166745
  • Savmacska

Válasz valaki plz!
  • [HUN]Crassus
    csak magam is meglepodtem....
  • Bhalage
    epeen++ ?
  • HUmanHunter
    ne núbozzá vazze' !
  • Fehercsoki
    Kéne egy 10 napos visszaszámláló:P
  • [HUN]Crassus
    9480-as execute egy 65-os mage-be tegnap aki bekeveredett EOS-ba....kar,hogy eldolt/:D/ kivancsi lettem volna mennyit verzik ekkora dmg-re:P
    aranyos volt a srac egesz meccs alatt csak a pyroblastot tekerte akarhanyszor lattam:)
  • Tatyla
    ejnye már megint rosszalkodtok?
  • tigeroo
    ésaz ultimate pwnz0r : "Az én apukám úgyis erősebb!"
  • Robcuskilla
    vaaaaaaagy, mindenki helikopter és csak te vagy hülye nyehehe, ja meg nub, meg izé bubiháes pala mer' csakesz'tuggyátok blabla :D és minden egyéb sírás, panaszkodás
  • voloume
    mindenki hülye csak én vagyok helikopter
  • PiszkosFred
    Hatarozzuk meg a kukorica allagat is, mert fozve sokat nem er...
  • tigeroo
    ebben a topicban nubozni kell ,te nub
  • skorpio7
    Kukorica a földre és a sarokba térdepeltetni.
  • picket
    alap
  • tigeroo
    tegyünk homokot a cipőjébe!
  • Narxis
    Nem tom, sztem mindenkit.
  • HUmanHunter
    kit kell lehülyézni?
  • picket
    Na, akkor még legalább 5 kispajtás hülyézze le, aztán akkor remélhetőleg megkönnyebbültetek.
  • tigeroo
    tesem vagy egy hannibál (legalábbis az észjárásod)
  • antgecc
    Te amúgy elég hülye ember lehetsz.
  • PiszkosFred
    Amennyiben nem rendelkezel az idoutazas kepesseggel, keretik nekifutni ujra a kommentnek, figyelembe veve a tervezett raid idejet es a komment szuletesenek idejet. Koszi.
  • Mighty
    Nem tűnt fel, hogy múlt időben írta le?
  • voloume
    te amugy eleg hülye ember lehetsz. Beirod forumra hogy mikor fogtok menni támadni? nem vagy komlpett komolyan vagy csak a taktikai érzéked 0
  • Savmacska
    Sajnos nem találtam ilyet :( (viszont inkább a megcsinálását választanám mert nem bonyolódnék bele az ujratelepitésbe
  • Mighty
    Elindítod a regeditet, megkeresedd bal oldali részben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\World of Warcraft bejegyzést és azon belül fogod látni a meghajtó/könyvtár megnevezéseket.
    Ha nincs HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\World of Warcraft, akkor szopó, mert:
    1. vagy neked kell megcsinálni (ebben most nem tudok segíteni, mert már melóhelyen vagyok)
    2. vagy újratelepíted a wow-ot.
  • Savmacska
    Ezt pontosabban hogy is kell ?!
  • ShaiHulud
    arcane maget pvpre nerfelni fogjak:)

"We are very concerned about the burst damage of Arcane in PvP. If we end up nerfing Arcane Barrage in particular, nobody should be surprised."
  • picket
    Inkább legyen pala QQ az viccesebb. Más hibrid is dps-elhet a mukiformájában, akkor én miért nem?! Meg a médzs omg mennyit sebez!
  • Sephi
    Vicces a Blizz Billing Support.

Masfel honapja kuldem nekik 3 emailt az acc infoval kapcsolatban... azota se semmi.

Felhivtam oket de ketszer csajokat fogtam ki es semmire nem mentem veluk.

Mire felhivtam megint oket es egy pasi vette fel. Aszem 4 perc alatt elintezte az osszes problemamat.

