166745
  • Tatyla
    nem olyan rossz gyerek ö...
  • Savmacska
    Azért másodjára sikerült értelmesen válaszolni :)

Kösz
  • [HUN]Crassus
    Arathor jo PVE valasztas....annyit tudni kell,hogy kb 4x annyi allys van mint hordas.Igen csak eros allys es hordas guildek vannak es nem egy kozulok full magyar,de van nemzetkozi is ha az jobban tetszik.
  • MarkBlade
    Aszem kezdelek megkedvelni! Egy órát röhögtem ezen! :D
  • picket
    Nem ajánlanám akkor a forgalmas helyeket Magyarországon, mert az emberek jelentős része magyarul beszél (a szemetek), és nem néz ki jól a sikítófrász egy forgalmas utca közepén.
  • AnarchoiD
    de a sjat bejegyzesere replikalva : megertem ha nem BS -re mesz, neha mar ikitofraszt kapok a sok magyar dumatol ;) (de neha jol jon az igaz ;)
  • AnarchoiD
    ha ALLY -leszel : bloodscalp = hunscalp, ha szeretnel ugy jatszani hogy csak magyar szot hallasz / latsz akkor ott a helyed ;) random csapatbol 100-esetbol 99x csak magyarokkal hoz ossze a sors ;)
  • eightmiles
    vagy gyere alonsus-ra :p igaz, nem annyi a magyar, mint arathoron.. de összefutni velük kész meglepetés :D
  • ShaiHulud
    arathoron sok a magyar es pve realm
  • Smitiz
    Hát nem lenne rossz magyarokkla összfutni :D Hova érdemes? És egyenlőre a PVE megfelel nekem :D
  • Tatyla
    milyen nyelvű meg hogy esetleg magyarokkal akarsz e játszani meg hogy pvp vagy pve szervert akarsz e ?
  • Smitiz
    Nekem így elsőre az Azuremyst-et és a TErokkar-t ajánlja...
  • Smitiz
    Azt had kérdezzem meg, hogy számít hogy melyik realm-ot választom a normálok közül?
  • Smitiz
    THX, már a következő lépcsőn vagyok :D:D
  • [HUN]Crassus
    www.wow-europe.com/en

itt regelj ne az amerikai/azsiai wow oldalon...
  • Smitiz
    Ez nem lehet a baj?

Please Note:

* Your unique authentication key can only be used to create one (1) account.
    * This account creation process is only available to customers in North America, New Zealand, Australia, Singapore, Thailand, Malaysia, Latin America, Hong Kong, and Macau.

• HUmanHunter
    írj supportnak.
  • Smitiz
    Hmmm szembesültem pár problémával....
    Elmentem izibe és vettem WOW+BC csomagot a helyi nagyTescóban, felmentem a
    https://signup.worldofwarcraft.com/authkey.html
    oldalra, de mindkét kulcsra azt írta hogy invalid.....
    Ilyenkor mi a teendő?
  • AnarchoiD
    lassukcsak :

1. Meg kell venned sajnos alap + a kieg(ek) (account pagerol meg letoltheted ha megse lenne belove;)
    2. Neten nemtudsz kartyat venni csak boltban(ami megbizhato) en a krtyat ajanlomenis azzal fizetek es mindenki akit ismerek, kevesbe macerasabb
    3. inaktiv accokat a blizzard elmondasa szerint sohasem torlik ki(haver 2eves inaktiv accountjat feltoltotte a minap es ott volt szepen a palaja ahol anno hagyta ;)

kis utoirat, a klanomban kb 15 ember van a ki tortszerorol jott ... mind azt mondta megerte atjonni ;)
  • Super Saiyan
    Asszem meg kell venned az összeset, + az accot. De lehet én is hülye vok, most én is törtön nyomom, majd ha megtanulok rendesen játszani átmegyek eredetire, szal engem is érdekel a válasz.
  • Smitiz
    Üdv mindenkinek!

Lenne egy olyan kérdésem hogy én idáig tört szerveren játszottam, fent van a WOW+BC és 3.0.3asra van patchelve...

Namármost engem az érdekelne hogy erről a configról hogy tudnék átállni origi wow-ra? A realmlist-et majd átírom azzal nincs bajom :)
    MEg kell vennem valahol az alapjátékot meg a kieget, vagy elég ha veszek egy kieget csak? Vagy anniy is elég hogy veszek neten feltöltőkártyát? :)
    Van dombornoymott bankkártyám...

Ja és ha a haverom is át akar jönni akkor lehet azt is az én kártyámról fizetni, elég ha ő KPban nekem fizet, nem? :D

Ja és ha úgy döntök hogy egy darabig nem WOWozok, akkor mennyi idő után törlik az inaktív accountot?

