166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#133572 f betű helyett frost, és b betű helyett blood plusz 20 sort eredméynezne? -
WiLDoR #133571 sajnos botonddal kell egyetértsek, attól hogy te nem értesz egy "szaknyelvet", még nem biztos, hogy a többiek a hülyék.
ha nem érted, nézz utána.
elötted a lehetőség, senki sem gátol meg benne.
de amiatt nyafogni itt, hogy "jaj, bb uk xcbsa aa fx tcu" van egy mondatban, amit te nem értesz, de arra is lusta vagy, hogy utánanézz, csak belekötsz, az a te privát, személyes problémád.
aki érintett a témában, az tudja miről van szó.
aki meg nem érintett, az meg olvasson utána.
ez mindenhol igy működik a világban, s itt se fog másképp.
end of story. -
#133570 Mint lentebb láttad én is ezen a véleményen vagyok, de inkább rájuk hagytam...(tudod okos enged)
Én is megértettem,mivel kieg ota dk-val tolom de egyszerüen szurja a szemem ha vki lusta kiirni annyit h blood...
Egy forumon nem az a lényeg h ki tud rövidebben irni
Ennyi erövel te haveroddal is mikor wow-rol beszélsz mondod neki h a b nem annyi jo mint az u?... -
Warden #133569 A satöbbit is stb nek írod és nem egy megszencséghetetlenségeitekért hosszúságú szó.Viszont ha kiír mindent és így 25 sornál hosszabb lesz a postja akkor nem a rövidítések miatt szólsz be neki hanme hogy írjon blogot.Igazából tökmindegy ki mit ír ha olyanod van igy is ugy is belekötsz bárkibe, bármibe... -
#133568 Ez az utóbbi időszak legjobb vicce. Le van írva néhány magyar mondat, és nem érted. Így néz ki:
c: s fdss d rtt lfg zdlr
p: link roflmao, /lol
w: tehát nem érted
p: értem, csak vegye a fáradságot, hogy rendesen ír
w: nem érted
p: -.-'
és végül mester jössz te, aki ennyi szövegből szintén leszűröd, hogy nem értem. Én vagyok a hülye.
Tehát összefoglalva a mondanivalóm:
-Ez nem cset raid vagy instance közben, elvileg nincs az ember idő szűkében, vagy ha mégis, akkor ír egy órával később, amikor majd ráér.
-Alap rövidítéseket mindig is használtunk, általában hosszú kifejezéseket 2-3 betűre rövidítenek. Ezekkel semmi baj, amíg érthető marad a dolog. Az F, meg a Y nem rövidítés, hanem betű, mert 5 betűs szót nem kell rövidíteni.
-Akár milyen agytröszt vagy, nehezebb olvasni a szöveget, ha minden második szó rövidítés.
-Aki megtiszteli a fórumozókat azzal, hogy rendesen ír, az értelmes emberektől értelmes hozzászólásokat fog kapni. Aki nem...
Amit ebből valószínűleg le fogtok szűrni (mert egyszerűbb, mint az igazság) : nem értem -
#133567 Értelme nincs annak amit írtál, mert összefüggéstelen az egész, tehát vélhetően célozni akartál vmire, amire két lehetséges magyarázat is felmerült, ezek közül szerinted egyik sem a megfejtés, ez esetben igen, nem ért téged senki, és sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, az hogy téged valahol senki nem ért, az nem jelenti automatikusan azt, hogy meg nem értett zseni vagy, hanem sajnos felmerül a valószínűbb változat, hogy csak simán te vagy a hülye. -
#133566 Ennyire nehéz felfogni? -
#133565 Sziasztok skacok! Valaki tud nekem mutatni egy ütős Death Knight TANK Talentot? Megköszönném ! Ha valaki le is tudja írni mire kell jól oda figyelni a tank nál megköszönném -
#133564 ombucman idézőjelbe -.- -
#133563 Hanem akkor mi? Hogy te érted, de feltételezed, hogy van aki nem? Na akkor majd az az illető szól, és ugyanolyan nagy gonddal elküldik a p*csába mint téged. És igazuk lesz. Olvasd a Bravo Girlt, azt se értik sokan, és oda is beírhatsz, hogy ez nem fair. Még valamelyik ombucmannál is felnyomhatod őket. -
Savmacska #133562 -
ShaiHulud #133561 nem tom latod e a lenyeget, szolozta aq20-t :P ezekszerint o votl az. a hon "szeretett" frostshockon is ki votl hirezve par napja.
-
#133560 és felvállalja a karaktere nevét, fulriszpekt! -
#133559 sajna nincs Paks idehaza.. -
#133558 Tyű de menő UI -
#133557 Csak hogy vége legyen ennek a flémnek és kezdjek egy másikat, meg hogy fényezzem magam. :P
Üssetek!
