166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Warden #133532 Itt nincs egyéni teljesítmény csupán guildes, ill az sem.Epeenezel annélkül hogy végiggondolnád.Abszolute nem érdekel hogy ki mit hogyan mivel öli max olyan boss esetén amit nem öltünk és ad használható információt róla.Érdekes mód a PE s warrior srác nincs elszálva magától hogy mekkora királyok pedíg ugy kb mindenben magyar esők mitöbb wildornak melee részre adott egy jó tippet egy sima /tar power spike makróval.Használjuk mi is azóta mitöbb még egyszerűsítve a dolgot, kihasználva a dk (neked kiírom hogy death knight hogy örüljb+) azon képességét miszerint eltudja mozdítani a mobokat a helyükről.Ez a spike a kulcsa ennek a fightnak csak hogy értsd.
Azt meg hadlegyen az én dolgom hogy egy sima nyilvános fórumon leirom hogy nem kell frost rez legyen az maga a nagy hordás blackravensista warlock.Amennyiben ez beszólás akkor vagy nincs értelme ennek a fórumnak vagy neked vanank furcsa elképzeléseid a beszólásról.Tatyla linkel ide mindentfélét megteheti azért van ez a fórum irogathat is zömében mikor nem magukat fényezi olvasható is.Viszont nem szent és nem sérthetetlen akármenyire blackravensista arra megvan a kis saját blogjuk a 14 éves fanklubjukkal.
-
#133531 Jajj de aranyos! Én is találjak ki neked valami gúny.. izé... becenevet?
Nem látod a véleményemet? Az a véleményem, hogy nagyon el vagy szállva a teljesítményedtől (valójában a guilded teljesítménye), és ezért mindenkinek beszólogathatsz, és fikázhatsz. Kár, hogy nem tudok érdemben véleményt nyilvánítani és hozzászólni, mert akkor lehet, hogy megtenném, nemde? Mehet tovább az e-peen nyújtás. -
#133530 Látom nem fogtad fel. Nem az a bajom, hogy értem-e vagy nem. Nehogy már ne lehessen venni a fáradságot és kiírni, hogy frost, nem pedig F. Ugyan az, mint a h, szero, vok (érdekes, az neked is szúrja a szemed). Az olvashatóság éppúgy elvárható a hozzászólótól, mint a szövegértés az olvasótól.
kkhtxbai -
#133529 Dehogynem! -
Warden #133528 Így igaz munkaidő vége.Picketnek nincs mondanivalója csupán beleköt önmaga szórakoztatására bármibe de végül is had kompenzáljon itt a helyes mellényke, véleményt nem tud nyilvánitani, hozzászólni nem tud hát had irogasson valamivel el kell ütni a munkaidőt neki is. -
WiLDoR #133527 ez érdekes, én értettem, hogy mit irt, az, hogy te nem, az az egyéni szocproblem tipikus esete :) -
WiLDoR #133526 2h-val meg kb esélytelen elérni a def capet
ez érdekes, nekem simán-lazán sikerült.
544 a def-em jelenleg (már 3 ponttal több is, mint ami a musthave) most a tank gearem-ben, 23,8k unbuffed hp, ~34-35% avoidance mellett, s hp-t meg def-et még mindig tudnám tolni felfelé (pl. cloak-on nincs titanweave enchant, bracer-emen nincs stamina enchant, chest-en is csak egy heavy borean armor kit figyel hp enchant helyett, etc.).
ja és ez olyan tank gear, hogy egy deka epix se figyel rajta.
és ez a 2h build, dw-hez már 1 tank fegyverem van, a másik meg épp tegnap esett UP HC-ben, de elninjázta előlem egy holy pala, hogy neki majd kell a tank gear-jébe -.-
kek -
ShaiHulud #133525 szerintem csak mar vege van a munkaidonek, azert hagytak abba:) majd holnap folytatjak. ketlem ennyire negymeno lennel, hogy miattad abbahagytak volna:D -
#133524 Csak elegem volt az oldalak óta folyó e-peen bajnokságból, de úgy látom sikerült is, mert azóta senki nem bizonygatja, hogy mit hogyan (meg mennyi resisttel) kell ezmode-ban ölni, meg milyen gombokat kell nyomni dk-val, hogy pucéran is ő legyen a falu bikája, és ki tudja a kasztja képességeit kevesebb betűre lerövidíteni
Most majd jön az, hogy nem is az e-peen ligát láttuk, de akkor majd idézgetek is :p -
#133523 :DDDDDDDDDDDDd
ez alá már ne add a jövőben :D -
#133522 Így:
-
#133521 frost rez nélkül solozom. -
#133520 össz-vissz mindenki a chestet csináltatta meg... -
Warden #133519 A healereket azzal segíted ha kiállsz a blizzardból minden másra ott a sacred shield csak ahoz paladint is kellene vinni, de uyge az nem derogal bizonyos guildeknél pláne retri tallenten.Ne menjünk ebbe bele tatyla mindenki ugy öli ahogy akarja azért van ott.Ha ti ugy szeretitek ölni hogy frost rezben vagytok talpig ti dolgotok achievement jár érte 10 fősben ha 80 frost rez alatt ölitek ennyi.25 fősben pedíg lényegesen könyebb mint 10 fősben igaz az sem egy kael harc, de ezért felesleges craftoltatni bármit is.Később valószinű hogy lesz oylan insta amihez kell ehez nem. -
#133518 szerintem meg ha olvasnál "szakfórumokat" a hobbiddal kapcsolatban, akkor talán észrevennéd, hogy a 1. rövidítések megszokott dolgok, 2. a hobbiddal foglalkozni miért kockaság? 3. praktikus dolgokat használni miért lustaság?
