World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zenéket hallgatni? nekem az összes hang ki van kapcsolva a wow ban, álltalában winamp fut míg wowozok 😄

Davidus
zenéket meg tudod hallgatni mpq nézegetõ programmal. vagy youtube😛

V9ykn8_TZL0

panther112
Kissé speciaális kérdés: abbahagytam a wow-ot 2 év után (most rettentõen unalmasnak találom, majd remélem a wotlk változtat a helyzeten). Viszont idõnként szívesen belogolnék (nyilván nem a normál karaktereimmel) egy-két helyet bejárni, zenét meghallgatni- nosztalgia utazások gyanánt😊 (offline természetesen). Erre van valakinek valami ötlete?

picket
Tanulj meg általánosítani.

ಥ_ಥ

Zsoltika 007
Nem értem mire sírtok itt. Eddig akivel összefutottam bs-en horda oldalon mindenki normális volt 90%-ban. A maradék 5% buta volt de arról nem tehet. (Mindenki kezdi egyszer) És csak 5% volt tahó. Most akkor wtf?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

gyere a ragnarosra, ott annyi magyar van amennyi kell, nincsenek túlsúlyban a többi néphez képest 😊

QuippeR
én csak arra várok, hogy az a sok ember, aki szerint szar hely, tûnjön már el valahova máshova. még a végén kiderülne, hogy éppen miattuk olyan az ország, amilyen.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Count Adyn
Igazából mindkettõjüknek igaza van. A BS olyan, mint ez az ország. Egy szar hely sok hülyével, de van benne valami báj amitõl lehet szeretni😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

skorpio7
Nos nyár van, majd csak eltelik ez a 2 hónap és újra minden a régi lesz. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Istenre.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

jóóó persze csak már szétvet ideg h ennyit pecsel, na de inkább csendben olvasgatok😛

hidd el, célszerûbb elõbb játszani és utána kérdezõsködni az alapdolgokról, mivel az elsõ nap az alapdolgok nagyrésze kiderül

és ti mire eskusztok? 😛

rhazid
ha ilyenregondolsz akkor igen ezt lehet alapból beállítani és teljesen legális.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

köszi

picket
Legális. Addonnak hívják. Itt keress interface improvementet, bar-t. Bartenderre esküsznek sokan.

ಥ_ಥ

adnátok ilyenre linket? =/
ha "legalis"

Na, lenne még1 kérdésem, néztem muvit ahol a sracnak volt vagy 4 skillbarja, ezt alapbol belehet allitani v vmi toolkit?

én csak véleményt mondtam...aztán narxisal beszélgettem.
és mondtam h tiszetelet a kiv.-nek
és narxis leorditotta a fejemet is az elején :'( =( :C
najo akk sztem lezárva KEDVES tisztelt emberek.:o

picket
Kb. hozod azt a színvonalat, mint az általad annyira lenézett "magyarok".

ಥ_ಥ

Narxis
Sokan, mindig toboroznak a guildok kisebb szintûeket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ahhan értem, köszi, és ezen a szerveren mégis mennyien vannak korulbelul? nem nagyon szeretnek low lvlen sem unatkozni:p

Narxis
Tuti akadnak, ez nem magyar kérdés.

Narxis
Sok magyar van, kb. az ott játszók 80%-a, aztán sorrendben svédek, szlávok( nem tudom konkrétan melyik ország, nekem azt mondták szlovákok és horvátok)Kralja Petra guildban vannak, elvétve hollandok, belgák, norvégok. Én ha angolul megszólaló egyénnel játszok mindig megkérdezem, hogy where are u from? Ez alapján alakult ki nálam ez a sorrend. 😊

amugy tök kiábránítóak vagytok :p
faszt érdeklik a "csicska" magyarok, biztos akadnak normalisak(?)

szoval "bs" szinte full magyar v mivan?😊

Narxis
Uhh tényleg, egy csomó svéd is van BS-en, sõt nem 1 svéd guild-ot láttam horda oldalon. Szerencsére õk elég jól tudnak angolul és így nem szokott probléma lenni velük, de már játszottam hollandokkal is, nincs egy guildre való, elszórtan 1-2 ha van.

igen igen, csak egy normálisabb gyerek lehet h nagyon unja és utálja ezt és elmegy... és lehet h más nem is fog ott játszani, mert csak azt hallja másoktol, haverjátol h "BS-re ne ,meg h sok a láma" stb...
és ez a baj... h a 10 éves "kicsik" elrontották.. :S
na jó én lezártam
OKÉ UJ GAMEREK AKIK MOST VETTÉK MENJENEK BS-RE GECIKURVAJÓ SZERVER MINDENKI TÖK JÓ MAGYAR MINDENKI AJJ DE JÓÓ
(és majd meglátjátok 😊 )

Guest
Ez stimmel, csak ott tévedsz, hogy ez magyar jellegzetesség. Vannak szerverek, ahol egy az egyben ugyanez megy, csak svéd/orosz/olasz/stb. nemzetiségû "kollégákkal".

