166745
  • [HUN]Crassus
    ja valaki mondja meg,hogy a faxba jön ki a druida instant!! kombatból?
    ,hogy izgalmassá tegyem hétköznapjaimat PVP-onal questelek szerényen:P
    /beszarás,de nemnagyon tudnak megölni:D/ nos tegnap egy jóképességű 80-as dudu mobozás közben/LOL,mert szegény nemtudja,hogy HC-n kívűl a mobok mintha nem is lennének rajtam/ szóval betámadott:P,de miután 8-10 sec alatt -10k hp-t kapott én meg 95% on voltam fogta magát --->flightform valahogy és elröppent:) Nem 100%,de mintha nem is nyomott volna stunt csak odébbugrott:S és putty már repült is el a varjú:)
    ezmiez? vanish szerűség?
  • [HUN]Crassus
    nekem az a fura,hogy 80-as DK-k még mindíg "csak random zongorázok a skilleken" ezt mondogatják:P:)
  • maniac001
    Igazad van jópár dologban, nekem a DK hangulata tetszik. De tudod nagyon jól, maximalista vagyok és a lockommal és a hunteremmel is benne voltam a top 3-ban mindig. És azért fontos ez nekem, mert nekem a dps a feladatom egy raidben, és ezt szeretném a leghatékonyabb módon véghezvinni. Nem ismerjük még annyira a DK kasztot, így nem lehet tudni, hogy az itemizáció, a gear vagy csak a kaszt gyengesége a szánalmas dps. Ha valamivel le van maradva a többi dps kaszttól, az még ok. De ha egy top kaszt 2x annyi dmg-et tol akkor ott már baj van. Hogy ez skillhiány, gear vagy valami más, az majd kiderül később.
  • Warden
    Miért is kellene mindent szétaoezni?Nem rossz class ,nem rosssz melee dps a blood ág az unholyt nem tudom arra nincs tallentelve egyik dk sem a guildünkben.Játsz a huntardoddal ha dps királykodni akarsz most simán megteheted középgearben is simán bentleszel az eslő háromban ha ez a célod.Igazából nem értem ezt a nézem raid közben a saját dps mérőmet utána meg 2óra wws tanulmányozás.nem oylan guildban játszol te sem ahol az lenne a cél hogy mindenki 5k dpst toljon.Menjen le minden boss elsőre 25 be is és ennyi.
  • maniac001
    Jelenleg sajnois a DK dps-e egy nagy nulla 25 man raid környezetben. Kb. a tank fölött kullog. Főleg hogy a ghoul az első kisebb trashek által is gyakran használt aoe-be úgy döglik bele mintha ott sem lett volna. A blood ág megy egy vicc raidre. tekintve a nulla aoe képességét.
  • Warden
    No azért nem kell sajnálni szegény pár AA dk-kat.Nálunk kel'thuzadot mindig dk tankolja 25 ösben is.A medve tank ill a warrior tank "csak" addozik.Nem rosz az hogy kb mind a négy tankolásra képes class letud tankolni bármit.Dps ben sem roszak ha jól körbe vannak buffolva.

az enc sámánok tolnak valami überbrutál dps t csak utána következik a hunter és a fury warrior.per pillanat kb minden dps class tud hozni olyan 2500-2700 dps t talán az elementál sámán aki kicsit gyengébb, így azért mindengyik class bekerülhet nagyon senki nem lóg ki a sorból és a raid leader az adott fightra a legkedvezőbb setupot tudja összerakni.Ettől függetlenül malygos kivételével minden ölhető szinte tökmindegy milyen setupal.Naxx bemelegítésre tökéletes insta mindenki számára elérhető, így el is érte a célját szerintem jó ötlet volt visszahozni.Hamarosan jön ulduar ott majd azért a szétaoezünk mindent megszünik.
  • WiLDoR
    csak hozzáfűzném, hogy nálunk pl. a raid dps elsők a warlockok, spriestek, magek és fury warriorok bőven 3-3,5k feletti átlag dps-sel...
  • WiLDoR
    devil-nek sajna igaza van.
    a dk addig jó tank csak, amig cd-re nem kerülnek a mentői (nagyon ki kell számolni, hogy mikor mit nyomhatsz el).
    aztán onnantól cumi van.

