxban élsz te? 3 évvel ezelötti wowban?Miért ne lenne a szinte full t6 os paladinomnak több a dps e pve környezetben mint a szedett vedett s2 a huntardomén vagy a keregtözzünk sokat oszlop körül s3 a rugómé?A blizzard alapkoncepciója miszerint mindenki hupililába öltözhet ha 2 hetet leechel av n megtette a hatását és postodból látszik hogy lövésed nincs a játék ról menj bg re az való neked. -
#131661 Engik kapnak egy urhajot, a tobbiek meg egy zsebkendot integetni -
#131660 kiveszik a mountokat,helyette spock bácsi majd oda teleportál ahova kéred
-
pantenanti #131659 80 as szintenm lesz 100% osnál gyorsabb földi mount? -
ShaiHulud #131658 en csak azt tudom modnani hogy pvp-re allianceban papnak a torpe a legjobb valasztas. stoneform = immunitas rugok lassitasara, wounding poision stacket lekapja, immunis vagy bleedre (ami arms warriornak most nagyon tap dolog lett az uj stackelos deep woundssal). ez igy magaban befolyasolja azt, hogy gyozteskent keruljetek ki egy rugot, warriort esetleg feral druidat tartalmazo csapat ellen.
pve-re talan a human a jobb valasztas az extra spirit miatt (bar ezt nerfeltek 5%-ra), draeneit akkor ha kell az az 1% spellhit, illetve egy extra HoT. -
#131657 Majd 2 hónap múlva nézz vissza, addigra lesz válasz a kérdésedre. -
Dant0r #131656 Tudom, hogy szétkap - de FŐLEG ez volt az oka annak, hogy a PvE dps-ét is szétszedjék. Hibás koncepció, sajnos. -
m18m #131655 Valaki aki erősen Bétázik leírná nekem akár pm-ben vagy akárhogy hogy a DK arénában hogy teljesít 80on?
Előre is köszi