166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#133412 Ettől vagyok ki. Mikor vki úgy választ karaktert, hogy melyik a jobb, nem pedig aszerint, hogy neki melyik tetszik. Akár a lore, akár a harcrendszere miatt. -
CsőKujts #133411 Jóhülyevagy! -
Savmacska #133410 pár kérdés
1.dps - retri pala vs. feral drood = ?
2.tank - prot pala vs. feral drood = ?
3.healer - holy pala vs. resto drood = ?
4.pvp - retri pala vs. feral drood = ? -
#133409 az új drágaszágom... -
hackker #133408 [moderálva] -
#133407 Valószínűleg úgy megbannol egy szívlapáttal Foglaltnick, hogy hűha! Már nem is kell más, csak hogy visszatérjen a több mint egy hónapja tartó vakációjáról (Utolsó látogatás időpontja: 2008. 11. 02. 13:09) -
#133406 Azt jelenti, hogy nem csak akkor veri vissza a varázslatot, ha te vagy a célpontja, hanem akkor is, ha a 4 hozzád legközelebb álló party-tag egyike. -
#133405 Sztem inkább ez. A maradékot pedig oda, ahova neked tetszik.
Te SS-t kihagytad, én nem hagynám ki. A több runepoint sem árt (Dirge). Improved Icy Touch is kihagyhatatlan sztem tankoláshoz: nem mind1 mennyit ütnek rád egy fight alatt. -
#133404 Kár a szóért, anyuka úgyse fizeti ki a kis 10 éves pöcsnek! -
#133403 Neked lehet, hogy nem én 3 év után megelégeltem a "nemigazi" wowot. A 10 napos trialból kb 3 telt el és már hozta is a futár ALL IN ONE csomagot.
Egy offos hasonlatot hoznék ide példának : Olyan szintü a külömbség "nemigazi" és eredeti között mint mikor beülsz egy replika ferraiba és éppen döcög 120 al majd beülsz egy eredetibe és nem térsz magadhoz a külömbség miatt.
Aki "nemigazi" verzió alapján ítéli meg azt sem tudja miről beszél ég és föld. A másik, hogy az a havi 3-4 E simán megspórolható csak akarat kérdése, mindenki maga dönti el megéri neki vagy nem.
Nekem megérte rajtam kívül még 6 span jött "nemigaziról" eredetire szerintem egyértelmű miért.
Amúgy a leg poénosab szitu az volt mikor haverral szintezünk és azt veszem észre frankón kihagy küldiket hmm... Mondom rákérdezek. Válasz hát tudod azok bugosak .... XDDD hatásszünet azt lefordultam a székről.
DK val kapcsolatban én is próbáltam különbüző rotációkat de hagytam a francba nem erőltetem magamra inkább a helyzetnek és ellenfélnek megfelelően megpróbálom kitalálni mi a legjobb szokkal nagyobb fun mint görcsösen koncentrálni, hogy jaj most el ne nyomjam... Megöli a játékélményt.
Nah nem offolok tovább meg banoltatni sem akarom magam a topikból :)
További szép napot alacsony "látenszit" és jó droppot! ^^
-
#133402 Probaltam eletben tartani a zongoristakat :) Iden szeretnek leulni en is a hangszer ele, de ugy latszik keresnem kell egy trainert, es fejlesztenem kell a "kottabol jatszas" roboskillt. -
#133401 Akinek meg nincs, az jatsszon bugos szerveren, ennyi. -
#133400 tényleg nem, két mozijegy (+ popcorn) áráért annyit játszol amennyit kedved van, nem bugos semmi, minden quest/bg/arena működik, marha sokan játszanak, van rendes support... most hogy mondod, szerintem is szar az egész. -
#133399 en a forst ra vogsolok :P -
#133398 Nem rossz, de a subversion-t bloodon szerintem rakd ki.