én csak heroix-ot szoktam tankolgatni (tankgear: 541 def, 23,1k unbuffed hp, ~30-35% avoidance), de ha a mentőim cd-re kerülnek, akkor crit immun ide vagy oda, nem egy esetben volt olyan, hogy a hp-m úgy csökkent, hogy 100%-30%-5% hp, aztán győztem magam visszakaparni az életbe potionokkal, meg azt se tudtam hirtelen, mihez nyúljak, hogy ne dögöljek meg ott helyben.
    arrol nem is beszélve, hogy mennyi extra statról kellett lemondanom a gearemen itt-ott, hogy ki birjam hozni a crit immun szintet, mert se offhand nincs, se def-es kétkezes fegyver, se +def-et adó sigil, ami egy warrior-nál pl. mind elérhető easymódban craftolt cuccokal, és quest rewardokkal.

szal' hidd el, hogy a warrior még mindig sokkal jobb tank, mint a dk.
    raid-be pedig egyértelműen sokkal jobb...

plusz sajna a rúnák felét tényleg arra kell állandóan elpazarolni, hogy disease-eket pakolgass fel, amik nélkül gyökkettő lenne a sebzésed (arról nem is beszélek inkább, hogy ránk nézve a dispel mekkora szopás lesz majd pvp-ben), s sajna a rúnák korántsem regenerálódnak olyan gyorsan, mint kellene nekik...

összességében nézve, heroic tankolásra a dk atm. tökéletes, főleg egy aoe-re építő party-val, de raid környezetben még korántsem hozza azt a szintet, mint kéne, se dps, se tank szempontból.
    dps-ként is akkor van csak általában a toppon, ha a többiek hogy téged idézzelek "nincsnek tisztaban a sajat kepessegeikkel 100%ig...rota,gcd,mire mit erdemes/kell nyomni stb.stb.", vagy erősen overgearelt a többiekhez képest a dk.
    nekem legalábbis ezek most a tapasztalataim...
  • ersekker
    köszi.
  • [HUN]Crassus
    Violet citadellben/Dalaran/ felveszed a küldit és odamész az insta bejáratához...pakk
  • littleNorbi
    Violet Holdhoz hol tudok kulcsot szerezni?
  • eXequtoR
    Külön van EU és US gc.
  • ersekker
    1 kérdésem van!kérlek aki ért hozzá mondja el:)

EU ÉS USA wow-ra ugyanugy érvényes a gamecard ami itt van magyarországon?
    vagy külön gc van USA-i wowhoz?
  • [HUN]Crassus
    a menet kozbeni TPS-re csak annyit: szereny meggyozodesem,hogy a DK-k meg a 80-asok sem nincsnek tisztaban a sajat kepessegeikkel 100%ig...rota,gcd,mire mit erdemes/kell nyomni stb.stb. ezert fordulhat elo,hogy menet kozben elszallnak,mert rosszul valasszak ki a skillrotat...
  • Dr DeViLKiNG
    Így van, nincs olyan nagy cd egyik képességén sem. De 2 ütéshez nem kell ám 5 secnél több sem.
  • Dr DeViLKiNG
    Tudod erre találták ki a következőt:
    Ventri bekapcs/chat beír:
    "Óvatosan a dpsel mert semmi agróm nincs!"

