World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Get a life!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 503 Service Temporarily Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
Account készítés közben...lehet ezért nemtok reggelni????
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Köszi
elõre is köszönöm amúgy eredeti game
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
én simán-lazán törölném a francba az összes ilyen és ehhez hasonló post-ot...
komolyan
anti hero
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha kell a kép eltoom küldeni!
A Wrath of the Lich King (WOTLK), a World of Warcraft (WoW) egy úgynevezett kiegészitõje. Lesz. Nem jelent még meg, és nincs is hivatalos megjelenési dátuma sem. Nincs béta teszverzió sem. Alfa verzióban van, az is zárt, és az NDA védi, ami azt jelenti, hogy nem csak annak törik el a kezét aki megnézi jogosulatlanul, hanem annak is, aki beszél róla hogy mi van benne. (azért, hogy az úgynevezett versenytársak ne tudják ellopni az ötleteket, teccikérteni?)
A WOTLK mellesleg nincs még kész. Meglepõ dolog egy olyan dolognál amit nem adtak még ki, de hát ez van. Ha valaki a kézeltörés ellenére is megszerezné valahogy, akkor is azt látná, hogy csak a fele van kész. Egy halom dolog nem mûködik, egy másik halom nincs benne, egy harmadik halom meg nem úgy lesz a véglegesben ahogy most. Ez nem egy kész játék. Még csak nem is kész tesztváltozat.
Tehát, ha nem lett volna világos, akkor a gyengeelméjûek kedvéért összefoglalnám:
- minden, amit nem a boltban veszel meg, vagy online, nem adsz érte fizetõeszközt (úgynevezett pénzt) - az vélhetõleg illegális. A WOTLK bármilyen elérhetõsége illegális. Ha kijön a béta, akkoris kell legyen majd hozzá bétakulcsod, ami valószinüleg nem lesz. Ha nincs bétakulcsod a blizzardtól, akkor illegális. Ha a netrõl akarsz kulcsot leszedni, az illegális. Ha kijön a végleges, és nem fizetsz érte, az illegális
- ez nem törtszerveres topic. Nem érdekelnek a törttel kapcsolatos kretén kérdések, fõleg nem egy olyan dologra vonatkozóan ami nemhogy nem jelent meg, de még azt se tudjuk mikor jelenik meg.
- annak, akinek alacsony a valóságérzékelési együtthatója, némi jótanács: amit veszel, vélhetõleg legális. Amit barkácsolni, átirni, havertól másolni, utánajárni, megkérdezni kell, vélhetõleg nem legális.
Remélem világos voltam mint a vakablak
Pls Mondjatok nekem a wotLK-hoz szervert.
Thx
Jimi Hendrix