Enyém most ez: talent -
#133397 hat ha van eleg penzuk h fizesenek akor !!! De kurvara nem eri meg
-.- -
#133396 thx -
#133395 Itt mindenki eredetivel tolja rossz helyen keresgelsz. -
#133394 :P -
#133393 elkuldheti malon is :P -
#133392 na valaki tud nekem mondani egy jo keves bugos wotlk es szerot !!!! Lehetoleg ahol a DK - se bugos plz
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De magyar v angol1!!!!!!! -
#133391 Gondolom nem a te party-d, hanem az ellenfeled party tagjaira tolja. Én így olvasom ki és sztem így is logikus. -
#133391 12/5/54 Én ezt tettem ki. Az cél egy olyan dps build összerakása volt amivel alkalom adtán ázért tankolni is lehet. Ha valaki tud jobb unholy based dps-tank buildet ne fogja vissza magát. Szívesen meghallgatom -
Tusy #133390 - én egyelőre egyedül haladok a 68-as unholy DK-val, eleinte próbáltam én is ilyen rotációkat lesni, de a dolog inkább helyzetfüggő. Több mob esetén jó átrakni a fent levő betegségeket, runa power is szokott időnként aktiválódni illetve gáz esetén átváltani frostra, ha van egy kis idő blood tappal aktiválni a rúnákat, esetleg gyógyítani a ghoult ha sok baja lenne, shout is lejár 2 percenként... van mire lesni szvsz -
Dr DeViLKiNG #133389 Azt senki nem mondta, hogy nem lesz olyan hogy cdn van minden.
Nálam ub 2kdmg, dc meg 1.2k minden buff nélkül. -
maniac001 #133388 megvan a 100% death rune is. Reaping ha jól emlxem. -
YakHead #133387 LOL, meg is találtam a "mester"-t
Ja, egyetlen kérdésem lenne. Mit jelent pontosan az Improved spell Reflection tooltipje? Nem nagyon értem mit takar az, hogy "when this ability is used it will reflect the first spell cast against the 4 closest party members"
Ha jól értem a spellt a másik négy partytagra nyomja rá?
-
maniac001 #133386 Na megnéztem, nem jön ki. Amikor a 2. osrt tolom (2. SS) akkor azon még van 4 sec CD. És a recount szerint az UB töredékét sebiz a DC-nak single targeten. Akkor? -
#133385 Merre jártál az elmúlt években? -
Dr DeViLKiNG #133384 Mert a többi classal nincs ilyen alap rotáció, ja de.
-
#133383 Presi? Akarod mondani Pesti (pestilence)? Ne legyünk már lusták kiolvasni azt a szót. Nem olyan nehéz az. -
#133382 Ez mihez van? Mármint milyen rotáció? :) Mert én DKval nem sokat szoktam szarozni, ami van a közelben mob az mind jöhet aztán:
IT húzás -> PS -> Presi -> SS (aztán mivel ez glyphelt, nagy átlagban fel is újítja a diseaseket). Viszont ettől minden elterül ált :)
Egyébként fölösleges ilyeneket nézned. A legegyszerűbb az,ha nem a rúnákat követed hanem a diseaseket és feelingből nyomsz rá,hogy épp mi kell...hp visszatöltés vagy dmg. (Esetleg valami prot skill vagy aggro genereló.) A DK akkor kezd bonyolult lenni mikor túl akarjuk bonyolítani és a Robot Robi szerűen nyomni. -
#133381 Nem kell zongorázni :P Mire jó a makró ;> -
#133380 de kijön. szerintem neked nincs kirakva a reaping -
Gear #133379 Remélem hogy nem , bár sokan nem játszanak már hanem képleteket irnak . Ők valószínüleg lassan már ugy látják a játékot mint Neo a matrixot:).
-
#133378 Vagyis aki nem "elo" robotkent/scriptkent nyomja a rotaciot, az "epicfailnabgtfo", ellentetben azokkal az "dmgkiralyokkal" akik barzongoristakat megszegyenito modon kalimpalnak a billentyuzeten? Itt tart most a wow? -
Dr DeViLKiNG #133377 Simán kijön.
Azért UB mert több dmg mint DC.
Nyilván lehet használni más rotát is, de akkor nem a legoptimálisabbat nyomod, és akkor nézheted majd miért is kerültél a dmg lista aljára. -
Warden #133376 Nemvagyok híve ezeknek a sablon rotációknak, ad egy target dumyn lehet hogy működik de kb csak ott, ad kimarad a legfontosabb tényező maga a játékos.Mindenki ki tud alakitani saját maga számára egy rotációt ami az adott bossra a legjobb ha valaki azon görcsöl boss fighten hogy adott spellje-skillje kell hogy jöjjön mert a rotáció igy kivánja meg akkor vagy meghal vagy alul teljesít.A különböző számű haste pedig felboritja teljesen a sablon rotációt a blizzard is arra törekszik hogy ne legyen iylen. -
#133375 We talked about this recently at the Worldwide Invitational actually. We are looking into allowing players to basically have two talent specs that they can switch between but we are still working out the exact details so we will have to wait and see exactly how it will function in-game. -
#133374 Ammeg mijaza dualtalent?