Esetleg, a ZOMGDPS class is látja, hogy mennyi agrót csinált az adott mobon, és leáll.
    Ezek olyan nehéz dolgok, hogy csak a prók tudják megcsinálni.
  • ShaiHulud
    abban igazad van, hogy kezdo aggroban jobb lehet a dk. a gond mostanaban a dk tankokkal tudomasom szerint az, hogy menet kozben keves a tpsuk es nem tudjak tartani a top dps classokkal a lepest, nah meg a tulsagosan aktiv abilitykre orientalt mitigation sem tul kedvezo raidkornyezetben.
  • [HUN]Crassus
    nos nincsvalami kurvanagy CD egyik kepessegen sem....
  • ShaiHulud
    johat rolad mar nem eloszor derul ki, hogy kozod nincs a jatekhoz.
  • ShaiHulud
    hat ez aztan nagyszam:D
  • TVelvet
    DK addig tank amig tartanak a cd-i, utánna egy hulla. Ezen kár vitázni.
    És ha azthiszed hogy naaagy olyan nagyon nagy dps csinál boss fight közbe ahol csak a bossvan elkell keresítselek, ugyanis defes cuccba lofasz dps-e van, egyedül aoeba jo a dps, de ott a pala is jo.
  • [HUN]Crassus
    van warriorod ? mert sztem kurvara nincs.....
    mutathatnek kombat logot amikor az eslo 10-15 sec vagy fight kozbeni 10-15 seces idokozok igy neznek ki: blokk+miss+miss+miss+dodge+parry+blokk
    nem hiszed el,de ilyenkor azon rimankodom,hogy a kifogyhatatlan manabol dolgozo lokk vagy 4k dps tolo SPap vagy a 5k+ dmg-t tolo maganek rossz napja legyen es bassza el a rotat,mert KURVARA szopo a warrinak ha nem talajak el.Es bar probalok 40-45% avoidance/dodge/parry/miss/ kozeleben maradni bizony eleg gyakori a mondandom elejen emlitett szituacio.
    Ha nem utnek KEPTELENSEG a threat lista elejen maradni.
    2 full t6 warrink rollolt DK tank-ra nem azert ,mert nem szeretik a warriort.
    Felreertes ne essek a warrior nem szar sot nagyon is jo tank,de ezek a gyermekbetegsegek meg mindig a klassz gyengesegei!Aki jatszik vele az tisztaban van ezzel.

A DK egy csiter tank klassz ezen kar vitazni...,de ahogy latom DMG dealernek is elvan szallva rendesen...

• Savmacska
    Teljesen eggyet értek....
  • Dr DeViLKiNG
    Ha nem értesz hozzá, akkor minek szólsz bele? Ja, csak hogy beszólhass valakinek, hiszen erre való az sg.
    data/enGB/realmlist.wtf a kedvedért.

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
    set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
    set portal eu
  • Dr DeViLKiNG
    Igen nagy tévedésben élsz :)
    "utnek baszott nagyokat ,nagyon jol birjak az utest es ami a legfontosabb nem fuggnek sem rage-tol,se attol,hogy oket ussek/lasd tank pala/"
    A képességek 1/3-a "rage"től függ.
    "a runak akar esik akar fuj, toltodnek"
    mint a rugonak.
    "a disease-k onmagukat tartjak fennt."
    Ezt a hülyeséget nem tudom honnan szedted.
    Ráadásul ha nincs disease a targeten akkor fele akkorát sebzel. Tehát a runáid 1/3-át mindig erre kell költened.(Remove disease meg ugye.. )

"ma volt pl,hogy a golem boss amelyik elemntal lesz/nemtudom a nevet:P talan Gundarkban?/ nos ez a kocsog kb 10-12 secig nem talalt el:S egyszeruen nem sebzodtem...bloodrage nem volt es hiaba epik az egykezes fegyom alap utesekel lofaszt utok vele es lofasz rage-t termelek...DPS le is huzta ahogy kell...DK-nal ilyen problema nem lesz"
    ha már hasonlítsuk össze a warri-dk tankot van, akkor:
    warri nem arra épít hogy ne találják el.
    dk pont az ellentéte, viszont ha eltalálják, és minden cdn van akkor nagy esély van arra hogy beledöglik a dk.
    (nem, nem easymód heroicról beszélek)

