166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
kraven81 #131654 De paladinként ne akarjál már annyit sebezni mint 1 rogue vagy hunter. Mert ha igy lenne ki a f..szom játszana más karival mint paladin. Te nem dps kaszt vagy. Ezt ugy birom, sirnak a palák mert nem imbák minden ágon. Neked az kéne hogy mind healbe, mind dps-ben a paladin legyen az elsö, sőt tankolni nem akarsz? Ezért szar a wow mert már lassan minden kari jó mindenre. -
Brinn #131653 "A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!" -
Brinn #131652 Igazából mindenki mást mond, valaki azt mondja human a jó, de a törp most jött először szóba... :)
Mi alapján érdemes választani? -
#131651 csinált itt már valaki szervert? -
Dr DeViLKiNG #131650 Az mostani nerf nagyon érinti a pvet... -
#131649 Helyükre rakták a paladinokat, helyes. -
Warden #131648 Kb a kutyát érdekli hogy bg n a pistike 22. altját egyhitelhetem.Itt raid szerepről ill raidrészvételről van szó.Bg n ezelött is ezután is szájbacoitálom atokat akiket eddig és ugyanugy oráliázok azoktól akik eddig is szétkaptak.
Önmagában a 3% critért nem tart senki retri paladinr már raid guildben és ismét kb ennyi a haszna.Most reggel próbálgattam a próbababán miylen meglepő a 7/8 t6 os retri paladinom kevesebb dps el bír már mint az s3 as rugóm vagy az s2 es hunterem.A szépséghiba csak annyi hogy a t6 os itemeket cserélgetnem is kellet ezidáig is raiden hogy meglegyen a hitcapem az ic s warrior sityakra meg a ros os csizmára amin egy fia intellekt sincs, de legalább képben leszek hogy mi lesz 80 on mikor semmi intellekt nem lesz egy itemen sem ezen az ágon és majd az 5500 base mannából healelhetek egyet.
A pv részét pedig kiba.. egyzserű módon meglehett volna oldani a pve rész abszolute használhatatlansága nélkül is azon mód hogy a holy damage-re ugyanugy hat a resilence.
dant0r bg n eztán is egy pvp re tallentelt paladin ugyanugy szétkap mint eztán ha megvan a gearje és nem cc zed.Jahh a bubinak 5 perc a cd e és nincs rá mód hogy ez talentel vagy bármi mással csökkenthető legyen.
TVelvet milyen érdekes hogy ez sírás az meg objektiv meglátás amit te állitasz. -
Dant0r #131647 Paladinokkal CSAK annyi baj volt/van, hogy BG-ken neked rontott és megölt, nem volt kérdés, mivel az autoattack, divine storm, crusader strike is nyomta a seal sebzését, nem is beszélve a judgement nagy sebzéséről.
Illetve ha ez nem lenne elég, elfutást akadályozó stun-od van nem túl magas cd-n, valamint még repentance is. Ezek felett +15% runspeed, majd minden effektek leszedő instant dispel, divine shield, és a bubi alatt még avenging wrath-al is nyomulhattál.
Ja, az instant, 40%-ban kritelő, HoT-ot rajtad hagyó Flash of Light-ról nem is beszélve.
Igen, a blizz ezzel így totál elbaszta a paladin pve képességét, mert nincs igazi "sustained" dps, csak sok burstből áll össze.
Ismétlem, nem a pve dps-el volt a baj, hanem a pvp halhatatlanságról. -
#131646 kérném a cry me a river című... khm ... ne sírj már baszki, retri palával akárki bement arénába sokszor gyöztesen került ki mert omgwtfpwnzor imbabvolt, bubi alatt avenging wrath néztél mitn rozi a moziba agyonver..
Ne sírjá, még így nerf után is stun alatt agyonbasz akárkit.. -
Warden #131645 Kezd idiótizmusba hajlani a blizzard.Úgy 2 naponta nerfeltek a paladinon lassan megint ott tartunk mint a patch elött ha nem roszabb a helyzet.A patchot követő 3. nap az 51 pontos divine strom fizikai lett holy dmg ből és jelentősen visszavették a sebzését.Azóta még négy "apró" változás történt az elmult 2 hétben.A command fele akkorát sebez a manavisszatöltés a judgementekre feleződött és a holy sebzés parryzható dodgeollható beleértve a retri aura sebzése is, továbbá az art of war és a sheat of light és apró változáson ment keresztül.A repentance is 6 másodperc lett és szintén a resistalás melett parryzható dodgeolható.
Raidre a patchet követően is max egy retri pala fért be most ismét egy sem mert nem ad annyi supportot a visszavett mana és heal visszatöltése.
Gondolom a frostshockos kis idióták most örömünnepet tartanak és tovább álldogálnak a bg bejelnetkező helyen és retricsicskáznak egy jót mert micsoda jó dolog az és most megint 2 hitelhetnek minden classal egy paladint.
Minden classnak megemelkedett a dps e a patchet követően igy a paladiné is de nem kirivóan.Volt az elmult 2 hétben alkalmam próbálgatni raid körülmények közt a paladinom és az melett hogy egy erős közepes dps-t tudtam hozni (1600-1800) az első 2 nerf elött speciális bossokon ( theron-brutallus 2600) elég kellemes raid support voltam.A top dps míly meglepő ugyancsak hibrid enc sámán 2000+ dps el vagy a balance druid szintén 2000+ dps e senkinek nem zavarta a szemét.Akkor még nem beszéltünk a magek 2800-3k feletti damageeről.
