World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
ragnaroson orgrimmarban kb van vagy 40 allys 0fps ftw^^

shaime01
zsírkréta , színestoll, színes ceruzák.

-

az ,hogy te szinesen irsz mások nem fogják látni. 1bként meg valami chataddon lehet

és a nevét is meg tudnád mondani a addonnak amivel tok színesen írni?
Valaki elmagyarázná h ogy milyen is az a RP szerver? miben külömbözik a normáltól vagy/és a pvp-tõl? miben hasonlít? miben jobb? miben rosszabb? 😊
raziel.
curse-gaming.com

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

szevasztok lenne 1 fontos kérdésem honnan tom leszedni azt az addont amivel színesen ( kék sárga...) tudok írni???? nagyon kéne please help
Syron
ha lehet majd, a diplomamunkát is elolvasnám róla 😊

shaime01
drood szerintem jobb healni mint shaman druidal szinte nem tudok kifogyni a manából shamanomal viszotn tudok éleszteni cd nélkül és van manatide , earthshield ^^
viszont resto shamanal könnyebb farmolni

Én mindig a druid healernek örülök a legjobban instákba - bár sajna elég ritkák - durva healing over timeos spelljei vannak. A sámán egy nagy elõnye a chain heal, ami egyik raid tagrol a másikra ugrálva healel. Szerintem évlezetesebb lehet a druiddal healert játszani, ráadásul 2v2 arénába - igaz ez pvp - az abszolult healer király

Sziasztok,
A WOW-ról, az azzal kapcsolatos motivációról írom a diplomámat és a segítségeteket kérem az alábbi linken található kérdõív kitöltsében

http://www.makesurvey.net/cgi-bin/survey.dll/2F1483527CB041C3BF5A4995F3C0091B

Köszönöm elõre is,
Davidus

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
sámán

Narxis
drood

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A sámi vagy a drood a jobb healer? (PvE)

tigeroo
attól függ mi a skill 😄
Lynx_TWL
rugó = skill

๏̯͡๏﴿

Shortstop
persze. tudni kell vele bánni, de nem kell ócsárolni mint mindenhol. Hülyék vannak és lesznek.. hogy tudjatok noobozni szintezés közben azokat akik tanuljak a kasztot

sector512
Azért annyiban igazat adok Vuclinak hogy instában egy béna hunter nem egy wipe-ot tud csinálni 😊 Viszont ha tud bánni vele a gazdája imba dps meg cc.

PSN: s3ctorHU

Shortstop
mert gy*kér vagy! 😊 hunter rulez

shaime01
föleg miután druidal megkapja az ember a lacr.. izét 😊

sector512
Hát nem lenne rossz tényleg ha jobban lehetne multitankolni a warrival, de ha jó a group és mindenki ugyanazt lövi akkor meg lehet tartani 4 mobot is simán. De tény hogy legkönnybben ezt a pala tank tudja megcsinálni.

Egyébként a prot warrior csak 3 ütésig immune a crushing blow-ra 5mp-ként, az is csak akkor ha be van nyomva a shield block. Tehát ha 5mp-n belül 4-et kapsz a negyedik már lehet crushing.

A palának azért jobb mert Libram of Repentance-el, Holy Shield-el és Redoubt-al megvan a 102,4%-os határ, így elvileg nem kaphat crushing-ot.

A maci meg ugye nem tud mit csinálni de azért is van neki a sok armor meg hp hogy kibírja.

Viszont azt még zárójelben hozzátenném hogy druid-al és palával sokkal könnyebb jól tankolni mint prot warrival, tehát azért skillfüggõ is a dolog 😊

PSN: s3ctorHU

shaime01
MT healre kiváló

Fehercsoki
És a pala healernek milyen instákba?

HunnernesKonge
12.99 EUR 1 hónap
35.97 EUR 3 hónap
65.94 EUR 6 hónap
Sziasztok!
Képtelen vagyok megtalálni a választ, megkérdezem itt: bankkártyával mennyi a játék elõfizetési díja?
Nem tudom ismeritek e a mondást "Akinek nem inge...", egyébként se azt mondtam hogy minden hunt/pala ilyen, csak nekem velük volt a legtöbb rossz tapsztalatom.
Amikor outlanden (grpos küldi) a palának azt kell magyarázni, hogy a righteous furyt használja a tankoláshoz meg a holy sebzést (pl:consecration), vagy amikor retri pala spamolja instába a party chatet, hogy "heal me".
Hunter bumm multishot a tömegbe, bye bye cc, petjét nem tudja kezelni instába -> ninja pul.
Nyilván 70 en már kevesebb az ilyen ,de szintezés közbe találkoztam egy-két vadállattal és közülük is a palák meg a huntik voltak a legfeltünõbb "jelenségek". Ez a saját tapsztalatom, tietek lehet más.

Anno BC elõtt egyébként volt 60 as palám (retrinooboltam) meg 60 as huntim is, de BC óta nem igazán játszom velük.

Fehercsoki
És hol a pala?