osztani az észt, ugy hogy közöd nincs a témához, szerintem jobban minösit téged, és értelmes kérdések helyett apró cseprő faszságokba belekötni = te szinted.
Ha érdekel a DK, akkor az itt ugatás helyett http://elitistjerks.com/f72/
itt nincs annyi rövidités. te majom. -
#133517 forditani=röviditeni
(wtb edit :) ) -
#133516 szerintem meg igen nagy kockaságra és lustaságra utal még a blood/frost/unholy-t is B/F/U-nak forditani...
ez csak téged minösit nem engem -
#133515 na megelőztél... -
#133514 azért hogy könnyebb legyen a fight és esetleg a healereket is segítjük? -
#133513 ORCS IN SPACE >>> ROFLMAO -
#133512 25ösnél azért segit, ha a 3 ember akire rádobja az ice stormot rezel valamicskét, hilerek manája zért megsinyli a szaffi harcot :D -
#133511 akit értint az érti, aki nem, az vagy utánaolvas,ha hozzá akar szólni a témához, vagy kussol. Mivel a konstruktivitásod 0, javaslom az utóbbit.
Nem menőség rövidíteni azt, amit megszokottan rövidítünk. Gondolom, a BMW, BKV, IBM, PC stb.szavakat sem kéne kiirnom teljes terjedelmében. Ha egy bizonyos fórumra irogatsz/olvasod, vagy tisztában vagy az adott környezetben elöfordulo röviditésekkel, vagy lapitasz, vagy kérdezel. Jaaa, hogy áccsuliban inkább dobálózol szeméttel, mint megtanulsz viselkedni és gondolkodni? mybad :S -
Warden #133510 25 főshöz is minek kell? igaz azért nem jár achievement csak 10 fősért.(ott a paladinok sem válthatnak frost aurára hogy meglegyen)
naxxban per pillanat a leghosszabb event a négy lovas..
mikor mind a 25 ember kiveszi a badget a ládából.erre azért lehetne valami megoldás kill után mindenkinek beiródik a lapjára ugysem az invertoriba kerül. -
#133509 Hali!
Ugye a kieggel megjelent a manás kasztoknál ez az "alapmanából %-os arányban számítom a spellek manafogyasztását" dolog. Azon gondolkodtam hogy pl. egy 80-as pap, melynél egy Greater Heal 2k manánál többet eszik, vagy a támadó spellek majdnem mind 1k manán túl szalad, hogy bírja ki egy instaban vagy akár pvp-ben 18-19k manával? Jó tudom instaban totemek ill. buffok sokasága ezt kiegyensúlyozza de a pvp-t nem értem, 3 heal, 1-2 buff, ill. 2-3 lövés és 0-án van. Vagy nem ennyire vészes a dolog?
-
#133508 nekem is vmi ilyesmi jutott az eszembe :D
attol, hogy minden 2. szót röviditesz még nem leszel "menö" -
#133507 Szerintem meg ha közepes range-en nyomsz egy BB-t, az pvp-ben is segíthet, és ha a fight végén még egy GG, akkor mindenki láthatja, hogy XD, mert egy kicsit sok a rövidítés, és roflmao-e vagy? -
#133506 tapasztalatom szerint bármilyen talenten simán lehet hozni a top5-öt dmg-ben, ahol lehetőség van melee-zésre, U-n 1-2. hely is sima, ha addos a fight.
Ami viszont idegesitö, az a parry-haste probléma tankolásnál a DW-nél, 2h-val meg kb esélytelen elérni a def capet.