-
Warden #133556 A dragon's eye-k reális ára ugy 80-100 g lesz mot ugy 5-600g és ennyi valóban nem is ér.A jcraft szakma igy is az amivel a legtöbbet lehet keresni a játékon belül ha ez érdekel valakit.hamarosan jön az új aréna szezon és elérhetővé válnak a sima bg s pvp setek is amikbe mind mind kő kell.Most ha félre rakosgatod a kék köveidet és veszel pár olyna receptet ami mindig kelleni fog ( 16 agi,16 strenght 16 hitrating stb) szépen kereshetsz velük.Soha nem a játékon belül akartam pénzt keresni mivel ez egy játék pénztkeresni irl kell, viszont az sem jó ha kuporgatni kell játékon belül erre tökéletes a jewelcrafter szakma.Bőven hoz pénzt ugy is ha per pillanat nincs bányász karaktered és ugy kell megvenni az ore-ket, továbbá a raid kit maximálisan fedezve van mitöbb futja az altoknak si piros sárkányra ha fel lesznek egyszer húzva. -
#133555 Jc stabil bevetel volt eddig is,es most is az.Sosem panaszkodtam,csak kicsit zavar hogy ilyen marha lassan lehet begyujteni a designokat mert vagy raiden vagy tokenbol,vagy repubol jon es bop.Randompisti meg elb@szhatja a tokenjeit eye-ra,sosem lesznek jo receptjei akkor,idiota aki ezeket valtja ki.A siren's tear 2ezer g-s ara viszont enyhen padlora vagott :D Nem teljesen normalisak az emberek. -
#133554 aztán randompistike is elkezdi és voálá tele lesz ah 20g-s dragons eye-jal, és polcra teheted a jc-t megint köv kiegig.... -
#133553 Aztan minden tokenen dragon's eye-t veszel es egy eletre el leszel latva penzzel.Legalabbis jelen allas szerint. -
Warden #133552 Minden nap lesz egy ehez hasonló napi q-d ha jcrafter vagy és érdemes megcsinálni mivel receptet a rewardként kapott tokenekért kapsz.Viszont egy nap csak egy token.A jobb receptek 5-6 a simák pedig 3 tokenbe kerülnek.Nem bonyolult és nem nehéz egyik napi jcrafter quest sem zömében az oda-visszaut több ideig tart mint ahogy kiesik a quest item.
A wowheaden talász mindegyikről koordinátát, leirást hogy melyik mobok dobják az adott itemet. Úgy emlékszem van vagy öt quest és az random változik naponta. -
Warden #133551 A blogotok semennyire nem érint nem olvasom több mint egy éve sok sikert hozzá, írjatok mégtöbb férgezős cikket mégtöbben látogatják majd.A guildetek sem érint ugyanolyan félcassual guild mint amilyenben én is játszom csak nem linkelgetek be képeket wws eket mert felesleges oylan killekről amit az adott szerveren is még behuztak elöttünk jópáran.Ez egy játék mint írtam mindenki a saját módszere szerint öl mindent nagyon újat sem kell kitalálni , módosítani lehet saját szájízre.Anno mikor tatyla belinkelte a kiljaden killeteket gartuláltam hozzá annak ellenére hogy három héttel elöttetek toltuk le de szintén már a patch után ugyhogy érdemilleg nem számit annyi hogy végeztünk a kiegészitővel ahogy ti is.
Jelen kis postok is abból indultak ki hogy nem kell egy adott instába frost rez ha ti ugy ölitek ti dolgotok csak nem kell mellé körités hogy healer besegítő felszerelés.Azt megteszi egy paladin aura is, de az sem kell, ahogy a huumekkora überpr00k vagyunk feeling sem arra ott van a blogotok meg a lelkes rajongótábor.No ez a fórum viszont nem az. -
#133550 "roflmao-e vagy?"