Számít a hp nem a legrelevánsabb ugyan, helyesebben nem mindenhol.Pl bloodboilnál nagyon de nagyon sokat számít a hp vagy RoS-nál is.A warrior tank annyiban van elõnyben a medvével szemben hogy tud adott bossra öltözni a medve nem feltétlen.Azgalor-t nálunk mindíg valamelyik medve tankolja ott a warri tank "csak" addozik de pl Archimonde-t csak warrior tankal öltük valahogy a medve ott nem vált be.Az eslõ három bossnál meg tökmindegy.Bt-ben is medve-warrior tank kombó van az esetek nagyrészében Najentusnál is voltakép teljesen mindegy melyik tankolja supermusnál is volt már két medve vagy két warrior de zömében vegyesen.Akamánál szintén vegyes, Teron -on viszont is célszerûbb a warrior tank ( ott ugyan amedve is hatékony lenne de ott dps-elhet kedvire míg ki nem megy szellemnek).Bloodboil három tankos ott nagyon sokat számít a hp de elméletileg kivitelezhetõ lenne három medvével is igaz még nem volt próbálva.RoS három fázisa más-más de itt is sokat számít a hp és medve van egy legalább mindíg.Mother szintén három tankos és itt sem árt a hp igaz itt is az mt mindíg warrior.A tanács ill Hogger <The Betrayer> még hátravan.A council wipek tanulsága szerint ezidáig jobb ha a kiba.. paladint warrior tankolja.
Mi a stájsz errefelé ? 😮
(ahogy látom semmi érdekes, minden a szokásos, úgy megy minden ahogy eddig 😄)

de nem hiszem hogy ez lenne a lényeg a tankolásban...

nagyon nincs
kicsit van
raidbuffolva van. unbuffed nyilván nincs.

shaime01

Count Adyn
"Aki rugót indít az egy szemét,szar ember"<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
hát te bizony ritka nagy gyökér vagy! és még élvezed is! hallatlan <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Annyira setét vagyok hogy a paladin main mellé huntard altot használok ráadásul alli oldalon.Mitöbb készül egy rogue is herba-mining-re hogy ha arra is tudnál még valami frappánsat mondani.Viszont szeretek mindegyik karakterrel játszani.
Fehercsoki
Nagyon nincs a macinak 25k hpja...

BEAST
mindig is sejtettem <#idiota> ... megkerdezhetnem hogy te milyen kaszttal jatszol/jatszottal, csak hogy hasonlo szintu ures kijelenteseket tegyek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A legtöbb sötét ember huneterrel játszik, a paladinok(retri) mellett. Mikor fél órát kell neki whisperben meg party chaten könyörögni, hogy kapcsolja már ki instába azt a nyumorult aspect of packet, jaj...

hát ismersz 😄
köszi, én csak szerepeltem, Fless a rendezõ 😄
tegnapi nap poénja hun csatin:
- randomnubhunter: baszki, mióta van a hordának olyan támadása, ami minden ütésre daze-el???
- én (sírvafetrengés közepette): már régóta van ilyen. megszûnik, ha kikapcsolod az aspect of the cheetah-t.
- randomnubhunter: ... oh, kösz ...
- lotofotheruser: lolkekbur

sajna screenshotolni elfejelejtettem, pedig ezt érdemes lett volna x)

/agree
warriról köztudott, hogy nem aoe tank, sõt, kifejezetten pocsék ilyen téren (remélhetõleg ezen javítanak majd, megy már a whine miatta official fórumokon), a többihez viszonyítva.
bosstankolásra a bestof, de 3-4-5+ fõs mobpack-ok ellen a druida és a protpala 1000x jobb...

Lynx_TWL
lynx > fashion > all

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

a retro spec elég ritka ^^
ott biztos kardfogú tigris vagy dodókacsa formákba lehet váltani ^^

hát, ha emiatt akarsz restora talentelni, akkor lehet érdemesebb inkább valami másik classt kipróbálnod... az ember azért játszik egy karakterrel, mert szereti... nem azért mert erõs vagy gyenge...

bodesz
lehet el kéne gondolkodnom hogy retalenteljem e a druidomat retro ra :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

még egy szóra visszatérve a skill kérdésre, meg hogy miért mindegy a class szerintem
szerencsétlenség bármikor bárkinek bejöhet, és szerintem a bejövõ egyenetlen sebzés / nagy sebzéstüske az esetek kis százalékában okoz wájpot - sokkal gyakoribb hogy a healerek silenceben voltak, mást csináltak, mást healeltek, rangen kívül voltak, ésatöbbi
a skill nyilván nem ahhoz kell a tanknak hogy kevesebb nagy ütést kapjon, hanem hogy kimozogjon a blastból kaelnél, hogy kiálljon a tûzbõl archimondenál, hogy ne fordítsa rá a magtheridon vagy egyéb más cleavet a meleekre, ésatöbbi...

shaime01
de a prok már nem játszanak szóval /wave

elfogadhatjuk alapként, hogy minden tank crit immunis, a warrior meg a paladin crushing immunis is. a medve nem.
cserébe a medvének magasabb az armorja, és több a HP-ja többnyire, valamint több aggrót csinál.
Ezért írtam azt hogy másféle játékstílus kell, mert esetleg a healereknek másképp kell healelniük, mert más a sebzõdés eloszlás.

ez kicsit bonyolultabb. crushing akkor van, ha az avoidance (dodge parry block miss) 100% alá kerül
a medvének mindig 100% alatt lesz, mert nincs neki parry meg block
alapból a warriornak meg a palának is messze van a 100, de nekik van shield blockot növelõ skilljük, amit ha benyomnak, akkor 3 ill 6? ütésre 100 fölé kerülnek, adott idõre
persze elõfordulhat így is, hogy egységnyi idõ alatt több a bejövõ ütés mint amennyit a skill megfog, és becsúszik egy crushing, de ez azért ritka

BEAST
latod, ezert (is) nub vagy... minden pro tudja hogy fashion > all! :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."