Amint lesz értelmes 1h MH-em, vissza fogok talentezni DW Tri-specre, nekem nagyon bejönnek az iszonyatos HB critek, valamint nálam DK=DW, ez a 2h mizéria elég zavaró, hogy miért van DW, ha semmi itemizáció nincs rá?
jelenleg 2 értelmes MH van, az egyik ugye random world drop, a másik pedig random drop nax 10ben :S azért berakhattak volna picit több 2.0s+ 1h-t. -
#133505 jah, csak ha nincs melee rangeben _semmi_ akkor se RP, se dmg.
Veegyük példának gluth csontiaddok tank kitolását B talenten. ha közeljönnek sokan, akkor megbasznak a stackelö buff miatt, ezért messziröl kéne aggrot tartani. erre ugye van DnD, IT és kb ennyi, mivel ugye PS-t nem tudsz rájuk ütni rendesen, se Pestist, amivel szétterited az aggrot, és mivel nincs pestis, ezért BBre sincs lehetöség. F talenten HB miatt viszonylag megoldható a dolog, de U-n is csak akkor proccol a desecr. ha melee-zel. :S
-
#133504 még annyi biztos nem ilyen ninja pvp talenteje volt...nekem ugye talentelt a spell reflect,shield bash silencel...throw weapon szintén silence,stunol a revenge...ott a blood craze ami krit esetén/pvp ben azért jön pár/6 sec alatt 1600-ot gyógyít vissza kb. és az elengedhetetlen piercing howl...enélkül warri el se kezdjen pvp-ni.../bár tankoknak nem kell ugye/ -
#133503 kell vmi izgalom:) -
#133502 szerintem akkor játsz dk-val, és majd meglátod milyen az a "nincs cd semmi képességén" dolog. stfunubkkthxbai -
#133501 ahogy elnéztem BSen, kb van 3 dk, akinek van fogalma arrol, hogy van olyan stat is, hogy hit rating :S -
#133500 10es szaffihoz minek frostrez? o.O -
#133499 elég láma pvp arc lehetett engem csak egy shadow pap ölt meg:P/ő meg Gladiator/ meg egy healer druida:) DK-k esélytelenek.... -
WiLDoR #133498 igen, nagyon gear függő.
kábé hasonlóan skálázódik mint pl. egy dps warrior. ha trágya a gear, megszakadhatsz, akkor se fogsz jó dps-t tolni, viszont ha jó a gear, akkor imba dps-ed lesz.
én már ott hatalmas ugrást tapasztaltam a dps-ben, mikor lecseréltem a kék heroic instás fegyverem, az általam craft-olt 2h mace-ra, s újabb ugrás volt érezhető akkor is, mikor beújítottam 2-3 epicet.
szal' jah, durván gearfüggő a dk. -
maniac001 #133497 Igen ez is benne van. Még nem tudok úgy játszani a DK-val, főleg hogy előtte ranged karik voltak csak.
A DK tényleg ennyire iszonyat gearfüggő? Nekem még elég fos a gearem. 2 epix, többi kék-zöld. -
Dr DeViLKiNG #133496 Ez a l2p esete. Egyáltalán nem rossz a dk dpse. Legutóbb pl egyik dk haver megmutatta, hogy milyen is a full blood ha van hozzá megfelelő gear is (max hit rating alap pl). 25ös wgben 4. volt (igaz nem voltunk csak 20an). Szóval nincs itt semmi gond max a playerrel. -
#133495 En mar csak o miatta járok ide :DDDDD -
Warden #133494 shadowmeld.Ez a pvp onal mászkálás a mániád pve szerveren.Ezidáig csak a bc ben rohangáltál ugy mindig meg is öltelek ha pont összefutottunk igaz akkor vagy huntardal vagy rugóval.Most ők még shattratban várják hogy fel legyenek szintezve remélhetőleg összefutunk a paladinommal is ugysem látsz jól ha pvp off van vagy most mejd kiderül hogy javítja e a látásod:) -
WiLDoR #133493 shadowmeld-del.
ha elnyomja, instantban kiszedi combat-ból.
eredetileg ezt raid-re tervezték az ne-knek, de a druidáknak kitünő escape skill lett belőle az instant flight form-mal.
hétvégén nálam is volt egy olyan szitu, hogy mobolás közben storm peaks-ben betámadott egy prot warrior. aztán jól meg is szivta, kapta zsinórban a chains of ice-ot, közben meg lezabálták a disease-k a 26k hp-ját. végén szegénykém csak nézett ki a hullájából, hogymiafakk van, de kapott tőlem egy kedves kis /hug-ot, hogy annyira ne legyen elkenődve a szája.
ő gazdagabb lett egy spirit healer-rel, én meg egy archivement-tel