Bár ki tudja, lehet, hogy kezdõként szeretne egy olyan szerveren játszani, ahol a nyilvános csatornákon a szöveg 90%-a cirill betûkkel írodott... ^^
értem köszi 😊

kartyám meg nincs, de ott meg keri a szamat. valaki pls? 😛

Guest
Úgy értem, hogy vagy egy érvényes game card kódot, vagy érvényes bankkártya adatokat kell megadnod 😊

Szóval attól függõen, hogy hogyan szándékozol késõbb fizetni, vagy veszel egy GC-t, vagy megadod a bankkártyád adatait. Utóbbi esetben csak akkor von le pénzt, ha az elsõ 30 nap lejárt, szóval alternatív megoldásként guglizhatsz kamu kártyaadatokat, amik formailag stimmelnek, így regelni tudsz, viszont pénz természetesen nem tudnak majd 1 hónap múlva levonni.
jovan már nem érdekel, aki megy az megy, ugyis meglátják majd.
nem érted. azért utálják a magyarokat mert lámák a trade chat-ben meg mindenhol vagy mittomén. ezért! a kis szintünek nem leesz grp-ja instákba meg máshova mert ha magyar vagy, kickelnek, vagy kilépnek a külföldiek (leszarom kik).. persze ha nem talál magyar csapatot... és ezt baszták el a kis 10évesek a lámaságukkal mert azt hiszik hogy övéjük minden és a szerver is és nyugodtan ordibálhatnak (egyszerüen hülye buták, nem lehet mit tenni, ez már ilyen lett)., és miattuk, egy okosabb,normálisabb, akár idösebb magyar ember nem tud játszani, ezért is kell eljönni onnan.
aki meg 70, az eldönti...

picket
Mindenki, aki "szeró"-nak hívja a realmeket, az menjen vek'nilashra <#idiota>. Gyorsan megoldaná a bs problémát :p

&#3237;_&#3237;

aham megadom a game cardosat, mit irjak be? XD mert ha agree akk hiba h nem irtam be ha disagree akk meg visszadob h fizessek, serialom más mist a game card key...

Narxis
Nem, nem ezért hanem mert NÉMELYEK udvariatlanok vagy nem tudnak angolul, de nem csak a magyarok, vannak még BS-en szlovákok és horvátok is. Igen szeretem nézni mert jót röhögök. Problem?

Van egy szerver amit az oroszok sajátítottak ki, nem jut eszembe a neve, de az angoloktól olvasom bg-n a panaszkodásukat, hogy milyen szemetek meg nem értik amit írnak és blablabla. Gratulálok, hogy milyen jól tudsz általánosítani.

Guest
De, tartalmazza.

Viszont account készítéskor mindig meg kell adnod valamilyen fizetési módot, attól függetlenül, hogy az elsõ 30 nap ingyen van.
lehet h hulye vagyok, de battle chest nem tartalmazza 30 nap jatekot?^^
account createnel faszér "akarja" h payeljek?
game card nincs dobozban, key sincs, csak serialok, azokat meg máshol kérte...

szereted nézni? grat... csak pont ezért utájlák a magyarok ... meg kibasszák öket groupbol vagy akárhonnan... ez a BS

pvp

mit ajalnlotok? pvp v normal?
szeretem pvp, de vannak magyarok?

am mondanatok par szot rougerol?^^

maralassan telepul, alapnak kell 5 giga, remelem utanna kieg is egy oraig maszik felfele, es még peccsel is egy fel napot =/
nyugtassatok meg h ma még jatszani fogok xD

Hajaj, dilemma 😊

Narxis
Nem azon múlik, hogy magyar-e vagy sem, retardált minden serveren van. Inkább az a baj, hogy egy serverre özönlenek és így vannak súrlódások + rengeteg a 10-14 éves. De én imádom olvasni trade chaten ahogy osztják egymást, aki ezt vérkomolyan veszi nem hiszem, hogy a játékot "játék ként" kezeli. Mert ez nem más mint egy szimpla játék, szórakoztatásra készült nem pedig mûvelõdni.

😄😄 de nincs igazam?
veknilash horda, neptulon ally. ha PVP én toltam mind2-n és jó szerok
nálam az a jó, hogy sokan vannak, normálisak

Narxis
Szerintem emigrálj a faszba.

és inkább ne magyarokkal játszál sztem 😄 (tisztelet a kiv-nek xD )

bloodscalp ra soha.. ott többb mint a fele csicska (magyar), ha horda gyere vek'nilash-ra, jo szero, sokan vannak és nincsenek szerencsére csicskák és magyarok se, ha ally akkor meg neptulon.
de BS-re télleg ne 😄 voltam ott és el se kezdtem inkább...

Narxis
BLOODSCALP! FTW!