te most érted mit jelent vagy csak tetteted??? -
#133549 shipment:blood jade
Olj le par vyrkult,hamar kiesnek ezek a cuccok.Utana kombinalod a megadott uncommon gemekkel es kesz is.1token boldog tulajdonosa lettel. -
#133548 wowhead.com -
#133547 Van egy JC questem ahol vmi Blood Jade Amulet-et kell vinni a trainernek, hol tudom azt beszerezni? -
#133546 ty! -
#133545 "akit érdekelt, az értette" - Tényleg nem elég, ha háromszor másolom a hozzászólásom közepére? Ennyire nem tudsz értelmezni egy mondatot? Zavar a túl sok betű? Rövidítsem? -
ersekker #133544 Skill! Szerintem nem arra van a forum hogy itt terjeszd ilyesmiket.. -
#133543 ööö maci mountot hogy árulsz? -
Skill #133542 wts gold több szerveren is :) msnen elérhető vagyok
további jó fleemet XD -
#133541 mint elmagyaráztuk: akit érdekelt, az értette, aki meg csak baszakodni jön ide (mint te), az akkor is baszakodni fog, ha kinyalod a seggét. -
#133540 Had ismételgesse, én is ismételgethetem a magamét, mert nem arra reagált, amit írtam, mint ahogyan te sem. Mert ugye megismételte, hogy "ha valamihez nem értesz, sorry, a te bajod.". Szerinted így észreveszi:
-> Látom nem fogtad fel. Nem az a bajom, hogy értem-e vagy nem. <-
Most gondold át, ha megkérdeznék, hogy milyen talenten vagyok, és azt böfögném vissza, hogy "b", akkor nem biztos, hogy mindenki teljesen meg lenne elégedve. Erről beszéltem, a kommunikáció minőségéről. Vagy veszed a fáradságot, és leírod rendesen amit mondani akarsz, vagy nem. Nem vetted. Lehet utána bizonygatni, hogy ez így jó, de senkit nem érdekel. Hitvitával lehet a sóhivatalhoz fordulni, a véleményem akkor sem változik. -
Attila1234 #133539 Csak, hogy oldjam egy kicsit a feszültséget:
Pistike rohan haza az iskolából.
-Papa!Hallottam egy jó rendőrviccet!
-Enyje kisfiam!Hiszen én is rendőr vagyok!
-Nem baj,majd lassan mesélem...
Nagyon sokat jelent neked a FS! fikázása, mert majd minden második hozzászólásodban mondasz ránk valami "nagyon dulvát". Ha már kialakult benned ez a furcsa viszony a site-unkkal szemben, megtennédhogy minden egyes alkalommal, mikor elönti a gőz a fejedet, leírod a FS! webcímét is? Jól jönne a Google keresések miatt. -
WiLDoR #133538 hát engem a raid érdekelNE, ha lejutNÉK, de leginkább le se jutok.
egyszer voltam naxx10-ben, naxx25-be, meg dps-ként megyek, nem tankként, mert oda meg az kell.
heroic-hoz meg bőven elegek a kék sz*rok is...
ezvan -.- -
t0ma #133537 sztem is faszsag B/F/U betukkel hivatkozni a DK talentekre.
az egyetlen hasonlo rovidites amit hallotam eddig az a hunter BM-je. az osszes tobbi kasztnal mindig kimondjuk, leirjuk. van nehany ahol azert roviditunk, mert tul hosszu (pl disc. pap, resto druid).
Szoval abszolut nem jellemzo, hogy a talentet egy betuvel jeloljuk. es ezt - mint kivetel - csak erositi a hunter BM. -
#133536 ezt már leirtam neki, nem kell ismételgetni, attol nem érti meg :D -
#133535 ha megnézed a cuccokat, kékeken sokkal, de sokkal több def van, az epix dk / repus / drop cumókon durván gimpelve van a def stat. Raid környezetben már sajnos nem elég a 2x k hp, sem a 3x % avoidance, és a def stat capen tartása mellett igen nehézkes a többi statot megfelelö szintre hozni.
a DWről meg mint már irtam (lehet hogy mégsem), az a rohadt nagy baj, hogy mivel tank fegyok 1.5-6-osak, akkora parryztetés nyomsz bossokon, hogy hilerek csak pislognak, hogy wtf miben haltál meg, még az instant se ért be. Mivel 2x 1.6-os fegyora elég nehéz kihozni az exp capet.
Lassu tank fegyo meg ugye csak http://www.wowhead.com/?item=40345 ez van. Nem beszélve a kinézetéről, ami EGY VICC! -
WiLDoR #133534 te figy, hallottál már olyanról, hogy szaknyelv?
csak mert ez is az.
épp olyan, mint hogy melóhelyen én se irkálom ki mindenhol, hogy pl. First Article Inspection, meg Bill of Material, meg In Circuit Test, meg Reliability Qualification Testing, mikor rövidíthetem őket FAI-nak, BOM-nak, ICT-nek és RQT-nek is.
és akkor ez még csak kb. a 100adrésze volt azoknak a rövidítéseknek, amit nap-mint-nap használok.
érted? nem. probléma ez neked? lehet. érdekel valakit rajta kívűl? nem. akinek ez fontos, az úgyis érti.
na itt ugyanez a szitu.
ha valamihez nem értesz, sorry, a te bajod.
senki se gátol meg benne, hogy utánanézz, de ilyen f*szságokba belekötni, ez már tényleg nonszensz.
mondd, komolyan nincs jobb dolgod, mint hogy hasonló baromságokon agyalj egész nap??? -
#133533 pontosan :D