Amennyiben a kiegészitőig iylen ütemben nerfelnek a paladinon kb az összes rerollolhat dk ra mert prot paladin ezidáig sem kelett tul sok egy guildbe retri eztán sem kell a holy paladin pedig per pillanat a leggyengébb healer a wws ek tanulságai szerint.A lore szempontjából volt egy kis remény hogy akiegben használható lesz ez a class a kétgombos healboton kivül is alapból a patchel meg is kaptuk ezt de tartott vagy 2 hétig.Pvp részben pedig ezek az újfent bejelentett változások azt hozzák hogy freekill ismét a paladin mindenkinek szinte gearre való tekintet nélkül arénában pedig ismét jó ha be sem teszi a lábát. -
#131644 I'm attempting to post this early since the Ret community felt totally surprised last time.
gonosz >:] -
ShaiHulud #131643 hoho meg tovabbi retri nerfek varhatok:D mi lesz itt :DD
http://blue.mmo-champion.com/28/12065281479-upcoming-ret-paladin-pvp-nerf.html -
#131642 Téged is? XD -
ShaiHulud #131641 pvpre torpe, stoneform tap. pvere meg gyak mindegy. -
Brinn #131640 Alliban milyen race érdemes shadowpriestnek? -
#131639 felbasz amikor segg vagyok... XD -
#131638 és tényleg :D -
Lerstal #131637 valaki de ideges :D:D -
#131636 lementem blackrockba megcsináltam azt a szar q-t már csak dumálnom kell azzal a gyökér trollal winterspingben? -
#131635 hogy lehetek MASTER AXE SMITH? nemtalálom sehol -
1Darton1 #131634 Warhammerben konnyebb a 2 gombot nyomogatni, tudjuk. :( -
1Darton1 #131633 Soha nem volt meg olyan hobbyd, amiben kuzdeni kellett? Nem volt meg olyan jatekod, ami nehez volt, aztan annal nagyobb volt az orom, amikor vegivitted?
Persze buta kerdesek, mert szandekosan ertetted felre. Ilyen alattommos ez az irigyseg, eszre sem veszed es mar a hatalmaba is keritett. -
Dant0r #131632 Wowwiki szerint majd Sholazar Basin-ről lehet ide eljutni. -
#131631 Énsem láttam még soha. -
t0ma #131630 Un'goroban, Marshall'S Refuge mellett, ahol az eszaki pylon van van egy erdekes kapu a hegyteton. A terulet neve Waygate, de nem igazan tudtam kozelebb menni. Itt egy bene kep is:
Ez uj, vagy csak en nem vettem eszre az elmult 3 evben? -
maniac001 #131629 Equip compare -
#131628 -
#131627 Egy fajtat ismerek csak, aranylag konnyu kezelni, ha jol tudom hazankban mar van jopar hely ahol megtalalhato.
Dromaius novaehollandiae v1.0 -
#131626 Rating buster -
ShaiHulud #131625 tessek -
#131624 Tudtommal ez már alap szolgáltatás. Nyomd le a shift-et miközben a kiválasztott itemen van az egérmutató. -
Qwertez25 #131623 És még annyit hozzátennék, hogy 127.0.0.1 -es Ip-vel is ugyanezt a helyzetet hozza elő. CONNECTED és megáll. Pls ajánljatok 1 uj EMUT. thx:) -
#131622 Szia
Tudnátok abban segíteni,hogy melyik az az addon ami össze hasonlítja a rajtam lévő itemet és ami éppen esett,hogy melyik a jobb.
előre is köszi a választ!!! -
#131621 Banner alatti szép piros szöveg elolvas, értelmez, elkullog. -
Qwertez25 #131620 Sziasztok! Lenne 1 kérdésem szerver készítéssel kapcsban: Router mögül csinálom és már próbáltam hamachival is meg simán is. Forwardoltam a portokat amiket előirtak minden OK. Nah most elínditottam az AC WEB ultimate repack 7.8-at felmentem 2.4.3-as patchel és a CONNECTED szó után nem csinál semmit. Odáig tök gyorsan bepörgeti a dolgokat és a CONNECTED szó után paff. Mi lehet a gond? Én sztem az emulátorral van valami. Ha tudtok valamit pls írjátok le nagyon kéne a segítség. Ha van Mangos emutok ami jó kérlek titeket írjátok le a címét. Köszönöm: Qwertez -
#131619 nahhhh 75-78-ig jójaz:P:) -
#131618 köcsög illidan, ránksózza a még 2 hétig használható cuccokat... -
#131617 -
ShaiHulud #131616 jaja az emerald dreamben van, de o adott az aq kapunyitasnal egy questet, akkor talalhato meg moongladeben, szoval a lehetseges valaszok kozul biztos, hogy a moonglade a jo:) de amugy emerald dream a korrekt. remelhetoleg egyszer meg talalkozunk vele ott is:) -
#131615 hát Malfurion egyébéként az Emerald Dream-ben van, ott aluszik
Jaina
Medivh
Muradin ( elvileg ő nem is halt meg, mert van egy event, ahol kifut a barlangból )
Arthas