166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Savmacska #131734 #131702
Válasz valaki plz! -
#131733 csak magam is meglepodtem.... -
Bhalage #131732 epeen++ ? -
HUmanHunter #131731 ne núbozzá vazze' ! -
#131730 Kéne egy 10 napos visszaszámláló:P -
#131729 9480-as execute egy 65-os mage-be tegnap aki bekeveredett EOS-ba....kar,hogy eldolt/:D/ kivancsi lettem volna mennyit verzik ekkora dmg-re:P
aranyos volt a srac egesz meccs alatt csak a pyroblastot tekerte akarhanyszor lattam:) -
#131728 ejnye már megint rosszalkodtok? -
#131727 ésaz ultimate pwnz0r : "Az én apukám úgyis erősebb!" -
Robcuskilla #131726 vaaaaaaagy, mindenki helikopter és csak te vagy hülye nyehehe, ja meg nub, meg izé bubiháes pala mer' csakesz'tuggyátok blabla :D és minden egyéb sírás, panaszkodás -
voloume #131725 mindenki hülye csak én vagyok helikopter -
#131724 Hatarozzuk meg a kukorica allagat is, mert fozve sokat nem er... -
#131723 ebben a topicban nubozni kell ,te nub -
#131722 Kukorica a földre és a sarokba térdepeltetni. -
#131721 alap -
#131720 tegyünk homokot a cipőjébe! -
#131719 Nem tom, sztem mindenkit. -
HUmanHunter #131718 kit kell lehülyézni? -
#131717 Na, akkor még legalább 5 kispajtás hülyézze le, aztán akkor remélhetőleg megkönnyebbültetek. -
#131716 tesem vagy egy hannibál (legalábbis az észjárásod) -
#131715 Te amúgy elég hülye ember lehetsz. -
#131714 Amennyiben nem rendelkezel az idoutazas kepesseggel, keretik nekifutni ujra a kommentnek, figyelembe veve a tervezett raid idejet es a komment szuletesenek idejet. Koszi. -
#131713 Nem tűnt fel, hogy múlt időben írta le? -
voloume #131712 te amugy eleg hülye ember lehetsz. Beirod forumra hogy mikor fogtok menni támadni? nem vagy komlpett komolyan vagy csak a taktikai érzéked 0 -
Savmacska #131711 Sajnos nem találtam ilyet :( (viszont inkább a megcsinálását választanám mert nem bonyolódnék bele az ujratelepitésbe -
#131710 Elindítod a regeditet, megkeresedd bal oldali részben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\World of Warcraft bejegyzést és azon belül fogod látni a meghajtó/könyvtár megnevezéseket.
Ha nincs HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\World of Warcraft, akkor szopó, mert:
1. vagy neked kell megcsinálni (ebben most nem tudok segíteni, mert már melóhelyen vagyok)
2. vagy újratelepíted a wow-ot. -
Savmacska #131709 Ezt pontosabban hogy is kell ?! -
ShaiHulud #131708 arcane maget pvpre nerfelni fogjak:)
"We are very concerned about the burst damage of Arcane in PvP. If we end up nerfing Arcane Barrage in particular, nobody should be surprised."
-
#131707 Inkább legyen pala QQ az viccesebb. Más hibrid is dps-elhet a mukiformájában, akkor én miért nem?! Meg a médzs omg mennyit sebez! -
#131706 Vicces a Blizz Billing Support.
Masfel honapja kuldem nekik 3 emailt az acc infoval kapcsolatban... azota se semmi.
Felhivtam oket de ketszer csajokat fogtam ki es semmire nem mentem veluk.
Mire felhivtam megint oket es egy pasi vette fel. Aszem 4 perc alatt elintezte az osszes problemamat.
