World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"A BC a jobbik csapat jutalma."
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
ಥ_ಥ
ha "legalis"
és mondtam h tiszetelet a kiv.-nek
és narxis leorditotta a fejemet is az elején :'( =( :C
najo akk sztem lezárva KEDVES tisztelt emberek.:o
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
faszt érdeklik a "csicska" magyarok, biztos akadnak normalisak(?)
és ez a baj... h a 10 éves "kicsik" elrontották.. :S
na jó én lezártam
OKÉ UJ GAMEREK AKIK MOST VETTÉK MENJENEK BS-RE GECIKURVAJÓ SZERVER MINDENKI TÖK JÓ MAGYAR MINDENKI AJJ DE JÓÓ
(és majd meglátjátok 😊 )
Bár ki tudja, lehet, hogy kezdõként szeretne egy olyan szerveren játszani, ahol a nyilvános csatornákon a szöveg 90%-a cirill betûkkel írodott... ^^
Szóval attól függõen, hogy hogyan szándékozol késõbb fizetni, vagy veszel egy GC-t, vagy megadod a bankkártyád adatait. Utóbbi esetben csak akkor von le pénzt, ha az elsõ 30 nap lejárt, szóval alternatív megoldásként guglizhatsz kamu kártyaadatokat, amik formailag stimmelnek, így regelni tudsz, viszont pénz természetesen nem tudnak majd 1 hónap múlva levonni.
nem érted. azért utálják a magyarokat mert lámák a trade chat-ben meg mindenhol vagy mittomén. ezért! a kis szintünek nem leesz grp-ja instákba meg máshova mert ha magyar vagy, kickelnek, vagy kilépnek a külföldiek (leszarom kik).. persze ha nem talál magyar csapatot... és ezt baszták el a kis 10évesek a lámaságukkal mert azt hiszik hogy övéjük minden és a szerver is és nyugodtan ordibálhatnak (egyszerüen hülye buták, nem lehet mit tenni, ez már ilyen lett)., és miattuk, egy okosabb,normálisabb, akár idösebb magyar ember nem tud játszani, ezért is kell eljönni onnan.
aki meg 70, az eldönti...
ಥ_ಥ
Van egy szerver amit az oroszok sajátítottak ki, nem jut eszembe a neve, de az angoloktól olvasom bg-n a panaszkodásukat, hogy milyen szemetek meg nem értik amit írnak és blablabla. Gratulálok, hogy milyen jól tudsz általánosítani.
Viszont account készítéskor mindig meg kell adnod valamilyen fizetési módot, attól függetlenül, hogy az elsõ 30 nap ingyen van.
account createnel faszér "akarja" h payeljek?
game card nincs dobozban, key sincs, csak serialok, azokat meg máshol kérte...
szeretem pvp, de vannak magyarok?
nyugtassatok meg h ma még jatszani fogok xD
veknilash horda, neptulon ally. ha PVP én toltam mind2-n és jó szerok
nálam az a jó, hogy sokan vannak, normálisak
de BS-re télleg ne 😄 voltam ott és el se kezdtem inkább...