Előre is kösz :D
  • Warden
    Az is egy ipari idióta de hál istennek őt nem ismerem személyesen
  • ShaiHulud
    nem hancu-val van bajod?:D o a fo warlock, nem shaman:D
  • ShaiHulud
    mar tud cczni(hat indoor is az entangling roots) meg reselni (kapott ooc rest) is a druid, na persze nem feral formban.
  • Tatyla
    igyekszik még csak pár napja 80-as :D
  • Tatyla
    én nem arcoskodtam te fikáztál egyből,amúgy meg kábé leszarom hogy olvasod e a blogot és nem a BR fényezése vagy egyéb más okból raktam be a wws-t hanem csak saját magam miatt hogy a hybrid fa most a legjobb a locknak,ha meg Cascaddal bajod van az is a te dolgod engem ne basztass miatta.
  • Dr DeViLKiNG
    A dk dolgozhatna egy kicsit a hit ratingjén :D
  • Warden
    Nem volt támadó jellegű a postom ha annak vetted szíved joga.Abszolute nem szimpatikus guild a tiétek, a blogotokat ugy kb 1 éve nem olvasom és megvan a véleményem a fősámánotokról is ugyhogy ismerem irl.

jahh nem kell frost res a gyikhoz simán ölhető 10 és 25 fősbe is, de hát ugye mindenki ugy öli ahogy akarja, csak nem kell hozzá kiba.. nagy arc hogy hú mekkora pr00 guild vagyunk mi jóarcú black ravensisták középszarnál rosszabb dps el.Esetleg megint rakj srenshootot mikor beütitek kel'thuzadot had örvendjen mindenki, aki nem farmolja vagy 2 hete.
  • Tatyla
    nem wipoltunk be semmin,minden elsöre lement nézd meg jobban az a noth listát is miért a deathnél a lekevesebb a bevitt damage,szar a wws esetleg,talán ha jobban megnézted volna az időket is?
    Sapphiront hagytuk hétfőre mert 5 embernek nem volt még meg a frost rez chest,de örülök hogy te ilyen okos vagy.
  • TVelvet
    mindenkinek van egy keresztje, mi grobbuluszon wipeolunk mindig mint az állat, minden más megy mint a vizfolyás
  • Warden
    Áruld el hogy a fakkba tudtatok 2x is bewipeolni Nothon?(ghotik sem érthető)Az aj ó ezekben a wws ekben amiket linkelsz hogy kicsit ellentmond a nagy hordás black ravens guildes imagenek.Rakjátok ki a blogotokra is had ámuljon a sok 12 éves oda irogató, akik meg raidelnek had nevetgéljenek.
  • CsőKujts
    De végülis lehet rá a pontos válasz az hogy, kinek melyik
  • CsőKujts
    Hát kiegről sajnos nem tudok nyilatkozni. De hülyeséget kérdeztél mert ez leginkább játékos függő. Pld. van aki annyira vágja a feral druidot és olyan ügyes hogy elver 2 retri palát egyszerre.

Inkább skill különbségek vannak szerintem minthogy ki lehessen jelenteni melyik az erősebb. Feral druidhoz nagyon ügyesnek kell lenni pvp-ben, rengeteg gyakorlás kell hozzá stb. míg a palával elboldogulnak a szerényebb képességű playerek is. Raid healba se nagyon lehet összehasonlitani a druidot a palával mert másra jók... Ha a druidnak nem tickelnek a healjai pala elkésik. Egy skilles druid pedig bármilyen instát kihealol. Feral druid pedig shreddel intába olyan dps-t tol hogy beszarsz, csak hát nem tud feltámasztani cc-zni stb. Szóval olyan dolgot kérdeztél a ami relative nem lehet rá érdemben válaszolni.
  • Tatyla
    tegnapi Naxx 10 ,alakul a dps,jó ez a hybrid ág...
  • Botond #133418
    Mindenkit az igazsággal lehet a legjobban megbántani. Látom téged sikerült Csőkujtsnak. :)
  • zomgzerg
    írj még
  • Savmacska
    Végre egy értelmes ember.... Köszönöm

Ti többiek meg gondolkozzatok el a modorotokon...(akinek nem inge....) és majd igy várjatok mástól is választ a kérdéseitekre... elsősorban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annak a büdös paraszt
    CsőKujts-nka szól
  • 1Darton1
    jelen allas szerint eleg egyertelmu
    1. dps - retri pala
    2. tank - feral
    3. healer -holy pala
    4. pvp - retri pala

bar a pala elegge undorito es unalmas class
  • tigeroo
    ez számtalan tényezőtől függ,például...a szezám utca lakói besegítenek valamelyik félnek?
  • bodesz
    bubi,hs vs. lifebloom,regrowth,regeneration
    xD