GG
  • ShaiHulud
    igen akkor mar muszaj votl visszatamadnom, ezt nem tagadom.

de amikor a kerdest tettem fel, az csak egy "barati" szurkalodas akart lenni. nem kell belelatni olyat, hogy leneznem illetve, hogy ettol kevesebbre tartanam. a viszont valaszom az mar nem volt tulszep ezt bevallom, de en is olyan vagyok, hogy visszadobok kovel, ha megdobnak.:\ (ha ez ovis, akkro ovis vagyok igen)
  • picket
    Akkor olvasd át megint, hogy mit írtál. Aztán még fokozod is :p
  • ShaiHulud
    nem is irtam sehol, hogy ettol leneznem es nem is csufolodtam vele. csak megkerdeztem, mert feltunt, hogy eddig nem emlegette, erre meg egy tamado jellego valaszt irt.
  • Mighty
    Registryben nezd meg, hova mutat a wow konyvtar. Ha nem arra a meghajtora/konyvtarra, ahol jelenleg van, akkor kapod az alabbi hibauzenetet.

Regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\World of Warcraft
    GamePath es InstallPath ertekeket nezd meg.
  • picket
    Nem tőled vártam az ovi stílust. Kit érdekel, hogy kinek van párja, meg kinek nincs? Egy ember megítéléseben ez semmit nem számít, és nem is kell vele csúfolódni/feszegetni a témát. Ha beszél róla, akkor beszél, ha nem, akkor nem. Te sem emlegetted a témát, akkor neked nincs is barátnőd? Most lenézünk ám! :p
    Két hónapja emlegeti? Kihagytam valamit? Romlik a memóriám, öregszem. Milyen nap is van ma?
    Amúgy mind noobok vagytok :c Csajom ha felkelnék hajnalban raidelni megkérdezné, hogy ő is jöhet-e :p
  • antgecc
    Valamit nagyon benéztél. Ez nem taunt lenne, hanem priest féle fade. Ez akkor lenne taunt, ha plusz 20% sebzést kapnál, nem pedig minuszt.
  • antgecc
    Ha minden warinak, vagy akármilyen más kasztnak lnne mindféle cc dispellje, akkor mi értelme lenne a cc-nek? Muszáj, hogy valamire való legyen és ne menjen kukába. Meg aztán nézzük a jó oldalát: egy kis csapatmunkára kényszerít. A dispellesek majd leszedik a root-ot, a fear-t, stb.. Közben jót röhögök magamban - magamon, szép álom, méghogy wow-ban csapatmunka... :)

Meg aztán szerinted a drudok nem unják a root, a lockok a fear, a magek a poly resisted, majd intercepted pummellel tarkítva? :)
  • k O T T A
    azért ennyire nem rossz a helyzet szerintem
    mivel miden %osan van manaköltség ezért annyira mana nem issue pvpben gáz ha elszívják pvpgearre nem ártana intellect de pvre sztem eddig se volt gond
    csomó parry meg dodge elég bosszantó de expertise erre van
    raidbossokra a 9% hitcap simán meglehet saját gear nélkül is mivel állításod szerint van moonkin az meg rak 3% hit debuffot ergo 6% hit elég még mindíg hitcaphez azt meg röhögve összehozza az ember
    raid utility .. hm judgement of light sztem nagyon erős judgement of wisdom úgyszintén ezeket csak a pala tudja szóval az a raidspot nincs is olyan nagy veszélyben
    ha meg állításod szerint 7/8 t6ban ilyen dpst tolsz akkor én mit szóljak, igencsak alulgearelve hozzád képest ugyanezt hozom simán erőlködés nélkül
    a folyamatos nerfelés bosszantó főleg h 80ra kéne balance-olni
    de a palautálathoz már hozzászokhattunk
    kicsit elhamarkodottan döntenek de majd beáll ez rendesen
  • k O T T A
    az aggrod is jobb lesz:D
    retpalateszt az elmúlt hetekben elszomorít még mindíg én vagyok az aggroelső a tankok után:D
    de legalább "nerfelve" is hozom a nerf előtti dps-t
  • ShaiHulud
    /nachos+paprika > /popcorn+/cola :D
  • Narxis
    /cola