GG -
ShaiHulud #131705 igen akkor mar muszaj votl visszatamadnom, ezt nem tagadom.
de amikor a kerdest tettem fel, az csak egy "barati" szurkalodas akart lenni. nem kell belelatni olyat, hogy leneznem illetve, hogy ettol kevesebbre tartanam. a viszont valaszom az mar nem volt tulszep ezt bevallom, de en is olyan vagyok, hogy visszadobok kovel, ha megdobnak.:\ (ha ez ovis, akkro ovis vagyok igen) -
#131704 Akkor olvasd át megint, hogy mit írtál. Aztán még fokozod is :p -
ShaiHulud #131703 nem is irtam sehol, hogy ettol leneznem es nem is csufolodtam vele. csak megkerdeztem, mert feltunt, hogy eddig nem emlegette, erre meg egy tamado jellego valaszt irt. -
#131702 Registryben nezd meg, hova mutat a wow konyvtar. Ha nem arra a meghajtora/konyvtarra, ahol jelenleg van, akkor kapod az alabbi hibauzenetet.
Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\World of Warcraft
GamePath es InstallPath ertekeket nezd meg. -
#131701 Nem tőled vártam az ovi stílust. Kit érdekel, hogy kinek van párja, meg kinek nincs? Egy ember megítéléseben ez semmit nem számít, és nem is kell vele csúfolódni/feszegetni a témát. Ha beszél róla, akkor beszél, ha nem, akkor nem. Te sem emlegetted a témát, akkor neked nincs is barátnőd? Most lenézünk ám! :p
Két hónapja emlegeti? Kihagytam valamit? Romlik a memóriám, öregszem. Milyen nap is van ma?
Amúgy mind noobok vagytok :c Csajom ha felkelnék hajnalban raidelni megkérdezné, hogy ő is jöhet-e :p -
#131700 Valamit nagyon benéztél. Ez nem taunt lenne, hanem priest féle fade. Ez akkor lenne taunt, ha plusz 20% sebzést kapnál, nem pedig minuszt. -
#131699 Ha minden warinak, vagy akármilyen más kasztnak lnne mindféle cc dispellje, akkor mi értelme lenne a cc-nek? Muszáj, hogy valamire való legyen és ne menjen kukába. Meg aztán nézzük a jó oldalát: egy kis csapatmunkára kényszerít. A dispellesek majd leszedik a root-ot, a fear-t, stb.. Közben jót röhögök magamban - magamon, szép álom, méghogy wow-ban csapatmunka... :)
Meg aztán szerinted a drudok nem unják a root, a lockok a fear, a magek a poly resisted, majd intercepted pummellel tarkítva? :) -
#131698 azért ennyire nem rossz a helyzet szerintem
mivel miden %osan van manaköltség ezért annyira mana nem issue pvpben gáz ha elszívják pvpgearre nem ártana intellect de pvre sztem eddig se volt gond
csomó parry meg dodge elég bosszantó de expertise erre van
raidbossokra a 9% hitcap simán meglehet saját gear nélkül is mivel állításod szerint van moonkin az meg rak 3% hit debuffot ergo 6% hit elég még mindíg hitcaphez azt meg röhögve összehozza az ember
raid utility .. hm judgement of light sztem nagyon erős judgement of wisdom úgyszintén ezeket csak a pala tudja szóval az a raidspot nincs is olyan nagy veszélyben
ha meg állításod szerint 7/8 t6ban ilyen dpst tolsz akkor én mit szóljak, igencsak alulgearelve hozzád képest ugyanezt hozom simán erőlködés nélkül
a folyamatos nerfelés bosszantó főleg h 80ra kéne balance-olni
de a palautálathoz már hozzászokhattunk
kicsit elhamarkodottan döntenek de majd beáll ez rendesen -
#131697 az aggrod is jobb lesz:D
retpalateszt az elmúlt hetekben elszomorít még mindíg én vagyok az aggroelső a tankok után:D
de legalább "nerfelve" is hozom a nerf előtti dps-t -
ShaiHulud #131696 /nachos+paprika > /popcorn+/cola :D -
#131695 /cola