Amúgy én is sok warriort látok, aki ilyen problémákkal szenved.. ja nem.
  • aradi13
    LOL:D Látom tört szerveren nyomod.Eredetin nincsen Realmlist.wtf:D
    am meg "A tört verzióról ne itt keress infót!Itt mindenki eredetin játszok és nem fog segíteni" ...
  • [HUN]Crassus
    nekem a mechanizmus cheates....utnek baszott nagyokat ,nagyon jol birjak az utest es ami a legfontosabb nem fuggnek sem rage-tol,se attol,hogy oket ussek/lasd tank pala/
    a runak akar esik akar fuj, toltodnek....a disease-k onmagukat tartjak fennt...stb.stb.
    ma volt pl,hogy a golem boss amelyik elemntal lesz/nemtudom a nevet:P talan Gundarkban?/ nos ez a kocsog kb 10-12 secig nem talalt el:S egyszeruen nem sebzodtem...bloodrage nem volt es hiaba epik az egykezes fegyom alap utesekel lofaszt utok vele es lofasz rage-t termelek...DPS le is huzta ahogy kell...DK-nal ilyen problema nem lesz.
    Nem is beszelve arrol ha tankvaltasos boss-t kell olni...itt a DK-nak szimplan az a feladata,hogy az Omen-t nezve tartja magat a threat listan 2.3. helyen tank palat es fioleg warriort ha nem utik nem sebzodik es nem lesz rage-e akar milyen penge az eletben nem tudja feltornaszni magat a threat lista elejere...ok taunt+mocking chalenging shout nehany secre,de ezek bossokon szinte nem is mukodnek...
    ha azt nezzuk a DK az ultimate tank.
  • Doom 4
    Hali elhagytam a realmlist(wtf a kiterjesztése) filet illetve kitöröltem véletlenül valaki elküldené valahogy? vagy valami?
  • Zomil
    akkor ideje, h megtanulj vele játszani :)

amugy végülis minden kaszt no-skill, mert a gombokat kell nyomkodni :O
  • Lerstal
    tehát igazam van ok. most szomoru vagyok :S :( hülye vagyok NEEEE :'( :( :( :S
  • Savmacska
    miről beszélsz hülyegyerek?
  • Lerstal
    lopott arca mage ;] hagyjuk ezt...
  • Savmacska
    Hülyeség.... nekem arcane-magem van, de msot mind 1 haggyuk ezt, a másik meg akkor meg mi a pöcsnek kell betenni hogy huh lement a 315k hp-m mob.. akkor ebbe mi a nagyszám?

Tök min1 akkor is nonskill szar a dk szvsz
  • Zomil
    ennyi hülyeség nehéz 1 hsz-be belerakni :D

mintha a többi kaszt-al nem az lenne, ha lejár a cd nyomod ujra...
    ha lenne halvány fogalmad a játékról akkor tudnád, h jóval inkább oda kell figyelni vele, mint más meele kasztoknál a runák miatt, és egy arcane mage azért elég könnyedén lenyomja dps-ben
  • Krafthun
    főleg h minden classal solozható :D csak juss el odáig
  • Dr DeViLKiNG
    Ha tudnád, hogy szinte semmit nem üt ez a questmob, akkor nem írnál ekkora faszságokat.
    Ráadásul lockal(meg vszinű hunterrel is) sokkal de sokkal keményebb mobokat is simán le lehet verni.
  • zomgzerg
    HERO class you fucking retard
  • Savmacska
    Cheaterr.... hát erre tényleg no comment, mert akkora nagy csaló a dk a többi kasztal szemben, kivéve talán paladin hogy azt felsem tudjátok fogni... más kaszt ezt hol csinálja meg ? mage,lock,rugo,pap meg sosrolhatnám... sehol max még a pala képes erre, vagy veheti fel a versenyt....sztem a dk egy non-skiles kaszt.. ami nincs cd-n azokat megnyomod azt kész.. lejön a cd ujra nyomkodod, meg egy runa képeséggel akkorát sebez mint más akinek pl ugyanilyen erős spell csak 5sec cd van rajta, de a dk sorba nyomogatja ezeket...nah mind1 ez csak az én véleményem...

Am ha ez a te karid akkor miért rejtegeted a nevét ? ( má' nem azé' hogy izé)
  • WiLDoR
    próbáld ki EZT HELYETTE

tankolni pöpec, van 4 mentőd is spellcasterek ellen, 3 melee ellen, s instába is olyan ~1700 körüli dps-t toligálok vele, ami hc-ba bőven több, mint elég (raid-re ofcoz retalent kell)
    blood-on butchery-vel és unholy-n ravenous dead-del még lehet mahinálni a pontokkal, kinek mi szimpi.
  • WiLDoR
    315k hp, solozva lett -.-